- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko007
aktív tag
válasz
_Hunter_ #13097 üzenetére
Örülök neki, hogy jó vétel lett. Én is megvagyok vele elégedve, igazi multimédiás gép a nagytesó. Az egyik előadóban le van árnyékolva a wifi... a terem sarkaiban csak az én gépemen van net... azt hiszem nem kell magyarázni, hogy miért is nem hp és toshiba
Pedig mindegyik gépben draft-n; n-es wifi van.
Már várom a rendszert a segédprogramok miatt.
-
asadasad22
őstag
-
McLaca
őstag
válasz
_Hunter_ #12866 üzenetére
A nővéremről van szó, jó, ha 1-2 hónapon belül lesz belőle valami...
Az Inspironoknál rosszabb biztos nem lehet, amitől félek, hogy a hűtése zajos lesz, mert már megszoktam a Vostrom szinte hangtalan ventilátorát. Amint meglesz a masina, beszámolok a tapasztalatokról.Üdv!
-
dawil
tag
válasz
_Hunter_ #12866 üzenetére
Helo! Én ma vettem egy ilyet. Egyelőre még nincs sok tapasztalatom, de majd folyamatosan (amolyan blog formájában
irok majd ide. Most asztali gépről irok, mert ott van netem (wifis szomszedspot
). A dellen alapból az ubuntu volt fenn. Biztos nem rossz kis linux diszt., de én a jól megszokott Win Xp- raktam fel rá, ami rá is ment miután a biosban (ami most már EFI) átállitottam a merevlemez beállításoknál satarol atara (volt még egy opció: vmi rejtett sata mod???). De az xphez nem igazán vannak driverek pl hangkártyát nem találtam, reméljük, még lesz. Ezért felraktam rá a win7rc-jét is az xp mellé, azzal szinte mindent felismert. Stabilnak tűnik egyelőre, halknak, a merevlemez nem melegszik, sem a proci túlságosan: 40 alapban, 50 mondjuk videozás közben (igen, everest). Ami viszont hangos az az ODD, meg egy kicsit nehezen tuszkolható vissza, de lehet, hogy ez csak az első laptop megléte miatt szokatlan nekem. Egyelőre ennyi. Majd még DVD-t is akarok irni, csak nem tudom, hogy a régi 6.6.15-ös nerot hogyan fogadja a win7. na mind1. majd kiderül.
-
Norbi_888
csendes tag
válasz
_Hunter_ #12727 üzenetére
Megkérdeztem, és tényleg ennyi. Állítólag limitált darabszámba küldi nekik a Dell azért ennyi.
Ezt megvenném, csak egy kétségem van: 15"6-on 1920x1080 a felbontása. Van egy másik változat gyengébb videókártyával (Radeon HD3670 512MB) aminek 1366 x 768 a felbontása.
Az 1920x1080-as felbontásúban HD4670 1024MB kártya van. Más különbség nincs. Ilyen felbontású kijelzőn hogy látszanak a betűk? A mostani 17"-os monitorom 1280x1024-es, ez még kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest