- leslieke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
válasz
Draken #19100 üzenetére
Ezt nem én írtam csk beollóztam hátha segít:
3. pl. wireless-hez van 6 féle driver. dupla kattra elindul majd közli, hogy a driver nem megfelelő. Mind azt csinálja. Erre csak egy megoldás van: eszközkezelő --> hálózati eszköz hozzáad --> saját lemez (itt meg egy könyvtárba kell tenni az összeset) és megadni a könyvtárat, ahonnan csodák csodájára az eddig összes rossznak ítélt driver közül már lesz jó!
-
-
golliwog
csendes tag
válasz
Draken #17686 üzenetére
Hello!
Én is szenvedtem hasonló problémával, nekem abszolút nem sikerült belőle kikeveredni (de én csak felhasználói szintű loser vagyok) bár mondjuk nekem volt hiba üzenetem meg kék halál is, most alaplap cserén van a gépem. Remélem neked sikerül megoldani valahogy és elárulod a megoldást .Kár hogy nem tudok segíteni, de nagyon érdekelne mit sikerül alkotnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Milyen asztali médialejátszót?
- Honda topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- leslieke
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Érkezés alatt. ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest