Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Jah, aha, hát én ott voltam az éjféli startnál, 2-től reggel 7-ig toltam, aztán fürcsi, meló, és este 10-től ma hajnal 3-ig . Sajna szabit nem tudok szerezni, mert ez a május/június nagyon hajtós, így kevés alvással kell kibekkelnem a dolgot .
Stay a while and listen...
-
execute93
őstag
Valaki segítene? Rare mire jó? Van már 3db ilyen sárga tárgyam, de sehogyan sem tudom felhasználni, angol tudásom meg elenyésző.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
nektek milyen a grafikája? nekem minden maxon van, de mintha kicsit low res textúrák lennének, meg kicsit homályos is. mondjuk az lehet a sok ködtől van. skeleton king után járok, az entek meg a ugróbikák földjén
-
mephi666
nagyúr
válasz execute93 #15904 üzenetére
mármint csak azonosítani kellene? jobbklikk?
ui: nem kimondottan neked szánom: a (magyar) kézikönyvben nincs szó az alapokról? alapvető vezérlés és hasonlók? (nem nyálaztam át, csak megnéztem és indítottam azonnal a játékot) mert az azonosítással kapcsolatban volt már vagy 20 kérdés tele a játék amúgy "képes" segítségekkel, ha ráviszed a tárgyra a kurzort: pl boltnál jobbklikk= eladás, bolton kívül azonosítás/felvétel, stb
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
JSaN
addikt
pontositanak 63 a dps-em.
Amugy act1ben nincs is gem?
Ilyen vacak kezdes sem volt, 2-3 rare eset egesz act1ben, meg kacat magic cuccok. A rajtam levoeket is ugy craftoltam nagy reszt, vagy csak sima feher cuccok.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
sto1911
veterán
Egy elfekvo guest pass-a van meg esetleg valakinek?
-
Andie
őstag
válasz temes69 #15906 üzenetére
Pont ezt irtam énis kicsit lentebb, hogy nincs olyan szép, tiszta, csillivilli grafikája, mint pl a Titan's questnek. Minden olyan sötét, szürkés, kontraszttalan, homályos. Persze néhol látom, hogy köd úszik a képen, de ahol nem, ottis. És mindenhol sötét van, aka Doom3
A többiek erre azt válaszolták, hogy lesznek nappali, világos, kontrasztos pályák később. Hát már nagyon várom, mer igy, ami most van, épp lehetne egy átszkinnelt diablo2 is, nemsok különbséget látokSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
kutga
nagyúr
Farmolás ugye itt is megy?
Vagyis előre megyek a questekkel de később visszamegyek korábbi területekre tárgyakat meg xp-t gyűjteni.
Let the Zone take me if I am.
-
mcsabee
senior tag
-
Helmoras
őstag
WD egy érdekes kaszt, 300-ról 900-ra tornázom fel az intemet skillekkel 25 ös szinten pedig alig van intes cuccom... beteg
-
HartgeH3-2.8
addikt
Miért rohan mindenki előre? Talán mi is "nem tudom milyen telibek**t vágott szemű occsó ázsiai játékot játszunk" és megyünk minél gyorsabban előre?
Én barbár haverral szép nyugiba haladunk előre most léptünk csak Act II -re , nem tudom az hogyan élvezi a játékot aki darálja magát előre ész nélkül.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
BoC1ka
senior tag
Hali,
laptoprol tolom, hp 8710w t7700 as proci, fx1600m vga...3dmark6 ban 5300pottyom van, de 1280*800 ba tudok csak jatszani minden kikapcsolva meg lowon....nemtudjatok miert van ez? nemhiszem hogy ne tudna tobbet mikor bf3 is megy lowon meg minden...nemtudna valaki segiteni???????
YNWA
-
sith7
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #15925 üzenetére
Majd nightmare - n / hell - n belassulnak, ne félj ...
megint én
Egy szerveren vagytok ? /EU - America/[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
VALAKI HELP!!!!!!
Miért nem tudom felvenni friendsbe akinek küldtem guest key-t???? (se én őt, se ő engem)
-
SzlobiG
félisten
Ez az AH nagyon jó, hogy belekerült a gémbe sose esik olyan fegyó ami kéne ott meg 2k körül kilehet fogni brutálokat, nincs is sok értelme húzni a bs-t.
-
catroot
veterán
Ó, jöjjön már a futár...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Genji
őstag
Na holnaptól szabiiiii, igaz az államvizsgára kellene tanulnom ami 2 hét múlva lesz, de leszaroooom itt a D3!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A Starter Edition-al addig lehet játszani, mint korábban a bétával lehetett?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RockHaRD
addikt
hol van leírva, h melyik GEM mit ad? találtam a neten egy leírást "all u should know about dio3 gems", eszerint vettem egy topazt, ami helmetbe rakva adott volna gold find-ot, erre megveszem a perfectet, és b+ magic findot ad helmetbe -.- (btw talán hasznos vkinek: egy perfect Topaz Helmetbe 13%-os magic findot ad, többibe +22 intelligence, fegyverbe pedig nem emléxem )
-
for3l
senior tag
Igen, tudom, hogy keves - szinte semmi plusz str-t ado targy nincs most rajtam, csak vita - de en partyban nyomom folyamatosan public game-ben, aztan tanknak elsoosztalyu, dps meg van dogivel.
kexksz,
Persze, de en nem is varom el, nagyjabol tisztaban vagyok a dolgokkal, csak szimplan kivancsi voltam mas karakterek ertekeire.-conrad-,
act2 lvl35 monkkal - ez normal? amugy szep dmg!
[ Szerkesztve ]
-
-
mikromanus
veterán
válasz mcsabee #15940 üzenetére
EZ nagyon jó. Láttátok, hogy a hatások és követelményeknél amikor a kavicsok fölé állsz miket ír? Van ahol a lvl követelmény angolul, máshol németül, megint máshol oroszul (vagy ciril betűkekl) van kiírva. Nagyon cuki Némi nyelvtanulás mindenkinek
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Joker94 #15945 üzenetére
Ha kaptál Guest Pass kódot valakitől, akkor ugyanott, ahol minden mást: battle.net
⭐ Stella
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest