Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
sziasztok!
hol találok vajon holnap VMD 89 Isopropyl alkohol spray-t?[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Zola007
veterán
Kell valakinek 10m koax kábel?
egyik vége szerelt koax-apa, másikat le kellett vágnom
sör/csokit elfogadokMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hcs57
addikt
Ez volt már? [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #90691 üzenetére
Kint ahol dolgozok ott van
És olyan vastag a nyaka hogy hiába húzzuk szorosra a fejét mindig kihúzza így egy szorítós kellene hogy minél jobban húzza annál jobban szorítFélek hogy mennek kint a kerítés kívül a "bantu négerek" és akkor szabadul el és megeszi ez egyiket
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Nooki
tag
Eladó LGA775 poci + venti E5700 Pentium dualcore 2*3GHZ 1800ft
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Az alábbi gépekből keresek billentyűzetet, hibás is jó.. (egy jobbra nyíl kellene mechanikával...)
Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510, Pa2510, Pi1505, Pi1506, Pi2512, Pi2515
Kérem privátban, vagy telefonon.
30/576 38 hatvan
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
ha egy baráti tanácsot megfogadsz, én nem tennék kuvaszra ilyet a saját és családod jól megfontolt érdekében
Volt kuvasz-komondor keverékem és több kuvasz az ismerősök közöttMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
Nincs valakinek már nem kellő fojtó nyakörv ?
Lehetőleg vastag mert egy kifejlett Kuvasznak kellene( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bobace
addikt
Eladó egy Philips HTS3180 5.1 Házimozi rendszer. Irányár: 16 000 ft.
Illetve van egy nagyon retro Win95-ös gépem is, ha valakinek kell. Abszolút működik Ajánlatokat várok rá.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
dystopia
tag
Az semmi. Én egy 10 collos DA/AC-ót tartok játékra, macrohard széria. 0,7 Hz, 200-250W, van turbó, és nincs panasz. Akad, a wow simán megy vele, és tempósan tölt. Ha azt akarom, halk, ha azt akarom, hangos. Ja, és nem leszólásként, mert a 2500 "k" nem kevés, de a 1155 pin socketben nem sok.
[ Szerkesztve ]
Lüke, én vagyok az APUd!
-
erik365
senior tag
-
csapee
őstag
-
saril
senior tag
válasz Borosz #90672 üzenetére
nekem i5 2500k-m van de alapon alulfeszelve egy gtx 750 társaságában és 130-140 wattal játszom full hd-ben mid-high beállítássokkal idle 21,5" ledes monitorral 65-70 watt vízhűtés miatt meg halk is marad
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Borosz
őstag
válasz customer114 #90670 üzenetére
Peace...és kösz. -
customer114
őstag
válasz Borosz #90668 üzenetére
Az APU + DGPU páros nem fogja használni a vram-ot. A rendszer memóriája lesz használva, ergo itt még érhetsz el teljesítmény növekedést, ha minél több van minél nagyobb frekin. (minél több 1866-os ddr3-asod legyen, és lehetőleg dual channelbe). Tehát, nyugodtan veheted a kinézett vga-t a procidhoz.
szerk.: Plusz még annyi, hogy add el, vegyél intelt.
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
válasz bobace #90661 üzenetére
A semmiről beszélgetünk. Végülis...itt ez trendi. Meg én vagyok a troll.
All: leírom mit szeretnék és ehhez egy-két ebben jártasabb emberke hozzászólását várnám (nem el-várok), erre lassan ott tartunk, hogy add el azt a szart és "vegyél inteeeeeelt!!!" Keresek egy szakmai topikot.
Ismétlem: nem azt kértem, hogy mondja meg valaki mit csináljak, hanem hogy működik-e az elgondolásom az elvárásaimnak/igényeimnek megfelelően.
Köszi Zola007.
UI: éljenek a trollok![ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Borosz #90659 üzenetére
erre a trinity topikban kérdezz rá inkább
#90661) bobace: az a baj, hogy az árát ki kell fizetni és a ha nem akarod ki-be dugdosni a kábelt, akkor a zúgását is hallgatni, akkor is ha csak havi 1 órát játszol vele.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
copass
veterán
válasz customer114 #90663 üzenetére
á nem én ótómatice újban gondolkozom!
i3 2100 még van elvétve új!
igen amúgy intel örökélet! mondom ezt úgy a phenom x4-em 8 évig ment csak kirohadt az alaplap alóla!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
Borosz
őstag
válasz Zola007 #90656 üzenetére
Az eredeti problémám az volt, hogy nem akarom a közel 100W-os Gforce kártyát hajtani, ha APU+HD6450 "szar AMD-s" Dual VGA módban is elviszi azt az egyetlen játékot, amivel néhanapján játszom: WoT. Ráadásul úgy, hogy közben lehetőleg közben ne zabáljon a gép 165W-ot sem.
-
mghltm
addikt
válasz erik365 #90657 üzenetére
egy ismerosom fianak raktam ossze a kovetkezo gepet:
i3 2100
2 x 2g ddr3
gigabyte alaplap
400w fsp tap
500gb hdd
amd hd 7770 1gb
markas haz win 7 pro matricaval, tehat eredeti windows kerult ra
dvd iroaz egesz megallt 50e alatt, kesobb meg lehet boviteni erosebb procival / vgaval / rammal / ssd-vel, ahogy az igeny es a penztarca engedi
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
erik365
senior tag
Segítségre lenne szükségem, összeraknék valami gépet régebbi játékokra, (Spintires,Call of Duty, stb).
Nem egy atomerőműre lenne szükségem, milyen alaplapot, procit,érdemes néznem?1.4 T-jet M32
-
Zola007
veterán
válasz Borosz #90654 üzenetére
meg az a 3-5 w fogyasztás difi
nekem van g850 (hdd, 4gb, 2 venti) és a6-5400k (ssd, hdd, 8gb, 2 venti) isidle mindkettő 30-35w körül, maxon terhelve 60W alatt fogyaszt.
Nem a proci, a komplett gép
Innentől kezdve kit érdekel, mikor az első Pentium MMX 166 gépem 200 wattot evett 32 megás VGA-valMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
itmedia(ha nekem kell én innen szoktam)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Borosz
őstag
válasz customer114 #90649 üzenetére
Látom a megoldáson és a korrekt segítségadáson töröd a fejed.
Ez az általános árkülönbséget akarta szimbolizálni. Tökömet sem érdekli, hogy most mennyibe kerülnek.[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Üdv.!
50 -100-as csomagolásban hol érdemes mostanában írható DVD-t venni ?
mezis
-
Pocok9b
aktív tag
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
mghltm
addikt
válasz Borosz #90648 üzenetére
cpu eroben az intel rendesen lenyomja, az amd meg igp-ben erosebb
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
customer114
őstag
-
Borosz
őstag
válasz customer114 #90647 üzenetére
Ezért:
A6-6400K - 65W TDP - CPU-boss:7.5 - 17.000Ft
i3-2120 - 65W TDP - CPU-boss:7.3 - 37.000Ft[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
2 ütemű motorolajat hol kapni a városban, full szintetikus ELF, repsol, castrol érdekel.
Olajcity a Böszörményin miket forgalmaz?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Sanyabá
senior tag
Használt kacsatollat mennyiért vásárolják fel, nem tudjátok?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #90636 üzenetére
Van egy ilyenem. Tényleg jó cucc.
Viszont valami megdöglött benne, de nem a dugasztáp. Debrecenben javít valaki ilyet?Szerk. Azt hiszem v2
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Én is valamilyen dvb-t boxot ajánlok, ilyen Alcor HD-500 -at már többet is telepítettem, van av kimenete, kicsi és pendrive-ról lehet filmeket is nézni, használtan pedig olcsó is (3-4k).
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
szimeonov
tag
Friss droidot tessék:
Android 6.0 Marshmallow - LG Spirit 4G LTE Telenor 1 év gari - 22k
[ Szerkesztve ]
-
Nem érdekelne valakit egy S939-es konfig?
-Alaplap : Asrock939 Dual Sata2
-CPU : AMD Athlon64X2 3800+ 2 magos CPU(2X2000MHz)
-Memória : 4X1GB DDR1
-80GB Sata HDD 100%-osDVD író,tápegység Akyga 500W,fehér gépház,Win7 rendszerrel. Legyen mondjuk 12000ft.
Így ebben a formában nincs benne VGA,de szerelhető bele PCI Express és AGP is.+ 5000ft-ért tudok adni hozzá egy dobozos Nvidia Geforce N210-et,ami nemrég múlt el 1 éves.
A kártya külön nem eladó,csak ha kell a géphez,mert jelenleg is használatban van,és ha a vevőnek nem kell,akkor marad a gépemben.Cserébe érdekelhet árában PCI Expresses VGA.
[ Szerkesztve ]
-
Keresek megvételre hibátlan,működőképes simson karburátort.
-
Zola007
veterán
Sport, kerékpáros:
új Myprotein Impact Whey 82% tejsavó fehérje 5kg ► 17k
új Myprotein Smart Slim shaker 500ml, pink ► 1,2k
újszerű amerikai futball doci NFL gyerek mez ► 2k
új nyeregtáska nyeregcsőre szerelhető, bővíthető, fekete ► 1,5k
új Shimano Deore HB-T610 első agy 36 küllős ► 3,5k
használt 1,5V izzós lámpa Baby elemes, konzol nélkül ► ingyen
új kerékpáros javító zsebkészlet (8 funkciós multiszerszám, ragasztó, gumileszedő, 12db folt) ► 2k
új kerékpár kiegészítők, prizma, presta adapter ► 100/db
új Icetoolz fényvisszaverős bokapánt 2db ► 600
új nyomásmérő autó / motorszelepes 3,5 bar-ig ► 500
új neoprén motoros / kerékpáros arcvédő téli maszk ► 1k
új összezárható harmónika kulacs kék vagy zöld ► 0,5k
új kerékpáros minipumpa, tartóval, csavarokkal 1000
használt első váltó 1000
új Ultrafire c8 q5 lámpa 18650 akkuval megy (akku nélkül) + lámpa övtok 2000Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sNORh
addikt
válasz erik365 #90614 üzenetére
Nem rossz ötlet, voltak is pár hónapja 5k körül, de most csak 10 fölött vannak, attól olcsóbb megoldás kellene.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Zola007
veterán
kisöpröm a felesleges sportcuccokat, lehet válogatni, többsége új vagy újszerű. Ha érdekel valami írj, küldök képet:
Horgászcucc
használt 10 fakkos kerek horgos doboz sör/csoki
használt előketartó ingyen
újszerű digitális horgász mérleg, pontos, 1dkg mérésköz ► 1,5k
új damilok
Caperlan 0,25mm 250m ► 0,5kt
Új Sufix XL strong damil monofil zsinór 0,28 300m -► 1k
Új Sufix Duo Core 0,28mm és 0,30mm damil 300m ► 1kMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Rácshálós csúsuásgátló szőnyegalátétet méterre hol lehet venni?
Szivárvány, praktiker nem tart
Lehetőleg nem a város szélén keresnék[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Nooki
tag
Eladó
775 MSI alaplap + 2GB DDR3 memória 9000ft
Seagate 320GB SaTA HDD 3900FT
e5700 Pentium Dualcore proci 2*3GHz + venti 1900ft -
sNORh
addikt
Kellene nekem megoldás CRT TV-n való médialejátszásra. Egy terrás Külső HDD-ről szeretne munkatársam lejátszani filmeket, neki kellene valami olcsó médialejátszó, usb-s DVB-T beltéri, vagy egyéb ajánlatokat/ötletet várnék. Az androidos kis kütyü nem jó mert nincs HDMI.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
LeventeV
senior tag
Van valakinek elado AC Unity-je PS4-re? Koszi.
-
törölt tag
válasz customer114 #90609 üzenetére
Ha egy labdát leteszel a járdára tuti kigurul az út közepéig,vagy tán a másik oldalra...ez télen nagyon kellemetlen lehet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Voltam ma Debrecenbe a csapó utcán,örömmel láttam hogy lázasan szorgalmasan dolgoznak a srácok,szép lesz jó lesz. A járda térkőből készül szinte végig mindkét oldalt,szép lesz. De most komolyan...Látta már valaki az elkészült részeket? Komolyan csak nekem szúrt szemet rögtön elsőre? Hogy lehetett ezt a kivitelezést így elfogadni?? Vagy nincs elég melója a sürgősségieknek talán?
[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy jól felszerelt PlayStation 4!
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
bobace
addikt
Van egy eladó Dell Optiplex GX150-es gépem.
PIII 1Ghz, 2*256 Ram, CD-olvasó, 60GB Samsung HDD (44%), Integrált VGA, hang és háló, 2+2USB, Floppy, Windows 2000 Prof matrica, WinXP rajta.
Mondjuk 2,5e Ft.Illetve van egy nagyon retro Win95-ös gépem is, ha valakinek kell. Abszolút működik Ajánlatokat várok rá.
Eladó továbbá egy Lenovo Tab A7 szép állapotban, garanciával. 16 000 ft.
és egy Philips HTS3180 5.1 Házimozi rendszer. Irányár: 16 000 ft.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
mghltm
addikt
forscan kompatibilis olvasot keresek. nem ismeri valaki ezt a boszormenyi ceget?
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
Érdekes! Mágneses, de érdekes: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest