Új hozzászólás Aktív témák
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Üvegtölcsért hol tudok venni Debrecenben? Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz rayoliviero #51190 üzenetére
Egy fontos részét akár nálam is megveheted
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
törölt tag
Üdv!
Eladó Acer Aspire E1-570 notebook!
Szintén Eladó egy teljesen fehér Nike utcai cipő!
Érdeklődni privátban! -
SOAD19
addikt
Szemtelen fóka: [link]
-
inkubator
aktív tag
válasz Dan-szan #51175 üzenetére
Nekem Yoobao Magic cube van 7800 mAh. Az LG Optimus G telefonomat 3szor tudom belőle feltölteni, az aktuális kapacitását kijelzi 5 leddel. Van rajta 1 led zseblámpának. Hátránya hogy sok idő amíg feltölt kb 8 óra és ha nem nyúlsz hozzá 3 nap után 1 egységgel kevesebbet mutat. A Samsung S5610-et nem tölti (buta telefon).Elégedett vagyok vele mert ha pénteken feltöltöm a melóhelyen, kibírom a hétvégét a céges árammal még ha nyúzom is a telót.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
RootRulez
félisten
válasz rayoliviero #51190 üzenetére
Tegnap szédelegtem Tescoban, ott a sátraknál volt jópár horgász cucc is. Messziről csak az úszókat láttam, de gondolom van más is...
═════════════════════════════════════════
-
XmoD
senior tag
Muddyfox MTB100 cipő
Eladó egy 2x felvett, bringát sose látott Muddyfox MTB100 cipő. Egyetlen hibája h. 1db csavar hiányzik belőle(lásd a képen). 10,5 méret ami nálunk durván 45 - 45,5-nek felel meg. De hosszra jó 46-os lábra is.
Irányára: 10 ezer forint. Posta van a vevő terhére, személyesen pedig Nyíregyházán megnézhető/felpróbálható.
-
RootRulez
félisten
Nincs víz egy ideje és csak érdekelne, meddig tarthat... Illetve eleve tudnak-e már róla...
Közben megtaláltam...
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
Sajnos ez elavult. Pl. a Csapó utca már a Pacsirtáig fizetős, csak a belső parkolók és a szervizutak ingyenesek. A DKV honlapján meg csak fel vannak sorolva az utcanevek, térkép nincs.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
lappy
őstag
-
lappy
őstag
válasz RootRulez #51183 üzenetére
Szia!
Pontosan mit szeretnél? Azt megtudni pl. hogy egy utcában hol van víz. Azt csak bent a vízműnél a nyilvántartásnál tudod lekérni. Nem olyan drága A4/900 Ft (legutóbbi kikérés ennyi volt), de lehet hogy változott azóta. Nem mindig pontosak amúgy ezek a nyilvántartások se.Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Valahol (gondolom a vízmű oldalán) meg lehet nézni, hol nem kéne víznek lennie?
-
rayoliviero
veterán
Rákóczi úton ingyenes a parkolás?
-
HUTCHDB
nagyúr
Lakóház udvarának feltöltéséhez keresek földet.
Kb. 70-80 m3-re lenne szükségem, melyből kb. 20-30 m3-nek füvesítésre alkalmasnak kellene lennie." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
GIJoe
addikt
[ Szerkesztve ]
-
stb123
tag
válasz Bjørgersson #51177 üzenetére
Így jártam...
-
Bjørgersson
félisten
-
Dan-szan
senior tag
Használ vki itt ilyen powerbank-et? A márka most mindegy a tapasztalatokra,aztán a javaslatokra lennék kíváncsi,csak telefonhoz kellene.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Csöves
őstag
478 sata alaplapot keresek.
Aquila non captat muscas.
-
Borosz
őstag
Miskolcra nem megy valaki esetleg a héten?
-
Big_Leslie
tag
Eladó HP Noti..
HP EliteBook 2540p 120eft!!!!! vicc!!! 2db akksival egy 3-órás és egy 10-órás!!!! érd.pü-ben!!
* Intel i7-640L CPU
* 4Gb RAM DDR3 1333MHz
* 120Gb SSD (Kingston 1,8" micro SATA, RC380 series, SATA3)
* DVD-RW DL
* 12,1 " LED kijelző (1280*800) matt
* Intel wifi (a/b/g/n)
* Bluetooth
* Qualcomm Gobi1000 HSDPA modem
* 10/100/1000 LAN
* 56k modem (ez manapság tényleg hasznos :-) )
* 3 x USB 2.0
* VGA kimenet
* DisplayPort csatlakozó
* Dokkoló csatlakozó
* ujjlenyomat olvasó
* Smart Card olvasó (pl. banki hitelesítő kártyák)
* SD kártyaolvasó
* FireWire
* ExpressCard bővítő
* Touchpad és Trackpoint egér
* billentyűzet megvilágítás
* automatikus képernyő fényerő szabályozás
* érintős vezérlőgombok (hangerő, wifi, stb.)
* Windows 7 Professional licensz
* 3400mAh és 7800mAh akkumulátor
* aluminium kijelző burkolat, és kéztámasz, HP DuraCase magnézium váz a kijelzőben és a géptestben is[ Módosította: wwhy ]
-
Zola007
veterán
válasz Scoobyka #51166 üzenetére
feltételezem sedanokra gondoltak
egy egyterűt direkt nyitva hagyjunk, ahhoz nagy bar0mnak kell lenni:#51167) A Tejesember: van egy olyan érzésem, hogy a cikk egy parkolótársaságtól ered.
Gondolják a sok fészbuk függők agyában most felgyullad a 1,5W-os vellanykörte és a tényleg megpróbálnak így parkolni. Utána csak oda kell menni a felnyitott autókhoz és lehet osztogatni a csekket a sok zseninek.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz hucsikoi #51163 üzenetére
az első találékony parkolóőr meg odamegy és lezárja a csomagtartód
aztán vár 5 percet és írja a cetlit[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hucsikoi
senior tag
Találékonyságunk határtalan.
[link] -
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó Gigabyte GTX 560 SOC!
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Salex1
őstag
Köszi!
-
Salex1
őstag
Adóbevallást hova kell küldeni? Nem kaptam csomagot, így nincs meg a cím sem.
Simán a Vágóhíd utcai címre, vagy van valami Postafiók direkt ezeknek? -
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
Legalább embert nevel belőle, nem olyan puhapo:csű metroszexuális bu2it mint a mai kölykök nagy része
-
PindurAnna
Közösségépítő
Persze, chilisbabot megtanítottam neki csinálni, azóta ő főzi Söt a szobájába ő törölget és takarít meg rendet tart...tyű de kegyetlenség nem?
Más embereknek hazudni, meg kiabálni, ütni-verni is tilos lenne a gyermekeket...mégis csinálják sajnos...
De nekem ez legyen a legnagyobb bűnöm, vállalom a felelősséget
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
mezis
félisten
válasz PindurAnna #51154 üzenetére
Sőt. Úgy emlékszem mintha gyermekedet dolgoztatnád, ami ugye az EU-ban tilossss !
mezis
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Blabcsi #51143 üzenetére
Na megint kiderült, hogy én nem vagyok "jó szakács" Olyan nagy barna üvegest és sose "főzök" vele
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
simonzé
addikt
válasz Borosz #51140 üzenetére
Hi Borosz! Nekem van egy AM2-es X2 4400+, valami szupercsendes Alpine7 hűtővel. De csak a már leírt, 2-3-ból elinduló, utána atomstabil, full integrált, GF6150-es VGA-s Asrock lappal éri meg eladnom. Jelezz privátban ha érdekel a kombó, és mondj árat is! Van hozzá egy jó kis Sapphire 4830-as VGA-m is ha érdekel, de az opcionális. Az alap vga-val is viszi 1024-ben a Battlefield 2-t.
I don't fit in. I fit out.
-
Blabcsi
senior tag
Ablak nyitva marad......
A szerenádot meg kint ingyen lehet hallgatni.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
luckyboi82
tag
Szoboszlón jelenleg milyen internet szolgáltatók vannak? Fürdő és környéke, T-Com és Invitelen kívül?
-
Borosz
őstag
Van nekem egy S939 és egy AM2 Sempron 2800+ procim és szükségem lenne egy AM2-es Athlon 64-es proccra. Van valakinek porosodóban egy ilyen..?
-
izomhod
őstag
van egy fekete Sony RDR-GX210 DVD felvevőm
ha érdekel valakit, írjon rám egy privátot, valami árat kitalálunk
nem divx-es[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Blabcsi
senior tag
Loki sál érdekel valakit?
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
menalcas
őstag
Ma este 8 órától PH! Foci! a Baross G. suli tortantermében, bárki jöhet
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
gyuszaa
őstag
Valakinek nincs elfekvőbe egy socket A lapja? Tesztelés gyanánt kellene, de akár meg is venném.
-
ServerWorks
aktív tag
Alaplap elcserélhető [link] cukor mentes Red Bull, minőségi bor, égetett szeszes ital vagy bármi ilyesmi jellegűért cserébe /X éve nem volt bekapcsolva, garit nem vállalok rá, de természetesen működőképes gépben üzemelt/
[ Szerkesztve ]
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
ServerWorks
aktív tag
-
lappy
őstag
Megunt, használaton kívüli kompakt méretű szobaantennát keresek, akinek van ilyen feleslegbe az dobjon már egy üzenetet.
Köszönöm!Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
mrbig25
őstag
válasz mrbig25 #51043 üzenetére
Eladó:
■ Thomson 37cm-es TV (pontos típus 14MF10C) távirányítóval, szép állapotban, hibátlan működéssel. Ár: 4000Ft
■ FSP300-60GLS SFX tápegység. Ár: 3000Ft
■ Ramaxel 2x1GB DDR3-1333 So-dimm notebook RAM. Ár: 2000Ft
■ Trust netbook táska, maximum 10-10,1"-os netbookhoz. Ár: 2000Ft
■ 46cm-es Aladin vízipipa. Ár: 6000Ft
/tartozékok: 1db cső, Vortex kerámia, alufólia, széncsipesz, hőtartó sapka, tisztító kefe, ~0,5kg Cocobrico szén/Képek a termékekről.
Ha több mindent viszel, akkor lehet alkudni....
-
nakrisz
tag
Lenovo G500-as notiba keresek kijelzőt (15,6", 1366*768 LED)
Új vagy használt is érdekel. Az ajánlatokat privát üzenetben várom. -
törölt tag
válasz PindurAnna #51114 üzenetére
Kezdődhetne kicsit hamarabb. Így pont nincs értelme odamennem...
-
kungzi
veterán
Aki szereti a focit, az nézze ezt meg
én nem bírtam abbahagyni a röhögést
-
wwhy
veterán
Fiberhost-ról/-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata? /mennyire stabil a szolgáltatás, support stb./
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
werszomjas
addikt
Van köztetek könyvelő, adótanácsadó?
Egy egyszerű kérdésem lenne adóbevallással, adó-visszatérítéssel kapcsolatban.
Pü
üdv
-
pockhome
senior tag
Hali mindenkinek!
Olcsó, megbízható, strapabíró notebookot!!!
valamint
Telefont vegyetek!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
xuldar
addikt
Esetleg járt valaki ezen a héten Poroszló és Besenyőtelek között a 33-ason?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Salex1
őstag
Nem jár valaki Auchanban a debrecenin kívül?
-
Scoobyka
addikt
Elado jo es minosegi dolgok: [link]
-
gps76
őstag
válasz PindurAnna #51075 üzenetére
De jó figura volt...Sajnálom.
Emlékszem a sok 386-os gépre amiket gyilkoltunk,meg volt egy 486-os amire még ránéznünk se lehetett,úgy féltették.... -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tehát akinek akad elfekvőben működő videokarija az alábbi paraméterekkel szóljon!Low profile
PCI-E
S-video output.
Olcsón!!!
Helyben érte megyek.
-
mrkase
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
notebookba keresnék sata vinyót, 250 gb felett
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
törölt tag
válasz Chesterfield #51099 üzenetére
Én?
-
mezis
félisten
válasz Chesterfield #51099 üzenetére
E27 - G9 konvertert már láttam. Fordítottat nem kerestél ?
mezis
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Eladó Samsung Ativ Book 9 Lite
-Négymagos AMD A6 1450 processzor
-4 Gb DDR3 RAM
-Extra gyors 128 Gb SSD
-Videovezérlő: AMD Radeon™ HD 8250
-13,3" HD LED kijelző
-HD 720p webkamera
-a/b/g/n WIFI
-1x USB3 + 1x USB2
-BlueTooth v4 ,Giga-LAN
-alumínium ház
-kártyaolvasó
-sztereó hangszóró + 3,5mm audio jack
-FullHD Micro HDMI (2x) + DisplayPort
-WIN8.1 licensz
-4-8 órás aksiÁr: 135.000 Ft
Érdeklődni priviben.
[ Szerkesztve ]
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...