- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
válasz Tothgera30 #91597 üzenetére
mondjuk 1 ezres?
-
Zola007
veterán
-
nagyfejü
őstag
válasz Tothgera30 #91590 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
-
ProdyG
őstag
Tud valaki Debrecenben légkondi beszerelőt ajánlani? Egy megbízható/olcsó emberre lenne szükségünk. Aki ismer valakit, ne tartsa magában inkább priviben írjatok lécci.
köszi! -
Zola007
veterán
válasz tahepa #91588 üzenetére
Kifejtem akkor
A sportdirectben eddig vagy 10x próbáltam cipőt venni.
Vagy nem volt méret a kinézett modellből, vagy mikor kihozták, akkor a próba során kiderült, hogy gyárihibás vagy nem egyforma a jobb-bal.
Gondolm ami nem ment el UK-ban, a maradékot /selejtet hozzák ide
Reebok Crossfit Lite TR cipőt keresek konkrétanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tothgera30
Ármester
Valakinek nincs egy felesleges wifi antennája, és kábel Kit routerhez?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
dudikpal
senior tag
válasz KőkorSzaki #91567 üzenetére
Jajj, nehogy magadra vedd!!! Egyáltalán nem rád értettem, csak úgy általánosságban írtam.
Nemtom mér válaszba ment, új hszként akartam írni. -
Zola007
veterán
Reebok edzőcipőket árulnak valahol a városban?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz #33253120 #91581 üzenetére
Nem, egy falusi tornatettem Debrecentől messzi
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
philipe
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hol kapok most olcsó fekete festéket? Autó felnire kellene. Vagy ha van vkinek eladó az is jöhet. Köszi.
-
bul07
nagyúr
válasz #33253120 #91577 üzenetére
Én egy kőműves brigádba dolgoztam(segédmunkás nyári szünetbe), egy iskola tornatermét csináltuk(még a kilencvenes évek közepén)
Kicsit el lett nézve a tervrajz, kicsit
De pozitív irányba
Az alapot olyan mélyre ástuk mint amilyen mélyre a hogy is nevezem, függőleges pilléreket(biztos nem ez a neve de így tudom leírni) kellet volna, a pillérek meg még mélyebbre lettek ásva, meg a 30cm széles alap helyet 40cm lett mert nem volt kisebb kanala a munkagépnek
Szóval rendesen meg lett erősítve az alapja
Jó pár köbméterrel több betont kellet keverniDe ma napi egy repedés vagy meg süllyedés nincs a tornatermen
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
patex1983
őstag
válasz KőkorSzaki #91571 üzenetére
Mégis minek kellene örülni? Annak, hogy euro milliárdokat szórnak el focira, stadionokra, közben meg emberek éheznek, válnak hajléktalanná, az egészségügy helyzete katasztrofális, munkahely kevés, fizetések a béka segge körül és még lehetne napokig sorolni, hogy milyen értelmes dolgokra lehetne "szórni' a milliárdokat...
X
-
dystopia
tag
válasz KőkorSzaki #91571 üzenetére
Ma este örüljünk, ennyi belefér!
lappy (#91568): egyelőre azok vagyunk[ Szerkesztve ]
Lüke, én vagyok az APUd!
-
KőkorSzaki
tag
válasz csapee #91569 üzenetére
Nyilván mindenki eldönti ezt magának. Ha már tapsolás: amikor visszanézitek, hogy ebben a témában ki mihez tapsolt (ironizálás, szaros kenyeres hasonlat, stb.), ami persze belefér - meg peace, meg minden -, egy gratuláció a válogatott teljesítményéhez ennek fényében is simán bele kellett, hogy férjen.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz KőkorSzaki #91567 üzenetére
Arra gondolt hogy ezt elkurtuk, nem kicsit hanem nagyon. Egy teljesen verheto ellenfel ellen felmutattuk a nullat.
Azert ugye nem baj hogy ha nem mindenki tapsol annak hogy ha csak az egyik oldala szaros a kenyernek.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
lappy
őstag
Még a végén csoportelsok leszünk?
[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
KőkorSzaki
tag
válasz dudikpal #91558 üzenetére
A kocsmatöltelékekre nem mondanék semmit, nem én lakom ott.
A döntetlen néha magában is eredmény, ráadásul a 4. ponthoz gratuláltam, amihez kellett ugye egy győzelem is, nem csak egy izlandi öngól. De akkor erről ennyit, további szép estét, legalább nagyjából kiderült, hogy ki hogyan gondolkodik erről.[ Szerkesztve ]
-
Keresek Intel alaplap+CPU+hűtő kombót.
Ha DDR3 memóriás, akkor az is kellene legalább 2GB.Egybe keresem lehetőleg, holnap délutáni/esti átvétellel, vagy jövőhét esetleg délutánonként be tudok menni érte.
775-töl felfelé, 1155 előnyben.
Keret rá 20K környéke. -
yanna
addikt
-
-
dudikpal
senior tag
válasz KőkorSzaki #91552 üzenetére
Jogos a gratuláció, az ellenfél rúgott magának 1 öngólt, a mieink 1mást cselezték ki az ellen 16osán belül stb.
Ezek az állatok itt a közeli kocsmában meg takonyrészegen üvöltik a himnuszt, meg skandálva ünneplik a válagottat, hogy nem lesz utolsó a csoportjában...megérett az emberiség a kipusztulásra -
nagyúr
Ezzel a fránya focival csak annyi a gond,hogy gólra játsszák...
-
yanna
addikt
válasz KőkorSzaki #91552 üzenetére
Egy Debrecen lakosságú országgal ixszelni... Inkább semmit nem mondok...
-
Atomantiii
addikt
válasz Zsoleszhun #91549 üzenetére
A nemzetközi feed is akadós volt, az elején lévő technikai hibától eltekintve nem volt más probléma vele.
-
KőkorSzaki
tag
Innen is nagy gratula a magyar válogatottnak a 4. EB ponthoz!
-
Nyx89
aktív tag
-
dewil666
őstag
válasz Zola007 #91546 üzenetére
Zsírszűrő kell szénszűrő felesleges, mert lakáson kívülre megy.
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Csöves
őstag
UPC HD adás nálatok jó?
Itt összeesik, nézhetetlen.Aquila non captat muscas.
-
törölt tag
válasz dewil666 #91543 üzenetére
Passz. Nem használok elszívót, de aki használja az dicsérte az ötletet. Nem tudom a tartósságát, az árát, az áteresztőképességét, csak azt, hogy van pár fillérszexuáló haverom akiktől hallottam, szerintük megéri, mert hamar ki kell dobni, de előtte mosható párszor.
Ebből azt vágom le, hogy tea meg virslifőzéshez ultimate megoldás, de lehet a körmös pacal megválasztja... -
dewil666
őstag
válasz #33253120 #91542 üzenetére
Nem túl ritka az anyaga a gyári filterhez képest?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
espada99
csendes tag
Eladósorba került a régi, 29"-os LG superwide monitorom (2560*1080 - AH-IPS panel). A hirdetésben leírt hibát produkálja, aki ért hozzá vagy tudja javítani, jó vétel lehet.
Ár: 20k
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Debrecenben hol lehet venni páraelszívóba filtert jó árban?
-
kungzi
veterán
Üdv
Hol vannak a városban óriás kivetítős meccs nézési lehetőség?
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #91528 üzenetére
Edzés közben önellenörző felvételekre kell mint kamera, hogy vissza tudjam instant nézni a sorozatokat.
A saját telefonom már nem merem lerani a teremben, mert a sok p*r*szt nem lát az orrán túl és múltkor is majdnem ráültek.
Ezért is keresek hibásat, mert azt nem sajnálom, ha további baja lesz.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #91524 üzenetére
nem feltétlenül, személyes átvételkor is meg tudjuk oldani, beton van mindenhol
-
Thermaltake
tag
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zola007
veterán
KERESEK
Hibás vagy kissé törött okostelót jó kamerával olcsón.
Kamera, kijelző, akku működjön, a többi nem fontos.
Letiltott cucc nem érdekel.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Marci79
senior tag
Szia! Keresd Sucuka-t itt ph-n. Nekem ő csinált legutóbb.
[link]"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Tothgera30
Ármester
Eladóak a következő hálózati eszközeim:
TP-LINK WR340GD wifi router - 1db - 3000Ft
D-Link DSL-360R ADSL2+ Ethernet Modem (Annex B) - 2db - 2000Ft
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Debreceni egyetem környékén hol lehet ingyen parkolni? -
ke_ni
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem foglalkozik BIOS írással?
Egy rosszul sikerült frissítést kellene ki javítani. -
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
saril
senior tag
válasz Laraxior #91513 üzenetére
jogos de ha 15k-val olcsobban meg tudod venni a gyárilag oem zacsiba csomagolt oem sdd-t akkor miért ne? nekem megérte és tényleg semmi baja ez gondolom attól is függ hogy mostanában a munkám miatt kevesebb adatot is pörgetek át rajta mint régebben az 5 éves ssdnél most tartok 17 terra írásnál és mondom 100%os
az újabbik 256os ssd-en meg 2 terra írás van eddig
amúgy a régi egy samu 830
az új egy samu 850
(840-es szériára sok panasz volt régen olyat nem is mertem venni, és sok olyan kommentet is olvastam hogy sokan azt is nagy megelégedéssel használják, tudom, de én kihagytam biztos ami biztos )[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
ssd témára visszatérve én ennél is úgy jártam el hogy volt anno 3db nagyobb kapacitású hdd a gépemben amit eladtam és vettem innen aprórol bontatlan de gari nélküli 256gb-os dellnek szánt oem ssd-t ami mai napig jó és spóroltam még 1db-ra így 2x256gb-on elvagyok és egy ssd-n csak a win10 van évek óta a rendszer partíción jelenleg 98gb van szabadon
akkor én vagyok a fő pazarló az itteni gondolkodás szerint
de ha valaki úgy gondolkozik mint én hogy élettartam növelés az ssd-nél úgy működik minél nagyobb tárhelyűt veszel annál tovább bírja lásd lassan 5 éve megvan és 100%os
meg amúgy is hozzátartozik hogy minden ssd-n a tárhelyének a 20%-át minimum érdemes szabadon hagyni![ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
7Sony7
addikt
Bár eredetileg minden hsz- t meg akartam köszönni, de meggondoltam magam.
Köszönöm az Építő jellegű hozzászólásokat.
(Honnan az @nyám kínjából tudnám, hogy a youtube-on ilyen is van??)[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #91508 üzenetére
az ECDL tananyag a leggyorsabb szerintem
azt azért tudd, hogy Excelben a függvények, makrók nem 10 perc[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Srácok kellene nekem munkához sürgősen tudnom az excel és word alapokat. Tud valaki ehhez valami cikket, pdf et, valamit?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
schulc99
aktív tag
Eladó egy fonott vessző asztal. [link]
Kb. 1 méteres az asztallapja.
Az Ár 10 000 Ft.
Érdeklődni privátban lehet.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zola007
veterán
-
seadrone
őstag
eladó decathlonból származó húzódzkodó rúd
egyszer össze volt rakva, de használva nem volt.http://www.decathlon.hu/iron-gym-xtreme-rud-id_8194139.html
ára:
9.900 ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...