Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shotika

őstag

Egy kis early game összegzés:

Nagyjából minden karival elvittem normal Deckar'd Cain-ig (azért csak nagyjából, mert szegény Druidát elfelejtettem), ezekből a legkönnyebb a Summon nekro volt magasan. Köszönhetően annak, hogy az elején nem igényel extra cuccokat, mert a csontik amúgy is skillből fejlődnek, max a wand-ra érdemes figyelni. Vele offline már Hell Act2, online NM Act2-ben vagyok. Utána jött a barbár, na ő már lassabb volt, egészen 30-as szintig, aztán a Whirldwind-től megtáltosodott, hogy aztán NM szinten jókat koppanjak párszor az elején. De egyébként kellemes vele a játék, ritkán halok be vele, de az öregeknek igaza van abban, hogy valóban nem jó kezdő karakter.
    Sorceress: sose értettem hozzá, egész addig, amíg valaki azt nem mondta, hogy tüzes ág addig, amíg nincs meg Blizzard, aztán át jégre. Jelenleg online a Fire Bolt/FireBall ágon építem, mert még csak 8-os szintű. Itt eddig csak Fire bolt-ra raktam, meg párat a Warmthra, de gyakorlatilag géppuskaként lövöm úgy a fire boltokat, hogy alig fogy a mana. És ezt csípem, ez fluid, főleg ha meglesz a Fire Ball, mert annak már van AOE sebzése is vmennyi.
    Fun karakter, érzem, hogy ebből nagyon durva csajszit lehet faragni később - bár az elején Blood Raven meglepett azzal, hogy 3 nyíllal megölt.

Amazon: Jelenleg online Act 4-ben járok, és soha nem volt még amám. Ennek ellenére a guidokban kissé mostohán kezelt Bowazone-t építgetek és amit eddig csak lehetett szinte mind rosszul csináltam. Bossoknál szopó, a manát égeti mint a szemét, de amikor fullon van, akkor a multishottal úgy takarítok, hogy öröm nézni.
    Rúnás cumókból a Stealth az kellemes rajta, meg nemrég raktam rá egy Zephyr-t, de ez az állandó mana töltögetés fárasztó :D

Paladin: na ha van karakter, amihez még az amazonnál is kevésbé konyítok, akkor az a paladin. Van 30 skillje, amiből 20 aura és csak egy lehet belőle aktív, meg van neki olyan gyorsütése mint a barbárnak. Eddig egyetlen előnye az, hogy nem tudják lecsapni, viszont rohadt unalmas vele - egyelőre. (kb 8-10-es szinten van, mielőtt vki beszólna)

Druida: emlékeim szerint szintén fun karakter, amin az is segít, hogy a játék szó szerint fossa neki a jobbnál jobb sapkákat. Anno vérfarkasos átváltozóssal toltam, meg volt egy Fissure + minionos kari, azokat csíptem. Azt hiszem a leveling is jó vele.

Assassin: eredetileg main karinak szántam, szintén nem ismerem. Act2 elején járok vele, lighting csapdás, de itt is az a bajom, hogy úgy eszik a skilljei a manát, hogy ihaj. Meglátjuk. Eddig kellemes volt szinteket lépni vele.

Új hozzászólás Aktív témák