Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Szerintem azok az itemek értékesek amelyek belekerülnek valamely népszerű buildnek a leírásába. (nyilván az itemnek jelentősen hozzá kell tennie ahhoz amit abban a builden el akarunk érni (pl: über, speedfarm, akármi..)) Ha ennek akarsz utána olvasni, akkor a népszerű buildek leírásában a gear részeket kell elolvasnod és megérteni, hogy mi miért fontos.
Ha a játék során talált és talán értékesnek tűnő tárgyról akarod eldönteni, hogy az értékes-e vagy sem, akkor én a Traderie oldalt javaslom, ott néhány kattintással és értékek megadásával meg tudod határozni, hogy az mennyire értékes, kb. mennyi van belőle a piacon, és el tudod dönteni, hogy érdemes -e az eladásával foglalkozni, eltárolni amíg valakinek éppen arra lenne szüksége.
Talán épp ez a legegyszerűbb megoldás - szemben azzal, hogy a játékmechanikát részletesen ismerd - hogy megnézed mennyit kérnek valamiért a játékosok.
Szeretnék én is bizniszelni, Én mindenképpen ajánlom, szerintem szerves része a játéknak. Nekem zsirfecske (
) segített sokat, hogy elkezdjem a fenti oldalt használni. Olyan runákhoz jutok hozzá egy-egy trade során, amit játékban még csak nem is láttam, pedig igyekszek farmolni eleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) segített sokat, hogy elkezdjem a fenti oldalt használni. Olyan runákhoz jutok hozzá egy-egy trade során, amit játékban még csak nem is láttam, pedig igyekszek farmolni eleget.