Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
Kérném valakinek a segítségét, n5010 laptopom van. A dell oldaláról leszedtem a R255475 drivert (intel proset wireless), ezzel nem működött a wifi, ezek után megpróbáltam feltenni Zé mester által linkelt drivert de így se működött. Vki vmi ötlet? köszönöm!
-
Draken
őstag
sziasztok
dell n5010-es laptopom van (i3-380, 4gb ram,5650 radeon).
Melyik drivert kell letöltenem hogy működésre bírjam a wifit? illetve milyen hálókártya van benne(n-es)? -
Draken
őstag
Nekem is sikerült, köszönöm a tippet

Egy kérdés: ha össze szeretném kötni a laptopot a tv-vel hdmi kábellel nem kell hozzá felrakni semmilyen drivert?
-
Draken
őstag
Ez így eléggé értelmetlen helyzet, valakinél működnek az új, ati oldaláról leszedett driverek valakinél meg csak a dell oldaláról leszedett működik..?
-
Draken
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Nekem is simán települt a mostani és az előző is. Az előzőt eltávolítottam, majd az újat felraktam de mintha ott se lenne.Gondolom nem véletlenül nem jó az új..és csak a régi megy hibátlanul ami a dell oldalán van. Az új catalyst telepítése után megvolt az újraindítás, és max 1024*768 felbontást lehetett állítani, aero nem volt.
-
Draken
őstag
Újból megpróbáltam a legújabb catalystot feltenni az ati oldaláról (n5010 hd5650). Felbontást nem tudom állítani, control center elő se jön, mehet vissza a régebbi driver a dell oldaláról amire ugye kell várni kb 20percet mire lejön.. nemrossz

-
Draken
őstag
sziasztok
egy dell inspiron n5010-m van. gond nélkül, hibátlanul működik, ám mikor most bekapcsoltam még a boot előtt kiírta, hogy ismeretlen aksi van benne F1 tovább F2 setup, ezt nem igazán tudom hova tenni, eddig nem írt ki ilyet és nem volt semmi se változtatva az előző kikapcsolás előtt sem. Mikor bebootol a quickset is panaszkodik emiatt, de semmi gond nincs az aksival pedig.

-
Draken
őstag
Épp most raktam fel újra a win7-et. Hiába rakom fel a legújabb ati drivert 5650-hez, nem történik semmi, mintha fel se raktam volna? Mi a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak a régi driverrel megy minden úgy, ahogy kell, amit a dell honlapjáról lehet leszedni