Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HegyEngyere
Simson bemutató,nagyon jó.[ Szerkesztve ]
-
-
_seth_
veterán
Eladó:
Canon 430EXII vaku 45e
135 literes akvárium bútorral, külső szűrővel, 3D háttérrel, hűtéssel 35eIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
válasz Zola007 #88793 üzenetére
Ehh.. PH táborban valami 600-ért vettem. Majdnem tovább is adtam annak aki tavaly kereste...
De idénre valami olyan kellene amibe belefér egy bankkártya is.Sokáig áhítoztam egy eredeti Ericsson R310 dobozra. Azt a telefont olyan csomagolásban szállították amiben vízmentesen tudod tárolni az érzékeny cuccokat túrázásnál. Ok, strandra nagy lenne, de szerintem akkoriban jó cucc volt a telefon, meg a doboza is....
-
PLaci58
addikt
-
Zola007
veterán
valaki keresett tavaly stranpénztárcát. Malompark I. emelet mozgólépcső melletti kínaiban láttam, 300 Ft
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz MilkyWay97 #88788 üzenetére
Sok türelmet és kitartást hozzá!
Könyvet eladni manapság becsülendő optimizmusra vall.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
stb123
tag
Utolsó lehetőség egy huawei band zéró, bontatlan csomagolású, fekete okosóra megvásárlására! 9k!
Eladó még egy fujitsu 160GB-os laposvinyó. 2k! -
MilkyWay97
csendes tag
válasz MilkyWay97 #88788 üzenetére
A képeket az este folyamán fel fogom rakni.
-
MilkyWay97
csendes tag
Sziasztok!
Eladásra kínálom a következő tankönyveket. Évfolyam szerint vegyesek, 9-12. osztályosig vannak köztük. Állapotuk teljesen hibátlan, sosem voltak használva, a fotók készítése előtt még kinyitva sem. Amelyeknél ettől eltérés van, ott külön jeleztem. A könyvek megtekinthetőek és átvehetőek Debrecenben és Miskolcon, előre egyeztetett időpontokban. Ha szükség van rá, tudok egyes darabokról több fotót is küldeni privátban.
Az árak fixek.1000 Ft-ért vihetőek:
Mozaik kiadó fizika 9. (eredeti ára: 1600.- mozaik.info.hu adatai alapján) – BORÍTÓJÁN TALÁLHATÓ EGY KISEBB HAJTÓDÁS NYOMMozaik kiadó fizika 10. (eredeti ára: 1690.- mozaik.info.hu adatai alapján)
Nemzedékek tudása fizika 11. emelt szintű kiegészítésekkel (eredeti ára: 1400.- tankonyvker.hu adatai alapján)
Mozaik kiadó kémia 9. (eredeti ára: 1600.- mozaik.info.hu adatai alapján) A FEDŐLAPJAI BELSEJÉN VAN EGY „SZAKADÁS” AZ ELTÁVOLÍTOTT BORÍTÓ MIATT, ÉS AZ EGYIK OLDALÁN EGY KIS FIRKÁLÁS. mindkettő látszik a fotókon
Mozaik kiadó kémia 10. (eredeti ára: 1690.- mozaik.info.hu adatai alapján)
Nemzedékek tudása kiadó biológia 11. (eredeti ára: 1584.- bookline.hu adatai alapján)
Apáczai kiadó A képzelet világa 9. (eredeti ára: 1290.- alexandra.hu adatai alapján)
Apáczai kiadó A képzelet világa 10. (eredeti ára: 1420.- alexandra.hu adatai alapján)
Hajas Zsuzsa Pedellus tankönyvkiadó magyar nyelv 9. (eredeti ára_ 1521.- tankonyvaruhaz.hu adatai alapján)
Hajas Zsuzsa Pedellus tankönyvkiadó magyar nyelv 10. (eredeti ára: 1585.- alexandra.hu adatai alapján)
Nemzedékek tudása kiadó magyar nyelv és kommunikáció 11. (eredeti ára: 1380.- tankönyvaruhaz.hu adatai alapján)
Nemzedékek tudása irodalom szöveggyűjtemény 11. (eredeti ára: 1770.- bookline.hu adatai alapján)
700 Ft-ért vihetőek:
Katolikus hit és erkölcs - A Biblia üzenete 9. kötet 14 éves kortól (eredeti ára: 1000.- libri.hu adatai alapján)Katolikus hit és erkölcs - A keresztény tökéletesség útja 10. kötet 15 éves kortól (eredeti ára: 1000.- libri.hu adatai alapján)
500 Ft-ért vihetőek:
Krónika Nova kiadó színes irodalom tankönyv 10. (eredeti ára: 980.- flaccus.hu adatai alapján)Antalné Szabó Ágnes Raátz Judit magyar nyelv és kommunikáció munkafüzet 11.
Antalné Szabó Ágnes Raátz Judit magyar nyelv és kommunikáció tankönyv 12. (eredeti ára: 950.- tankonyvker.hu adatai alapján)
Antalné Szabó Ágnes Raátz Judit magyar nyelv és kommunikáció munkafüzet 12.
Nemzedékek tudása irodalom tankönyv 11.
Nemzedékek tudása magyar nyelv és irodalom munkafüzet 11.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Irmscher 353 #88772 üzenetére
15,és 3 a magyar igazság én viszem.
-
elfelejtette
veterán
Könnyűipari vonzáskörzetében tudtok valami kajáldát, ahová Pénteken délután 4-6 között be tudunk ülni családdal, külön terembérlet megfizetése nélkül? (Nem meki színvonal érdekel)
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
xuldar
addikt
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Borosz
őstag
Lehet kérdeztem már, de nem tudtok esetleg Debrecenben _konkrétan_ olyan helyet, ahogy lehet kapni Alu-forr-féle aluminium hegesztő pálcát? Olyat, amivel 3-400 fokon egy erősebb gázlámpával úgy lehet forrszatani, mintha ónnal csinálnánk. Netán, ha valaki régebben rendelt és nem fogyott el át is vennék egy szálat.
-
atike
nagyúr
Ha valakit érdekel (pár apróság):
- 2 db Philips Lightscribe DVD-R 500 Ft
- 4 db Verbatim Digital Movie DVD+R 1.000 Ft
- egy bontatlan doboz Imation CD-R (10+1 darabos) 1.000 FtÉs ingyen elvihető:
- kb 70 db papírtok
- 4 db fekete, dupla dvd tok
- 2 db fekete dvd tok
- 1 db TDK Lightscribe CD-R -
Atomantiii
addikt
Hihetetlen, úgy néz ki mégiscsak sikerül szerezni danamidod meg még alu rudat is amilyet kerestem. Most már csak egy esztergályos kellene, tudtok valakit ajánlani ha lehet a városon belül és nem a külterületen?
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz Zola007 #88773 üzenetére
Igen:
1.) Szoboszlai út, a Seemann Sörház mögött. CivisPlast
2.) Vágóhíd utca , Franco Trade (volt Heliker udvar)
3.) A Szoti nem műanyagos, de mellette van egy műanyagos cég, viszontnem tudom, hogyaz csak nagyker, vagy magánszemélyek is vásárolhatnak[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Tudtok valami kifejezetten műanyagos boltot, ahol tárolódobozokat, műanyag láda, stb lehet venni jó áron?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bogarfx
aktív tag
-
Köszi mindkettőtöknek,akkor 14000ft-ra lövöm az àrat mert nem kicsit kopott, fórumtàrsaknak még 1000-et engedek töltő hiànya miatt!
-
őstag
Üdv mindenkinek.
Keresek 64 vagy 120 Gb-os SSD-t.
Ajánlatokat privátban várok.
Köszönöm.1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
mghltm
addikt
válasz perge666 #88763 üzenetére
apron a legolcsobbat 15000-ert adtak, gondolom annyiert elviszik helyben is
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Üdv.
Lett egy felesleges Nokia Lumia 925 mobilom,mennyiért lehetne eladni gyorsba?
Kàrtyafüggetlen,kopott àllapotú,adatkàbel és kihajtós tok van hozzà.
A töltőt nem adnàm mert arra szükségem lenne. -
Adonimus
senior tag
ELADÓ autóhifi.
Mélynyomó: JBL W15GTI 800/5000Watt- 45.000Ft
Láda: DUpla falu, erősített, ragasztott, tömített stbstb, 15"-nak - FIX 15.000Ft
Erősítő: Kenwood Kac1023, dupla csatik, dupla aktív hűtés, rca test, lpf stb. 35.000Ftadonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
espada99
csendes tag
Alaplap: Gigabyte B85M-D3H Garancia: 2017 márciusig
Processzor: Intel Core i5-4570 3.2 Ghz Garancia: 2017 márciusig
SSD: Kingston 240GB SV300 Garancia: 2017 márciusig
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
RAM: 2*4 GB 1333 Mhz (Geil és Elixir)
VGA: Intel® HD Graphics 4600
Táp: Chieftec 500W CTG-500-80P OEM tápGarancia: 2017 márciusig
Ház: Cooler Master N300 Garancia: 2017 márciusig
+Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD íróÁr: 122k -> 110k
-
INMOTEP
őstag
Mint irtam nem én vettem hanem ajándékba kaptam ,azt meg nem szabhatja meg az ember sokszor mit szeretne .Példának okáért olyan tv-t láttam a Tesco.-ban a múltkor valami technika Tesco saját márka .Ha maradunk a 48 " közelében az 50 " volt azthiszem .Néztem a dobozt és ott van irva hogy 3000:1 kontrasztarány ,ennek az Orion-nak picit azért jobb 5000:1 hez .Az a technika volt akkor valami 129.990 Ft -Na ha a kettő közül kellett volna választani Orion vagy Technika akkor az Orion mellett döntöttem volna .Az a 108 centis Sharp tv ami most akcióban van biztos jobb tv kétségtelen ! ,csak az enyém esetleg annyival más hogy nem 108 hanem 122 centis .Kettő között méretileg egy kis különbség van ha valakinek a "méret " a lényeg .De azt is vedd figyelembe hogy az enyém januárban volt vásárolva ,és még most is ha beirod az árukeresőbe a típusát 137.990 Ft . Ne kérdezd énsem értem miért de lehetne olcsóbb is ! Drága de hogy miért nem tudom ..... Ha meg megnézzük most meg hogy mi a kínálat megint más és más .Januárban azért az a Sharp tv is lehet volt akkor vagy 125 130 ezer Ft kitudja .....Valószínű a mostani kínálatból mást vennék énis ,de csak azért mert nekem ez a 48 " tv túlon túl nagy .108 cm körüli tv-t nekem bőven elég ez már biztos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
stb123
tag
Srácok köszönöm a segítséget! Kipróbálok egy két dolgot, mielőtt új mikrót veszek, vagy kismegszakítót cserélek.
-
INMOTEP
őstag
válasz sto1911 #88734 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani hogy használtan vettünk 2 vagy 3 évvel ezelőtt egy akkor kb 1 éves Orion PIF 32 " lcd tv -t .Semmi extra csak sima LCD ,Már akkor járt le éppen a garancia ,nagyon jó áron vettük egy normális házaspártól .A Mai napig üzemel pixelhibementes kijelző ,semmi gondja nincs csak a távirányitónak a fedele hiányzik ,lehet vannak szériahibásak de ez álltalában vásárláskor kiderül .Ha meg legalább kihúz 1 évet hiba nélkül akkor valószínű nem is lesz vele gond .Na meg amit vettetek az crt volt ,nem LCD .Nem biztos hogy érdemes a kettőt 1 kalap alá venni
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz stb123 #88745 üzenetére
Szerintem a mikró a ludas, ha csak a világítással leveri.
Az ajtó érintkezők a mikrókban biztonsági kötésben vannak, az egyik rövidre zárja a hálózatot, a másik egy vagy kettő megszakítja. Szerintem valamelyik kezd átégni.
[link]
A képen a monitor switch rövidre zárja a mikrót, hogy nyitott ajtónál ne tudjon működni. Van olyan kapcsolás, ahol a hálózatot zárja rövidre és ha a megszakító érintkező nem nyit, akkor buli van az automatánál.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
hcs57
addikt
válasz stb123 #88732 üzenetére
Ha csak a mikrosütő veri le, akkor nagy eséllyel a mikrosütő.. ha más nagy fogyasztó is leveri, akkor a kismegszakító. De látom, más is írta..
Szerintem.[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
-
Zola007
veterán
válasz stb123 #88732 üzenetére
semmi más nem veri le?
más nagy teljesítményű (hajszárító, porszívó) fogyasztó is leveri ugyanabból a konnektorból?
más konnektorból is leveri?
hány éves?
Fi-relé van?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz Chesterfield #88729 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Mikor emeg divat volt a 72 centis CRT TV, akkor a regi Orionos tapasztalatokbol kiindulva vettunk egyet. Meg aznap vissza kellett vinni. Azota nem veszunk Oriont, valoszinu a mostaniak se kulonbek, alsokategorias dzsunka kinaiak.
-
stb123
tag
Ha a mikrohullámú sütő, bekapcsoláskor random módra leveri a kismegszakítót, az milyen hibára utalhat?
Kismegszakító or mikrosütő? -
INMOTEP
őstag
Nézd ,kezdjük ott hogy nem én vásároltam hanem ajándékba kaptam .Őszintén szólva alig vártam már hogy valaki hasonló kommentel álljon elő ,csak bátran lehet ócsárolni mind az árát mint a típusát amit akartok .Ez engem valahogy nem tud zavarni ,persze ezt nem itt fogom eladni de ez mellékes .Ellenben én vagyok annyira korrekt mással szemben hogy soha nem szóltam be senkinek és soha nem is fogok hogy ki mit árul menyiért
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz fenergie84 #88721 üzenetére
náluk fordítva hat a gravitáció, de még a plafon is le van parkettázva
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lappy
őstag
-
INMOTEP
őstag
válasz fenergie84 #88721 üzenetére
Háhá Kicsit félresikerült a képfeltöltés ,a képfeltöltő.hu rendszere nem tudom miért fejjel lefelé állitotta át magátol ? A Linken ahogy itt töltöttem fel ott jó
-
Szancsó
aktív tag
válasz Szancsó #88461 üzenetére
Eladó:
Dell Latitude D600 laptop (hibás akksival) - 11500
18650 -es cellák vannak benneMGE Nova AVR 625 szünetmentes tápegység - 7e
GABA ColorSit G8015C-C49 ház - 3e
És még mindig keresek akváriumot kölcsön: kb. 70 literesre lenne szükségen 1 hétre, átköltöztetés / restart miatt, némi bérleti díjért cserébe.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
INMOTEP
őstag
kb 3 hónapos Orion 48" Full HD D LED Wifis Smart tv m eladó kihasználatlanság miatt ,nagyon kevés üzemidővel rendelkezik ! Hetente 2-3 alkalom esténként 2 filmet néztem rajta átlagban .Hajszálkarc mentes makulátlan állapotban ! Eredeti dobozában fóliával papírjaival számlával .147.000 Ft ért volt vásárolva számlával igazolva .120.000 Ft ért vihető ! Csere köszönöm nem érdekel
[link] [link] [link] .Személyes átvétel Debrecenben megoldható Érd Priv
[ Szerkesztve ]
-
Beerdrinker
tag
-
lappy
őstag
válasz Chesterfield #88715 üzenetére
pl itt van olyan ami neked kell
[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Chesterfield
őstag
válasz fenergie84 #88716 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz Chesterfield #88715 üzenetére
Az nem cső szerintem, hanem doboz. Legalább is a villanyreszelőnk most a házfelújítás során olyanokat rakott be.
-
Chesterfield
őstag
Van egy csomó lötyögő konnektorunk, az a műanyag cső vagy micsoda, amibe a konnektor karmai belefeszülnek, szétmentek teljesen.
Hol tudok olyat venni? -
ServerWorks
aktív tag
1GB Kingmax 1066MHz DDR2 illetve 2x 512MB 667MHz DDR2 asztali memóriától szabadítson már meg valaki!
Ugyanitt keresek 2x 2GB DDR3 1333MHz modult (egyformát) illetve 4GB DDR3 1333MHz vagy felette Kingston -tSzólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
zolikaDB
veterán
válasz Zola007 #88700 üzenetére
Papirforma szerint mindenhova a MOL viszi az uzemanyagot. Kivetel az OMV Maxxmotion, de erre nem tudok kezzelfoghato bizonyitekkal szolgalni.
Amiket en probaltam 1.4 szivo Opelbe:
- Galamb/Bujvarosi uti gazdasagos: atlag benzin, auto jon-megy, fogyasztasa magasabb, tavaly sokat jartuk Pestet, 130-140-es atlagsebesseggel, 2 szemely, 7L korul/folott evett, de volt 8L is
- Lukoil: full atlag, csak picit dragabb, 1-2 tankkal hasznaltam, semmi extra
- OMV: nalam a Maxxmotion semmi csodat nem okozott, pedig sokan odaig vannak erte
- Shell: szinte mindet probaltam, Opeles kolleganak sarga lampazott, nekem soha, fogyasztas atlagos. A csucs V-power racing 100 a kedvencem, tobbet eszik belole a kocsi, de olyan szinten finom es halk a motor jarasa, h benzines auto mellett allva mintha nem is jarna a motor... Kedvenc. Nemetorszagban sima 95-osbol tankolva ovatosan vezetve 5.7-es fogyit hoztam.
- MOL: csak Evoneot tankolok toluk, de azt tél ota. Nem akartam hinni a szemenek, de a téli szokasos 9L helyett jott a 7.5L... Mondom ezt ugy, h gépekbe olajat hasznaltunk toluk, de az egy hulladek, es utalom. (SW68) Emellett a motor jarasa finom, kulturalt, igazabol en dinamikusnak erzem vele a kozlekedest.
Az en velemenyem az, h ebbol hasznalj el vagy ket tankot es donts.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
-
tahepa
senior tag
Ha a sivatag felé veszed az utad menj a Sámsoni úton lévő 3bötűs kutra...a benzin mellé kapsz h2o-t is bőséggel...nem rázva hanem keverve...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest