Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Hát az a res az tényleg kevés, nekem 742 van, és mondják, hogy kevés
Nekem 17k /buff 20k/ a dps , 1 fegyverrel, és szerintem mindenképpen tervezd át a karaktert, mert ez így tényleg nem lesz életképes

csakhat akkor odalenne a gyogyulas fele a daraloban...
Viszont lenne + armor, és block is, ami azért nem elhanyagolható, hidd el ... nekem is van még egy bökőm, amit ha felteszek akkor van +3k dps, de nem éri meg, mert többet halok úgy jóval.
mikromanus
Ez a cheat - progi engem is érdekelne
, amúgy nagy grat, brutál cucc 
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Most már tényleg elmondhatnád mindenkinek milyen hacket használsz..
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Hatalmas grat!
700+ LoH, majdnem max chd (ez ki is váltja a socket hiányát), 900+ dps, mi kell még?Álom Barbi/Monk fegyver! -
vhunor
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Pü..
-
SSJPeter
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezt a kardot pl. 7 millióért buyout-olták tőlem 20 perc alatt, szerintem a Tied jobb valamennyivel, tehát azt mondom kb. 8-10 millióért el tudod adni.
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Jo cucc, ha eladosorba kerul, irj egy arat

-
execute93
őstag
Na! Ennyiért elment az a gatya.

Ez pedig eladó! Korrekt áron!
Ár: 1,5milla
-
oxox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt megkoszonnem majd....

Sittes: 20k a dps, 5000 korul az armor, resist 400 kozott...loh 800-korul buffal, plussz life steal 5.8%
Tudom, hogy nem uber ertekek, de van mellette 140-150MF...es most gondolkoztam rajta, hogy ezt az mf dolgot act1 utan mar nem tudom finaszirozni, s atkene tervezni kicsit.
act1-en siman belallok a daraloba...van, hogy ket elite pakkot sikerul osszerantani (ha nagyon durvak akkor ott kicsit logisztikazva siman megoldhato)Az a baj, hogy fegyverbol, es pancelbol sincs olyan (pancelbol MF-es) ami 2-3 misinel olcsobb lenne, es elorelepest jelentene, fegyvereket meg szerencsesen vettem (olyan 500k volt darabja), mert most nem talalok 1-2 milioert sem hasonlot....vagy olyan csekelyt, hogy arra meg nem akarok milliokat elkolteni...
esett egy-ket pajzs ami novelne az ertekeimet, csakhat akkor odalenne a gyogyulas fele a daraloban...
-
oxox
addikt
10k-t adok erte
...fogalmam nincs mit er, csak pont fire resistre megy a monkom, es megneznem milyen ha csak egy fegyver nyomul... -
Sirandrish
legenda
Nah és ez mennyit érhet?

-
Cyberbeni
addikt
kell nekem 0-hoz konvergáló golddal AH-t böngészni....
1M buyouttal elvihettem volna ezt az amut: [link]
1d11h-nál már megvették, szóval max drágábban keressétekegyébként a régi monk amulettem (jobbra) helyett néztem, hogy mik vannak ah-ban, de csak baromi drágán voltak megfelelő amuletek. (egyébként most a barbárom használja)
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Add el gold-ért és azt majd átváltod euróra. Eleve sokkal jobban jársz pénzben, másrészről meg gyorsabb is lenne.
-
N2O999
tag
Körübelül mennyit kérhetek ezért? legendary-nál nem lehet tulajdonságokra szűrni, vagy én vagyok béna..

-
WayneGace
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem te vagy az, aki minap "200 vagy 250" eurós crosbow-t talált?

-
marcyman
aktív tag
Szerintem majd critet, de egyelőre semmit mert a barbim még csak 52-es szintű.

Gondolkoztam, hogy eladom többért, de akkor megint hajkurásznom kell új fegyver után ami lehet ilyen sem lesz.
-
marcyman
aktív tag
Mai fogásom 2 milla goldért úgy tűnt megérte
:
-
Tomics
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
sokat nem ér, de sokért elmegy biztos

az én egyetlen legenady-m valami 30-as szintű vállas, semmi extra 150kért elbidelték
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te is minek örülsz?
Dex, int, alacsony allres, hiába hússzázalékos 
-
Sirandrish
legenda
Juhuu mit kaptam

-
Tomics
addikt
Ez mennyit érhet? (első komolyabb tárgyam ami esett az 1 db legendary-n kívül)
AH-ba olyan 1 millió a legolcsóbb hasonló tudású axe. De láttam 5-ért is. Szerintetek?
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Én nem vagyok nagy ah mágus, ha magamnak keresek valamit, és közben látok benn olcsón cuccot, azt kiveszem és kész. Persze jó lenne naponta milliókat csinálni, de azt a 2-3 órát amit a játékra fordíthatok inkább töltöm 80-90%-ban játékkal és csak a maradékot ah-val.
Persze volt már pár jó vételem (pl az említett fegyver 3m->8m), esett már set item, ami elment 4m-ért, meg dh fejes 14m-ért, de a drágább cuccokat még nem érzem árazás szempontjából biztosnak. Pl rákeresek valami cuccra, mondjuk 150 main stat, 80 vit, 50 ar és azt látom, hogy van benn 2 hasonló item, az egyik mondjuk 3m, a másik meg 6m. Akkor most a 3 vagy a 6 reális érte? Vagy 3-ért se viszik el? És ugye milliós tételeknél már a 15% is jó sok, tehát ha egy cucc 4m, akkor szinte semmit se nyerek vele, ha 5-ért tudom csak utána eladni.
-
mikromanus
veterán
Az AH hely elég korlátozó azért. Ha megevszel ilyen 100k-s tételeket azok is egy helyet vesznek el a tízből, míg ha milliósak vannak kint azok is egy hely. Ha gyorsabban pörögnének a kis tételek talán megérik, de gyakran gyorsabban elmennek a közepes/jó milliós tételek mint a százezresek. Addig meg csak vannak és elveszik a helyet a valós üzletektől. Ejnyeno!

-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Lehet, hogy csak nem nézem eleget az ah-t, de sokkal több olyan tárgyat találok, amik pár 10k-ért vannak benn, pedig pár 100k-t érnek, mint olyat, amik 2-3m-t vannak benn, de 6-8m-t érnek. Mondjuk sikerült már ilyet is kifogni: 3m-ért volt benn egy socketes fegyver, tettem bele 600k-s crites követ 8m-ért ment el. (Tisztán 3.2m haszon.)
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Én is találtam már olyan cuccot 200k-ért, amibe 3 db 38-as kavicsot téve rögtön az 1-1.5m-s sávba került, de azért ez ritka.
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Ha nem teszik bele a kavicsot, akkor meg nehéz rátalálni. Pl chestnél beteszel egy 80 vit, 80 int, 40 ar cuccot 3 üres sockettel, akkor ha szűrsz a 80/80/40 értékre, akkor kb a 100k-s cuccokat kidobja. Ha 80 int/40ar/3 socketre szűrsz, akkor meg egy csomót kidob, amin nincs vit. Szóval nem árt ha van benne.
-
mikromanus
veterán
Rossz szokásuk a népeknek, hogy a socketet "betömik" valamivel, így nem lesz pontos kép a LoH-nál. Vagy LoH-ra +300-400 (750-900 össz) keresőbe, vagy crit dam 60-70%-ra még lehet érdemes szűrni a socket helyett (általában ezeket rakják bele. HA 500 LoH+socketre szűrsz, akkor lesznek benne 200 alap+300 kavicsból verziók amik gyengébbek mint a fenti fegyver)
-
mikromanus
veterán
5 NV-n majd' mindig 3 sárgát dob Belial és ZolaKula is. Persze lehet csak mázli. A másik nem nagyon kifejtett drop dolog az, hogy 5 nv-nél sok itemet dobnak a bossok (függetlenül attól, hogy kék-sárga-fehér), míg 0 NV mellettt eddig háromból háromszor kaptam 2-3 kéket, 1-2 fehérwt és kifújt. Sok NV-vel a dobott itemek darabszáma is nőne, vagy csak sikerült 3 szar szériát kifognom véletlen zsinórban?
Back to the business!
Kell valakinek iLvl 62 design jó nagy mellvért?
718 össz armor
200 str (3 sockettel ennyit dobtam összesen össze)
202 vita
163 life regen
36 poison res
Most gyurmáztam (mármint a kavicsokat. A mellvértet elszedtem egy remegő öreg nénikétől az AH-ban). Volt némi anyagköltség, de szerintem lesz rajta némi extraprofit
-
vhunor
őstag
Ez él most, min. kettőt dobnak 5 stack valorral.
"Bosses •Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor."
Igen, ez a június 29.én kijött patch-ben volt benne. -
persil
nagyúr
válasz
SSJPeter
üzenetére
"Az elitek meg már azt hiszem azóta dobnak min. egy sárgát, amióta emelték a drop rate-t."
Valahol akkor változtatták meg az egészet. Amikor a boss 2-őt dobott, akkor az elitnek nem volt a valor miatt garantáltan egy sem.
De ez így jobb, mert ugye elitből 100x annyi van, szóval jobb, ha ők tuti dobnak egyet, mintha a ritka bossok kettőt.Mondjuk ez csak papíron hangzik jól, ha az ember szerencsétlen, akkor úgyis szemét minden, ami kiesik.
-
SSJPeter
őstag
Ez mióta nincs így?
Erről lemaradtam...már az idejét se tudom, hogy mikor nem dobott egy boss legalább 2 sárgát nekem ha megvolt az ötös valorom...
Az elitek meg már azt hiszem azóta dobnak min. egy sárgát, amióta emelték a drop rate-t.
Én nem tapasztaltam semmi változást, de lehetett szerencse is, ezért szeretném megkérdezni, hogy melyik patch változtatott az elit: 1 sárga drop, boss: 2 sárga drop dolgon, mert az, hogy ez így volt korábban az biztos."Bosses •Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor."
Igen, ez a június 29.én kijött patch-ben volt benne.
Szerintem ezt nem változtatták meg, mert nem találom sehol az erre vonatkozó hivatalos infót.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5077625/Diablo_III_Hotfixes_-_June_Updated_2906-29_06_2012
-
persil
nagyúr
Ez már nem így van.
Úgy módosították, hogy a bossok csak egyet dobnak garantáltan, cserébe az elitek is dobnak egyet garantáltan. Így összességében több a rare egy játék alatt.
Persze dobhat mind 5-öt is, akár valor nélkül is, teljesen szerencse kérdése, csupán annyi az érdekesség, hogy valorral 1 garantált.
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
5 stack valorral a bossok garantáltan dobnak 2 ritkát.
-
mikromanus
veterán
válasz
execute93
üzenetére
ÉN tegnapelőtt nyomtam hasonlót, csak nv bukós verzióból. Hja, megvan az nv 5? Eladom a cuccot és jöhet zolakula. Erre eladom a bóvlit - Esc - leave game. Az AH-ban kezdett derengeni, hogy mintha valamit elfelejtettem volna

(vagy sok nv, vagy játékidő alapján, de a bossok sok itemet dobnak, míg ha kapásból leöltem hajít 3 db kéket. Darabszámra sincs elég cucc, tehát ez nem mf dolognak tűnik)
-
Sirandrish
legenda
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Én sem..
Volt egy olyan napom, pont mikor már azt terveztem hogy unid-ként adom el az itemeket, mert semmi jót nem kaptam hogy akkor ott 2-3 ACT1 run alatt összejött vagy 6-8darab 63as item meg 10+ 60+-os...többek között a linkelt xbowot is akkor szedtem ki..
Meg is örültem hogy milyen jól hullanak ACT1-ben is a 60+os itemek..nah azóta körönként ami legalább 20 elitpakkot jelent, ha 2t kapok már jó...kapok többet is de kék..Szóval nem tudom hogy működik..de én azt vallom, ha valaki mázlis annak nem kell MF, ha viszont peches akkor b*szhatja az MF-et is..
-conrad- P.O.N.T.O.S.A.N

-
-conrad-
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Nem tudom mit feszültök ezen, olyan mint a lottó. nulla mf gearrel olyan, mintha feladnál 1 szelvényt, mf gearrel meg mintha 2-3-5-8 szelvénnyel játszanál. Nyilván nagyobb az esélyed, de még akkor is mákfaktor, hogy nyersz-e.
illetve sokszor volt már róla szó, hogy a mennyisége nő a lootnak nem a minősége. eshet akár 5 rare minden pakkból, de ha mindegyik csak ilvl 55-ös akkor is "szabályos" -
cowboy_bebop
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyetértek.
+100 GF, +30 MF-fel sorba jöttek az ilvl62-63-as itemek, most csináltam farmolós cuccot, +200 GF, +100 MF, erre alig-alig jönnek. A max. a spear volt, amit linkeltem. Már csak arra kéne rájönni, hogy ez user, vagy session-függő. Magyarán egy széria után logout-tal átjuthatsz-e egy jobba, vagy csinálhatsz bármit, aznapra meg vagy átkozva.

Összefüggést eddig még nem találtam. -
Sirandrish
legenda
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Eztet írtam: "0MF-el...vagyis valorral.."
Szóval érted nah

execute93 Van a játékban MF...valamit biztos hogy ér..nem véletlenül kerülnek az MF-es cuccok annyiba, amennyibe...az egy más kérdés hogy ha olyan szériád van akkor szerintem 300MF_el sem kapsz semmit, ha meg olyan akkor akár nullával is kaphatsz..
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolom + 0MF - fel. 0 MF-ed nem is lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
execute93
őstag
Köszi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De jó neked! Én elkezdtem ma hajnalba (3kor) játszani, erre találok 1-2 RMAH-s cuccot, mit csinálok én a hülye fejemmel? Miss click eladtam a Vendornak, majd gondoltam farmolás vége Leave. HOOPSZ! hol a cipőm(Volt rajta movement speed, GF find, MF find)? Vendornál.. Elveszett... Na mondom fasza
ACT 1-et farmolom mert azt bírom az MF Gearemmel. Cemeteryben volt 3 goblin, mi esett belőlük? Semmi
Pedig volt Fortunám, MF GEAR..(#2431) Sirandrish De jó neked.. Lehet jobban jár az, aki nem cserél Geart?

-
execute93
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
WoW! Hol találtad? Mennyi volt az MF-ed? Mert nekem 300% és kb Item lvl: 50-eket dobál.. Röhej.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SSJPeter
üzenetére
Szólj bele bátran...azért kérdeztem mert tanácstalan vagyok..
Nem mondtam hogy "csak" 30M-et ér...csak egyszer kaptam rá egy olyan ajánlatot..még nem volt bent goldAH-ban..
Nah mindegy...bepakolom akkor még egyszer RMAH-ba 100Euért...hátha..maross Kitettem annyiba...meglátjuk

-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
99-es buyouttal lehet eselyed, es az megfelel kb 60m+ goldnak.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarok beleszólni, de ha goldban kb. 30 milliót ér, akkor az rmah-ban inkább 60-80 euró.
Annyiért szerintem elviszik, de szerinterm is próbálkozz még. -
-conrad-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tedd vissza többször RMAH-ba. Tedd be főleg hétvégén, akkor játszanak az "apukák" akiknek van pénze megvenni. Hétköznap lehet, hogy nem mindig logolnak be.
-
Sirandrish
legenda
Ez mennyit érhet?

Első körben megpróbáltam eladni RMAH-ban mert mindenki azt javasolta...sajnálatos módon nem vitték el így maradna a goldAH..
Egyszer kaptam már rá egy 30M-es ajánlatot...megéri berakni 30M-es Bid-el vagy olcsóbban kéne hogy többen felfigyeljenek rá? -
Sirandrish
legenda
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
1253gold...ha többet ér, értesíts mert van vagy 10 hasonló wepem

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Szinte csak vendornak. Nincs socket, main fegyvernek kicsi a dps, offhand fegyvernek, meg lassú és kevés a loh.
-
cowboy_bebop
őstag
Egy árat kérhetnék erre?

-
ttt1
őstag
Ha valakinek van olyan pajzsa ami ad 100 v több int-et (v 60-70 plusz sokcket) all res 50 felett crit hid damage 9 vagy felette és esetleg vit(ez nem létszükséglet), nu és blockja 17% feletti pls keressen meg

-
kopaszqtya
tag
ez érhet pár goldot ?

-
Sirandrish
legenda
Ez mennyit érhet szerintetek?

-
drk88
senior tag
Ez kb. mennyit érhet mert ilyet ilyen statokkal/tulajdonságokkal együtt nem találtam AH-ba

-
mikromanus
veterán
Armorbíznisz fut erősen. 9 milla a legutóbbi gyöngyszem. Szerintem ez a személyes rekordom (720 armor, 77 str, 120 int, 211 vita, +2 sox intes kaviccsal volt iLvl 62-es stílusban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, amúgy nagy grat, brutál cucc 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Se LoH, se socket, se critdam. Nem hiszem, hogy sokkal többért elmenne mint 2m, de persze a vevő mindig odakint van