Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
beleptek egymashoz partyba, a masiknak megjelenik az arckepe bal oldalon fent...jobb klikk, majd trade....ott beirhatjatok a penzt, vagy berakhatjatok a cserelni kivant cuccokat...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Battletag alapján felvettelek, majd a trade ablakban meg kell nyomnod egy gombot.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valahogy úgy. -17-18 Lev req van rajta.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Adhatok kölcsön egy 2H mault 850DPS-sel.

Str asszem nincs rajta, de úgyis 1hit minden. -
Sirandrish
legenda
Valakinek 42-45re Barbárnak 1kezes fegyvere nincs véletlenül eladó? Olyan kellene mindenképp ami STR-t ad.

-
mephi666
nagyúr
thx, csak megijedtem mert ilyen eddig még nem volt... aztán jött a normális levél még ugyanabban a percben
...na mindegy, akkor elvileg minden rendben, csak ráellenőriznek időnként... neked is 10-15euró fölötti aukciód volt?#1591: akkor lehet, hogy bizonyos összeg fölött csekkolnak csak rá, mert eddig 5-6 euró alatt adtam el mindent és nem volt ilyen kísérőlevél

-
execute93
őstag
Eladó Csizma, olcsón, csak ma akciós

-
Tom5
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pár ezret biztosan ér, én ilyen alacsony szinten vettem magamnak olcsó Rare cuccokat AH-ban, majd mikor kinőttem őket egytől egyig haszonnal túladtam rajtuk.
-
Sirandrish
legenda
Ez kb mennyit ér? Már ha ér valamit..

-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
elkelt a cucc
19-re tettem be, jobban megnézve... tudnátok segíteni? a rendes e-mail mellé kaptam egy ilyet is:Thank you for participating in the Diablo III Auction House! An auction associated with your account recently completed and is now in review.
Items in review Living Striker
Time of transaction 11 Jul 2012 12:16 PM BST
Total value in review EUR19.00This review is a routine step to ensure that every transaction is handled safely and securely for auction participants. If the transaction is approved, the auctioned item will be delivered to the buyer within 48 hours. Proceeds from this auction will be delivered to the seller's account within 5 days and in most cases within 72 hours.
valamit vizsgálnak ilyenkor, hogy utalja-e a vevő pénzt rendesen?
nem kaptam ilyen kiegészítő levelet eddig soha -
-
marcyman
aktív tag
Én most ezt hirdetem már egy pár napja, eddig nem vitték el az én elvárásomnak megfelelő aranyért:

-
persil
nagyúr
válasz
WayneGace
üzenetére
Ehhez képest nekem 100x alacsonyabbak az igényeim mégsem találok páncélt

120+ vit
160+dex
65+ res(cold és all összesen)
450+ armorA statok meg nem érdekel, hogy alapból, vagy gemből lesznek ilyen értékűek.
Azért pont ilyen értékek kellenek, mert így éppen jobb, mint a mostani, szóval ennél kevesebbre váltani tök felesleges lenne.
És az armor még így is -200ban lenne, de az nem érdekel. -
WayneGace
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Egy ilyen armor elég drága mulatság. Én korábban beraktam egy ilyet. 455 life reg, 79 all res, kb130-150 vit (nem emlékszem pontosan) 0 str, két hely a gemnek. Kb. ennyi volt rajta. Nem emlékszem armor milyen értékű volt, de magas, mert 63-as volt. Beraktam 2m-20m-ig. Viszonylag hamar buyoutolták. Az általad leírt a mostani árak mellett ettől jóval többet ér.
-
mikromanus
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ismerősnek van valami 610 Armor, 150 vita, 75 all res és socketben valami 130-140 str armorja. Az ihletett,d e ha már váltunk, akkor miért ne lenne alapból is sok str ?

Most van alap 372 armoros cuccom:
- 40 all res (+71 int)
- 126 vita
- 80+3*46 str(alap+3*46 rubintokból 3 socketben)
- 150 life regen.
Pöpec a cucc, csak az armor lehetne magasabb. Life regen vagy az int helyett +250-300 armor és ki se férne az értéke az AH-ba*
(*= erős részrehajló túlzás)
-
WayneGace
őstag
"szerintem az a stormshield nem ér többet 13 millióval."
Ezt írtam. Nem pedig azt, hogy nem jobb.
Veszel egy maseratit 20m-ért és én azt mondom, hogy a ferrari nem ér többet 30m-el, akkor csak annyit közlök, mint itt is, hogy 30m-el szerintem nem ér többet, nem pedig azt, hogy nem jobb.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Kicsik az igényeid

Ez nagyon durva árban lenne, meg ilyent én még nem is láttam.Persze ettől még létezhet. -
mikromanus
veterán
válasz
-conrad-
üzenetére
Ja. Mindegy már. Amúgy se hiszem, hogy ennyivel versenyképes lennék rá, több meg most nincs. Majd ha eladom a 3-4 wizza offhandemet 5-10 millákért akkor keresgélek ilyesmit...
Egész véletlenül ha épp lenne valakinek egy 600+ öszz armoros ,50 all resist 100-100 vita-str és emellé 3 socketes armorja, az szóljon nyugodtan! Persze mindez egy armoron.. Valami ilyesmire vevő lennék, csak nem találok sehol. Most van ilyen, csak armor bónusz nélkül (össz 360 armor). Ennyi plusz armorért már megérné véltanom, csak nem találok semmi hasonlót... Gonosz kis hobbitkák kirakták biztos RMAH-ba vagy megtatják a Drágasságot

-
-conrad-
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Köszi, mindegy már. Egyrészt este nem nagyon akadt érdeklődő így feltettem RMAH-ba másrészt olyan érdeklődők vannak akik vagy le akarják cápázni a másikat vagy teljesen biztosak benne, hogy mivel a PH!-n írtam be ezért az AH értékének 10%-áért elvihető. (tisztelet a kivételnek)
Azt hiszem nem teszek fel ide több itemet inkább, nem sok értelme van. -
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Ja, amúgy az enyémen volt 100 str és 100 feletti int is. Ezért tippeltem ennyire.
-conrad-
Az alap tárgyra visszatérve: keress rá mondjuk 800 LoH, 100 Crit dam kombóra, rendezd csökkenő DPS sorrendbe és nézd meg mennyit ér! Persze ha magyar játékosnak szeretnéd elpasszolni, akkro tudok rá szánni 6,4 millát. Ez van. Válságban a gazdaság... Meg sok armort craftoltam tegnap
edit: eh, nincs AH-ban erre a szűrésre találat. Mondjuk 50 crit dam 750 LoH-ra van, de azok nem adnak így pontos infót...
-
mikromanus
veterán
válasz
execute93
üzenetére
Magatalálósban szereztem hasonlót. Csak az 830 DPS van rajta, 150-nel kevesebb LoH, nincs socket benne, se AS, se Crit dam. Majdnem kiraktam 4-5 milláért, de időben töröltem. Megtartom egy vs két egykezes harcmodor és LoH hatékonyság tesztelésre

Ez a "kevés" DPS ellenére sokat ér. Már azért van annyi, hogy érdemes használni és a "kiegészítői" is nagyon szép összefüggőek és hasznosak. 50-60 millát nem adnék semmi itemre, de az tuti, hogy 5 millánál többet ér

-
persil
nagyúr
válasz
execute93
üzenetére
"900 loh-okat visznek 100M felett."
300 dps-el is... ? Na ugye, hogy nem.
Önmagában a life on hit nem ér semmit, csak jó fegyveren. És ezt így kategorikusan kijelenteni, hogy 900 life on hit = 100mill, az meg nettó hülyeség.Engem nem zavar, csak olyan meggyőződéssel írtad le, mintha egész nap az AH előtt ülnél, de a sisakod értékéről meg fogalmad sincs.
Másrészt, pont ez a hsz-ed a támadó és kérkedő, nem az, amit én írtam korábban.
Szóval légyszíves te ne kérjél ki magadnak semmit.kiindulva, rövid u
-
execute93
őstag
válasz
Joker94
üzenetére
Ugye eladnám ezt!
Nem tudom mennyit érhet.. Segítsetek már belőni.. -
Joker94
aktív tag
Rossz helyre ment

-
DjDanee87
addikt
válasz
Dadan01
üzenetére
Még szerencse, hogy OP a barbár és nem zavar ha nem a lehető legjobb pajzs van rajtam. Tegnap összeraktam a póni level staffot. (Gemstone kb 6-10 tryból meglett
)
Csináltam is rögtön 3 kört az infernos változatban (előtte mindig összeszedtem 5ös valort) és nem volt egy halálom sem a 3 különböző clear alatt. Act3-4 azért húzósabb, ott volt halál packokon, mert hülye casterek vannak póni levelen meg semmi ilyesmi, maximum futkosnak kicsit jobbra balra. A lényeg. Közel sem tökéletes a gearem, nincs itemem 10M fölött, csak ha vmelyik kieső ért annyit, amit felvettem, és így is sima póni level - inferno diablo.Ezért OP a barbár, ugye?

mephi666: nem rossz cucc, már csak egy socket hiányzik róla (bele 100% crit dam) és egy über fegyver lenne.
-
mephi666
nagyúr
tegnap esett egy 1h kalapács 850dammal, 250körüli str+vit-tel meg 60% critdammal... szerintetek rmah-ba mennyit érhet? 10/20-ra felraktam, de nem nagyon kapnak rá... 150+ str/vit-est sem nagyon találtam, így nem igazán tudtam belőni a reális árát, amennyiért elmehet
(lehetett volna 900+ dam és socket, vagy nagyobb loh, de szvsz így sem rossz cucc barbinak) -
Dadan01
senior tag
Te se haragudj, de az egyik legjobbnak tartott kalkulátor alapján a stormshield bizony alulmarad a lvl63as cuccal szemben, melee és elite reduction ide v oda, ez van. Mivel monk szemszögből néztem a saját statjaimat alapul véve (amik nem rosszak), arról nem tudok nyilatkozni hogy mit hoz 88 erő egy barbáron, de biztosan keveset hogy a mérleg nyelve lehessen. Persze ettől még jó kis pajzs, legendás tárgyak között ritka az igazán jó, de van nála jobb a sima sárgák között.
-
Nordic
Közösségépítő
-
execute93
őstag
Eladó eme ritka csizma

-
Helmoras
őstag
Mennyire gyakori a két egykezes fegyverrel harcoló karakter? mert az offhand ha jól tudom nem túl sok dmg-et ad rá...
Azért kérdezem mert találtam egy 250 dps-es kardot viszont ad 950 LOH meg 56 crit dam, ha esetleg érdekel innen valakit.
-
Radnix
senior tag

Reggel bekerül AH-ba
Addig megvásárolható 4m goldértazóta belekerült 3 darab +38 dexes gem
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés...AH-ban mikor valós pénzre váltanék,akkor a gombon "currency" jelenik meg és nem enged be. Mit kellene tennem, hogy tudjam használni és ne csak a goldos' vásárba tudjak adni-venni...THX a helpet -
Radnix
senior tag
-
ttt1
őstag
Eladó ez az amulett ha vkit érdekel ..

-
grex4
aktív tag
Régóta gondolkodom azon hogy melyik sisakot használjam, 8%block (így 35%om van) megéri-e a sebzéscsökkenést, armort, resistcsökkenést?
Ha választ valaki helyettem, a másik eladó

u.i:Istennek sem tudom beilleszteni a képet normálisan
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
En life% es crit chance-eset nezek, erre a kettore latok eselyt
. -
mikromanus
veterán
Ismerős. avgy magasabb blokkal, avyg magaabb armorral, vagy jobb stattal, vagy valami huncut egyéb tulajdonságagl keresnék (pl crit chance), de nehézkes kifogni. Ami meg most van az szép, stabil és épp olyan, hogy simán eltűnne a tömegben és nem menne el már jó áron. De addig amúgy se aktuális ez amíg nincs jobb

-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Hasonlom van 1400 armorral, control nelkul. Nem igazan talalok meggyozoen jobbat, emberi aron
. Jo ez nekunk. -
WayneGace
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
-
mikromanus
veterán
válasz
Dadan01
üzenetére
Ismerős helyzet. Én is keresgélek az egész jó és régi pajzsom helyére újat, de ami 2-3 megüti a minimum elvárást azok csapnivaló blokkosak. Pedig nem nagyon extrém:
76 str
89 vita
51 cold res
75 all res
-11% control
1144 armor
18% blokk50-50-50 str-vita-allres jó blokkos cuccig is leadom néha a keresőkritériumot, de nincs valami jó felhozatal. Vagy blokkban gyengék, vagy sokkal rosszabbak a mostaninál, vagy 40-100 milla közt vesztegetik.
Edit:
Egy-két "majdnem érdemes másodszor átnézni" kategória azért akad most már. Kezd szépen felduzzadni a kínálat... -
Dadan01
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
A jó pajzs majdnem olyan fontos, mint a jó fegyver. Ezért kell kellő körültekintéssel választani.Én pl 200kért fogtam ki egy 20%os sacred shielddel, dex, vit, res közepes statokkal, de két hete lesem az AH-t. és jobbat nem találtam még magamnak, vagy csak horrorisztikus 30+ milla felett, pedig nem nagyok az igényeim, csak egyszerűen ritka a két res + vit + dex + 20% blokk kombó. És nagyon nem mindegy, hogy mekkorát blokkol a pajzs, mert kategóriákkal jobb a lvl63as a 62-esnél.
-
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Ami jó a stormshieldben
-magas blokk. Ha alacsony, akkor nem ér annyit amiért kirakják szerintem
- jó kombó: resist, statok
- extra tulajdonságok: melee dam csökkenés azért nagyon hasznos.
Összesítve: fixen megvan rajta egy használható kombóRare pajzsban is összehozható elég jó,de nagyon ritka. Ami kellene hozzá:
- block%
- all resist
- statok
- armor
Ebből minimum 3. Blokkban versenyképes lehet a rare cucc is, de nagyon kicsi az esélye az egyéb használható kombónak. A rare pajzs nagyon csapnivaló blokk%-ot tud néha produkálni. Ha van a fentiek közül szép számossággal 3-4 tulajdonság, akkor az sem olcsóbb mint a stormshield. .25% felett a stormshield az elérhető legjobbak közt van pajzsban. 28 és afelett meg egyértelműen nem lehet megfogni. Azért én nem cserélném be a mostani pajzsomat, de ha egyezkedni akarnátok csak szóljatok. Lehet meg tudtok győzni
-
SSJPeter
őstag
válasz
WayneGace
üzenetére
Persze, de ahogy DjDanee87 kolléga is elmondta ezen van melee damage reduction + csökketett sebzés az elitektől.
Ezek olyan tulajdonságok amik általában nincsenek más pajzsokon, és többet érnek mint pusztán +1000 block amount.
Persze nincs kizárva, hogy van 28%-os blokkos Sacred Shield amin szintén megvannak ezek a tulajdonságok, de akkor az meg legalább 50 millió vagy több... -
DjDanee87
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
Azokon nincs melee dmg, meg elite dmg csökkentés. Én is hasonlót használok csak kicsit kisebb % block viszont több armor és vitality, több STR. Én az enyémet 7milliós biddel vettem.
Ez szerintem megér többet is valakinek, csak ki kell fogni a napot amikor benéz AHba pajzsot venni magának 30% blockal. -
SSJPeter
őstag
Nagyon mákos vagy.

Pakold be az rmah-ba, 30-50 euró körül el fogják vinni.
Én licitre raknám 75 eurós buyout-tal, bár az talán már sok lenne érte.
Ha aranyért akarnád eladni akkor ez 15 millió +, de én inkább euróért adnám a helyedben.(#1511) opzozi:
Ja, inkább ne is mondd.

Melyik act-ban történt egyébként?
-
execute93
őstag
Eladó!

-
opzozi
tag
Most találtam:

-
-
Sirandrish
legenda
Tudom hogy itt már mindenki LV 230 de én még alig alig kezdtem el..

Nincs véletlenül valakinek LV30-40 közöttre valami értelmes cucca jó áron?
Átvenném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

19-re tettem be, jobban megnézve... tudnátok segíteni? a rendes e-mail mellé kaptam egy ilyet is:
nem kaptam ilyen kiegészítő levelet eddig soha

(van kb 4M goldom, de az úgyis kevés ezért)...
)