Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    Sziasztok!
    Adjatok már tanácsot. Adott egy Dell Inspiron 5030-as noti Atheros wifivel. Fel akartam tenni rá egy ingyenes AVG-t akkor elment a wifi. Azóta újra raktuk a gépet Win7 64 bittel, még nincs sem regelve, sem feltörve, tehát egyelőre hivatalos msdn win.
    Tehát ott tartottunk, hogy minden klappol mégsem talál netet a wifi. Minden driver fasza, az eszközkezelőben sincs áthúzva, nincs felkiáltójel, a chipset is jó, mégsem találja meg a hálózatokat. Holott a mellette lévő laptop 3-at is talál. Elméletileg ha van is a routerben mac szűrés (amit nem tudok) akkor is mennie kell, mert egy avg telepítéstől nem változik meg a gép mac címe.
    Tehát eszköz megvan és elméletileg jól is működik, hálózatot viszont nem talál.
    Hozzátartozik, hogy ez amerikában van, én meg itthon és távsegítséggel, meg skype-al próbáljuk rendbe tenni a gépet, mert annyi gané volt rajta, hogy már böngészni sem nagyon lehetett.

    Tehát egy amerikai dell noti és wifi probléma van. Tudnom kellene valamit róla, ami nem megszokott? Esetleg valami segédprogram kell az ottani gépekhez? Mi a f@sz lelte azt a rohadt wifit?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés