- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nymaci01 #8051 üzenetére
Szia , Én alig 2 hetes tapasztalattal tudok írni a notiról. Alapjában véve eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mellette :
-Szuper kijelző (kiváló fényerő és kontraszt).
-Aránylag könnyű.
-A melegedése teljesen korrekt.(esetleg majd számadatokat is tudok vmikor mellékelni bár nemhiszem ,hoyg sokra mennél velük...)
-Csendes jószág még kemény töltés alatt is.
-Szép (de tényleg). Semmi elnagyolt részlet ,teljesen profin összerakott masina.Tehát jó ránéziés nem kelt olcsó hatást
-Ujjlenyomat olvasó nálam tökéletesen működik.
-Kiváló Wifi
Ellene :
-A kijelző fénylik (kint a napon nem biztos ,hogy jól kijönnétek)
-Sajnos valami marketing zseni kitalálta ,hogy ,ha magasabb felbontású kijelzővel szeretnéd akkor le kell mondanod az erősebb (4mb cache) prociról vagy be kell fektetned egy méregdrága és fejletlen blueray olvasóra.
(10 chat supportot végig vitatkoztam a kedves hölgyekkel /urakkal és nem tudtak nekem erre megoldást találni (a válsz az volt ,hogy sorry, we dont have this option le tudtam volna lőni)...külső monitort használok grafikus munkára)
Ez nem a gép hibája nyilván...hanem az elborult agyú marketingeseké @ Dell.
-A touchpad néha mintha lassan reakciózna kicsit.
-Mo-n. vmilyen oknál fogva eszméletlenül drága (mint minden persze)
----------
Ha eltekintűnk a gagyi konfigurálhatóságtól ami a kijelzőt illeti és mivel asztalra szánták ezért szerintem a fényes kijelző is megbocsátható így összességében 10/9.6-ot adnék neki.
Most ennyi jutott eszembe. Vostrom nem volt (Inspiron 1720 volt rövidke ideig. Annál mindenképpen jobban tetszik az XPS M1530 (méretre nem egy kategória)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest