Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985
üzenetére
az én tempóm bármi van csiga, nem tudok nem megállni minden második fehér loot-nál

viszont ha azt nézem, hogy most vipermagit használok, ahhoz képest -1 all skills, -34 light, -4 fire res, -34 cold res, +66 poison res, -30 fcr a mérleg. fcr-ben 1 frame bukó, de ha nem kell őrült teleport, akkor a poison nova megvan nélküle, cserébe kapok 4 frame fhr buffot, legjobb esetben +50% poison skill damage-t (+40% meglévőre az jelentős), thorns aurát, mana turbózást és regent, +13 life after killt. nem olyan rossz az, ha azt nézem hogy egy sur+ohm az kb 26 ist, a ber+jah meg vagy 70

szóval félmegoldásnak nem nevezném, de tény hogy nem full meta és drága, ahogy elsőre én is írtam. inkább olcsóbb endgame, kezdem látni az előnyeit és ez talán még elérhető cél lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózatokról alaposan
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Arc Raiders
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Proxmox VE
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi