- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
formasu #10096 üzenetére
Betettem azóta a linket, de leírom: az enyém az Usa-ból származik, a Dell.com-ról rendeltem 2008. 04. 24-én, szállítás 05. 18-án.
A konfigot ott te állítod össze, az enyém a következő: fekete fedél, 1440x900 ledes kijelző plusz a beépített 2.0 mp webcam, T9300 proci, 4GB RAM, 320 GB 5400rpm - eredetileg Samsung, garanciális csere folytán most WD - vinyó. Intel Next-Gen N wireless card, Bluetooth, nem tudom, mit hagytam ki.
XP drivereim vannak, felteszem neked valahová, ha és amikor kell. (A legutóbbi ilyen akciómnál az Extra ugyan az egész honlapomat kinyiffantotta, de majd kitalálunk valamit, sok helyen megvan.)
A legjobb infóforrás, nekem majdnem egy az egyben minden bejött, amit ott találtam: Notebookreview.com - XPS alfórum. Itt az XP driverek is fenn vannak. Amikor használni kezded őket, szólj, mert a touchpadhez jobb van nekem - a gyári nem tud görgetést, meg semmilyen haladó beállítást. Amit én használok, egy sokkal régebbi, viszont mindenfélét tud.
Ati vagy nVidia ügyben én most nem tudnék dönteni. Ha ebben a percben vennék, akkor Atit, viszont nekem aktuálisan problémám van.
Ugyanakkor nagyon sokaknak nincsen.
Az is igaz, hogy az eredeti probléma nem a melegedés, hanem a hűtési ciklus során fellépő hőtágulás kezelése, ami hosszútávon jelentkezik - tehát nekik is lehet még gondjuk.
Én ha nem sürgős, várnék.
Az XPS nem szűnik meg állítólag, csak az asztali vonal. Frissítés viszont úgy tudom, később lesz. Sokkal. Telet olvastam több helyen. Nem a Montevina, hanem még valami nagyobb izé utánra jósolták - de semmi konkrétat nem tudok, legkevésbé sem vagyok bennfentes, csak a sok gondom miatt minden nap az XPS információkkal kelek.
Egyszóval: halvány lila segédfogalmam nincsen, mit csinálj.
Vegyél sok garanciát, akkor nagy baj nem lehet: rendesek.
ps.: nekem terhelés nélkül 60-65C, de terheléssel 100C fölé ugrik, negyedóra alatt. Ez gyakorlatilag az első napokban letesztelhető - én nem tudtam megtenni, mert egy hónapig nem nálam volt, hozták.
Az ügyfélszolgálat szerint az se jó, hogy 60 alá nem tudok lemenni. Már megtanultam: állandóan power saver módban vagyok, kikapcsolt wifivel és manuálisan szabályozott, folyamatosan járó ventillátorral - ez nem az igazi.
Úgyhogy nekem is adjatok tanácsot: cseréljek most, vagy várjam meg, ameddig kiderül, létezik-e javított nVidia? Meg nem főtt még semmim - és alaplapot, VGA-t, hűtési rendszert cserélnek egyszerre, ha kérem, tehát akár meg is vérhatom a bajt, sokkal több mindenem már nem tud lerokkanni.
Tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest