- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Eladó az alábbi gyűrű 15 millióért.

-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Nem maradt valakinek 1 db, még olcsón vett perfect vagy radiant emeraldja, és esetleg megszánna vele beker áron? Hálás lennék.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Egy physreses monknak így is k jó.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag

-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Vennék source-ot max. 1 millióért.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Eladó róla minden, ajánlat pü-ben jöhet.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Ezt már végképp nem értem. A craft matik még csak-csak ok, de a topaz ára mitől ment az egekbe?
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Ennél a sisaknál és tegeznél keresek elérhető árú (max. 1m), jobb darabokat.
-
vhunor
őstag
1-1.3m
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Vennék 150 vit, 60 allres, 80 str körüli csimmát.Volt egy ilyenem, de véletlenül eladtam. True story.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Egy misiért jó vétel volt.
-
vhunor
őstag
A magas allres miatt olyan 3m-re tippelném, mert se socket, se crit, attól a 40 str-től meg senki nem fog hasra esni. Én 2 misiért vettem hasonlót, csak 12 mf-el, meg dex is van rajta.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Az alsó gyűrűvel szerintem fölé lőttél, ezt a gyűrűt alig vitték el 3 millióért.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
A viszonylag magas LoH irreálisan megdrágítja a jó 1h fegyvereket, szerintem érdemes az ékszereken összekalapálni a hiányzó mennyiséget, fegyveren 600 feletti érték már a csillagokba löki az árát.
mikromanus: Ahogy a Revenge is jóval nagyobbat üt egy lassú kétkezessel. Nekem az a bajom, hogy még nem találtam meg azt a határt, ahol a 2h sebzéstöbblete kompenzálná a pajzs hiányát, bár 1300 dps feletti kétkezest még nem próbáltam. Egy 1400 felettivel a földrengés szépen sebezhez, csak az a baj, hogy egy csomó olyan mob van, ami elmászkál, akkor meg adtam a szarnak egy pofont a földrengéssel.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Pü..
-
vhunor
őstag
Te is minek örülsz?
Dex, int, alacsony allres, hiába hússzázalékos 
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Ez él most, min. kettőt dobnak 5 stack valorral.
"Bosses •Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor."
Igen, ez a június 29.én kijött patch-ben volt benne. -
vhunor
őstag
5 stack valorral a bossok garantáltan dobnak 2 ritkát.
-
vhunor
őstag
Act 2-n bármikor lecsapok ötöt is, átlagosnál kicsivel jobban cuccolt WW barbárnak meg se kottyan... Csak macerás összeterelni őket, fele mindig lemarad a magas runspeed miatt. Minél több a mob, annál jobb. Ráadásul act 2-ben semmi olyan szivatós nincs, mint act 3-ban a b*zi tremorok.
-
vhunor
őstag
Én 1,2m-ért vettem (buyout, 600k bid volt) 580 dps 1h axet, 100+ str, 100+ vit, 50 dex, 920 LoH, socket.
-
vhunor
őstag
Barbárnak való Tyrael's Mightot és Sage's Seekerst, Lamentationt vennék.
-
vhunor
őstag
Igazából tank fegyvernek lassú, dps barbárnak meg nincs rajta critdam. Nekem még ennyit se érne, de AH-ban sokkal drágábbak, max. továbbadod.
-
vhunor
őstag
Van egy 822 dps, 160 str, 71% critdamos 1h macém, valahol 1,2-1,5m körül, ha érdekel.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Mivel az MF hozzáadott értékével nem nagyon vagyok tisztában egy amúgy is használható cuccon, bedobom első "ezt mennyiért lehetne eladni?" kérdésemet.
Bracer (lvl60): 30 str, 125 int, 55 allres, 3.5% crit chance, 15% mf.
-
vhunor
őstag
Ha crites lenne, nem kéne dolgoznod többé

-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Leginkább semennyit sajnos.
-
vhunor
őstag
Van egy 1010 dps-es kétkezesem, 44-es szinttől használható, ha kell, odaadom este.
szerk.: D1Rect fegyójával ellentétben ezt csak elég megmutatni a szörnyeknek és máris holtan esnek össze
.+ marcyman: idióta árak ezek. 100 str 100 vit, 65 allres, 2xx liferegen chest armort vettem 200k buyouttal 2 napja. 400 armoros, de megnézném, mikor ér majd 20 milliót plusz 350 armor, ami talán 0,5-1% plusz protectiont jelent.
-
vhunor
őstag
Vennék flawless star amethyst könyvet.
-
vhunor
őstag
6 statos kesztyű craftert keresek, 90-100 db legyártására.
-
vhunor
őstag
Keresek 850 dps körüli min. 150 str, socketes kardot. Socket helyett esetleg 300-400 körüli LoH is ok. Ajánlat jöhet pü-ben.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Faxémá hogy nem lehet egy nyomorult árat odabiggyeszteni semmihez.
-
vhunor
őstag
Eladó 800 befőtt, 200 könny és 400 könyv, lehetőleg egyben vigye el valaki nagybani crafter
. -
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Barbárnak való life on hites amut/gyűrűket vennék, tudom van AH-ban elég, de inkább a PH-s játékosokat gazdagítanám ha lehet. Nem perfekt cuccok kellenek csak annyi, amivel elvagyok act 2-ben (fegyómon van 300, még 3-400-at szeretnék összeszedni).
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- iPhone topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

. Már csak egy lifesteales öv kell.
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Se LoH, se socket, se critdam. Nem hiszem, hogy sokkal többért elmenne mint 2m, de persze a vevő mindig odakint van
.