Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha létezik erre a témára külön topic, beletettem kb. 5-10 percet, de nem találtam rá. Ha létezik, légyszi mondjátok, hogy hol!
KLIK-es Latitude 3140 sulis laptop az alany. Tekergettem, és most azt mondja, hogy Bitlocker key-t kér. A kérdésem az lenne, hogy hol lehet ezt a Bitlocker key-t megtalálni (ha egyáltalán BÁRKI feljegyezte, mert én nem, arról sem tudtam, hogy be van rajta kapcsolva). A fiamnak nem tudok róla, hogy lenne iskolától/KLIK-től kapott MS-es emailcíme, ezáltal usere, ezáltal bitlocker-kulcs-lelőhelye. Létezik, hogy van neki? Ha igen, hol lehet rálelni, hogy mi az?
A második kérdésem az lenne, hogy amit tekergettem rajta, az az, hogy a bootsorrend változzon meg, a külső vinyóról bootoljon előbb, mint a beépítettről. Ez szerintetek triggerelhette azt, hogy Bitlockeresedjen?
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- World of Warships
- Projektor topic
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 // Ryzen 9 4900HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 2060
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- X1 Carbon Gen10 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill ujjolv gar
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest