- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- lezso6: Dasu Auto
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
#05304832 #90032 üzenetére
Instabil? Ugyan már, egy régi s4-es telóm van és semmi fagyás vagy probléma. Előtte az S3-al sem volt, és csak azért cseréltem mert előfizu hosszabbítással nagyon olcsón megúsztam.
Mikor fogom lecserélni? 266 nap múlva leghamarabb, akkor telik le a 2 év. Miért lesz cserélve? Mert majdnem annyiért tudnám most használtad eladni az S4-et mint amennyiért újonnan vettem, ettől függetlenül minden rendben van vele... (Viszont aki csúcskészüléket vesz, na az a pénze ellensége... én akkor vettem s4-et amikor már az s5 megjelent)
Iphone? Arról csak álmodik a wp és az android ahogyan az ios frissül párom régi 4s telóján, ugyanaz a legújabb ios fut rajta mint az új telókon, és a régi teló egyre gyorsabb, egyre jobban bírja az akkuja. Ipad szintén... na ilyen sem kukarobinál sem wp-nél nincs.Az idézett részre nem írok semmit, már leírtam, csak nem olvastad el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- Lenovo Thinkpad P53 / több darab / Áfás számla / HU BILL
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- 11,26"-os autós multimédia rendszer, univerzális, Apple Carplay/Android Auto kompatibilis
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest