Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Egy kis early game összegzés:
Nagyjából minden karival elvittem normal Deckar'd Cain-ig (azért csak nagyjából, mert szegény Druidát elfelejtettem), ezekből a legkönnyebb a Summon nekro volt magasan. Köszönhetően annak, hogy az elején nem igényel extra cuccokat, mert a csontik amúgy is skillből fejlődnek, max a wand-ra érdemes figyelni. Vele offline már Hell Act2, online NM Act2-ben vagyok. Utána jött a barbár, na ő már lassabb volt, egészen 30-as szintig, aztán a Whirldwind-től megtáltosodott, hogy aztán NM szinten jókat koppanjak párszor az elején. De egyébként kellemes vele a játék, ritkán halok be vele, de az öregeknek igaza van abban, hogy valóban nem jó kezdő karakter.
Sorceress: sose értettem hozzá, egész addig, amíg valaki azt nem mondta, hogy tüzes ág addig, amíg nincs meg Blizzard, aztán át jégre. Jelenleg online a Fire Bolt/FireBall ágon építem, mert még csak 8-os szintű. Itt eddig csak Fire bolt-ra raktam, meg párat a Warmthra, de gyakorlatilag géppuskaként lövöm úgy a fire boltokat, hogy alig fogy a mana. És ezt csípem, ez fluid, főleg ha meglesz a Fire Ball, mert annak már van AOE sebzése is vmennyi.
Fun karakter, érzem, hogy ebből nagyon durva csajszit lehet faragni később - bár az elején Blood Raven meglepett azzal, hogy 3 nyíllal megölt.Amazon: Jelenleg online Act 4-ben járok, és soha nem volt még amám. Ennek ellenére a guidokban kissé mostohán kezelt Bowazone-t építgetek és amit eddig csak lehetett szinte mind rosszul csináltam. Bossoknál szopó, a manát égeti mint a szemét, de amikor fullon van, akkor a multishottal úgy takarítok, hogy öröm nézni.
Rúnás cumókból a Stealth az kellemes rajta, meg nemrég raktam rá egy Zephyr-t, de ez az állandó mana töltögetés fárasztó
Paladin: na ha van karakter, amihez még az amazonnál is kevésbé konyítok, akkor az a paladin. Van 30 skillje, amiből 20 aura és csak egy lehet belőle aktív, meg van neki olyan gyorsütése mint a barbárnak. Eddig egyetlen előnye az, hogy nem tudják lecsapni, viszont rohadt unalmas vele - egyelőre. (kb 8-10-es szinten van, mielőtt vki beszólna)
Druida: emlékeim szerint szintén fun karakter, amin az is segít, hogy a játék szó szerint fossa neki a jobbnál jobb sapkákat. Anno vérfarkasos átváltozóssal toltam, meg volt egy Fissure + minionos kari, azokat csíptem. Azt hiszem a leveling is jó vele.
Assassin: eredetileg main karinak szántam, szintén nem ismerem. Act2 elején járok vele, lighting csapdás, de itt is az a bajom, hogy úgy eszik a skilljei a manát, hogy ihaj. Meglátjuk. Eddig kellemes volt szinteket lépni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest