Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miko_
tag
Megéri most AH-ni most vettem ezt 4000 goldért.
Valaki szándékosan rakja fel ennyiért a cuccokat?
-
sittes79
addikt
Minden annyit ér amennyiért megveszik, én hasonlót adtam el igat 900 dps-el 1 milláért!
Persze tudom, hogy mindenki dps fan!!
(#3591) F-ECT$ Köszi az ajánlatot, várok még hátha jön jobb!
(#3596) miko_ Vagy egy antibotos vagy erősen félrenyomta a számokat!
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Ealadnám őtet! Ajánlatok priviben!
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Ennél a sisaknál és tegeznél keresek elérhető árú (max. 1m), jobb darabokat.
-
Diablo18
senior tag
Sziasztok
51 lvl
219.8 dmg
58-104 arcane damage
76 dex
34 int
87 vita
2.10 damage dealt is converted to lifeez érhet pár goldot?
-
mephi666
nagyúr
az a 12% blokk akkor is csúnya meg ilvl61 miatt a sebcsökk is kicsi... én 18%-os ilvl62 pajzsot (amin van socket+77vit+66allres+7%life+6critchance) nem bírtam eladni 100k-ért biddel
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
jcage
tag
Ok, thx a tippeket.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Sirandrish
legenda
válasz angelside77 #3578 üzenetére
Hát egy olyan pajzs mondjuk aminek szép magas a blockja és ennyi stat van benne az kb a megfizethetetlen kategória..
All res, Str, vit, life %, CHC...minden van benne ami shieldbe mehet.Nem mondom hogy milliókat ér mert tényleg alacsonyak a statok de a kukának azért tényleg nem kell odaadni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jcage
tag
Nekem is Charsi volt az első ötletem, csak hogy ezen minden statból és módosítóból van, gondoltam, megér egy próbát. Sajna block/def alacsony.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
angelside77
tag
válasz Sirandrish #3577 üzenetére
Természetesen igazad lehet, sőt legyen úgy, de 12 block % az kb. semmi, ezeket a statokat meg más is megadja.
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
Sirandrish
legenda
válasz angelside77 #3576 üzenetére
Azért a kukánál többet ér.
Sokan vesznek stat miatt pajzsot..
Ebbe meg van minden ..még ha kevés is..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jcage
tag
Sziasztok,
Erre tudtok mondani nekem egy árat? AH-ban sajna elég nehéz szűrni ennyi változóra.
Köszi,
J[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz kopaszqtya #3572 üzenetére
Én 2.5M-et mondanék rá, annyi a tutira elviszik szint. Vagy 2M-ről bid.
I am having fun staying poor.
-
kopaszqtya
tag
Erre valaki mondana egy árat ? nem tudom mennyiért kéne kitenni....
-
persil
nagyúr
válasz Helmoras #3569 üzenetére
Ja nem semmi, csak szerintem a statok borzasztóan alacsonyak rajta, a 18as blokk meg megint nem kiemelkedő, szóval hiába a crit chance/allres ha amúgy meg épp csak középszerű.
De reméljük csak a holló károg belőlem és el tudod adni
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Helmoras
őstag
Találtam egy 62 es pajzsot 18 blockal ez még nem is túl jó de...
ad 66 str
45 int
32 vit
63 allres
8% life
8,5 crit chance,
meg 4 % melee redu,igen komoly árakon mennek ilyesmik megpróbálom majd rmahban hátha...
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
ez szerintetek mennyit érhet?
76dex, 155vit, 66 allres (cold monknak 110), minimális liferegen.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Sirandrish
legenda
Akkor licitháborúúúú
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #3559 üzenetére
Engem is érdekelne ha lenne +DEF rajta
[ Szerkesztve ]
-
kopaszqtya
tag
ez ér valamit srácok ?
-
Cyberbeni
addikt
amikor kiteszi neked a completed fülbe, akkor azt az árat írja ki, amennyiért megnyerted, nem amennyit bideltél rá.
@corvette: 33600-ért nyertem meg egy 189/82-t, amin még crit dmg is van. de sajnos ez nekem is kell.
@drk88: remélem nem sértődsz meg, de szerintem a monk fisten kívül a többi eladhatatlan
és az sem olyan drága[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
Van pár elfekvőben lévő cuccom sajna nincs több ah slot
Akit érdekel valamelyik cucc, az privi írjon
-
-
Amur
addikt
(#3544) Cyberbeni :
bideseket nézem,csak én még vitality-t is akartam rá,de lehet lemondok róla ha negyedannyiért van 200 int-es vit.nélkül.
(#3545) Vole: ráér,ha addig találok se gond,ha te még jobbat találsz esetleg! Megegyezünk.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Hm, bideltem egy cuccra 11millioval, es nem jott vissza belole egy arany sem mikor megnyertem. Hogy pont aranyra pontosan kijott volna...valahogy nehezen hiszem el.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Vole
aktív tag
Follower itemekkel a legtobben nem foglalkoznak ( en sem ), mert nehez eladni. Emiatt persze aki foglalkozik vele, az altalaban jo dragan rakja ki, hatha valaki megveszi.
Szerintem siman farmolgass, es majd esik jo follower cucc infernon, en folyamatosan dobom a kovacsnak a 100 feletti statosakat.
De ha raer, akkor a kovetkezo jot felreteszem neked
-
Kobe
veterán
ezekre egy árazást kérhetnék, van közte amelyik érhet vmi normálisabb összeget ? vagy ha érdekel valakit valamelyik, privibe
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
Én 2 hete ezt adtam el 30ért
3 napig árultam 10m-ért gold ah-ba semmi eredmény utánna áttettem rmah-ba ott elvitték elsőre!
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
enchantressre keresek focus itemet.AH-ban a buyoutra is kitett cuccok ára nagyon el van szálva(ami jobb annál ami most rajta van),ezért hátha itt korrektebb árat kapok tőletek!
Aminél jobbat akarok:
Persze nem éppenhogy jobbat hanem sokkal jobbat.
Legyen rajta min. 160 int meg vagy 50 vit. (és ne írjátok hogy álmodj királylány! )Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #3535 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mert egy ismerősöm brutal amu-t nem tudott eladni rmah-ba. (17-30dam, 130dex, 600 LoH, 8 crit chance, 50 crit dam)
Légyszi majd írd meg majd pm-be vagy ide, hogy megvették-e és mennyiért. Kösz.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
rol33
aktív tag
Eladó ékszerek
ha valamelyik kell,dobj egy privit árral együtt.®
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3535 üzenetére
okés, de ha elviszeik jössz 30 euroval
-
Sirandrish
legenda
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3533 üzenetére
Annyit simán megér.
Lehet megpróbáűlkoznék a 20 50-el.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3525 üzenetére
Adok érte5 millát
akela91: Ezért is adnék 5 millát
-
Bencus88
nagyúr
Na srácok szerencsém volt a helm of command-al.Nem tudom emlékeztek e még, 8 milláért vettem 8,5-ért el tudtam adni Én magamnak meg vettem egy jobbat 3-ért
-
rol33
aktív tag
szerintem meg igen sokat ér, hasonló van benn ennyiért
®
-
Drizzt
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
Ez érhet valamit? Valoron vagyok..
-
kopaszqtya
tag
Srácok ezért mennyit kérhetek ? (valorban vagyok)
-
-
Vole
aktív tag
Erre a fegyverre varok komoly ajanlatokat ha valakit erdekel:
-
persil
nagyúr
Srácok ez az amulet érhet valamit? Most esett és 5ös valoron vagyok. Könnyű lesz rákeresni, csak kíváncsi vagyok, hogy örüljek-e legalább egy picit.
23-75dmg
159vit
57% crit dmgHa lenne rajta vagy 100 int, vagy esetleg egy 8-10% crit chance, akkor valszeg lenne belőle némi zsebpénz, de így ilyen kis szerényen érhet-e valamit?
-
Drizzt
nagyúr
1.2 millióért vettem egy gyűrűt délelőtt, vagy kora délután, ennyi lett belőle. Asszem volt rajta kevés allres, crit dam, meg 100 feletti dex. Nekem nem sok extrát hozott volna.
I am having fun staying poor.
-
persil
nagyúr
El szeretnék cserélni egy kesztyűt:
302 armor
120int
110vit
65allres
8% atk speedUgyanilyet szeretnék, csak atk speed helyett crit chance-szel!
Picit lehet gyengébb/erősebb, természetesen, ha úgy alakul, akkor rá is fizetek.Illetve keresek tőrt, kardot, vagy pálcát:
850+ dps
150+ int
85+ vit
50% crit dmg vagy socket[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
-
oxox
addikt
Erre csak azt tudom mondani, hogy jofele cucc...meg azt, hogy paint a baratod....nem is ertem, hogy lett fekete minden mas? ..En ugy csinalom, paintbe kivagom, (olyan Spalisan ctrl+c + ctrl+v), majd uj akarmi, beillesztem...es ta-dam!!! kesz is, save as...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
SSJPeter
őstag
Megetenné nekem valaki, hogy megnézi mennyi ennek most az ára AH ban?
Valoron vagyok.Elég sok rajta a strenght és vita is van rajta ami kuriózum.
Most bánom igazán, hogy nem vettem meg azt az IK övet egy hete...Ja és természetesen sima mob-ból esett ez is, kb. hatodjára (mármint összesen szettes cucc).
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
TavariS85
csendes tag
Sziasztok, légyszíves segítsetek ennek a beárazásában, gold/euro amelyikben szerintetek célszerű lenne eladni, előre is köszönöm!!
-
vhunor
őstag
válasz kopaszqtya #3504 üzenetére
1-1.3m
-
kopaszqtya
tag
Sziasztok, ezt mennyiért lehetne elpasszolni szerintetek ?
-
oxox
addikt
igen, mondjuk barbaron nem is gondolkodtam (leven az int volt magasabb rajta)...5-6 hasonlot talaltam...tobbnyire jobbakat (persze magasabb aron)es kozben sikerult 600k-ert lecapaznom egy fegyvert a varazslomnak is 1-2 misis cuccok kozott talaltam ...dps mar majdnem 40k (igaz, hogy mostanaban nem jatszok vele )
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mikromanus
veterán
Kicsit fura pajzs. A kapásbólkuka és a hmdefura közt lehet valahol. Ennyi sok blokk és némi stat+gf ellensúlyozza azt, hogy amúgy meglehetősen gagyi? Mit érhet?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest