Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Ti miről beszéltek?
A játék legjobb öve wizard és wd szempontból. Tegnap vettem egyet 65m-ért. Ha úgy gondolod nem megy el ah-ban, bármikor megveszem tőled 30m-ért.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Vennék triumvirate wizard off handet. Magas sebzéssel és arcane power on crittel.
-
WayneGace
őstag
válasz DjDanee87 #4425 üzenetére
Akármennyire is szép az amuletted, minden érték magas, mégis kevés. Pont amiatt, mert a medál a fegyver után az az item, amivel leginkább lehet növelni a dps-t. Lehet rajta plusz dam, crit chance, crit dam, attack speed, magas fő stat. Paragon level miatt pedig 30mf-es amu is bőven megteszi, nem kell törekedni a tökéletes negyvenre. 150m-ért pedig már olyan bivaly tal rasha amut lehet venni, amitől a mobok önként kidobják a itemeket és köszönik szépen, inkább kerülik a konfliktust. Sima rare-ben pedig akár egy jó speed és két crit damos is lehet ennyiért venni. Szóval a helyedben 40m-ért raknám ki először, ha annyiért elviszik, akkor is jól jársz.
-
WayneGace
őstag
Olyan ritkán van. 98k dps-em van jelenleg az archonban 325%, ez ugye 300+k dps. Lényegében minden mobot 1 hitelek, elitek pedig néhány másodperc. Elég sok mob van, folyamatos archonban lehet haladni. Gyakran én kapcsolom ki, hogy feltegyem az energie armort, ami lejár. Ez ugye két perc. Ha mégis úgy alakul, hogy lejár a archon, akkor ott a forgószél, ami elég szépen sebez valamint iszonyatosan sokat critel. A sok crit citical mass-el ugye szépen nullázza a cd-t.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Wizárdomra vennék cuccot, ami kb. tulajdonságaiban megegyezik a mostanival viszont van rajta + yard.
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #4290 üzenetére
Van több olyan legendary fegyver, amint van mf és tudja barbár is használni. De egyáltalán nem is erről beszéltem. Ahogy előzőleg is teljesen másra terelted a témát. Én vagyok a hibás, legközelebb kerülöm az ilyen mellébeszélős társalgást.
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #4272 üzenetére
Arra mondtam, hogy barbár berakhatja off hadnbe, hogy ő oda is tud rakni 30+ mf fegyvert, wd nem. Érted? És egy sima socketes 1000 dps fegyver sokkal jobb, mint egy ilyen. Hány órát játszottál eddig wd-vel?
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #4267 üzenetére
Attól, hogy barna, még egy gyenge fegyver. Már 10m-ért jó wd fegyvert lehet venni sockettel 1000 dps felett. És wd nem tudja off handbe tenni az mf fegyverét, mit egy barbár. Egyébként, ha olyan jó áron árulná, már rég megvették volna. 30 mf meg nem ér annyit, hogy crit dam nélküli 940 dps fegyverrel szenvedjen. Helyette vesz egy normális fegyvert, amivel szépen tud haladni. Aki meg act1-et farmolja, annak nem lesz 40m-je egy ilyenre.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #3943 üzenetére
Ezt a" valoron vagyok dolgot" sem értem. Mert még, ha más meg is nézi neked, utána úgyis rákeresel. Szóval teljesen feleslegesek ezek a mennyit ér kérdések. Azt ezt kérdezők 99%-kának határozott elképzelése van és már rakja is be ah-ba annyiért, amennyit gondol érte, függetlenül attól, hogy mit mondanak neki.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #3941 üzenetére
Pont ezt nem értem. Az egész trade topicban már senki nem ad el semmit, csak megkérdezi mi mennyit ér. Persze 100%-ban rákeres, szóval tisztában van vele kb. mennyit ér.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz akela91 #3805 üzenetére
Nektek legyen igazatok.
Gf-et szerintem senki nem keres komoly stat mellé, nem goldtot akar farmolni. Arra meg tényleg jók az 1-2 milliós amuk is. És a botozók meg nem vásárolnak euróért, mivel rengeteg goldjuk van.
Például ez egy óra múlva lejár és nem ad érte senki 29 eurót.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz akela91 #3799 üzenetére
Hát hajrá. 110 euróért egy sokkal jobb van bent, amin nicns gf (arra elég egy sima kék a botnak), viszont van rajta 8 attack speed, 8 crit és 70 all res mellé. Kizártnak tartom, hogy 245-250-ért elvigye valaki.
Ha valaki csak critre és main statra szűr, akkor már 10-20 között is talál.
-
WayneGace
őstag
válasz RockHaRD #3770 üzenetére
-Ez mennyit ér?
- X milliót.
- Á, nem. Rosszab van 100000 euróért és 5 milliárd goldért. Meg egyébként is beraktam már ah-ba.
Sziasztok!
- Eladó ez az item
- Adok érte 2m-et.
- Már beraktam ah-ba.
Hi!
- Eladó. 1200 dps, 1h, 100 crit dam, socket, 900 loh. Értelmes ajánlatokat várok.
- Nem sokat ér. Adok érte 200k-t.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #3606 üzenetére
Válts te is avatárt és neked is lesznek ilyen tárgyaid.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #3535 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mert egy ismerősöm brutal amu-t nem tudott eladni rmah-ba. (17-30dam, 130dex, 600 LoH, 8 crit chance, 50 crit dam)
Légyszi majd írd meg majd pm-be vagy ide, hogy megvették-e és mennyiért. Kösz.
-
WayneGace
őstag
Csak nekem tűnik úgy, hogy az ah kezd leállni, kipukkadni, lassulni? Úgy értem eladni szinte csak nyomott áron tudok mostanában. Mintha kevés lenne a kereslet. Ahogy látom nem csak én, mert jó cuccok vannak jó áron és ott állnak bid nélkül. Azt látom, hogy elmegy valami, akkor gyakran visszakerül drágábban, de az is csak áll és vár vevőre. Szóval felgeareltek vagy sokan hagyták abba vagy csak nem jól látom?
-
WayneGace
őstag
válasz angelside77 #3271 üzenetére
Crit dam nélkül rmah-val fölösleges próbálkozni. Sima ah-ba rakd be szerintem!
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #3229 üzenetére
MF gear az nem 250mf, hanem 350+.
-
WayneGace
őstag
Ti tudtok feltenni ah-ba tárgyakat, mert most sorozatban errort kapok?
-
WayneGace
őstag
válasz szallasi007 #3027 üzenetére
A kérdés inkább az, miért kérdezted meg ma, hogy mennyit ér? Ha már tegnap felraktad ah-ba?
Egyébként a 22-43 dam emeli ki a tömegből. Szép gyűrű.
(#3034) marcyman: Annyit azért messze nem ér, egy attack speedes skull grasp se kerül már annyiba, pedig az nagyon ritka.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2917 üzenetére
Olvass már vissza! Ezért írtam, ha van számodra megfelelő mennyiség akkor visszatölti. Tehát hiába kapnál többet 1,4-el, de nem kapsz több hp-t, mert nincs hova tölteni, mert eléred a plafont, a max hp-dat. Szóval nem az lesz az elsődleges, hogy még több loh, még több speed, mert fölösleges, mert van egy elegendő mennyiség. Nem szaporítom a szót vagy felfogod vagy nem.
Azt leszögezem, hogy nem játszom barbárral. Lehet, hogy ott más a helyzet, de monkkal, act2-ben elég 400 LoH. Act3-4 pedig 900 körül is elegendő és nem ahhoz, hogy végigjátszd, hanem farmolhatod annyival.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2913 üzenetére
Semmi gáz nincs abban, hogy "ha"-val kezdem. Egyszerűen feltételes mód. Ami jelen esetben feltételezi a megfelelő mennyiségű LoH meglétét.
Így néz ki a monkom. Ezen tudok variálni, másik gyűrűvel több dps, másik pajzzsal több res. De ez a standard, amivel megyek bármely act-ban.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz ProEvoFan #2906 üzenetére
Ha elég a LoH, akkor nem igazán számít, hogy 1,4 vagy 1,2-öt üt. Úgyis lesz elegendő hp-d. Használtam már mindenféle sebességű fegyvert. 1,3 axe remek középút. 1,4 fist vagy sword-nak csak azért magas a dps-e, mert sokat üt, a sebzése viszont kicsi. Ahogy érezhető egy kard után, hogy a mace lassabb, ugyanúgy érezhető, hogy karddal többet kell ütni, mint mace-el. Kinek mi jön be. Én csak akkor használnék kardot megint, ha lenne 1200 dps rajta, mert kb akkor ütne akkorát, mint egy átlag 1000 dps 1,2 speedes fegyver.
-
WayneGace
őstag
válasz Bencus88 #2887 üzenetére
Az előzőnek 1,2 a speedje az utóbbinak 1,4. Sokan ezért szeretik jobban a kardot. Én személy szerint jobban szeretem a spear-t vagy mace-t, mert azoknak nagyobb a sebzésük és ez critical miatt nekem jobban tetszik. Például az itt lévő spear sebzése is 474-940. Egy 1000dps-es kard sebzésével egyezik meg körülbelül. Neked kell eldönteni melyik jön be jobban. A kisebb sebzés, de gyorsabb. Vagy nagyobb sebzés, de lassabb.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2835 üzenetére
Csak azt hittem, hogy a következő bidnak nagyobbnak kell lennie, mint 18m, de rájöttem, hogy tévedek.
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #2777 üzenetére
Oda írtam, hogy "a jó Helm of Command is akár 10-20m is lehet"
A 8% blokk miatt lesz egy jós sisakból prémium. Egyszerűbben egy ugyanolyan statú sisak, ami nem HoC olcsóbb.
Pajzsnál pedig felcserélődik. Nem jó stat mellé jön a blokk. Hanem a jó blokk mellé kell jó stat.
De itt be is fejezem.
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #2773 üzenetére
Én monk szemszögéből nézem. Act3, act4 szóló. Act2-ben kis túlzással mindegy, hogy pajzs, két fegyver vagy bármi. Továbbra is tartom, hogy a pajzs legnagyobb erénye a magas blokk, utána jönnek a jó statok és csak azt követően az armor. Az ilyen 10-20% blokkos pajzsok néhány 100k goldért sem mennek el. Nem véletlenen, hogy a jó Helm of Command is akár 10-20m is lehet. Pedig az +8% blokkot ad csak.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2767 üzenetére
Ez nagyon nincs így. A legfontosabb jellemző a pajzson a blokk. Nem hiába a stomshield is blokk miatt ér sokat. Egyébként csak egy lv62-es pajzs, ami kevesebb sebzést fog fel, mint egy lv63-as. Magas stat egy dolog, de minek használna bárki is gyenge pajzsot, akkor már mindegy, ha egy másik 1h fegyvert használ. Nem akarlak meggyőzni, rakd be sok millióért, aztán majd meglátod, hogy megveszik-e vagy sem!
-
WayneGace
őstag
válasz Franklin #2765 üzenetére
Az emberek 95% legalább, már amuletten nem csak dex és vitre keres. Hanem a többség crit hit, crit dam, speed, LoH, mf. Az ilyen dex, vit medálok gyakran esnek. Szerintem jobban jársz, ha berakod 100k-ért, úgy talán elviszi valaki.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2745 üzenetére
200k-ért talán elmegy. 16% blokk nagyon kevés, 29% a max. Nagyon szép statisztikájú pajzsok vannak, de 20% blokk alatt nem igen tudják eladni. Jómagam soha nem vennék 16%-os pajzsot, akármilyen stat van rajta. Jelenleg 27%-ost használok. És nagyon jónak kellene lennie-e egy 20%-osnak is, hogy váltsak.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #2730 üzenetére
Kesztyűn 50 a maximum.
Kicsit összetettebb ez, hogy kinek mi a jobb. Ugye magasabb speed, nem csak sebzést ad, hanem LoH miatt több hp-d lesz. DH-t ez mondjuk ne érdekli. Én felraktam monkra egy elég über medált, magas crit dam, magas crit chance, de nem sokkal hoz több sebzést, mint 8% speed. Pedig van 32-35 crit chance-em, 139 crit dam-mal.
-
WayneGace
őstag
válasz ProEvoFan #2705 üzenetére
Ha nem megy el, lehet róla szó.
Mindenkinek:
Ezt írtam: "Eladó! Akit érdekel írjon egy ajánlatot pm-be. Kösz."
És ennek ellenére olyan üzenetek jönnek, hogy "mennyiért adod" ezt vagy azt. Pedig egyértelműbben nem tudok fogalmazni. Ha érdekel, akkor az üzenetedben írsz egy árat. Egyszerűen így könnyebb számomra, ha a vevő belövi magának azt az összeget, amit hajlandó érte adni. Mert ah-ban felrakhatom akár 1m-10m-ig és majd lesz valami. Akinek ez nem tetszik az ignoráljon.
-
WayneGace
őstag
válasz cowboy_bebop #2694 üzenetére
Egyedül a legendary fegyver ér a brimstone miatt valamit. A többi annyit, amennyi rá van írva.
-
WayneGace
őstag
Rmah-ban totális káosz van. Olyan dolgokat árulnak ott 150 euróért, ami ah-ban 5m gold. Meg az is előfordul, amit írsz. Én még amikor indult a rmah, beraktam egy legendary kardot 13 euróért. Olyat, ami szinte használhatatlan, mégis megvették. Mázli kell ehhez. Unatkozik a csaj és bevásárol rmah-ban a kedves barátjának, mert jól néz ki az item. Megfejthetetlen rejtély a rmah sokszor, legalábbis számomra.
-
WayneGace
őstag
Azt is nézd mennyiért rakta be. Ha jól emlékszem 200+ euróért. Aztán vitte lejjebb talán. Az a baj, hogy sokan írták neki a hülyeséget, hogy simán megveszik. Csak azt felejtették el, hogy akármekkora a crit dam, ez mégis csak egy 935 dps crosbow. 1400 dps crosbow-k is vannak.
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #2531 üzenetére
Eleve 400k-ről volt szó. Csak én szűrtem önkényesen 200k-ra.
-
WayneGace
őstag
"650dps 550loh+socket fegyvert most kb 400k alatt lehet csak eladni"
A következő ötöt megveszem tőled akkor 200-ért
Két hete nem találok egy nyomorult fegyvert a barbáromnak, csak buzi drágán, pedig nincsenek nagy igényeim."Ezt te írtad fentebb. Ott még nem beszéltél str-ről.
Ezt csinálod: Nincs fegyver 400k alatt 500 loh+ socket. Belinkelek 4-et. Most azt írod, hogy str is kellene. Ha most belinkelnék olyat, akkor azt mondanád, ok, de jó lenne még 200 dps, meg egy jó nagy crit dam is. És akkor már tényleg nem 400k fegyverekről lenne szó. Ugyanis a 400k volt a kiindulópont és a loh meg socket.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #2522 üzenetére
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2469 üzenetére
Nem te vagy az, aki minap "200 vagy 250" eurós crosbow-t talált?
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #2305 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, nekem most van egy 26 és egy 27 százalékos pajzsom (egyiken sok res, másikon crit chance). Helm of commandal van 35% blokk, ezt kiegészíti 42,7 dodge (mantra nélkül). Igaz ez monk. De akkor is látszik, hogy viszonylag nagy százalékban vagy nem találnak el vagy hárítja a támadás egy részét. Elég kényelmes így álldogálni a tömeg közepén.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2260 üzenetére
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz Cyberbeni #2230 üzenetére
Nem az enyém. Csak beszélgettem valakivel és rákérdeztem mennyit ér az amulettje. Tegnap vette. 80m-ért. Azt mondta a magas mf miatt ér annyit. Persze a többivel körítve, de az mf teszi értékessé, anélkül "csak" 5-10m között van.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2164 üzenetére
Mi ez a dupla tornádós dolog amiről beszéltek mostanában?
Vennék egy kb. 100 dex, kb 70 vit, attack speedes (min. 6%), magic find gyűrűt.
-
WayneGace
őstag
Van egy fejszém (1,3 speed) 807 dps, 150 dex, 50 vit, 200 LoH. Érdekel valakit?
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2076 üzenetére
Mindig felszedegetem. Amióta váltottam wd-ről monkra csak ritkán kell használni.
-
WayneGace
őstag
Mythic health potion-t eladnék. 900 darabot 222/darab áron, azaz egyben 200k-ért.
(#2074) radi8tor1: Megegyeztünk.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2039 üzenetére
Szerintem hasonlót nem láthattál annyiért, legalábbis az én keresőm mást mutat.
Itt van még néhány barbár cucc:
Szerk.: Most kerestem rá az első nadrágra. Jól látom, hogy ez tényleg 10+-os nadrág?
Barbár dolgokban kicsit bizonytalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz WayneGace #2022 üzenetére
Srácok az utolsó övet segítenétek beárazni. Kollégát érdekli. Ő se mondott árat, én meg még ah alapján se tudom igazán belőni mit érhet. Kösz.
(#2024) radi8tor1
Feltennéd miből is áll a set? Persze csak akkor, ha egyenként is eladnád.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #2001 üzenetére
Majd írd meg légyszi végül mennyiért viszik el crosbow-t. Meglepődnék, ha 1000dps alatt olyan magas árat kapnál érte.
-
WayneGace
őstag
Én ezt az egész LoH és magas dps-ü fegyver mizériát úgy védtem ki, hogy amulettből (600) és egy gyűrűből (300) összeraktam 900 LoH-et. Ennél nem is kell több act4-ben sem. Így magas dps fegyveren már nem kell LoH-t keresnem. Jóval olcsóbb egy 150dex 1000dps fegyver, mint egy 900 dps 600 LoH.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #1886 üzenetére
Szerintem dex-re érdemes keresni, monknak jobban kell a LoH.
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #1879 üzenetére
Szerintem egyértelműen dex kell bele. Nekem monkkal van most 2169 dexem, de el tudnék még viselni többet. De ezt a páncélt dh veszi meg, mert monk két res-re keres rá. DH-nak is dex kell 112 vitnél nem kell több.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #1722 üzenetére
"az inferno szerintem pont arra van kitalálva hogy izzadj..és ezen szerintem semmilyen gear nem fog segíteni.."
Tévedsz. Patch óta viszonylag hamar (könnyen) össze lehet hozni olyat, hogy act1-act2-ben melee karakterrel csak a bal egérgombot kell nyomva tartani és időnként nyomogatni 1-től 4-ig. Különösebb koncentráció nélkül lehet farmolni. Act3-4 már más tészta, de az sem lehetetlen küldetés már. Belegondolva az inferno nerf inkább rontott a játékélményem, mint javított, mert a kihívás mértéke jelentősen csökkent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest