- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz Peti78 #135798 üzenetére
Tartózkodási címet intéztem a múlt héten. A debreceni kormányablakokba még időpontot sem lehetett foglalni online. Vámospércsre igen. Állítom, hogy az útfelújítással járó nyűggel együtt hamarabb megjártam, mintha kivártam volna Debrecenben a soromat. Az ügyfélkapu szerint nincs lakcímváltásra formanyomtatvány. Persze van, de csak az okmányirodákban lehet beszerezni. Debrecenben mentem be a Kálvin téribe, sorok mindenhol. 2020-ban 2x kell bemenni, hogy 1 ügyet elintézz. Gratulálok az illetékeseknek a profi szervezéshez.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Black & Decker li-ion akkus marokcsavarozó csavarbehajtó - 5500Ft
Új, bontatlan Yi Smart Dash Kamera autós kamera szürke - 15000Ft
Új, bontatlan iFixit Mahi Driver Kit (48 Bits) csavarhúzó készlet - 5500Ft
Új LED fejlámpa 18650 akkus újratölthető - 3000Ft
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő Android / iOS - 6000Ft
Új, bontatlan 2 év garancia! Aftershokz Trekz Titanium Red Vezeték nélküli bluetooth fülhallgató - 18.000Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, 1000Ft/db
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
7Sony7
addikt
Mi a helyzet a városban? Elfolyt már a víz?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Blabcsi
senior tag
Nagy köszönet nektek!
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Hogy lehet megtudni melyik fogorvoshoz tartozom körzetileg?
Epreskert u 51 állandó címmel.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Keresek i7-4770 vagy i7-4790 processzort, illetve 2x8Gb 1600MHz DDR3 memóriát.
-
törölt tag
válasz Cs1csó #135780 üzenetére
Beszerzőkörúton voltunk, visszaértünk a műhelybe, esett erősen, de nem veszélyesen. Esőkabátfelső ON. Kocsi kirak, kollégáknak segítettem elrakni a napi játékokat, enyhén kezdtem átázni, ahogy a kabátról a combomra folyt a víz. Nem volt veszélyes. Azután kivittünk egy frankó kapcsolószekrényt a műhelyből, raktárba. Na akkor szakadt. Utána meg már mindegy volt.
-
bukottangyal
tag
Eladó 4X4GB SKhynix DDR3L 1600MHz(PC3L-12800U-11-13-A1)
0 km-esek
1000huf/GB
PÜ -
törölt tag
válasz csapee #135774 üzenetére
Az internetes játékfüggőség komoly dolog. :) Na meg az emberek arca, amikor az plexi/akril(?)lapig lekopott tokban lévő telefont olyan esőben piszkálod menet közben, hogy az számukra hihetetlen. :D
Szerk.: Egyszer valaki ajánlott itt egy baromi olcsó hátizsákot valami webshopból, hogy megéri. Akkor vettem is egyet, használom is. Na az sem ázott be, pedig féltettem a Glap Play P/1-et. :)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aryes #135772 üzenetére
Én. :) Bokáig jártam a vízben, beázott a gyújtóm, elázott a cigim, még nem értem haza, így combközéptől lefelé egy pacallá ázott kisvakondnadrág hűl rám jelen pillanatban, de kellett már ez, hogy értékeljük a rendes időjárást is. :)
Amúgy a 2+ éves S9+ jól teljesített ilyen időben. Bár a víztől kipuhult ujjam nem ismerte fel az ujjlenyomatolvasó, de ez volt a legnagyobb baja. :) -
nagyúr
Ki volt motorcsónakozni a belvárosban egy órája?
-
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Postára és kormányhivatalba nem lehet bejutni, órás sor...
Valaki tud infót? Valamit?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
fenergie84
addikt
Logitech G920-at keresnék váltóval!
-
-
nagyúr
válasz customer114 #135763 üzenetére
-
patex1983
őstag
válasz Aryes #135746 üzenetére
Hát....ez egy sportoláshoz kifejlesztett füles volt, így én rendeltetésszerűen sportoláshoz (is) használtam... Aztán ez nem nagyon tetszett neki... Meg egy idő után már nekem sem, hogy mindig edzés közben döglött meg... Érdekes módon mindig a bal oldali fülessel volt a baj...
Mindegy, azóta már nincs kábel, nincs bajX
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Sosem vásároltam még vastelepen semmit, viszont most szükségem lenne egy kb. 70x70 cm-es tábla lemezre 4-5 mm vastagságban. A helyi vastelepek honlapját nézegetve leginkább 1x2 m-es táblák vannak feltüntetve, de ebből lehet olyat vagy van olyan hely, ahol vágnak le belőle akkorát, ami nekem kell vagy kénytelen vagyok megvenni az egészet?"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
törölt tag
Ez a fülhallgatójavítósdi lehet engem is érdekelne.
Van egy Samsung Level U Flex* fülesem, és az utóbbi pár napban az egyik oldalon a kétutas bogyóban néha kihagy az egyik.
Ha tud valaki olyan embert aki javítani tudja, az ne tartsa magában az infót. :)
* [link][ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz aldebaran #135737 üzenetére
Ha amúgy garanciás akkor megvizsgálják mert ez egy olyan hiba ami jellemzően a nem megfelelő használatból adódik - pl. beleakadt valamibe stb. - és akkor lehet azt mondják nem csinálják meg garanciában vagy nem cserélik, amúgy persze megcsinálható, kétféleképpen:
1. veszel csatlakozót ami szerelhető levágod lecsupaszítod és beleforrasztod és kész is [link]
2. a komplett kábelt cseréled, a régit leforrasztod és a helyére forrasztod az újatGondolom az elős olcsóbb ott csak egy jack csatit kell venni, egy szerelhető jack csatlakozó kb. 500Ft vagy lehet olcsóbb, van többféle bekötési mód ezért a legjobb lenne, a fejhallgatóval elballagni egy hobbi elektronika boltba (pl. a Kossuth utcaiba a rendőrkapitányság mellett) és megmutatod mi a hiba és hogy lehet orvosolni LEHET, hogy minmális pénzért ott meg is csinálják neked magyarán beleforrasztják akinek van jó eszköze és rutinja annak nem tétel pillanatok alatt megvan.
[ Szerkesztve ]
-
ViragL
tag
Lenne néhány kérdésem a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskolával kapcsolatban, van esetleg köztetek olyan, akinek oda jár a gyereke? Most lesz ott elsős a lányom, de az iskola nem nagyon kommunikál, egyenlőre. A szokásokról lenne néhány kérdésem. Köszönöm előre is.
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Új, bontatlan Yi Smart Dash Kamera autós kamera szürke - 15000Ft
Új, bontatlan iFixit Mahi Driver Kit (48 Bits) csavarhúzó készlet - 5500Ft
Új LED fejlámpa 18650 akkus újratölthető - 3000Ft
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő Android / iOS - 6000Ft
Új, bontatlan 2 év garancia! Aftershokz Trekz Titanium Red Vezeték nélküli bluetooth fülhallgató - 18.000Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, 1000Ft/db
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
zeon.hu
nagyúr
Piac utcai Raiffeisen-ről tudtok valamit?
Reggel óta nem tudom elérni őket, eddig sose volt ilyen gond.#?*@&!
-
aldebaran
őstag
Ha egy fejhallgató kontakthibás a dugójánál, azt meglehet csináltatni, vagy inkább másik fejhallgató? Gondolom, erre nem vonatkozik garancia.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
A Lidl-ös robotporszívóval kapcsolatban van tapasztalatotok? Megéri az árát?
-
Thermaltake
tag
Sziasztok.
Eladó holmik:
]ÚJ! Konyhai vintage fémtábla 40x60cm!
Kerékpár riasztó távirányítóval + 9V akkumulátor + univerzális töltő!
KÉK színű modding kábelek PC-hez
Minimális alku belefér. -
mezis
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Zsoleszhun #135724 üzenetére
Legalább a tűzoltók hamar kint voltak.
-
törölt tag
válasz customer114 #135721 üzenetére
Vagyis a te hibád. Mindig is tudtuk, hogy nehéz természeted van, de ez azért tőled is túlzás.
-
sto1911
veterán
A kép 5:15-kor készült, nem sokkal maradtál le róla :S
-
hcs57
addikt
válasz customer114 #135727 üzenetére
Látom már..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
bukottangyal
tag
Nincs valakinél véletlenül bontáson HP pavilion..
HP Pavilion G7 hez keresek USB panelt.
Bármilyen jó ami hasonlít ehhez.max átforrasztom..PÜ
[kép] -
hcs57
addikt
Ez pontosan hova esik?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Sanki
addikt
Dehogy lesz dugó, így a víz rendesen el tud folyni.
-
sto1911
veterán
https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/beszakadt-az-uttest-a-boszormenyi-uton-4116939
Nem tudok balesetről, de ha te már huppantál, akkor igen jó szerencséd volt!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Akkor megvan a bűnös.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan kertészetet ahol gyümölcsfát tudok most venni? Alma, körte, meggy és barack érdekelne és ha lehet akkor ne legyen ceruzavékony 😄😄
Előre is köszönöm!
Üdv!
-
-
devil-k
nagyúr
válasz #05304832 #135703 üzenetére
A TV kalibrálással nem értesz egyet? Akkor annyira nem fontosak neked a színek, vagy az, amit a rendező megálmodott... Kiváncsi lennék, hogy egy Sin City, 300, Mad Max stb. jellegű filmeket hogyan állítasz be, hogy azt lásd, amit a rendező láttatni akart. Mit jelent az, hogy jól kell TV-t választani?
- mozi bolondéria -
-
pomorski
őstag
válasz Thermaltake #135704 üzenetére
Megint vihar van/lesz, vagy csak Photoshop-al levetted a villanyvezetéket?
-
Sanki
addikt
válasz Thermaltake #135704 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest