Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kokkolino

csendes tag

Nnna, némi töprengés után úgy döntöttem, hogy hamarosan lecsapok egy Vista Ultimate-re. Úgyis utolér előbb-utóbb. Olvasgattam itt néhányotok írását aki már használja, de valamit nem értek. Olyan írást is láttam, hogy a játékról le kell mondani. Ez igaz? Ha igen akkor miért van ez így? Vagy a gépem erőforrásait zabálja fel annyira, hogy nem marad a játékra cufla?

Mennyire lehet hinni ennek az Advisornak, ha azt mondja, hogy gond lesz egy eszközzel, akkor az úgy is van? Ja és futtatás előtt netre ment letöltögetni. Ez frissíti a tudásbázisát a kompatibilitásról? Vagyis elvileg a megtalált kompatibilitási hibák ritkulnak az idő múlásával? Eseleg ha valaki ugyanez a konfig alatt futtaja, kérdezném, hogy vannak-e gondjai? Inspiron 9400, T7200 cpu, Nvidia GeForce Go 7900 GTX, 2x1Gb ram, SigmaTel hang, Hitachi 120 Gb sata vincsi. Nyilván a progikkal is lesz gond, de az már egyéni nagyon, azok majd kiderülnek.
    Tudom-e valahogy használni a jelenlegi XP mellett, hogy ne bukjon el minden egyszerre?

Új hozzászólás Aktív témák