Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Topik lakóknak 2 ezer Ft kedvezmény, ha érdekel írj pü-t.
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #88996 üzenetére
Naplopó? Bírj ki ott egy napot.
-
törölt tag
válasz lizakattila #88990 üzenetére
Mióta kamera van a villamoson azóta az ilyenért ki is vághatják az ellenőrt.
Két ilyen korty is kerülhet valaki állásába. Ha meg végzi a dolgát akkor bunkó paraszt...
Baromi nehéz jól dönteni ilyen helyzetben. Aki nem tapasztalta meg a bőrén az nem látja át.
-
lizakattila
senior tag
Pont egy ilyen reklám elég viccesen néz ki a cikk alatt.
Párommal pár hete mentünk a 2-es vilin, elég sokat használjuk.
5 hónapos terhes volt akkor.
3 ellenőr, bérlet felmutat, minden ok. Párom táskát kinyit, fél literes víz elő, iszik. Szerintem nem telt el 5 másodperc, hogy elrakta a vizet, az ellenőr (fiatal srác) már ott volt, kérdezte, hogy tudjuk-e hogy ez most 3eFt-ba fog kerülni. Kulturáltan közöltem vele, hogy sorry, de így állapotosan ne várja már el, hogy sanyargatni fogja magát, ha megszomjazik. Természetesen ugyan olyan kulturáltan elmondtam neki, hogy ha kell természetesen megnézheti az orvosi papirt is (bár már ránézésre is meg lehetett állapítani, hogy terhes, nem kellet hozzá orvosi végzettség), ha ennek ellenére mégis szeretné kitölteni a papírokat, akkor írjon egy pontos elérhetőséget is, ahová a fellebbezést megírhatom.
Közölte, hogy akkor ő most inkább nem látott semmit, és visszaült a másik két kolléga mellé.
Utánanéztem, láttam a másik két ellenőr kérdő tekintetét, hogy most mi a ... van, miért nem büntetett meg bennünket?
Ő megkímélt bennünket egy tortúrától a DKV-val, ahogy a másik kettő reakcióját figyeltem, azok nem tették volna meg."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
(Bundás)
addikt
Gipszkartonozásra keresek embert. kb egy 2x3-as fal felállítása, valamint ajtó berakás a cél. Kóklerek kíméljenek. > privi, vagy akinek van ismerőse
-
atike
nagyúr
Index nagycikk is lett már az esetből...
Idézet:
"Megkerestük a bécsi tömegközlekedési vállalat, a Wiener Linient is, milyen szabályzás vonatkozik náluk a torkos utasokra. Daniel Amann, a cég sajtószóvivője elmondta, hogy a bécsi tömegközlekedési eszközökön kifejezetten nem tilos enni vagy inni, de mindenkitől elvárják, hogy tekintettel legyen a másikra. Vagyis senkinek sem tiltják meg, hogy elmajszolja a reggeli kiflijét, de a szagosabb pizza vagy kebab esetében arra kérik az utasokat, hogy legyenek tekintettel a többiekre, és inkább ne a járművön egyenek. Aki pedig összepiszkítja az állomásokat, megállókat vagy járműveket, az 50 eurós takarítási költségre számíthat." -
törölt tag
válasz Adonimus #88980 üzenetére
Ahogy mondtam az elején pár havonta hozta az index, a 444 az ilyen témájú cikkeket.
Szerintem ez főpróba a BKK buktatáshoz mert ott is tilos...
Miért nem érzem véletlennek hogy a sokhavi áldozatos cikkezés után pont egy újságíró kerül a körbe?Tulajdonképpen ez baromira nem a szomjazó újságírásról szól, és nem is a nyugdíjas terhes 2-3 éves gyerekekről.... De ha nem látjátok át, hogy hangulatfokozás az egész akkor bizony gondoljatok bele akkor amikor ezen felbuzdulva a pestieket piszkálják nemsokára.
A libák hangosan tudnak gágogni, és sok lúd disznót győz... De akkor is libák maradnak.... -
pohár
félisten
válasz ooooobi #88982 üzenetére
elvileg fel lett véve, hogy ivott... gondolom van a 2-es vilin kamerarendszer, még nem utaztam vele
járt valaki mostanában a Piac utcai Roger's-ben? (vagy csak nézett be a vásárlótérbe)
jól sejtem, hogy az ottani eladóknál alap az elegáns dress code?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ooooobi
senior tag
Én csak most olvastam az indexen, hogy 3000-re megbüntettek valakit egy flakonos ásványvízért. Tuti nem fizettem volna ki, bizonyitsa be hogy beleittam, meg eleve csak az alkoholos tiltott nem? Anno emlékszem estefele a fiatalokat max lezavarta a kaller ha piával voltak fenn. Ha meg nagyobb buli volt a Nagyerdön vagy környékén, akkor mindenki ivott a vilin
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Zola007
veterán
Lessz itt jóvilág, csak úgy dőzsölünk majd a dihidrogén-monoxidban!
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Adonimus
senior tag
"Eltörlik a vízivás tilalmát, bün- tetlenül ihatunk a DKV-járatokon"
Forrás: Haon
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
atike
nagyúr
válasz Sebestyen01 #88978 üzenetére
Meg is lepődtem, hogy ezt most miért...
-
Zola007
veterán
Eladó 30 féle csatlakozó, kábel, adapter (lásd a listát), árak a sor végén, ami ingyen az ingyen. összesen ~6k, de aki egyben viszi, annak 4k
eSATA kábel, 1m új 500
usb-A apa, usb-B apa kábel, 60cm új 200
usb - micro USB kábel, 2m használt 400
usb - micro USB kábel, 1m használt 200
villás adapter US -> EU hálózati átalakító, 20 db új 200
fülhallgató gumibogyó vegyes méret, 5 pár új 200
USB hálózati töltő 300 mA új 200
USB hálózati töltő 1000 mA új 500
9V/0,6A adapter Tplink router tápegység használt 500
SCART kábel euro-scart apa-apa csatlakozó 1,5 méter új 500
3,5mm minijack stereo elosztó használt 100
micro usb kábel, töltésjelzővel új 500
SCART - s-video + rca video-audio adapter használt 200
koax blankoló fogó új 500
jack - RCA kábel, 1m használt 200
s-video - s-video kábel, 2m használt 200
s-video - s-video kábel, 2m új 200
s-video RCA átalakító új 200
1A és 2A USB ellenállás, powerbank tesztelő, kalibráló, merítő új 300
usb töltő, lapos aljzatba 300mA használt ingyen
2 eres stereo audio vezeték, ~3m használt ingyen
kínai in ear füles új ingyen
koax dugó, apa használt ingyen
40 eres IDE kábel új ingyen
telefonkábel, 2m új ingyen
DIN - DIN kábel, 1m használt ingyen
kábelfelcsévélős tok (kábel teknős) használt ingyenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
új férfi kvarc karóra kockás szíjjal
új pink Hello Kitty óra
új Dreim GSP PDA 4,3-4,5" tok
új kihúzófüles telefontok műbőr
új mikroszálas törlőkendő 25x 25cm
új katicabogár alakú zöld USB hub
új 120mm ventilátor rezgéscsillapító gumialátét
használt autós FM transzmitter
új ventilátor fordulatszám szabályzó 5 - 12V potméter
új 2,5" HDD beépítő keret
új hővezetőpaszta fecskendőben 7g, hővezető paszta tégelyben 10g
új USB 3.0 - micro-USB 3.0 adapter adapter
használt Vipower Databridge HDD merevlemez hordozható Superrack 5,25 mobilrack
új Microsoft Wired Business Keyboard 200
használt Sony SRS-PC 20 mobil hangfal jó állapotú, elemről is működik
új USB fogyasztásmérő, töltésmérő, akku tesztelő, feszültségmérő ellenőrző
új 1A és 2A USB ellenállás, powerbank tesztelő, kalibráló, merítő
használt usb hub 4 portos 1.1
használt A4tech Ezgame PC gamepad
ventilátor rögzítő gumilábak 4db
újszerű Xtar Mp1s Li-ion 18650 akku töltő
használt in ear fülhallgató
új in ear pink fülhallgató
jó állapotú Nokia C3-00 telenor függő telefon
új, garis bontatlan Sony MDR Zx300 fejhallgató, garanciális!
használt Nokia 625 Nillkin merev tok
új Samsung Galaxy Tab 2 p3100 p3110 fekete műbőr tok
új AKG K324p fülhallgató
használt LG CD író CED-8120B 12X 8X 32X IDE Debrecen
új H8 mini minidrón quadcopter helikopter drón készlet
új aranyozott Kitvision 2m HDMI kábel aranyozott csatlakozók
új/használt patch kábelek 2m, 3m, 5m
használt DVD tok
használt Carena 50 MF filmes fényképezőgép 24x36mm , tokkal, dobozában
használt éjjeli irányfény
új hegesztőpálca OK 4616 rutilén 2mm, 2,5mmhasznált hátlapi usb 2.0 2x + firewire kivezetés
új 9db-os stopli szett
használt csúzli (jól látod )
új neoprén térdbandázs
új, bontatlan McDavid 421r térdbandázs
használt kulacstartó
új sörnyitó gyűrű, 20mm belső méretMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
kisöpröm a felesleges sportcuccokat, lehet válogatni, többsége új vagy újszerű. Ha érdekel valami írj, küldök képet:
Horgászcucc
újszerű Nevis Legacy RD 40 orsó, dobozos, karcmentes, 3-4 peca van benne, fém dob feltöltve+pótdob 4000
használt előketartó ingyen
új damilok
Új Sufix XL strong damil monofil zsinór 0,28 300m
Új Sufix Duo Core 0,28mm és 0,30mm damil 300m
Crivit 0,20mm 300m
használt 10 fakkos kerek horgos doboz sör/csoki
használt Eurohold Selectel 150, 3.3m 80-150g 2000Bringás:
új Shimano Deore HB-T610 első agy 36 küllős 3500
használt 1,5V izzós lámpa Baby elemes, konzol nélkül sör/csoki
új kerékpáros javító zsebkészlet (8 funkciós multiszerszám, ragasztó, gumileszedő, 12db folt) 2k
új kerékpár kiegészítők, prizma, presta adapter 100/db
új Icetoolz fényvisszaverős bokapánt 2db 600
új nyomásmérő autó / motorszelepes 3,5 bar-ig 500
új neoprén motoros / kerékpáros arcvédő téli maszk 1000
új Merida láncvillavédő villavédő neoprén 1000
új összezárható harmónika kulacs kék vagy zöld 500
új kerékpáros minipumpa, tartóval, csavarokkal 1000
használt első váltó 1000
új dupla bilincses csuklótámaszos kerékpár kormány markolat 2000
új Ultrafire c8 q5 lámpa 18650 akkuval megy (akku nélkül) + lámpa övtok 2000Fitness:
használt marokerősítő 2db 800
új Myprotein Smart Slim shaker 500ml 1200
újszerű amerikai futball doci NFL gyerek mez 2000Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
válasz Sebestyen01 #88970 üzenetére
Mi?
-
diablo1984
veterán
válasz elfelejtette #88971 üzenetére
szervezzünk a kossuth térre tüntetést az eső betiltása mellett!
-
customer114
őstag
válasz elfelejtette #88971 üzenetére
... nem érdekel hogy, oldják meg. (forrás: uber)
-
elfelejtette
veterán
válasz diablo1984 #88967 üzenetére
Tiltsák be az esőt!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Zola007
veterán
aktívan sportolok, emiatt sokat eszem és a salakanyagok eltávolítása miatt sokat iszom.
Ez napi 5-6 liter vizet jelent, nyáron ha sokat vagyok kint, akkor 7-8 liter.
Alapból alacsony a vérnyomásom, ezért nem megyek el itthonról víz nélkül, vagy veszek út közben.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
...saját magamat ismétlem...
Mi van akkor ha szakadó esőben szállnak fel a csuromvíz utasok...? Az nem veszélyes akkor...? Úgy nem lesznek vizesek az ülések, a padló?
Akkora b*rom szövegek, hogy az már fáj.
-
_seth_
veterán
Őseink a számítógépet és az internetet sem ismerték, akkor te mit is keresel itt??
Nem mellesleg őseink átlagéletkora sem volt túl magas... talán ez lehet az oka.És talán az a nevetséges aki ezt tiltja miközben a csapból is az folyik, hogy milyen fontos a napi megfelelő folyadékbevitel, 1000+1 dologra van pozitív hatással, és kivételesen még csak nem is drága.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
elfelejtette
veterán
Kerékpárral járok, nem tartok igényt mozgójárdára, évente tekerek kb. 6000km-t.
Sokat iszom, nem biztos, hogy ezzel van összefüggésben, de szerencsére tökéletesen egészséges vagyok. Szóval nekem ne szabd meg, hogy ne igyak menet közben."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
sto1911
veterán
válasz Bloksma #88960 üzenetére
"víz, vagy ásványvíz valóban nem hagy nyomot a járművek szövetén és/vagy az utasok ruházatán, de attól még ugyanolyan balesetveszélyes, hiszen ha a padlóra folyva, akár kis mennyiségben is csúszásveszélyt jelent" - halistennek ez azt is jelenti, hogy telen minden megalloban szarazra fogjak torolni a buszokat, ugye?
-
Bloksma
aktív tag
-
diablo1984
veterán
-
mezis
félisten
válasz #33253120 #88934 üzenetére
+1
Nevetséges divatnak tartom ezt a "vizes flakon nélkül egy lépést se" népszokást. Van aki nem is adja alább másfél liternél.
Azt meg tudom érteni, hogy Rómában 40 C-Fokon a turista kötelező felszerelése az ivóvíz.
De, amelyik bennszülött nem tud "feltankolni" az utcára lépés előtt, az száradjon ki! (Mondaná Hofi.)Bár ez sem volt mindig így, az alumínium kulacs talán túlságosan nehéznek találtatott.
Őseink még akkor ittak, amikor a folyóhoz értek. Én még emlékszem, hogy voltak ivókutak, közkifolyók. (A Sámsoni úton meg még most is áll egy kerekes kút, bár nem működik.)
Látom a jövőt: kései leszármazottaink bekötött infúzióval állnak a Piac utcán a mozgó járdán. Mert túlzottan megterhelő lenne a lábak általi helyváltoztatás....
mezis
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #88953 üzenetére
újonnan 30-32 ezer Ft egy raklap normál tégla, van rajta ~400db, tehát darabja 75 Ft-80
ne vegyél bontottat[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz Irmscher 353 #88954 üzenetére
Igen láttam én is 70-80-90ft-ért bontottan,de azok címeresek voltak.
Láttam 30-40-ért is,felhívtam és Miskolcon van........Amúgy ilyen kisméretű téglàt filagória járólapjának akarnék használni,apám úgy csinálta meg náluk mert elfogyott a térkő,tégla volt kimaradva és szerintem elég frankó lett!
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz _seth_ #88947 üzenetére
ilyen szovegeket bullshit generator-ral szoktak csinalni
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Valakinek nincs kimaradva épitkezésből 300-400db B30-as tégla?
Itt nálunk 130ft darabja az újnak, gondoltam ha valakinem van olcsóbban akkor átveszem.Kisméretű tégla is érdekelne 200-300-400db,akár bontott is.
-
dewil666
őstag
Most már értem!
A hirtelen fékezés miatt nem lehet inni és enni a buszon. Akkor a megállóban a buszon lehet hiszen akkor nem tud hirtelen fékezni a busz. Illetve ha telehányod a buszt hirtelen fékezés közben az sem életveszélyes.
Értem én
Vagy azoknak mindent lehet akik kicsit félelmetesebb kinézetűek és többen vannak. Még jegyet sem kérnet tőlük (biztos azt hiszik a kallerek hogy, mentelmi joguk van ezeknek)[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
törölt tag
válasz diablo1984 #88949 üzenetére
Én ezt tudom. Sőt azt is, hogy ha a megállóban nem kér, akkor lehet a buszon fog.
-
törölt tag
válasz _seth_ #88947 üzenetére
Persze hogy nem azok.
De túlzó lenne azt állítani, hogy a busz látványa pavlovi reflexként automatikus szomjúsággal kombinált hisztit okoz minden gyereknél. Viszont azzal teljesen egyetértek hogy kényelmesebb volt mindig a buszon ülve megitatni a gyereket mint a babakocsi mellett állva. -
diablo1984
veterán
válasz #33253120 #88945 üzenetére
te nem ismered a gyerekeket, mindig mindenhol minden eszükbe jut, hogy MOST azonnal, vagy hiszti következik. másrészt az anyuka egyik kezében gyerek, másikban a táska gyerek tartozékokkal, és még egy kezében a jegy/bérlet, és a 4.keze talán szabad tud lenni. mihelyst a buszon leül, lerakja a gyereket és a motyót, akkor tud neki inni adni. gondold el, a gyerek hisztizni kezd a buszon, akkor ő a sz@r anyuka, ha ad inni, akkor meg az ellenőr szerint az.....
akinek nincs gyereke,az ezt nem értheti, a gyerek nem egyszerűen fekete és fehér.....
-
_seth_
veterán
válasz #33253120 #88945 üzenetére
Igen, és mint tudjuk minden gyerek következetes, nem hisztizik, nem sír a tömegközlekedési eszközön csak elfogadja, hogy nem ihat:
Külföldi diákok:
Most már mindenki megnyugodhat, természetesen csak az életünket védik!
Bármikor előfordulhat baleset és ilyenkor éppen akár egy korty folyadékból tragédia lehet
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #88938 üzenetére
És még mindig ott tartunk, hogy nehezen hiszem el azt hogy az újságíró 2-3 éves nyugdíjas kismama lenne.
Ha egy gyerek megszomjazik egy 10 perces buszút alatt, akkor előtte is szomjas. Azaz a szülőnek kellene a megállóban adni neki egy kis folyadékot. Ezt nem érzem áthidalhatatlan problémának.
-
zolikaDB
veterán
válasz bhonti #88941 üzenetére
Talán mert nem beszélnek nyelveket?
De mégis, amikor egy ökör jókedvében jelentget, csak nem tudja mit, és miért, aminek az eredménye, hogy egy tízmilliós értékű pert egy állami szervezet - azaz az adófizető réteg - áll, akkor miért gondoljuk, hogy pont a DKV-nál van rendben minden, ott jól működnek a dolgok, és legfőképp: ez a vízivásos dolog a legnagyobb probléma, mindazok ellenére, ha bármelyikünkkel megtörtént volna, nyilván fel vagyunk háborodva?
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
A norvég vendégegyetemistákkal szemben is ilyen keményen intézkednek az ellenőr urak és hölgyek?
-
Zola007
veterán
válasz Sebestyen01 #88938 üzenetére
j
-
Sebestyen01
őstag
Meg mindig ott tartunk hogy ha egy kismama szomlyas az nem 10 perc mulva akar inni ha nem akkor amikor szomlyas, egy gyermek nem akkor amikor szabad, mert o nem tudja mikor szabad ha nem amikor szomlyas, es egy retkes busz nem olyan hely ahol ezt ne lehetne eszkozolni! A47-es busz meg igen 9 perc, zold hullammal,hatszelel, es ugy hogy nem all meg 1-2 megallonal, mert nincs benne senki! Viszont csucsidoben mikor faszan bedugulk a 47-es lassuk azt a 9 percet!
Meg mindig ott tartunk tobbunk szerint hogy bolcsebb maradnal ha hallgatnal, es nem hintened itt a faxsagot, mert kezd tenyleg faraszto lenni! -
bhonti
aktív tag
Így van!
Amúgy annyi a titok, hogy be kell csukni mindegyik ablakot, hogy a klíma rendesen működhessen. Akkor akár egész hűvöset is lehet érezni De legalábbis teljesen simán ki lehet bírni víz nélkül is akár.[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #88913 üzenetére
Na. Most akkor olyan leszek mint te.
Sarkítok egy kicsit.
A 47-es busz végállomástól-végállomásig kilenc (9) perc alatt ér el. Ennyit nem lehet kibírni víz nélkül egy klímás buszon?Félre a tréfát, a tipikus menetidő jellemzően a végállomások között félóra körül van a hosszabb járatoknál. Van egy, talán kettő ami hosszabb, és sok rövidebb. Ha idevesszük, hogy a kisgyerekesek, és a végállomástól-végállomásig közepes, vagy hosszú útvonalon közlekedők metszete eléggé kicsi az összlétszámhoz képest akkor kiderül, hogy ez a hiszti vihar a biliben. Ha a szülő tudja, hogy menni fognak, akkor számoljon azzal, hogy lesz egy olyan negyedóra amikor bizony nem lehet inni adni a gyereknek. Itassa meg a megállóban, vagy még otthon. Ez lenne az elv. (Nem leszek vele népszerű) Viszont esetünkben baromira nem egy gyerekről volt szó hanem egy felnőtt, teljesen kifejlett, vélhetően nem hülye (bár mivel újságíró ezzel lehet vitába szállnak páran) szavazati joggal rendelkező felnőttről. Sajtótájékoztatóra ment, pesti, azaz vélhetően a Nagyállomáson szállt fel. Saccra az Agorába mehetett, tegnap ott volt nagyobb konferencia. Ha a Kartács utcai megállóban száll le akkor az ha tartották a menetidőt mindösszesen 19 perc. Tényleg kiszáradásig utaztatták.
De ebben a mai világban ez kell. Utáld a rendőrt mert nem hagy gyorshajtani, utáld a kallert, mert nem hagy bliccelni, de eszedbe ne jusson tenni valamit bármilyen minimális szabálykövető magatartásért. (Írom ezt úgy, hogy az értelmetlen szabályokat utálom)
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz elfelejtette #88930 üzenetére
....bocs, akkor mindjárt minden rendben is van...
-
mghltm
addikt
válasz #05304832 #88931 üzenetére
mondok jobbat: egy kozteruletessel probaltam beszelgetni teljesen emberi, normalis hangnemben es megfeleloen artikulalva. napszaknak megfelelo koszones utan 5-10 mondatban felvazoltam a problemam. nem volt karomkodas, lenezes vagy barmi egyeb serto. vartam, de semmi valasz. gondoltam probalkozok angolul / nemetul / franciaul, hatha beszel idegen nyelveket, de elobb magyarul rakerdeztem, hogy nem tud magyarul, nem magyar allampolgar? erre mar jott egy de valasz kiegeszitve egy rendbennel az elozo mondataimra. hat, nem koptatja halalra a hangszalait az egyszer biztos.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
elfelejtette
veterán
+ Mikulásbá, és ngabor2:
"Ami a lényeg (szerintem) az az, hogy igen, van egy ilyen rendelet, de ennek a betartatását igenis mérlegelni kellene a kedves ellenőröknek."
Gondolom tisztában vagy vele, hogyan bérezik az ellenőröket? Minimális alap fizetés, plusz jutalék abból, amit BEFIZETNEK az általuk kiosztott büntetésekből.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
nagyúr
A nemrég bemásolt szabályzatban ital van,az nem csak alkoholos italra vonatkozna?(józan paraszt ésszel igen,az rendben is van)
Itt is szerintem a magasan képzett ellenőr kissé túltolta a dolgot........[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Ehhez a DKV-s "csodához" még annyit tennék hozzá, hogy bár én nem nagyon tömegközlekedek -azaz csak ritkán - attól még értem az okot, amiért ez született. Nyilván kellemetlen vizes ülésbe ülni (mi van akkor amikor szakad az eső és egy rakat bőrig ázott ember megy fel az adott villamosra és leül?)... A kaja része megint olyan, hogy dögmelegben olvadt kakaós csigát majszolva utazni és amikor fékezés van belekenve az előtte utazóba - nos igen ez is kellemetlen, tény.
DE.
Az, hogy egy ember a kis fél literes vizéből igyon két kortyot és ezért megbüntetik... Vagy egy terhes anya igyon és megbüntetik... Ha van itt kisgyerekes szülő akkor az is tisztában van azzal, hogy ha épp a villamos közepén a legnagyobb telítettségnél kér inni a gyerek akkor elég nehéz neki azt mondani, hogy még várj 4-5 megállót, utána majd iszol... Főleg nyáron a melegben, a tömegben... És akkor arról meg nem is beszéltem, hogy mi van az idős és mi van a beteg emberekkel.
Ami a lényeg (szerintem) az az, hogy igen, van egy ilyen rendelet, de ennek a betartatását igenis mérlegelni kellene a kedves ellenőröknek. Azaz fel kellene tudni azt mérni, hogy mi az a pont amikor neki erélyesen igenis fel kell lépni és büntetni emiatt és mi az amikor nem kell ezzel foglalkozni (kvázi szemet hunyni).
Nem kicsit lenne más a megítélése ennek az egésznek.
-
Irmscher 353
aktív tag
pislogni azért remélem még lehet vezetés közben, vagy már az is tilos, mert lehet hogy egy ezredmásodpercig csukva van a szemem?!
-
customer114
őstag
válasz customer114 #88923 üzenetére
Kicsúsztam a szerk. időből, de itt is itt van vágva.
-
diablo1984
veterán
válasz customer114 #88923 üzenetére
volt a hírekben, de elismerték, hogy a fülkébe belátás korlátozott, de ha kivehető, akkor büntet! gondolhatod, én teherautó sofőr vagyok, majd pont megállok inni vizet, mikor egyhuzamban órákat vezetek....
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
válasz diablo1984 #88922 üzenetére
Erre van valami hivatalos forrás? Én úgy hallottam (morning show interjút csinált pár hete valami védás fejessel), hogy még a telefonálást se figyeli, kajálás/ivást meg végképp nem. Ez nem csak ilyen facebookon elterjedt baromság? (már bocs )
(szerk.: talán ebben az adásban volt, de nincs hangom jelenleg, hogy biztosra mondjam)
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz customer114 #88906 üzenetére
igen, ez új, a védával jött ez is be, ha lelő amint eszel iszol vezetés közben akkor valami 30-40ezres bírság jár érte.....
-
Sebestyen01
őstag
-
-
PLaci58
addikt
Vonaton még szabad enni-inni?
Anno nem volt tilos ilyen tevékenységeket végezni tömegközlekedésen, annyi volt a szabály, hogy tilos beszennyezni a járművet és az utastársakat.
Persze senki nem olyan hülye, hogy jelentkezzen a vezetőnél, hogy összekentem, leöntöttem ... fizetni szeretném a takarítást. Mondjuk akkoriban volt takarító személyzet meg ne adj isten kalauz (villamoson, buszon is!) [link] Akkoriban munkaerőhiány miatt szüntették meg. Lehet manapság közmunkásokkal kéne betölteni eme munkakört és rend, tisztaság lenne a járműveken"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
elfelejtette
veterán
válasz #33253120 #88912 üzenetére
"Nem trollkodok, csak tudom, hogy nem jár automatikusan minden amit kigondol magának az ember."
Az, hogy VIZET nem ihat, az nagyjából az egyetemes emberi alapjogokkal ellentétes...
-
Sebestyen01
őstag
válasz #33253120 #88912 üzenetére
"minden amit kigondol magának az ember"
Micsoda luxusra vagynak sokan! Szerintem mar ne haragudj a ralatosaddal egyutt elmehetsz oda ahova gondolom, magyarazd el egy terhes kismamanak, meg egy idos embernek ugyan ezt, csodalkozni fogok ha nem taposnak meg erte! Hova tovabb egy 2-3 eves gyereknek is add be ezt a maszlagot, es ha az apja nem csap telibe szerencses vagy!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz customer114 #88906 üzenetére
Nem trollkodok, csak tudom, hogy nem jár automatikusan minden amit kigondol magának az ember.
Sebestyen01: Helyi- és helyközi közlekedéssel naponta olyan két órát töltök el. Szerintem jobb rálátásom van a dologra mint a volán mögött űlőknek. Debrecenen belül nincs távolság. A leghosszabb buszjárat saccra a 15-ös. Nyáron klímáznak a buszon, szóval szerintem nem ördögtől való ötlet felszállás előtt a megállóban inni.
Ngabor2: Mert sok esetben ki sem derül azonnal a kár. Kár az is amikor az ülést takarítani kell. Viszont senki nem fog üvöltve a sofőrhöz rohanni, hogy ráborult az izé az ülésre, vagy belekenődött a megdobálszos burger. Mondjuk ez a része pont így jó.
-
Irmscher 353
aktív tag
- irónia on
ha a buszon iszol, s neki áll vergődni a kaller, vagy a sofőr, mond hogy szír menekült vagy, január 1-én születtél, mint minden menekülttársad, s Merkel muttihoz igyekszel, csak kitikkadtál a sok sétától...
irónia off -
-
ngabor2
nagyúr
válasz #33253120 #88884 üzenetére
Az a probléma gyökere, hogy A Jog (sőt, A JOG) mindenkire egyformán vonatkozik (kivéve a gyevi bírót). Tehát a részeg, majdnem öntudatlan akárkire pont ugyan annyira, mint a rohanó diákra vagy egy melósra. Miért nem lehet csak azt büntetni, aki kárt okoz? Mi kára származik abból bárkinek, hogy szűk szájú palackból iszik, majd azt visszazárva elteszi? Miért fáj ez egy túlbuzgó, a szabályzat szavát mindenáron betartó ellenőrnek? Ilyen alapon a sofőrt is meg lehetne büntetni, mert mi van, ha épp fáradt, megvan a lehetősége hogy elalszik a volánnál és az utasokkal tömött busszal belezúg egy szakadékba. Van rá logikus magyarázat, csak nem életszerű.
-
Sebestyen01
őstag
válasz #33253120 #88903 üzenetére
Mi az hogy buntetheto? Nem egy üveg Jim Beamet bontott ha nem egy mentes vizet! Alapveto emberi szukseglet az ivas, viz pl, ha ezt szabalyozzak az kb olyan mint ha a levegoveteledet szabalyoznak! Szar szemet banda! Bezzeg telen jo az utas hogy kitolja a buszmegallobol a szarjukat, mert ugye a fasza gumik valahogy nem tapadnak
-
customer114
őstag
válasz elfelejtette #88902 üzenetére
"Újabban már az autósoknak is megvan tiltva, hogy menet közben igyanak. "
Ez mi? Ez nekem új.
(#88903) T_chris: Ha most csak trollkodsz, akkor elismerésem, nagyon hiteles.
-
Adonimus
senior tag
válasz customer114 #88895 üzenetére
Soha nem járok tömeg közlekedéssel, ha más nem vennék egy motort még ha 2 hónapig nem is ennék, pont ezek miatt. Komolyan egy ivásért ezt kell tennem ha nem akarok fizetni egy teljes napi fizetést? Magyarországon ennyi pénzért 8 kemény órát kell ledolgozni... Ha buszozás, villamosozás kerül szóba feláll a hátamon a szőr. Évekig jártam így, távolsági járattal be a nagyvárosba majd onnan trolival a célpontba. A trolin hering partizhattunk, ha egyáltalán be tudtam tuszkolni magam az ajtón!! Szó szerint! Rendszeresen elkéstem. Télen fűtés hiányában a kezem is odafagyott a kapaszkodó vashoz. Nyáron meg lehetett fulladni a hatalmas ablakokon át sütő naptól. Most már ha inni szeretnék le kell szálljak és várni másik buszt, villamost. Nem! Eddig sem, ezután sem. Busszal, trolival bejárni innen 30.000Ft
Autóval 40.000Ft.
GPS, Trafihunter, öv, lámpák, gumik, stb ellenőrzése és mehet a menet. Egyre nehezebbnek és korlátozottabbnak tűnik az élet....adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
sto1911
veterán
Vegyetek autot, ittenieknek kedvezmeny! Ebben ihattok, ha valaki ratok szol, b@sszatok el vele, nem draga javitani!
-
törölt tag
válasz elfelejtette #88896 üzenetére
Ez nem parkolóbérlet, ezt nem hamisítják csak azért, hogy csaljanak vele.
Fordítva gondolkodsz. Nem a hamisítás része, hanem akinek tényleg jár. Akkor is ihat amikor nem "kell" ezzel egyrészt trollként szivatva a szabálykövetőket mondjuk a nyári melegben, másrészt mivel nincs ráírva kivülről hogy neki szabad ezért az utazás szabályait kevésbé ismerőket megtévesztheti és a csordaszellem keretében ők is inni fognak. Viszont ők már büntethetők. -
elfelejtette
veterán
válasz Sebestyen01 #88900 üzenetére
Újabban már az autósoknak is megvan tiltva, hogy menet közben igyanak. Elképzelem, mi lesz a következő: tilos menet közben levegőt venni, 500m-enként mindenki megáll az út szélére nejlon zacskóból egy kis friss levegőt szipákolni...
Amúgy én is reklamálhatnék az ivás miatt. Rendszeres véradó vagyok, és előírás, hogy véradás után 6 hétig fokozott folyadékbevitel szükséges. És persze ha azt nézzük, a menstruáló nők ezt csinálják havonta... De persze gondolom ezt a szabályt is Férfi találta ki.[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz #33253120 #88894 üzenetére
ha vizbe ulsz, esetleg kellemetlenul erzed magad, mas bajod nem lesz.
javaslom tiltsuk ki:
- az erosen izzadokat, hiszen elaztatjak az uleseket
- az allapotos anyukakat, mert barmikor megrepedhet a magzatburok, igy elaztatjak a jarmuvet ( villamos meghajtasuaknal meg aramutes lehetosege is felmerul )
- a prosztata gondokkal kuzdo ferfiakat, hiszen barmikor bepisalhatnak
- a gyenge zaroizmos embereket, mert spontan telibefoshatjak a jarmuvetstill 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest