Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atombalu
senior tag
Mit gondoltok mekkora hülyeség XP-t telepíteni a gépemre?
- NEW! Core i7-720QM CPU
- 4GB DDR3 1333MHz RUNS AT 1066MHZ
- ATI Mobility Radeon HD 5470, 1GB
- 320GB 7.2K SATA HDDSzármazhat valami előny belőle? Mondjuk sebességjavulás vagy ilyesmi ?
iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
Amint Low-ra állítottam az "Ambient occlusion" opciót, helyreállt a rend és játszható a Dirt 2.
iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
Most ott tartok, hogy egy online szoftver kiirta, hogy baj van a driverrel, ugyhogy most toltom az elvileg legfrissebbett hozza...
iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
válasz Rocko007 #15971 üzenetére
Eddig azert nem nyultam a driverekert, mert ra van irva, h alapbol mar telepitve van mindegyik.
Persze most felraktam oket, de igy sem valtozott semmi.
Foggalmam sincs mi lehet akkor a baj es az a nagy gond, hogy most meg csak ismerkedek a Win 7-tel, tehat nem ismerem es lovesem sincs.
A Dirt 2 pl. mar a menuben is total lassu ( A MW2 meg ugy ahogy, de ott is beszaggat neha (McLaca: 238 ropi volt osszesen. Jo vetelnek tunt, de igy hogy hasznalhatatlan per pill nem erte meg. Remelem van otletetek.
Ja es csak 1 ev garis, ahogy az itt "illik"..Azt se vagom most van ket program files mappam az egyik mellett szerepel x86. Hogy lehet fenn mindketto? stb.....
Lattam egyszer egyik ismerosom valamilyen menubol inditotta el a jatekait, ahol kivalaszthatta, hogy milyen rendszeren fusson. Lehet nekem is igy kene ? áhhh:/
Szerk.: motorzajt alapjaraton nem is hallok. Amikor (probaltam) jatszani, akkor ereztem az asztalon, hogy beindult a kicsike, de nem volt nagy hangja, meghallgattam nema jatek mellett.
[ Szerkesztve ]
iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
Megjött az első probléma.
Szóval ezen a gépen:
- NEW! Core i7-720QM CPU
- 320GB 7.2K SATA HDDTeljesen élvezhetetlenül fut pl. a Dirt 2 vagy a Bad Company 2. Szaggat stb.
És ez teljesen érthetetlen számomra, mert láttam sokkal gyengébb Dell laptopokon tökéletesen futni ezeket a játékokat.Mi lehet a probléma ?
ThxiPhone 5
-
Atombalu
senior tag
válasz Rocko007 #15963 üzenetére
Kosz. Eddig minden marha jo, ugyanis egy regi, XP-vel felvertezett HP-vel nyomultam. Azzal se volt kulonosebb gond, de hat ami uj az altalaban jobb
Kulsore belsore eddig brutal.
Ami elsore feltunt az unboxing kozben, hogy mennyire konnyu.
Es amit meg nem szoktam meg, hogy nincs szaggatas, barmit lepek.Az erdekelne, h egy ilyen gep mennyibe kerul Magyarorszagon?
Csak horror osszegert lattam.iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
Vettem Studio 1558:
- NEW! Core i7-720QM CPU
- 15.6 INCH HD TL LED DISPLAY W/CAM,I1555
- BACK-LIT INT KEYBOARD,INSP
- 320GB 7.2K SATA HDDHa van kérdés, válaszolok.
iPhone 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Milyen monitort vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Androidos fejegységek
- ASUS ROG Ally
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest