- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3628 üzenetére
Accnak kampo, key meg megvan, nem tudom meddig meg ^^. De szerintem ez az a pillanat, hogyha key is banned lesz, hogy en kiszallok a d2 bizniszbol. Elhiszem, hogy legiten kell jatszani, de mig a Loadereseket egy kalap ala veszik azokkal, akik kb az osszes letezo hacket hasznaljak egyszerre, 10 kulon accon 10 kulon kulccsal, addig meggondolando a jatek... a kovetkezo lepes az lesz, hogy router mogul sem lehet jatszani, mert nem legit az sem... mikor tok ugyanaz a szerepe, mint a loadernek... no mind1, ket gep van, ugyhogy ugyanugy loaderezem mint eddig, csak nem egy geprol, hanem kettorol....
/e: Accnak lottek teljesen, vagyis 30 nap utan visszakapom tok uresen, vagyis semmit nem erek vele xd. Keybant meg nem kaptam, de asszem az vlami ket honap elso korben, vagy 3, aztan azt is visszaadjak, most nem tudom mi lesz :-S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest