Új hozzászólás Aktív témák

• kuszkusz5

csendes tag

Üdv!

Egy Dell 3537-esem van és nagy terhelés alatt, ha töltőre van dugva erős sziszegés hallható. De alapjáraton is hallani egy ritmikus zajt. Gyakorlatilag bárhol lehet hallani a szobában, ha be van kapcsolva a gép. Visszaolvasva úgy néz ki nem csak nekem van ez a problémám.

De tegnap felk*rtam az agyam hogy ez nem mehet tovább és szétkaptam a gépet, hogy kiderítsem honnan jön a zaj. Sikerült is beazonosítani is a forrást, az akku csatlakozó környékéről jön egy ciccegés kikapcsolt állapotban is. Ezzel nem igazán tudtam mit kezdeni.

Viszont érdekes dolgot figyeltem meg összeszerelés közben. Már csak a billentyűzet hiányzott, mikor bekapcsoltam a gépet, hogy esetleg történt-e valami változás a sziszegésben. Nos, mikor az egyik kis csavart a palmresten még jobban meghúztam a sziszegés valami brutál módon felerősödött, mintha a palmrest fémlemeze felerősítené a zajt. Lazítottam a csavaron és láss csodát, a sziszegés teljesen lehalkult. Még mindig volt, de érzésre olyan 30%-ára esett a szintje.
    A csavar kb. az F7-F8 gomb alatt van, az akku csatlakozóhoz közel...

Most már nem hallani a szobában, ha be van kapcsolva, és játék alatt most már a ventilátor zaja dominál(hurrá..).

Gondoltam megosztom ezt az infót, de természetesen senki ne essen neki a ciccegős gépének, lehet csak nálam van ez így. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés