- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
konorti
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy dell notit 512mb rammal akkor lehet később a ramot bővíteni 1, vagy 2gb-osra a garancia elvesztése nélkül? Ezt hol lehet megtenni és mennyibe kerülne? -
kekegsm
őstag
Ja, BIOSban nem kell a Speedstepet engedelyezni?
-
kekegsm
őstag
válasz
FehérHolló #5392 üzenetére
Idom nem volt, csuszott a valtasom majd ket orat, ugyhogy ejfel korul ertem haza. Majd megnezem. Fenykepezom jelenleg nincs, ugyhogy a kepet meg nem tudom, hogy sikerul megoldani.
bwoay: Azt el tudja donteni a felhasznalo, hogy vonaton vagy otthon ul, de ebben az esetben egy elore beallitott profilt valaszt ki. De igazabol elbeszelunk egymas mellett, mivelhogy te arrol beszelsz, hogy eldonti, hol is hasznalja a gepet, en meg arrol, hogy a szoftver/automatika/elektronika/stb hogyan is vezerli a mechanizmust, hogyan ertelmezi a girok jeleit, stb. Szoval ezen ne vitatkozzunk, mert nem ugyanazon vitatkozunk...
StrikeZone - en ertettem felre, bocsi, te a gumitalprol beszeltel, en meg a winyot felfuggeszto kutyukrol.
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #5386 üzenetére
végül is de
-
bwoay
nagyúr
válasz
kekegsm #5385 üzenetére
már megbocsáss, de neked mesélték, hogy mit írtam,
vagy te magad olvastad? ugyanis arról volt szó,
hogy ha a gumitalp nem lenne ott a winyó alatt.
és szerintem közérthetően fogalmaztam meg,
vagyis igen vad fantázia és/vagy merő rosszindulat kell ahhoz,
hogy ezt valaki légüres térré tudja kifacsarni az adott szókörnyezetben.A Vostrot nem ismerem, de nem is annak kapcsán merült fel bennem a kérdés,
mivel nem olyan gépet használok. Én a D620-al kapcsolatos tapasztalataimról
tudok írni, abban nem sikerült megfejtenem a strike zone titkát,
és megvallom őszintén, ez a kép sem segít (azért köszönöm persze).Az IBM megoldásával kapcsolatban pedig továbbra sem vagyok kompetens,
bár megjegyzem: aki egy T szériás Thinkpadet használ,
annyire debil csak nem lehet, hogy ne tudja eldönteni,
vonaton utazik, vagy otthon ül.
Ennyire erővel a fényerő állítást sem kellene a userre bízni... -
kekegsm
őstag
A peldaval azt akartam kifejezni, hogy valoszinuleg hasznal a HDD-nek, ha nem a vashoz van csavarozva, hanem van egy rugalmas reteg, ami felveszi az utes energiajanak egy reszet. Mivel te azt irtad, hogy szerinted meg rosszabb igy.
Kep a Strike Zone mukodeserol: [link]
Itt meg egy esesteszt, de nemetul:
[L:http://www.pcdaily.de/index.php?type=special&area=2&p=articles&id=944][/L]Es ne "okor elszolas"-oz itt nekem, mert te irtad, hogy szerinted rosszabb, mintha nem lenne ott semmi. A semmi az a legures ter. A Vostromon pedig a winchestert takaro lemez belso oldalan is van egy reteg, ami hasonlo az altalaban procihutokon levo hovezeto anyaghoz, csak annyi kulonbseggel, hogy itt nem hot vezet, mivel nem a winchesterre fekszik fel, hanem a femkeretre, amihez a winchestert erositettek. A csavarfejek alatt meg van egy kis gumi karika, ami miatt meg rendesen meghuzni se lehet a csavart.
IBM: en valahogy megsem erzem, hogy a kedves felhasznalo tudni fogja, hogy hany G-s gyorsulas hat a laptopra, amikor zotykolodik egy rossz uton egy UAZ hatso ulesen...
-
bwoay
nagyúr
válasz
kekegsm #5376 üzenetére
még mindig a winchesterről van szó,
egyedül te beszélsz a notebook csomagolásáról,
de nem tudom, hogy miért...még mindig a Strike Zone-ról beszélek,
és az olyan ökör elszólásoktól,
mint a "lebeg a winchester a légüres térben" lehetőleg kímélj meg.
Annyit kértem, hogy mutasd meg azt a gumit, amiről beszélsz,
mivel én tudom, hogy ilyesmi nincs a szóban forgó gépben,
nem egy D620-at láttam belülről.Az Amilo megoldását nem ismerem, az azzal kapcsolatban általad leírt dolgokat értelemszerűen nem is vonom kétségbe,
de a témát illetően számomra teljesen irreleváns,
hogy a FuSi miként oldja meg a dolgot, nem az ő módszerüket firtatom.a sw-es beállításokkal kapcsolatban meg az IBM mérnökeivel szállj vitába,
ugyanis az aktív HD védelemmel ellátott Thinkpadek
az általam leírt módon működnek.a pdf tanulságos, majd átnézem részletesebben, de így első blikkre is bíztató
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #5380 üzenetére
d630...
-
visnor2000
tag
Hello!
Notebook vásárlás előtt állok. Ami fontos lenne:
- könnyű
- nem integrált vga
- hosszabb készenléti időEljutottam egészen az XPS M1330ig. Csak kicsit drágás. Megéri szerintetek az árát, ill. milyen olcsóbb de azért jó megoldást tudtok ajánlani?
Köszi a válaszokat! -
kekegsm
őstag
Mit nem ertesz rajta?
Ha mondjuk postan kuldenek neked egy uj laptopot, te is orulsz, ha hungarocellel van kiparnazva es nem aproszeggel meg 10-es anyacsavarral...
Ez egy regi teszt, meg valoszinuleg elfogult is, de azert erdemes megcsekkolni:
[link]NHC: nekem megy majdnem rendesen a gepemen, meg az Amilo-n is ment, pedig az AMD mA64 procis volt, elotte a Sempronon nem ment (kifagyott folyamatosan), elotte a D600-n siman ment.
-
bwoay
nagyúr
de most komolyan, mekkora esélye van annak,
hogy van benne, csak a Dell titkolja?
notebookreview is mindig megemlíti a Strike Zone-t,
azzal egyetemben, hogy ezen passzív védelmen kívül más nem óvja a HD-t.
mondjuk én még mindig ott tartok,
hogy jelen esetben a passzív védelem mibenlétét sem értem. -
kekegsm
őstag
En ugy allitottam be, hogy a CPU settings alatt van 2 lehetoseg (ablak kozepen)radugva<>elemrol. Ott mindkettonel minimumra 0%-ot allitottam be, ragudvara 100max, elemrol 25max.
Ez a dinamikus beallitas.
statikusan a bal also sarokban lehet beallitani.
De itt a komplett user manual:
[link]De az milyen bug lenne, ha 2200MHz-n menne...
-
amol
addikt
polip, bwoay: most akkor van aktív vagy nincs?
a) van
b) nincs
c) de -
kekegsm
őstag
válasz
FehérHolló #5359 üzenetére
Majd lecsekkolom este. Valamiert ugy emlekszem, jobb az idozitese, de majd az everest megmondja
-
-
kekegsm
őstag
En igazabol boldog vagyok a 667MHz-vel, mert az CL3, ha jol emlekszem...
Annak idejen ugyanilyen volt a dolog a DDR vs DDR2 vitaban. Aztan a DDR volt a gyorsabb meg joideig.
Ugyanezert is nem hianyzik a DDR3 se.
Inkabb 2x1GB helyett lenne 2x2GB... Megha lassabb is.
NHC: nekem okosan mukodik benne, ami mukodik... pl az nvidia-t nem kezeli (battery-saver - performance), meg hasonlok.
Melyik valtozatot toltotted le? Mert van nekik direkt Dell-re valo.
-
kekegsm
őstag
válasz
Palika71 #5352 üzenetére
Hat, hogy oszinte legyek, en a voltokkal nem muveszkedem, hanem az NHC-ben beallitottam, hogy akkun 25%-on menjen. Aztan akkor 553MHZ-en megy. Az meg eleg, ha internetezni akarok, vagy hasonlok.(a 276MHz mar keveske...). Akku meg birja sokaig (csak sosincs turelmem kivarni, tegnap 3 ora utan fogtam magam, aztan visszadugtam Airbornezni egyet.
Vegyel neki valami olcso MSI-t. Ugyse olvassa a forumot... :-)
-
Palika71
őstag
válasz
kekegsm #5351 üzenetére
Örülj neki!
Lehalább találtál olyan alkalmazást, ami kihasználja a procidat.
Én még nem találtam semmit, amihez ne lett volna elég az 1.0V-os üzemmód. (mert játszani még nem nagyon enged ez a driver)
Azt nézd meg, hogy ha takarékos módban van a procid, akkor mennyivel több idő kell a másoláshoz ahhoz képest, mint mikor csúcson megy.
Fehér noti: Javasoltam a MacBook-ot, mert abból lehet 1-2 éveset kapni 130e körül. De hallani sem akar egy másik rendszerről. Pedig hogy kipróbálnék egy olyat! -
kekegsm
őstag
Viszont, ami zavar:
Amikor masolok, pl par DVD-isot egyik konyvtarbol masikba (nem atmozgatok), akkor a CPU-t 99-100%-on hasznalja. Az Amilo-t is terhelte, de csak mondjuk 25-30%ban. Normalis lehet ez?
-
kekegsm
őstag
válasz
Palika71 #5345 üzenetére
En ami kulonbseget lattam:
-szinvalasztas. (tudom, a legfontosabb...
)
-nagyobb winyo van benne alapbol (de nincs valasztas gyorsabbra)
-lehet bele kerni blue-ray olvasot is.Aztan meg draftn wifit is, ami valamiert csak a Vostro1500-bol maradt ki a valasztasnal, viszont kollega Vostro 1700-ba azt kert, aztan hivtak, hogy sorry, de megsincs.
A tobbi az USB-s, meg ilyesmi kutyu, ami kulon van hozza.
A Santa Napa poen volt, a keveredesre utalva...
-
Palika71
őstag
válasz
kekegsm #5343 üzenetére
Az biztos, hogy az Inspiron sokkal több részből állítható össze, mint a Vostro. Olyan dolgokat tehetsz bele, amit a Vostroba nem.
Persze, azokért a dolgokért én nem adnám a Vostro fém házát, meg a védett HDD-jét.
De azokat is megértem, akik ingább az extrákat választják. -
Palika71
őstag
Most vettem csak észre, hogy az Inspironoknál, 2GHz-nél kisebb C2D-knél, csak 667MHz az FSB, a Vostroknál pedig 800MHz.
Ciki, de még nem is láttam olyan Santa Rosa-s gépet, ami 667MHz-es FSB-vel rendelkezik.
Nem arról volt szó, hogy a 800MHz feltétel?
Vagy ez akkor nem is SR? -
kekegsm
őstag
válasz
Palika71 #5340 üzenetére
Hat ez az, amirol fogalmam sincs. De a Dell.ie oldalon ossze lehet valogatni, es dragabbra jon ki. Masik (UK, US) oldalakat nem neztem.
A Vostro sokakat elrettent. Eddig aki latta (meg a fiuk is), mind remulten leste csak, es a brutalis, drabalis, felelmetes meg hasonlo szavakkal illettek. Mert fekete, meg mert nagynak nez ki (egyebkent ugyanakkora, mint lakotars Compaq Presario M2205EA-ja, csak a Compaq karcsubbnak tunik az ezust szinevel). Meg mondjak, hogy a fekete vekonyit...
A masik, hogy az atlaguserek meg se nezik, mert ramennek a weboldalra, aztan kivalasztjak, hogy ok marpedig home-userek, aztan utanna mar nem is latja a lehetosegeket.
-
kekegsm
őstag
Mi az, hogy nem lenne ott semmi a gumi helyett? Lebegne a winchester a legures sulytalansagban, vagy mi?
A winchester nem egy erossen meghuzott csavarral van felfogatva, hanem egy gumira, mozgasra kepes csavarral. Ez a gumi mar elnyel valamennyi razkodast. Aztan (ami a Vostron nem tudom hogyan van, de az Amilo A1667G-n igy volt) a winchestert takaro muanyag alatt van egy kb 1.5 mm-es gumilap, ami akkor vedi a winyot, ha leesik. Mondjuk ez csak talpraesesnel hasznos.
De most nem azert, lehet hogy en tudom rosszul, de nekem kb 5-6 eve is sikerult olyan winyot vennem, ami utodesre, razkodasra leparkol. Igazabol szerintem itt az intelligencia a lenyeg, meg az, hogy a Thinkpadokban mar gyorsulasra is reagal, mig a masikakban utodesre, koppanasra.
Szoftveres beallitas: Szerintem ez nem az, amit a felhasznalonak sajat maganak kell beallitani. Jobban megbizok a mernokokben, akik biztosra veszem hogy kiszamolgattak a fuggoleges es vizszintes gyorsulasokat, lassulasokat.
-
bwoay
nagyúr
nekem is jobban tetszett, amikor nem írta ki, hogy szerkesztve
(csak azt, hogy szeretkezve)
senki sem érti, hogy miért maradt ki az aktív védelem,
IBM azonos kategóriánál már jóideje megvan,
sőt, látványos utility prezentáljahát, az a gumitalp, ami pont jó helyen van, nekem egy kicsit ellentmondásos,
mert bármennyire is gumi, abban az esetben, ha a gép pont talpra érkezik.
szerintem csak jobban átvezeti az ütődéseket a winyóra,
mintha nem lenne ott semmi.
ha pedig máshogy esik, akkor meg az égvilágon semmi értelme.kekegsm:
ebben nincs is vita, csak mutasd meg nekem kérlek azt a gumi borítástegyébként továbbra sem hiszek abban,
hogy egy Latitude aktív rázkódásvédelemmel lenne ellátva.
ez nem olyasmi, amit a gyártók eltitkolnak, pont ellenkezőleg.
van amúgy zordabb bánásmódra felszerelt vinyó,
de a mozgás-/gyorsulásérzékelést giroszkópokkal oldják meg,
azok meg értelemszerűen nem a winchesterben vannak, illetve lennének.
meg nem ártana a sw-es támogatottság sem,
mert egy IBM a vonat zakatolását is "támadásnak véli",
amíg az ember be nem állítja a mellékelt progiban,
hogy az ismétlődő rázkódásokat ne vegye figyelembe,
így lehet a gépet vonaton, buszon, autóban, traktoronis használni.
enélkül a gépnek még az is gondot okoz,
ha bootolás közben mozgatja az ember, mert a winyó közben csak áll és vár -
kekegsm
őstag
válasz
KisApám #5336 üzenetére
Ja, hogy valaki a munkahelyen jatszik... :-))))
igy mar mindjart mas a leanyzo fekvese...
Vostrobol is van 17 collos, Vostro1700.
Egyebkent itt Irorszagban az ugyanolyan felszereltsegu Vostro joval olcsobb, mint az Inspiron megfeleloje. (V1500-I1520, V1700-I1720). Pont tegnap neztem, hirtelen osszevalogatas utan egyik gepnel 30% volt a kulonbseg.
A 3Dmark nem jo teszt, sokszor hulyen mukodik, inkabb FarCry, CoD, Prey, stb teszteket nezz. Ugyis jatszani fogsz, nem demot nezni.
-
KisApám
addikt
válasz
kekegsm #5332 üzenetére
Nem poenbol akarok venni jatekos laptopot...
Abhaziaban vagyok, es a munkahelyen nem akarom hagyni a gepezetet, es szeretek jatszani...
Ezert gondoltam egy DELL 1720-ra (1520 vagy Vostro 1500-ra) 8600M GT-vel, 2GHz Core2Duoval max kb. 350 000 korul.
Tudom, hogy joval dragabb mint egy asztali gep, dehat ez van...Es igaz, a 3DMark-ot neztem...
-
kekegsm
őstag
válasz
KisApám #5329 üzenetére
XP ala nincs Dx10.
De tenyleg, most komolyan, masra is lenne hasznalva, vagy csak jatekra? Mert CSAK jatekra tenyleg nem a legjobb a laptop. Ha jatekra IS akarod hasznalni, az mas teszta, de keszulj fel ra, hogy egy jatekos laptop ara ketszerese mint egy ugyanazt tudo asztali konfige.
De ne haragudj, hogy eztmondom, de nem igazan erzem, hogy ne olyan nagyon utannajartal a kapcsolodo temaknak, inkabb csak a tesztekben megnezted, melyiknel vagy nagyobb pontszam 3Dmark06-ban.
Igy ne vegyel laptopot, mert nagyon rafaraghatsz draga penzert. Eloszor vesezd ki a temat, minden alkatreszt, hogy miert jo miert nem, elonyok-hatranyok, aztan utanna valogasd a szoba joheto modelleket.
-
-
kekegsm
őstag
Nekem parkolja a fejet. Mondjuk utni nem utottem a gepet (nem talaltam egyetlen 15 kilos kotoro kalapacsot sem, amivel tesztelhettem volna... ), viszont megraztam, es abban a pillanatban kattant a fej, masolas megallt, majd amikor abbahagytam a razast, akkor 2-3 masodperc mulva elindult. Elotte utanna teszt persze, nincs hiba, ugyhogy a kattanas az nem egy kosza lemezbeszantas volt. Jellegzetesen park.
-
KisApám
addikt
Ugy latszik veszek egy DELL 1720-ast... FreeDOS-al.Intel965 chipset, 8600M GT vidikari stb. Jatekra...
Egy a kerdes: Windows Vista fog kelleni neki mindenfelekepen?
Kell vennem X osszegert vagy jo lssz az XP? Mert van Windows XP-m legalisan. -
amol
addikt
Nem tudom mit hogy jelölnek, de úgy hallottam (hrp) hogy hardverileg nem ugyanaz van benne. Ha azóta kezeli a driver, akkor nincs semmi gond.
Mint írtam, a Strike Zone egy gumitalp, ami "pont jó helyen" van. Amit nem értek, hogy miért hagyták ki az aktív védelmet. Talán azért, mert akkor már semmibe sem lehetne belekötni
Kérkedj a külsejével, a masszivitásával meg a supporttalNa most miért kell megint ideírni hogy szerkesztve?
-
bwoay
nagyúr
más modul? ez komoly?
igaz, láttam már több eltérést is azonos típusú,
de különböző szériájú gépek között, viszont a driver lekezelte a különbségeket.
egy kérdésem maradt még: hogyan jelölik a Dell oldalán a másik BT drivert?más:
szerintem arra emlékszel, amikor én írtam,
hogy nem láttam a gépben semmiféle HD védelmet.
És ami azt illeti, azóta is fúrja az oldalam, hogy pontosan mi a Strike Zone!
Aktív védelemről szó sincs, ezt mindenhol leszögezik,
ebbe beleértendő a winyó is, tehát ott sem lehet a kutya elásva,
közönséges HDD van benne.
Nade akkor mi a trükk? Mitől van jobban védve a ház aljához csavarozott winyó,
mint bármelyik másik gépben?
fontos lenne kiderítenem, mert így nem tudok mivel kérkedni -
amol
addikt
válasz
kircipeti #5318 üzenetére
Nem Vistásat linkeltem, értelemszerűen ki kell választani az oprendszert. A vga és a bt is ott szerepel. - mod: valóban nincsenek, bocs. Valószínűleg már nem fejlesztenek XP-re. Bánat.
A mobil kártyákhoz rendszerint nem jók az asztali driverek, csak a notebook gyártója által kiadottak. Ezért bütykölik meg őket, hogy használhatóak legyenek notin is, mivel sűrűbben frissítik mint a noti gyártó. -
kircipeti
senior tag
XP-s driver kellene, amit linkeltel az eleve Vistas, ez az XP-s, de innen mar felraktam minden drivert es nem voltak kozottuk azok, amiket emlitettem (VGA, BT stb.). Ezt a Dell Support progit meg kiprobalom majd, de nem fuzok hozza tul sok remenyt...
Omegadriver? aze az milyen mar, hogy nincs hozza rendes gyari. -
amol
addikt
OEM oprendszer, csak arra a gépre érvényes a licensz amelyikkel vetted.
kircipeti: első lépésként talán itt kellene próbálkozni. Sőt, a Dell Support nevű program tudtommal automatikusan letölt minden újat.
Ha nem felel meg a video driver, akkor pld. omegadrivers.netFehérHolló: spongyát rá
-
kircipeti
senior tag
Hi!
Szivtam ma egy Dell 1521-es notival
, amire XP-t telepitettem. Nem talalok hozza VGA drivert, probaltam ezt a catalystot, de azt irja h nincs ilyen hw a gepben. Ezenkivul meg asszem valami alaplapi chipset driver hianyozhat, az eszkozkezeloben levo sarga felkialtojeles cuccokbol itelve. Ja es audio, valamint bluetooth drivert sem talaltam
Igy akarjak az emberre tutymalni a Nyistat?
-
amol
addikt
Visszaállító lemezt is ritkán kapsz már. A legáltalánosabb egy előtelepített oem os, amit bekapcsoláskor telepít, és ha felállt akkor kiírhatod helyreállító lemezre. Rendszerint egy külön partíción van, ahonnan bármikor újra lehet rakni a rendszert relatíve gyorsan addíg, amíg meg nem sérül a hdd vagy ki nem cseréled.
Palika71: már megint!
-
amol
addikt
válasz
FehérHolló #5293 üzenetére
Közben rájöttem hogy a topicok teltségéről van szó, bocs.
mod: megelőztél
-
dobost
senior tag
válasz
Palika71 #5305 üzenetére
Köszi, én is inkább a Core Duo felé kacsintgatok.
Viszont van még egy dilemmám.
Ha oprendszerrel veszem, akkor megkapom hozzá az eredeti Microsoft hologrammos CD/DVD-t vagy egyszerűen feltelepítik a laptopra és ha szétmegy, akkor oldjam meg?
(esetleg olyat hallottam még, hogy egy visszaállító DVD-t adnak)
Lehet kérni külön gyári DVD-t hozzá vhogy?ÜDv.
-
amol
addikt
válasz
FehérHolló #5293 üzenetére
Dx10-es az is, nézd. Ugyanaz a mag.
Mi ez a moderálós link?bwoay: más modult építettek az xp-s és vistás modellekbe és a vistáshoz nem volt xp-s driver. Azóta úgy nézem van.
polip: a vista business downgrade jogos, azaz elvileg be tudsz regelni egy XP-t a vista sorszámával...de fel kellene hivni a MS ügyfélszolgálatot...az a tuti
Az frankó lenne. Köszi, majd utánaszagolok. De milyen forrásból lenne az XP? Mert gondolom a MS nem fogja azt mondani hogy "szerezzek egyet" akárhonnan.Integra: hát ennyit a noti sem ér amennyibe 2x512 kerülne...
hagyom inkább a fenébe Nézd, az biztos hogy az ingyennotidnál olcsóbban nem kapod megsheratan: szerintem a vinyóvédelem nem olyan kardinális dolog, de valaki írta régebben, hogy amikor szétszedte a gépet, akkor a vinyó körül nem volt semmi extra fizikai védelem, szóval ha van valami, akkor az a vinyóban van (pl. ez a parkoltatós dolog), márpedig kéne legyen valami, hiszen az adatlapra ráírják.
Azért nem elhanyagolandó. Ha a strike zone-ra gondolsz az nem más, mint egy plusz gumitalp a gép alján, a hdd alatt. Nem nevezném igazán aktív védelemnek. A gép maga nem parkolja le, nincs benne gyorsulásérzékelő. Ha viszont van olyan hdd amibe már be van építve (elképzelhetőnek tartom) vagy az ember ssd-t használ (ha beválik) akkor mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged