Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senior tag
-
devil-k
nagyúr
Hát, na.... Furcsa.
(#90290) Dan-szan
Akkor is érdekes. Nincs olyan, hogy fél áron van a laptop. Egy kis józan ész kell hozzá. Ez olyan, mint a nyerőautomata. Eleinte hagy nyerni, aztán pedig mindened bekebelezi, ha azt hiszed, hogy milyen jó fej és abból fogsz meggazdagodni.(#90292) copass
Megdöbbentő.- mozi bolondéria -
-
schulc99
aktív tag
válasz Laraxior #90285 üzenetére
Sajnos még soha nem rendeltem az ebayről.
Ha bármire is szükségem van a mobilhoz akkor, csak végső esetben megyek mobilos boltba, mert valóban nagyon elvannak szállva az árakkal.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
copass
veterán
válasz devil-k #90269 üzenetére
pont a napokban akart eladni valaki nettó áron egy 2tb ssd-t bontatlant. úgy vette meg hogy nem próbálta ki. nagyon drágán vette a műanyagot...
annyira hihetetlen számomra hogy emberek önként és dalolva rohannak nyitott szájjal a péniszerdőben..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mghltm
addikt
egy kicsit pesszimistan latja a dolgokat: 3 milliot fizetett vissza a vasarloinak, akiknek eladott a lopott gepekbol, de o maga nem 3 milliot bukott, hanem csak annyit, amennyiert a gepeket vette, mert a haszon reszt a korabbi vasarlok adtak neki
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Dan-szan
senior tag
Elméletileg utána nézett a Lenovonál a laposoknak,ott ugye minden rendben volt hisz még nem is használták őket. Aztán a 3 milla meg úgy jött össze,hogy 1,5 misiért megvette aztán eladta (nem tudjuk mennyiért) és most hogy a rendőrség lefoglalta kártalanítania kellett a vevőit.
Attól függetlenül azt neki is tudnia,gondolnia kellett volna hogy valami nem kerek,amiért ilyen "olcsón" jut hozzá a cucchoz,csak nem jött rá mi az és lecsapott a lehetőségre.
Személy szerint én is vásároltam már tőle laptopot,a mai napig használom,korrekt srác, ebbe nagyon beleszaladtAz igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
törölt tag
válasz Zola007 #90274 üzenetére
Persze értem én ezt is... csak még egy példa hogy nekem is igazam legyen Szóval aliról A3 telóhoz rendeltem szilion tokot,ami postával mindennel együtt 300ft volt. Vegye meg ezt valaki itthon GSM boltban ennyiért...
Hozzá teszem hogy csak és kizárólag kiegészítőket vásárolok neten külföldről,drágább műszaki cikkeket a minőség megbízhatóság és a gari miatt itthon normális boltban veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
szimeonov
tag
Eladó (hirdetés)
LG Spirit 4G LTE Telenor 1 év gari van még, nektek 10% kedvezménnyel (22k):Kijelzője karcmentes, hátlapja sajnos a kemény tok miatt kopottas.
Paraméterek:
Kijelző: 4,7 hüvelyk IPS-LCD 720 x 1280 (312 ppi)
SoC típusa: Qualcomm Snapdragon 410
RAM: 1 GB
Belső tárhely: 8 GB
Fő kamera: 8 megapixel, autófókusz, LED segédfény -
XmoD
senior tag
WD VelociRaptor WD1500HLFS eladó/csere ON
@Laraxior Én már ebayről nem veszek szinte semmit. Inkább Ali, olcsóbb és több a termék.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz schulc99 #90284 üzenetére
Én ebayről rendelnék a helyedben. Ott annyiért kapsz kettőt, mint a boltban egy felet.. Iszonyat sok a haszon a telefonos kütyükön. Fillérekért árulják ebayen, de itthon ha GSM boltban veszed akkor kb 3szoros áron veheted meg.
(#90272) bul07: Tőle veszem én is a fóliákat
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
schulc99
aktív tag
válasz #77081088 #90270 üzenetére
Pont ezért dilemmáztam, hogy érdemes e többet fizetni a bolti fóliáért. Ezért is kérdezősködtem a dologban.
Minden Kínából jön már, és igaz, hogy a boltok is nagyon nagy hasznot akarnak lehúzni az eladásokon.
Maradok az olcsóbb változatnál, de legalább tudom, hogy miket kell megnézni vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz zolikaDB #90261 üzenetére
Rákerestem a neten a Nilkin fóliára és drágább mint az XPRO, pedig az sem adják olcsón.
Eddig nem írtak negatív dolgokat az olcsó fóliákról, így megpróbálkozok eggyel.
Mezei kibontott fóliát biztosan nem veszek. A minimum, hogy legalább dobozban legyen, így legalább tudom, hogy nem ömlesztve vette az eladó.
Az éleket és lekerekítéseket pedig megnézem mielőtt megveszem. Ennyi tanácsot már kaptam.
Viszont ezt az érzékelős dolgot még nem említették eddig.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zola007
veterán
válasz John_Deere #90281 üzenetére
Szatmár optika
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
John_Deere
tag
válasz Zola007 #90280 üzenetére
Én úgy tudom, gyártanak itthonra is (már ha a H*ya-ra gondolsz), más hogy nem nagy tételben.
Eladó:
-Logitech Extreme 3D Pro Joystick: 9.000 Ft [link]
-Kingston HyperX Savage DDR3 8GB (2x4GB)1600 MHz RAM: 12.000 Ft [link]
-TDK Life on Record ST800 fejhallgató: 15.000 Ft [link][ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Mátészalkán van optikai üveg gyár, szemüveglencséket és speciális üvegeket gyártanak high-tech körülmények között.
Itthon mégis alig tud róla valaki
Ugyanis mindenhova gyártanak Európán belül, kivéve Magyarországra
Megéri itthon is ilyesmit gyártani, csak nem belföldben kell gondolkodni.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
XmoD
senior tag
kifutottam a szerkesztési időből.
Ha kiszámoljuk akkor kb 1 ív-re kijön 6 db. Persze kijelző mérettől is nagyon függ.
1 ív ha 400 ft akkor saját magadnak gyártva kijönn 70 forintból csomagolás nélkül
1000 forintért árusítva kb 500 forint hasznot tudnál rajta húzni.
600 db legyártása után kezdenél el profitot termelni.
Viszont hogy az alapanyagot itt gyártsd le hatalmas befektetés szükséges.
-
XmoD
senior tag
válasz Salex1 #90277 üzenetére
És ez most sincs másképp. Ismerősöm "saját márkájú" kerékpárkiegészítőket vesz kintről konténer szinten. Tegyük fel van egy kerékpár pumpa: Bemész megvásárolod boltban 2,8k áron xyz márkanév alatt vagy megveszed Aliról 3,5 usd ottani kisker áron 任何品牌 néven. Ő mivel nagy tételben vásárol 5k feletti darabszámban éves szinten attól a gyártótól (több terméket) 30-40k usd mennyiségben, így azt a pumpát megkapja 1-1,5 usd-ért egyedi logóval csomagolással. Forintosítva durván 400 forintért. Tovább passzolja kiskereknek 1,5k / db áron. Akkor mekkora a haszon rajta ? Persze itt bele van kalkulálva az is h. a pénze benne áll és sok idő mire kipörög.
Ugyan ez van a pc alkatrészes nagykereknél. Mind le van szerződve 1-1 gyártóval és csak ő vásárol tőle. Utánna pedig bartelben egymás között szétosztják a motyót.
@Zola007 A nagyipari vágó az mobilhoz való edzett üvegekhez nem drága a gép durván 1k usd. az alapanyag a húzós. 20cm x 30 cm méretű alapból 50 db-os pack még a rizsfogyasztóktól is 70 usd körül van.
[ Szerkesztve ]
-
Antimatrix
senior tag
Eladó félkonfig:
Alaplap: Gigabyte GA-F2A78M-DS2 Rev 3.0 -FM2+- Dobozos garanciás 2018-ig
Proci: AMD X4 860K 3.7GHz FM2 - garanciás 2018-ig
Hűtő: gyari
Memória: GEIL BLACK DRAGON 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz
eggyütt: 31950FtIgény szeint:
Videokártya: ----- Sapphire Radeon HD 6850 DirectCU 1GB dobozban
Tápegység CHIEFTEC GPA 400AA- 101 400W 12cm tápegységSamsung S22D300HY FULL HD jó képpel, DSUB+ HDMI - 26755Ft - topiclakoknak kedvezmény
Mediamark garancia + blokk 2018.10.10-ig .
- gyári doboz + leirások + DSUB kábel
-SAMSUNG Garlevél!!!Akcio 2016.05.27-ig aki viszi + INGYEN ajándékba adok új bontatlan HDMI 1.4-s kábelt!!!!
CPU:
Intel: Intel Core i3 3220 3Ghz S1155 Proci 20k
Intel Celeron G1620 2,8Ghz S1155 proci 6k
AMD: AMD Athlon II X2 250 3Ghz 2 magAlaplap:
Asus M2N-MX SE Plus + AMD Athlon 3200+ + hűtő 6keladó Kingston MicroSd SDHC + SDXC +adapter - új bontatlan
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 8GB CL4/ 10 - 2/ 1 db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 16GB CL 10 - 2 db
SANDISK EXTREME 4K videokhoz SDHC microSD+adapter kártya 16GB CL 10 -60MB/sec 2 db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 32GB Cl10 - 2db
Kingston SDXC microSD+adapter kártya 64GB Cl10 - 1 dbKingston PENDRIVE:
HAMA fémpendrive 8gb - új bontalan USB 2.0 - 1,75k
Sandisk Cruzer Switch 8gb - új bontalan USB 2.0
Sandisk Cruzer Switch 16gb - új bontalan USB 2.0
Kingston DatTraveler SE9 ezüst fémszín 16gb - új bontalan USB 2.0
Kingston DatTraveler DTCMK fekete mini 16gb - új bontalan USB 2.0
Kingston DatTraveler DT 100 G3 fekete 16gb - új bontalan USB 2.0/3.0/3.1
Kingston DatTraveler DT 100 G4 fehér 16gb - új bontalan USB 2.0/3.0/3.1
Kingston DatTraveler DT 100 G3 fekete 32gb - új bontalan USB 2.0/3.0/3.1
Kingston DatTraveler DTC3 3.1 ezüst fémszín - szuper mini - 32gb - bontalan USB 2.0/3.0/3.1
Kingston DatTraveler DTC3 3.1 ezüst fémszín 64 gb - - szuper mini - bontalan USB 2.0/3.0/3.1PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
kpal
nagyúr
Debrecenbe hol lehet kapni Fitohorm Komplex Plus műtrágyát 330g vagy 1kg -os kiszerelésben ?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #77081088 #90273 üzenetére
azért tegyünk hozzá 1-2 dolgot:
legyen 1000 Ft egy X áru Kínából.
nagyker persze olcsóbban veszi, de szállítás, stb, kb ugyanennyi
hivatalos nagyker import + 6% vám, 1060 Ft
nagyker ráteszi a használt + 10%, 1166 Ft
kisker megveszi a nagykertől, árrés +20%, 1400 Ft
erre jön +27% ÁFA, 1776 Ft
üzlet bérlés, alkalmazott fizetése.
Belvárosban bérlet 200.000 Ft bruttótól indul, Piac utca, Batthyányin vagy egy bevásárlóközpontban lehet akár 400-500e Ft + ÁFA
alkalmazott bére 90e Ft nettó, bruttó 135e, munkáltatói költség 174e Ft. 374e Ft eddig. Könyvelő, reklám, rezsi stb., 450e megvan simán.
Hogy adózva megérje, kell keresni legalább 500e Ft nettót. 20% árréssel ez 2.500.000 Ft bruttó bevétel.
Ehhez el kell adni 1.400 db-ot X-ből, heti 6 nyitvatartással havi 25, tehát napi 56 db-ot.Persze ez csak vad számolgatás, de a lényeg, hogy a 3000 Ft vs. 1000 Ft árkülönbözet nem minden forintja vándorol a "kapzsi" boltos zsebébe.
Vásárlói szempontból természetesen mi annyit látunk, hogy mennyit kell érte fizetni, de azért ez sokkal összetettebb dolog és mázsa szám nyomjuk kifelé a pénzt az országból a kínainak, a kínai postának, meg az amerikai ebay és paypal részvényeseknek.Ettől függetlenül sok minden aránytalanul drága tud nálunk lenni, ezért kellene inkább gyárakat építeni, itthon termelni, stb.
Egy üvegfólia gyártása nem igényel high.techet[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még egy gsm boltos tapasztalat… autós telefon tartót akartam venni,bementem (malompark) kinéztem,aztán kértem a srácot had nézzem meg közelebbről. Dobozt kiveszi vitrinből,persze az üres,erre azt mondja hűű ez elfogyott,de pont ma jön belőle. Kérdeztem hogy mennyibe kerül,azt mondja 4000HUF… dobozon meg rajta volt a 3eft-os cimke. Pfff… hirtelen esett a forint árfolyam vagy mi. Ennyit a gsm boltokról. Inkább ali,kivárom azt a 2-3 hetet,de ne akarjon már átverni hogy sokszoros áron ugyan azt adja el.
bul07
Szintén jó minőséget kaptam aliról,lekerekített,nem recés,kb 3 hónapja van feltéve,semmi karc. Persze próbálok vigyázni is a telefonjaimra is -
bul07
nagyúr
válasz #77081088 #90270 üzenetére
Ha már A3
Én 3-at menedzselek
ebay 2db US $2.38 , 2db kell venni mert úgy második féláron, ~ 20nap , nikecell dobozbaali US $0.97/db, ez majd 30napra, nikecell lapok között jött
Mindkettő jó minőséget küld, se rece se semmi ilyen
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz schulc99 #90248 üzenetére
Szintén aliról rendeltem az A3 telómra üvegfóliát. Ugyan az a márka amit itthon gsm boltban 3000ft-ért adott volna a srác megvolt szállítással egy ezres. Ja és az itthonit kibontattam a gyerekkel hogy megnézzem,és nem akartam elhinni,nem volt lekerekítve a széle,végighúztam rajta az újam és recés töredezett volt. Amit rendeltem annak semmi baja.
Persze hogy azt mondják az itthoni boltosok hogy az olcsóbb az gagyi,mert nekik kell a haszon. -
devil-k
nagyúr
-
dsys
csendes tag
eladóak az alábbi zenecuccok:
novation x-station 25 szintetizátor - 30e
yamaha psr-e303 kísérőautómatikás keyboard - 30e
m-audio 2496 pci hangkártya - 10eesetleg csere érdekel 100 literesnél nagyobb komplett akváriumra.
érdeklődni privátban. köszi -
BLiNk3r
senior tag
Nagyobbra váltás miatt eladóvá vált egy Dell UltraSharp 2209WA IPS monitor.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Zsoleszhun #90264 üzenetére
Szerintem régebben énis üzleteltem már vele, ő nagyon korrekt fórumtárs.
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #90257 üzenetére
3db értékélés?
ne viccelj
én úgy veszem mintha ott sem lenne.
Ha valakinek van 200 pozitívja, arra azt mondom, már megbízom benne."Nekem személy szerint közel 3 millió kárt okozott"
a zigen'
azért nem csak az eladók nem kispályások itt a ph-n, van pénz itt-ottMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zolikaDB
veterán
válasz schulc99 #90238 üzenetére
A jobb minőségű:
- idővel sem lesz hajszálkarcos
- van esély, h oleofób, nem lesz annyira ujjlenyomatos
- netán le vannak kerekítve az élek és nemcsak a leírásban, hanem élőben is
- meg az érzékeléssel sem lesz gond
Nem kell ökör árára gondolni, egy Nillkin már sokszor nagyon jó.
Saját tapasztalat. -
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy PC jóárasítva:
Proci: AMD A8 X4 5600K 3.6GHz FM2
Hűtő: Cooler Master TX2
Alaplap: FM2A55M-HD+
Memória: Corsair Vengeance Pro 8GB (2x4GB) DDR3 2133MHz
Ház: nBase 327 Midi
Táp: N Power 400W N400Ára: 38k
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
pohár
félisten
válasz Bloksma #90253 üzenetére
még akár a Gulyás előtt is jó lehet, bár nagyon rég jártam arra, akkor még nem volt fizetős az út széle, már lehet azzá tették
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bloksma
aktív tag
Sziasztok
Az Apolló mozi környékén hétköznap este 8 körül hol érdemes ingyenes parkolóhelyet keresni?[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Martinka Harmaty u. Kószál egy vihartól megrettemt foxi.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
schulc99
aktív tag
Laraxior, fenergie84, tahepa köszönöm a válaszokat.
Egyenlőre akkor hanyagolom a "drágább" üvegfóliákat és veszek egy olcsóbbat.
Bízom benne, hogy soha nem lesz szükség a tesztelésre.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
copass
veterán
van 2 db rossz tplink 841ND routerem.
tipikus tplink hiba: megpusztult a wifi, aztán megáll az egész. az egyiknél a ledek folyamatosan villognak egyszerre, a másikra már nem emlékszem.
akinek kell 2 db kindertojás az ára!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Laraxior
titán
válasz schulc99 #90238 üzenetére
Van. Én 1000-1200-ért szoktam ebayről venni 2db-ot. Noname fóliák, oda van írva hogy 9H, meg minden...
A hétvégén voltunk moziba a csajommal, pofára esett a járólapra a plazaban az S4. Azt hittem megáll a szívem
A lényeg, hogy az üvegfólia kettétörött, lehúztam a kijelzőről, alatta makulátlan maradt a telefon.
Láttam youtube-os videokat, de élőben jobban meggyőzött.
Az én Sony Z2 telefonomon is elöl, hátul üvegfólia van, azt hiszem biztonságban tudhatom.
1200 körül már lehet mindenféle telefonhoz kapni, két darabot.
De van 2500ft/db kategória is... Engem meggyőzött az olcsóbbik verzió.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Morgal
aktív tag
Eladó:
- Újszerű 38-as női Puma cipő - 8k
- Újszerű, dobozos Door Gym Xtreme húzódzkodó rúd - 5k
Érdeklődni privátban!
-
adorjant
őstag
csobanandras telefonszámát nem tudja valaki esetleg?
-
Chesterfield
őstag
Keresek LCD TV-t
32"-37" méretben,ami tud USB-ről lejátszani és falra szerelhető.
Nem baj ha nem valami gagyi márka, és esetleg van rá garancia. -
schulc99
aktív tag
Mobiltelefonos üvegfóliában otthon van valaki?
Samsung S5-re keresnék üvegfóliát, de nagy a szórás van az árak között.
A Jófogáson kapni 890-ért H9-es keménységűt, de a mobilos boltokban 2-3-4 ezer.
A boltosok, azt mondják a pár száz forintos gagyi és hiába mondják rá hogy H9-es keménységű.
Van valakinek tapasztalata az üvegfóliák terén?Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
mghltm
addikt
szelvedore rogzitheto fedelzeti kamerat szeretnek kerni vasarnapra ( majus 29 ), gps-es elonyben. jutalmazas sor-csoki
koszonom!
-
bobace
addikt
Van egy eladó Dell Optiplex GX150-es gépem.
PIII 1Ghz, 2*256 Ram, CD-olvasó, 60GB Samsung HDD (44%), Integrált VGA, hang és háló, 2+2USB, Floppy, Windows 2000 Prof matrica, WinXP rajta.
Mondjuk 2,5e Ft.Illetve van egy nagyon retro Win95-ös gépem is, ha valakinek kell. Abszolút működik Ajánlatokat várok rá.
Eladó továbbá egy Lenovo Tab A7 szép állapotban, garanciával. 16 000 ft.
és egy Philips HTS3180 5.1 Házimozi rendszer. Irányár: 17 000 ft.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
avekepank
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
adorjant
őstag
Játékra is használható gpus,kizárólag magyar notebookot keresek 70-90e forintért,ha tudtok ilyet,jelezzétek
-
Zola007
veterán
válasz levill #90222 üzenetére
akkor a helyedben csak a gépet adnám el és a port megtartanám, hátha feljebb megy az ára idővel
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Holnap délelőtt ~8 órától ~10 óráig (lehet egy óra alatt is megoldom) hol érdemes parkolni a Kálvin tér közelében (Erste bankba megyek). Milyen parkolási díjak vannak?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Csöves
őstag
Lapvibrátort hol lehet kölcsönkérni?
Aquila non captat muscas.
-
aldebaran
őstag
válasz Antimatrix #90216 üzenetére
kompakt, bridge, milc, vagy dslr?
és mennyi pénzed van rá?
amiket írtál, azokat már évek óta tudja minden fényképező.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
ProdyG
őstag
Ha valaki 1 darab videokazettát be tudna nekem digitalizálni pár napon belül, az írjon rám privit.
köszi! -
Antimatrix
senior tag
Keresek: Digitális fényképezőgépet:
paraméterek:
felbontás 7,6 -16MPIX
Optikai zoom 3x- 5x max 7x (10x)
SDHC kártya támogatás
Videofelvétel VGA Video 30fps mono hang - HD ready felbontás 1280*720 30 fpsElőny digitális fényképezőgépnél:
- Fekete ezüst színű,
- esztétikailag és műszakilag is jó állapotban van.
- Minden tartozéka, papírjai, doboza megvan.
A legjobb ajánlatot tevő gépét megveszemAjánlatokat priviben kérem elküldeni
[ Szerkesztve ]
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
-
Thermaltake
tag
Eladó pár százas ajánlatok apróságok, pc kiegészítők, kábelek, ventik, játék, ruházat, irha sapka, gumi kesztyű, mérleg stb...
[link1]
[link2]A hirdetéseim közt megtaláljátok. Pm-ben lehet tolongani.
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #90174 üzenetére
Eladó:
Új Canon Ixus 285HS eladó vagy cserélhető
Canon 430EX II vaku eladó
135 literes akvárium bútorral, külső szűrővel, 3D háttérrel, hűtésselKeresek:
Asus Eee Pc 1011PX kijelző burkolatot.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
lappy
őstag
válasz Chesterfield #90211 üzenetére
Szerintem elektronikai boltokban biztos találsz megfelelőt!
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Chesterfield
őstag
LED szalaghoz való 12V-os tápegysége nincs valakinek véletlenül eladó?
-
LeventeV
senior tag
Tovabbra is elado Witcher 3 Day 1 edition PS4-re, minden extraval, hibatlan allapotban. Ar - 8000 Ft. Csere is erdekel mas Ps4-es jatekra.
-
Dan-szan
senior tag
válasz fenergie84 #90207 üzenetére
Röhej az egész úgy ahogy van ,még,hogy "szolgáltatók",meg a vásárló a fontos ,ja míg előfizetsz aztán a kutyát sem érdekli mi van veled.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
fenergie84
addikt
válasz Dan-szan #90206 üzenetére
Jahhh, hát az bonyolult.
A UPC széttárta a karját, azt, ami olyan lelkesen ölelgetett, mikor a szerződésemet meghosszabbítottam (irónia )
Annyiban maradtunk a régi tulajjal, hogy nekem az ő 12e csomagjára nincs szükségem, de használhatom addig, míg át nem tudja íratni valakire. Az enyém meg bent van még a régi lakásunkban, mivel ott meg digit használnak.
Röviden ennyi. De meglepő sztori, hogy ennyire rugalmatlan a szolgáltató, de hát ez már ilyen. -
Dan-szan
senior tag
válasz fenergie84 #90203 üzenetére
Szia!
Nem ( bocs írhattam volna ) , a költözéskor kialakult upc előfizetés- átvitel-lemondás-előző tulaj problémára gondoltam.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
atike
nagyúr
Eladó a képeken látható Genius SP-HF2020 v2-es 2.0-ás hangfalam. ilyen
A távirányítóját a kisfiam gajra vágta,így az nem jár hozzá - minden funkció elérhető amúgy manuálisan a hangfalon. Fadobozos, brutál jól szól... Optikai bemenete is van.
A képeken látszik, hogy annyi szépséghibája van, hogy a két felső zümmögőt (magassugárzót) fizikai behatás érte - gyerekkéz - de ez a működését nem befolyásolja, szépen szól. Bármikor tesztelhető, meghallgatható...
Távirányítót amúgy a Genius magyar disztribútortól lehet rendelni hozzá pár ezer forintért.
A szépséghiba és a távirányító hiánya miatt az ára 12 000 Ft.
Az eladás oka: nálam a tévé volt rákötve, de átálltunk egy LG SoundBar-ra...
-
Dan-szan
senior tag
válasz fenergie84 #90180 üzenetére
A UPC-s ügyed megoldódott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest