Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
100% biztos, hogy nem lesz 2D-s, ilyet már nem követ el manapság egy jó játékfejlesztő cég. Ha lesz olyan nézet (kicsit döntött felülnézetes, mint a dio2) akkor ugyanúgy lehet majd irányítani is akár, mint elődjét - valószínű, valami ilyen lesz. Én istenigazából remélem, minél később jelenik meg - annál nagyobb rá a garancia, hogy rohadtjó lesz
XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
Wolverine
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #41985 üzenetére
Jobban jársz, ha így linkeled
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Drizzt
nagyúr
válasz R3ĐßuŁŁ #44077 üzenetére
Fontos, de nagyon sokban számít a ch damnál, hogy mekkora a ch chance. Szóval ha alap chc chance-d van, akkor jóval kevesebbet dob rajta. Meg persze az sem lényegtelen, hogy mihez képest +3.5k neki. Ugye 5k-hoz képest jelentős, 100K-hoz nem igazán. De alapvetően jó dolog a ch chance!
I am having fun staying poor.
-
mpierre
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
Cyberbeni
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #44276 üzenetére
Ha a follower is veled van, akkor megkapod az ő cuccain levő mf 20%-át. (ugyanez igaz gf-re és xp-re is, xp-nél törtrészt is megkapsz, mf/gf-nél nem ír tört részt karakterlapon, szóval ott szerintem csak egészrészt kapsz)
legendary-k meg teljesen random esnek, volt már egy run alatt 2 is nekem, de olyan is, hogy elég sok ideig nem esett egy sem 250++ mf-el[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #44326 üzenetére
kb +2% sebzést jelent, előbb szerezz +crit chance-t, és utána lehet esetleg crit dmg.
+10% crit chance (amivel ugye 15% lesz az alap 5%-al együtt) alatt szerintem nem érdemes crit dmg-et szerezni. meg +25%-nál följebb sem nagyon érdemes menni, max ha drága cuccaid vannak és befér a crit dmg mellé
egyébként még mindig monkkal vagy, ha jól sejtem, igaz?
plusz crit chance a sweeping wind miatt is fontosabb.patch után szerintetek ez mennyire lesz életképes monknak? (SSS buffot még számszerint nem mondtak, de szerintem ha elég sokat növelnek rajta, akkor még életképes is lehet, esetleg egy bazi kétkezes buzogánnyal)
persze alap támadó skillnek lehet mást is, a lényeg a cyclone strike+blind+mantra+sss kombón vana gyakorlatilag megölik a wd-t természetesen úgy értettem, hogy nem feltétlen lesz ilyen könnyű act3 400 resisttel, meg a mostani builddel se fogok túl sokra menni még act2-ben sem
-
Cyberbeni
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #44328 üzenetére
legjobb monk, akit ismerek (ha minden igaz, akkor act2 farm gear van rajta)
35% crit chance és 268 crit dmg (alappal együtt persze) -
-
danilla
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #44566 üzenetére
Nem, a többit meg kell szerezni: titkos pálya
-
mikromanus
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #45131 üzenetére
Valami easter egg. Ismert funkciója nincs jelenleg. lostból szedegették állítólag, bár nekem sose esne le, mert max két részt láttam össz...
(#45133) cowboy_bebop
Köszi. Így tuti megvan. Igaz már egy ideje erről csacsognak itt a fórumon és volt már linkelve... Kis emlékeztető nem árt[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Ren Hoek
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #46063 üzenetére
Semmi, csak befestheted a kedvelt színre az egész szettet. Gyakorlatban semmi haszna. Max jól néz ki.
Más:
Mekkora kemény amúgy, hogy 0.9 eu az arany... eddig szöges ellentéte történt amit hittünk (estére 0.25 lesz...)Jó menni fog ez lejjebb... de azért vicces, hogy ekkora kereslet van.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz R3ĐßuŁŁ #47778 üzenetére
Igazából ez egy nem túl jó Legendary
Mainstat nem jó benne...DPS-e sem elég magas, a CHD is kicsi és még socket sincs benne..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz R3ĐßuŁŁ #47780 üzenetére
Igen..a Life Steal elég fasza benne, főleg ha valakinek nagy a DPS-e
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Sweet.tv - internetes TV
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Politika