Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Korán van még a számoláshoz de gondolom valamennyit biztosan lehet nyerni rajta, különben senki sem gyártaná eladásra, lévén hogy minek ha bukik!
Azt nem tudom mennyi haszon lehet rajta..így látatlanba olyan 5-10%ra saccolnám..
Ha neked annyiért megéri akkor csináld..
Persze előbb várd meg valami koránkelő matekzseni véleményét isszerk: nem teljesen értem...gyors fejszámolást végezve nálam több jött ki JÓVAL előállítási költségként mint amennyiért el lehet adni..
Tuti korán van még[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rém
tag
Uraim!
Sikerült kirugdosom a gaz ellenből egy flawless star ruby receptet.
Hogyan járnék jobban, eladnám, olyan másfél millióért van AH-n, vagy tanítsam meg és gyártsak vele kavicsot, aminek darabja két millió felett van bent.
Mivel még nem ástam bele magam a témába, nem tudom mennyiért lehet előállítani ezt a minőségű követ, és hogy van e piaca?Előre is köszi!
-
Tomics
addikt
Szasztok!
Ez mennyit ér? DPS elég nagy, Vitality + CHD is jó.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Kobe
veterán
mai termésre kérhetnék egy árat ? szerintetek érdemes berakni vmelyiket ?
-
-
danilla
őstag
válasz Sirandrish #3191 üzenetére
Hát igen, én is találkoztam már vicces "dolgokkal", de örültem is nekik (pl.: vettem 2m-ért egy kesztyűt, és poénból visszaraktam 7,5m-ért, és el is vitték)
-
Sirandrish
legenda
válasz danilla #3190 üzenetére
Most már mindegy..beraktam, hátha
Láttam már nagyobb csodákat is[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Cyberbeni #3188 üzenetére
Berakom 250K-s bidre aztán van másfél napjuk azoknak aki akarják
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sirandrish #3187 üzenetére
szerintem eladható, bár azért sokat ne várj, mert csak 6 disciplinet ad
@oxox: ez hogy lenne bőrhúzás arról, aki rá van szorulva? drágábban adtam volna, mint amennyiért játékon belül meg lehet venni? nem kevesebb idő tőlem megvenni, mint a játékban megkeresni azt az eladót, aki olcsón árulja? igen akkor hol itt a lehúzás? sehol
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Erre nehezen tudok rákeresni de valami DH megtudná mondani hogy ez ér-e valamit?
-
oxox
addikt
válasz Cyberbeni #3184 üzenetére
lol....nagy köcsögösködés volt...írtam, hogy egy közösség vagyunk, és segítsük azt akit rá van szorulva, ne még húzzuk róla a bőrt....mert Én ezt annak érzem. Mint mondtam lelked rajta...szerencsére nem vagyunk egyformák.
le lett Ő is oltva ne aggodj...csak arra már nem szűrtél...de ha egy lapra sorolod magad vele, hajrá...mennyibe is került neked ez a játékba....300klikk, az egy jobb sc2 játékosnak két percnyi játék (nekem mondjuk 4...), tényleg "jófej" vagy, hogy ilyen "olcsón" adod.
Ha találok valamit amire majd neked pont szükséged lesz (adja az Ég), akkor most szólok, hogy neked kétszer annyiba fog kerülni mint másnak....miért? csak, mert jófej leszek Én is. (nahh ez is köcsökösködés )
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
Nekem van 300 Potim felesleges de a gearem nincs 40M...nekem adod?
-
oxox
addikt
szóval 100 potim van ingyen ....beni kivételével (ill. az se jelentkezzen aki 40misi gearben szaladgál )
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz Cyberbeni #3178 üzenetére
árulj! lelked rajta....írtam egy szép hosszú jellemzést az ilyen jellegű emberekről, de inkább hagyom....
Sittes - Igen a pajzsot is ideadtad volna ingyen, amit nem vártam el, de mégis jól esett... 6 játékosnak adogattam már cuccokat (eddig Alyr volt az egyetlen aki viszonozta...de ez nem gond, mert a másik 5-nek a legjobb cuccai talán jók lennének) tök ingyen, nekem nem kellett, és nem akartam az AH slotot 10-20k-ért foglalni..ha nem lennék lusta paint-ezni, már ide is raktam volna egy ingyen vihető képet....szokni kell, hogy ez nem az sc2 közösség (tisztelet a kivételnek) ...ha meg valakinek potira van szüksége, az tényleg az elején jár, és lehúzás helyett segíteni kéne...dehát a magyarok jó többsége nem ilyen..
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
-
Sirandrish
legenda
Ez érhet valamit?
-
sith7
félisten
Engem egyszer valaki elmondott mindenféle idiótának, hogy ingyen odaadok itemeket haveroknak, .. "mert ha csak 10.000 gold jön érte, akkor is megérte eladni, nem kell semmit ingyen odaadni ... " Szerinte
Ghoosty - nak, amit adtam csúzlit, azt hiszem azzal 5000 - rel nőtt a DPS - se ... szóval az se volt szar cucc, de eszembe se jutott, hogy pénzért adjam oda neki, vagy Neked a pajzsot ...
-
marcyman
aktív tag
Ez vajon mennyit érhet?
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
Én 100 potit adok ingyen bárkinek. (az elsőnek)..
azért ennyit szerintem simán megtehetünk egymásért.....nehogy már pénzért áruljunk potit....[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
kinek kell 300 poti 305/db áron???
-
sith7
félisten
Ahogy az apósom mondaná: " Ne rugdaljuk körbe a sz@rt, mindenki tudja miről van szó"
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #3168 üzenetére
Szerintem meg simán elnéztél a felett, hogy goldot szeretne eladni és most szőrszálhasogatsz
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
marcyman
aktív tag
válasz mikromanus #3168 üzenetére
Én mondjuk épp ezért próbálgatom, hogy hátha lehetne "feketén" behozott goldot eladni. Ami nem lenne egy utolsó dolog ha pörögne az eladás. Csak ez a baj, hogy nem nagyon pörög ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Valós pénzes aukciós ház = RMAH
csak úgy mondom. Ez 100 km-rő is látszik. Az AH-t a goldosra szokták használni. Kávégőzös lehellettel benéztem.Feketén olcsóbb a gold. Túl kicsi az alapegység és magas a minimum ár RMAH-ban. Biztos viszik így túlárazva is különben már javították volna millióra...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #3165 üzenetére
Pedig 100kilométerről is nagyon egyértelmű, hogy mit szeretett volna eladni. AH az AH. Goldot meg csak valós pénzért lehet eladni..
-
golance
csendes tag
válasz mikromanus #3165 üzenetére
Lehet félreérthető voltam
Kösz a leírást, de én arra gondoltam, hogy a goldomat eladom euroért. Nem írtam hogy goldért -
mikromanus
veterán
válasz marcyman #3164 üzenetére
JA. AH-ban gold eladás? Goldért goldot? Lemaradt a RM a RMAH-ról vagy lemaradtam egy jó AH lehetőségről. EZ vezetett félre
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
marcyman
aktív tag
válasz golance #3161 üzenetére
Ha jól gondolom a kolléga félreértette a kérdést, mert itt GOLD eladásról volt szó, de amúgy hasznos amit írt a bidelésről.
Én is most próbálgatnék eladni goldot euróért, majd szerintem különböző időpontokban fogok felrakni és megnézem, hogy melyik megy el leghamarabb. Én a kora reggeli időszakra tippelek, hogy akkor érdemes, de ez csak ilyen saját agymenés. Ha van valakinek tapasztalata azt én is szívesen venném.
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #3162 üzenetére
"a kirakott goldot..."
-
mikromanus
veterán
válasz golance #3161 üzenetére
Az ártól és az itemtől függ hogy elviszik-e. Az utolsó perces licitálgatás jellemzően akkor van, ha a bides ár jónak mondható, viszont a buyout magas. Pl kiraksz egy 1000 DPS 100 critdamos fegyvert 200 millió buyoutra és 2 milla bid kezdőre. Ha 200-ért veszett jó üzlet, akkor elviszik. Ha nem, akkor a 2 millát bidelik. Ilyen nagy értéknél már a lejárat előtt elkezdik, de kisebb értékű itemnél a legvégére szoktak hagyni pár licitet néhányan, hogy a versenytársak már ne tudjanak ráigérni és olcsóbban meglegyen...
-
golance
csendes tag
A kirakott goldot el szokták vinni AH-ban, vagy nagy szerencse kell hozzá? Ha jól tudom a kitett ajánlatok közül azt veszik meg először, amelyik leghamarabb jár le. Úgy érdemes kirakni, hogy késő délután, kora este járjon le?
-
sith7
félisten
válasz mikromanus #3159 üzenetére
És amíg kávézol, kapcsold ki a bot programot
Grat
-
mikromanus
veterán
A kis kisérleti wizardom befejezte Act 2-t (bossok mind csont nélkül, eliteknél néha botlott). Gondoltam megnézem mennyire életképes Act 3-on. Első fallen rohamot archon formában fogadtam. Valamelyik ezt dobta. Az első Act 3 rare a Wizznek:
Van rajta minden mint a bucsuban. Szerintetek erre mit lépjek? Igyak egy kávét, vagy nézzek meg egy sorozat részt inkább?
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Sirandrish #3157 üzenetére
Nem kell epéskedni ... ... olyan monknak, aki két fegvyerrel nyomul, 2. - nak jó lett volna
-
Sirandrish
legenda
Vagy ha 950es DPS-e lenne, esetleg ha 90%CHD lenne benne + socket...
Sajnos sok a HA így ment a vendornakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sith7
félisten
válasz Sirandrish #3155 üzenetére
Ha lenne rajta Loh tuti lenne
-
Sirandrish
legenda
SmartMonk-ok ezt nézzétek
-
P00By
nagyúr
Ez mennyit érhet?(Valoron vagyok.)
-
Sirandrish
legenda
Most már 4,2M a másik BIDje úgyhogy bepakoltam 4M-es kezdőre..
Egyébként ha VIT helyett fire rest írtam be akkor 7M a legolcsóbb és összesen 2 darab van bent ilyen statokkal...
Ne fájjon érte a szíved...majd dropolsz magadnak te is..
Én is annak örülnék a legjobban ha valami nekem való motyót dropolnékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #3151 üzenetére
müködik már...fáj érte a szívem....
-
Sirandrish
legenda
18 óra alatt még a másik is feljebb mehet..
Mindenesetre olyan 3,5 kezdőBID-re fogom kitenni majd ha működik az AH..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #3148 üzenetére
szerntem többet ér bőven
-
Tomics
addikt
Ez mennyit érhet srácok?
1Milla?PH! addikt since 2004
-
Sirandrish
legenda
Egy olyan cipi van amiben 244DEX van, a többi stat olyasmi mint az enyém és 3,6M-el áll a BID-je de még van 18óra belőle.
Szóval remélhetőleg az én csukám is megér majd vagy 3,5-4M-et vagy még többetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nekem annyira tökmindegy ki veszi meg csak vegye meg
oxox AMint vége a farmnak ránézek
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Sirandrish #3140 üzenetére
Monknak talán. DH biztosan nem veszi meg, mert nincs mov speed.
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #3140 üzenetére
ohhh....fire resistes a monkom....nemtudom mennyit érne (kár, hogy nincs rajta mvt speed)
ha megálmodod az árát, akkor oszd meg velemáhh nem az én árkategóriám lesz....
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
-
Sirandrish
legenda
Ez érhet valamit?
-
oxox
addikt
nálatok lehet már feladni hirdetést?
-
-
Nordic
Közösségépítő
Egyre többet látni, hogy a1-ben milyen cuccokat találtok. Tisztára nevetséges, hogy a1-ben jobbakat lehet találni, mint a2-3ban.
Komolyan 265%-os MF-ben semmi értelmeset nem találok, pedig már 2 hete csak mf-ben tolom, a1-ben meg mf-nélkül hullanak a jobbnál jobb cuccok.
-
marcyman
aktív tag
Ez mennyit érhet szerintetek?
-
-
-
Helmoras
őstag
Találtam egy ilyet [link]
169 dex 142 vit 55 allressel, gondolom mint set nem valami húde nagy szám, de önállóan sem rossz
-
Sirandrish
legenda
Az is nagyon jó..köszi az infót
Meggondolom még hogy beáldozok-e egy kis LOH-ot egy kis DPS-értEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Sirandrish #3121 üzenetére
Van pár hasonló bent amin nincs armor(van 30M induló bid-el, meg van 15M buyouttal is). A többin van main stat, amitől drágább. Így hogy rákerestem helyesbítek, nem 20M-ás, de 10M bid-el akkor is simán indítanám.
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Találtam egy 1023 DPS es kék macet, semmit nem ad, mit ér kb?, mert az ilyenekre nem egyszerü rákeresni ha jól emlékszem(most valorom van nem tok kilépni)
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom megnézni mert épp valoron vagyok
De ilyen 20M-es áraknál alig várom hogy végezzekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #3123 üzenetére
mojo tárgytalan, megy a kovácsnak....
ha az az armor str lenne azt hiszem triliárdos lennélKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #3121 üzenetére
csak viccel.....20k jólvan...
mióta ilyen "mákos állat?" lvl 60óta!!!!!eladó
kikiáltási ár: 999.999 csak most (szürővel rákeresve 1.500.000 a legolcsóbb...igaz az jobb is, de az csak a kikiáltási ára, majd meglátjuk hol zár majd....ez most ennyi, este megy fel AH-ra...ha lehet majd hírdetni, és itt nem kell senkinek)[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
10K-ért inkább megtartom mert +1200 DPS nekem
Csak nem ad LOH-otNordic 20M? Ez komoly?
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Sirandrish #3118 üzenetére
Mióta lettél ilyen mákos? Ez kb 20M-feletti...Simán beraknám 20M kezdő biddel...
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #3118 üzenetére
10k-t tartom
tévedsz.....nem adom el ....jó az a varázslómra....előbb-utóbb úgy is fogok vele megint játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Szerintem a tied is hasonló áron fog elmenni
MÁS:
Ez mennyit érhet?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #3116 üzenetére
"mákos állat."
Libria - előző oldalon láthatod amit Én találtam....a Tied int-be brutálusian erősebb...az enyémen 84van alapban, ha jól emlékszem (Vit-ben viszont az enyém erősebb...
(int+vit) all res-ben (64%-os nekem) jobb az amit Én találtam, és szerintem az is 10misi feletti darad (két kavicsot én is beleraktam) ....aki INT-re utazik, és a VIT kevésbé érdekli annak tuti, must buy a tied (nekem a varázslómnak jobban kellett a hp, all res...így már 900 felett van, ugyhogy örülök, hogy nekem azt dobta)...armorban is jobb a tiedszertinem elfog menni
ps. nálam sem lehet új hirdetést inditani.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #2994 üzenetére
wow...este mikor kiléptem 5.25M-es (kezdő) BID-en volt és volt még vagy 4 óra hátra..ahhoz képest hogy hajnalban járt le felment 12M körülre..netto 10M+-t kaptam érte
-
WayneGace
őstag
Ti tudtok feltenni ah-ba tárgyakat, mert most sorozatban errort kapok?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Sirandrish
legenda
Ugyan nem intes cucc de nálam EZ 5M-es BID-nél jár...
Illetve oxox is talált egy int-es chestet ma..ezitten..ő kicsit utána is nézett..
Ha más nem, próbáld az ő általa kutatott árakhoz belőni[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Sirandrish #3107 üzenetére
Nem is a cipo erdekel legjobban hanem achest en nem nagyon lattam meg ilyen magas alap attributummal es 2 sockettel - 2 istenes kaviccsal 250 koruli inttel, pluszba meg allressel
-
Sirandrish
legenda
Már nem vagyok játékba így nem tudom megnézni de nekem az a cipő nagyon "12 egy tucat"-nak tűnik..
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
urak
jól sejtem hogy ez a chest megér pár milliót ? tudnátok javaslatot adni mennyiért rakjam be Ah-ba ?
illetve egy árazást kérhetek erre a 2-re, reálisan mennyiért menne el ?
-
Kobe
veterán
válasz kopaszqtya #3102 üzenetére
engem is érdekelne kicsit, Kobe#2932
-
kopaszqtya
tag
válasz Sirandrish #3101 üzenetére
Digit#1102
vegyetek fel, ha időm engedi én is benne lennék 1-2 játékban, persze ha lesz még hely. -
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #3099 üzenetére
Ma este egy kis ACt3-ban én is bennelennék..
Nah nem a szuperdrop miatt (nem mintha bánnám ha esne) de a csapat általában májerEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest