Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
kamatmentes hitelkonstrukció nincs?

-
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Írjál mellé árat és egyszerűbb lesz az élet.
-
Scooby Dou
aktív tag
[link] eladó.
komolytalan ajánlatokat mellőzzétek kérlek
szerk: 5-10millióért vannak bennt ilyenek AH-ban.3-4Millió goldra gondoltam.
-
Jóféle Chest Armor eladó!
348 Armor
+24 Streght
+78 Inteligenc
+77 Vitality
+43 Fire Resi
+60 All ResiÁr: megegyezés alapján.
-
Rankerz
senior tag
Ezért a sapkáért mennyit kapnék szerintetek?

Egyelőre még nem tudom eladjam e ami rajtam van abba több a Vit
-
C4mp3r
addikt

ezt mennyiert tudnam realisan eladni? 80k-ert vettem, szerintem tobbet er annal
-
persil
nagyúr
Ez érdekel valakit?
Elég szerencsétlen, hogy dex van rajta, de ki tudja...
-
Dadan01
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
-
Vole
aktív tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Nekem cimezte, ezert fura.
-
DeckardCain
senior tag
Most jövök rá ez a trade-s topic

Ilyen az off-handem.

És ennyit tudok buffolva. [link]
Ha láttok valami olcsó kétkezest lehet kipróbálom majd.
-
Vole
aktív tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ha jo off-handed van, akkor erdemesebb az egyekezes + offhand. En pont a napokban probaltam ki.
Ha ketkezes, akkor ne csak staffot nezz, en egy bow -t probaltam ( ami epp elado, statokat lathatod fentebb ), de mar eladtam a regi egykezesem es gyulik a penz az ujra, ugyhogy amint megvan mar teszem is be.
Life regenre en nem gyurtam, mert infernon ugyis 1 hit = 1 halal.
Inkabb allres + magas vitara megyek, akkor tobb eselyem van a tulelesre. -
DeckardCain
senior tag
Na 2 hand staff vagy 1hand + source?
Jelenleg 1 hand + source-el nyomulok. Ez a két cucc ad együtt +270 intet és 220 vitalityt.
Így van buffolva 28k dps-em 1.52 attack speed mellett.Olcsón vannak 2 hand staffok szinte hasonlo + statokkal, illetve egy kicsit kevesebb vitality-vel.
Bár 1500as hp reg mellett nem zavar a kevesebb vit.Kérdés cseréljem?
Nem leszek túl lassú kb 1.12es AS-sel. Amit használok Blizzard-hydra/wave of force/meg valami signature.
-
szallasi007
őstag
sziasztok, eme cumónak mi a rendes ára?

-
ttt1
őstag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Wizardnak nagy dsp kell

-
ttt1
őstag

Eladó lenne ez a csinosság, kinek mit ér meg

-
mephi666
nagyúr
-
stifi
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
+1 az IrfanView-ra, nagyon hasznos program, gyors és kevés helyet/erőforrást foglal!
-
-
Lokids
addikt
Érdekel valakit flawless star emerald plan?
-
mikromanus
veterán
Print screennel mentünk. Ha vágni kell arra én IrfanView-t használok. Laptopon volt ilyen problémám nekem is amikor külső progival mentettem volna. Azon valahogy nem kezeli jól a profilomat így az alap se működött. Rakjad windows módba és akkor jó. Ha az alapbeállítás nem, akkor használd a fenti vagy más képkezelő progit (Capture funkció).
-
Vole
aktív tag
A kepet hogy mentitek ki ide? Nekem ha print scr -t nyomok akkor a win kepernyot menti le nem a jatekot.
Ja, es van egy elado ketkezes Bow -m:
920.5 DPS
+ 22 Maximun Damage
+ 268-485 Fire Damage
+ 345 Int
+ 54 Vita500K
-
Alg
veterán
Eladó kesztyű, vagy fél órán belül, vagy éjfél körül leszek, ha addig nem jelentkezik senki megy AH-ra
255 armor
40 lightning res
39 allres
14% ias
6,5% crit400K
Van egy amulett is:
27 allres
14% ias
122 int
39 phys res
meelee thorns: 375 -
Vole
aktív tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Akkor szerencses voltal. Nezegettem tegnap, es 2-3M -ert mar jobb DPS -el lehet ilyet kifogni, amint lesz idom le is vadaszok egyet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Arról már nem is merek beszélni, ha a legendary or set item name mezőbe beírod, akkor csak azt adja ki...

-
mikromanus
veterán
Mivel kedves Jazz kolléga nem boldogul egy egyszerű kereséssel és nem talál Thundergod övet, így berakok neki egy képernyőmentést, hogy nem a rendszerben van a hiba és mások megbírkóznak egy ilyen összetett feladattal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A második oldalon már csak Thundergod van. Ejnyeno, hogy kerültek ezek oda?

Ha MF-re szűrsz akkro még közelebbi lesz minden a tiedhez. Hihetetlen. ez a mai technika... -
Huma
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Szerintem erőre vagy ügyességre. Általában két fő statra keresnek az emberek.
Keress rá AH-ban mennyiért mennek ezek a cuccok és lődd be kicsivel alájuk.
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
en 250 vitalityre socketelnem
-
maross
nagyúr
Elado bontatlan authenticator van esetleg valakinek?
-
Bird
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
Az a 279 vita nagyon erős... Árában ment el

-
Vole
aktív tag
Nyilvan jobb ha van a fegyveren int + socket, de 200k -ert pl. 870 dps -es egykezesek vannak plusz statok nelkul, plusz statokkal pedig 720dps koruliek ( 100 int + ures socket ). Az a 150 dps szerintem tobbet szamit mint a 100 int + socket.
870 dps -el pedig ha meg intet es socketet is akarok, akkor 1M alatt gyakorlatilag nincs is. -
Joker94
aktív tag
[link]
Ez a nadrág megér ennyit?
-
persil
nagyúr
Ha dex lenne rajta, akkor már most kifizetném neked a 200k 3szorosát...
"A 871.1 dps -es egykezesem 200k -ert van bent, es nem akarjak elvinni. Sokat szamit az int + vita ez teny, de a 100dps tobbet szerintem."
Az egyik fegyveremen van 150 dex.(meg 150vit, de ez most mindegy)
Ha ez nem lenne, akkor több, mint 10%-al kevesebb a dodge-om, jó sokkal az armorom és a sebzésem is. Szóval hiába találok dps-ben ennél kicsit jobbat, ha nincs rajta a dex. Kerek 700 a dps-e, de ha dex-el együtt keresem, akkor +10-20 dps-ért milliókat kéne kifizetnem, ami konkrét faszság lenne. Dex nélkül meg semmit nem érek, mert oda egy halom értékes statom és sebeznék 18000 helyett 18200-at... hurrá. -
Vole
aktív tag
Alapvetoen fegyvereknel az emberek dps -re keresnek. Dps szerint sorbaallitva pedig a 800 alatti egykezes kb. a 27. oldalon lesz. Meg lehet probalni eladni, de nagy mazli kell hozza hogy elvigyek.
A 871.1 dps -es egykezesem 200k -ert van bent, es nem akarjak elvinni. Sokat szamit az int + vita ez teny, de a 100dps tobbet szerintem.
-
maross
nagyúr
Megtortem en is, mar vettem 2+3.50-ert cuccot rmah-ban
. -
mikromanus
veterán
Ez nem teljesen igaz. A magic mindig olcsóbb mint a rare még ha jobb picit akkor is. A life on hitet sokan szeretik. Fene se tudja hogy nerfelték wizardra, de biztos van olyan aki rá van még gerjedve. Nem sok, de az arcane power így is hasznos. Az int-vita meg elég masszív. Simán eladható. Árat nem mondok, de tuti 250k felett

-
persil
nagyúr
Én nem tudom ti melyik aukciós házat nézitek, de én a legótvarabb szarokat és 2millió fölött látom.
Fist-et szoktam keresni, CSAK dexterity-re szűrök(érték nélkül) és ami dps-ben csak egy ici-picit jobb az enyémeknél, az már minimum 2 millióba kerül...
Be is fosnék, ha 800-900as sebzésű egykezest fegyvert találnék 250 ezerért. Pedig nem 2 percig szoktam keresgélni és hangsúlyozom, hogy csak dexterity-re szűrök, nem 3 top statra. -
Vole
aktív tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Mivel a DMG a legfontosabb, ezert szerintem nem kapsz erte semmit. Mindenki 800 DPS felett nez egykezest. En most dobtam be egy 870 -est 200k -ert amit egy hete vettem 350k -ert.
-
DeckardCain
senior tag
Egy ilyen wand mennyit érhet gold-ban?

-
Lvl60 1500 armor 20% chance to block 4-5K block +5%life shield 2eG-ért átvehető.
-
Sonja
nagyúr
Érdekel valakit ez a kettő cucc? Annyiért adom, ami a képen van gold mennyiség.

-
WayneGace
őstag
Nektek mennyi alatt dolgozta fel a rmah az eladást? Nálam ott egy felkiáltójel.
-
persil
nagyúr
Nem tudom, hogy csináljátok a real money ah-t, de írok egy példát, hogy mit és mennyiért tettem fel.
Rare amulet lvl 54
88dex(34 socketben)
81int
38vit
20 all res
crit hit chance 4.5%Ezt 3(hátom) euró buyout-ért tettem fel...

De minden cucc ilyen áron van, a legdrágább 11 euro, a starting bid viszont kivétel nélkül 2 euró, tehát éppen csak alig éri meg eladni a levonások miatt.
Szóval gratulálok mindenkinek aki elad ezt-azt, én ebben totál szerencsétlen vagyok

-
persil
nagyúr
Nem tudom ezt a +15%-ot honnan szeditek, de paypal oldalán van egy fees menüpont, ahol egyértelműen le van írva, hogy vásárlásnál 1.9%-tól 3.4% + 90huf a díj, míg átutalásnál 3.4% + 90huf, ha kiviszed a pénzedet bankszámlára.
Illetve alul van egy ilyen mondat is:
Free to withdraw from your PayPal balance to your bank account.Az a baj, hogy eddig csak fizettem paypal-al, de a fentiek alapján kizártnak tartom, hogy további 15%ot vonnának le.
Real Money AH-ban levonnak 1eurót + 15%-ot sikeres tranzakció után, de ha ezt a pénzt ki akarod venni paypal-ról a számládra, akkor talán valami elenyésző összeg kerül levonásra, de semmiképp nem 15%.
-
Vole
aktív tag
Ha van valakinek elfogadhato aru 1000dps koruli egykezes fegyvere, akkor erdekelne. Az is jo ha 900dps + int.
-
Alg
veterán
Találtam hasonlót, igaz csak 130 körüli vit/str van rajta, de 40K-ért alkalmi vétel volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugyanitt 2 socketes mellvért eladó kövek nélkül statok:
343 armor
83 str
28 cold res
38 allres
+5% life
Health globes +~3000 life
2 üres socketmittudomén 200? Fogalmam sincs mennyit érhet...
Amulett
110 str, 41 allres, 1 socket (jelenleg +34vit), meg control impairing effect csökkentés 9%-al350K (399K a legolcsóbb buyout hasonlóra)
Amulett
8-16 damage
91 str
88 vit
6% crit chance
22 arcane resist80K
-
Gyuri27
félisten
Ha valaki nem akar órákat farmolni a helló kittys pályához szines lötty és malomkerék eladó. Marha olcsón.

-

Eladó egy SETT kesztyű: Immortal King's Forge
353 Armor
28 Strenght
60 Dex
105 Inteligencia
53 Poison Resi
Regenerates 158 life per sec
stb. stb.Ár: 650K
-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
2,5 millióért ment el

-
Joker94
aktív tag
Most nézem hogy pl a Star Topaz hozzáad 600 DPS-t a fegyver sebzéséhez?

Most kezdek rájönni milyen fontosak ezek a Gyémántok/kavicsok.
-
Tipp: Ha el akarsz adni valamit, akkor most add el.
A userek jelentős része eldobta az agyát és mindent tol fel RMAH-ba.GoldAH megint pörög.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ha nemveszik meg lehet róla szó 

.

(res, +def) a perfektekért is meggondolandó a 210euró (mondjuk én semmi cuccért nem adnék 1-et sem