- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
válasz Fricu #134196 üzenetére
Most csak arra reagálok amit itt írtál,nem néztem utána,nem láttam híreket.
Ez így teljesen korrekt volt,ha ez igaz amit mondott. Nem parancsolt hanem kéri az embereket. Jelen helyzetben kb egyik ország sem tud garantálni semmit.Inkább a megbízhatóság,termék minőség a fontos. Korábban inkább az általad is említett Multimedia tower-t kerestem fel ha kellett valami.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
Miracast vagy chromecast van valakinek kipróbálni esetleg utána megvenni?
Csapee
-
Fricu
tag
válasz kugli #134058 üzenetére
Orbán: Kérek mindenkit, hogy viseljen maszkot, de nem tudom garantálni, hogy mindenkinek jut
AKKOR TUDOK EGY SZABÁLYT BEVEZETNI, HA MEG TUDOM TEREMTENI A BETARTÁS FÖLTÉTELEIT. MA NEM TUDOM GARANTÁLNI, HOGY LESZ ANNYI MASZK AZ ORSZÁGBAN, AMIT PATIKAI FORGALOMBAN MEG LEHET VÁSÁROLNI.
Ezért kérem őket, hogy viseljenek maszkot, de nem tudom garantálni a föltételeit, ezért elő sem írhatom kötelezettségként. Így állunk – mondta Orbán.Fricu
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Debrecenben jelenleg melyik számtech boltot érdemes keresni,ha fontos az ár-érték(minőség) arány? -
csapee
őstag
Én a Zomko-nal vettem, bár most csak az ajtóig engednek be. El kell dönteni hogy egy vagy két gyűrűs legyen az új.
Csapee
-
varmi2
nagyúr
Ha érdekel valakit, új, bontatlan szakáll nyíró, debrecenben átvehető, akár több darab is.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
dewil666
őstag
válasz kymera #134186 üzenetére
Mert van egy kapcsoló hibásom amit jövő héten vissza viszek 1 hónapos.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
csapee
őstag
-
Atomantiii
addikt
Ha már éppen fúrógépről volt szó van nekem is egy, ami még jó viszont rossz a tokmánya.
Kellene rá egy másik, de azt honnan tudom, hogy milyen kell rá? Vagyis le tudom szedni a gépről a tokmányt és menet van rajta de nem tudom milyen.
-
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
A beárazós topic sajna nem túl aktív. Szerintetek mennyit érhetnek ezek az alkatrészek?
Garancia egyikre sincs már. De mind működőképes. A ház pedig hibátlan.- Cooler Master Elite Knight 350 ház - fekete (3db 5.25" és 1db 3.5" bővítőhely az előlapon)
- Asus B85 Plus alaplap
- Kingston HyperX KHX16C9B1RK2/8X - 2x4GB kit (1600MHz) memória
- Intel Core i5-4570 LGA1150 processzor, 3.2GHz, 6MB Cache
- Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 650 Ti - 2GB videókártyaEgyben ér vagy 10-12 ezret ez?
-
kungzi
veterán
-
erdoke
titán
Van tapasztalatotok régebbi iPhone árakkal kapcsolatban? Mennyit érhet egy 64-es iPhone 5 (elég jó állapot, akksi lassan megint cserés), illetve egy 128-as, gyakorlatilag új iPhone 6? Most jött vissza szervizből, cserélték, tehát minden 100 %-os gyári, beleértve az akksit is. Elvileg még 85 nap garancia is van rá, legalábbis a márkaszerviz ennyit szokott adni a cserélt készülékekre garanciális időn túl. (Mindkettő fekete.)
A legjobb aláírás a héten
-
bul07
nagyúr
válasz rayoliviero #134163 üzenetére
Én valami ilyen maszkba gondolkodnék a helyedben
Ott ahol jön be a levegő orvosi maszkból lévő anyaggal tömíteném le hogy az szűrje a bejövő levegőtItt van hasonló csak többért [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
copass
veterán
válasz rayoliviero #134152 üzenetére
nekem van 1 db bontatlan biztex sms 5/6 st 30/ust30
[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
nagyúr
Üdv!
Van egy fölösleges Trust Tecla vezeték nélküli Billentyűzet & egér szettem,nálam csak a port fogja évek óta.Állapota újszerű,alig volt használva.Ilyen : [link]
Az egér görgője nem tökéletes-én nem akarok foglalkozni vele.Cserélném egy kisebb vezetékes egérre,amin van DPI váltó.Női kéz alá kell.Épp ezért csak hibátlan és aránylag jó állapot lenne a fontos.Akit érdekel,privátban zaklasson. -
Cs1csó
félisten
Az nagyon problémás most, mert egy a teljes arcot védő plexi az jó lehet a cseppek ellen, de belélegzéssel így is bejuthat, ugye egy fogászati kezelés közben elég közel van az orvos és a beteg arca (be-, kilégzés stb.)
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
EREDETI Gyönyörű, karcmentes Emporio Armani AR2448 férfi acél karóra -
37000-> 36000FtÚJ Aftershokz Trekz Titanium Red Vezeték nélküli fülhallgató - Bone Conduction -
17500-> 17000Ft!!ÚJ Xiaomi Youth Sport (LYXQEJ02JY) vezeték nélküli bluetooth fülhallgató -
7500-> 7000Ft!!Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő - 7000Ft
Német egyhengeres pumpa - 7Bar max. - 1500Ft
Újszerű TCM taposógép / lépcsőzőgép - 7500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, könyv borítós árának 50%-ában
Lista:Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
Morgal
aktív tag
-
ServerWorks
aktív tag
Legjobb megoldás: csak SARS-CoV-2 IgM negatív, IgG pozitív beteget fogadj
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
rayoliviero
veterán
válasz ServerWorks #134162 üzenetére
Fogorvos vagyok.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz rayoliviero #134160 üzenetére
Mit melózol?
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
rayoliviero
veterán
válasz ServerWorks #134155 üzenetére
Munkába.
Gumikesztyű nekem is van, arra nincs szükségem, de köszi. -
dew28
aktív tag
válasz ServerWorks #134158 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ServerWorks
aktív tag
válasz diablo1984 #134156 üzenetére
Azért az komoly lenne ha valaki pozitív nyomású ruhában menne vásárolni mondjuk egy egyszerű vegyvédelmi ruhának hívott fehér overál viszont nem mosható, esetleg gőzben vagy ozonnal lehetne fertőtleníteni azaz leginkább egyszer használatos.
Mindenesetre ha kell gumikesztyű valakinek azom van eladó vagy cserélném WC papírral
[ Szerkesztve ]
-
-
diablo1984
veterán
válasz ServerWorks #134155 üzenetére
Bevásárlásra, kinek a maszk, kinek a vegyvédelmi ruha!
-
ServerWorks
aktív tag
válasz rayoliviero #134154 üzenetére
Nekem csak gumikesztyű van de egyébként minek vegyvédelmi ruha?
-
dew28
aktív tag
válasz rayoliviero #134152 üzenetére
Ha olyat akarsz ami permetbiztos, akkor cat3 type 4-5-6 -ot keress. ( + EN 14126 szabvany ha a virus ellen kellene..) Ebay lesz a legjobb baratod, mert magyarorszagon perpill nincs ami halando ember szamara elerheto.
Ja es szigoruan egyszerhasznalatosak.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
dew28
aktív tag
válasz rayoliviero #134149 üzenetére
milyet? sima tychem c mondjuk? vagy pozitiv nyomasut esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
-
rayoliviero
veterán
Vegyvédelmi ruhát keresek.
-
csapee
őstag
Akkor most mindenki ellenőrizze azt a raklap lisztet és a vécépapírt hogy nem eszi már a molylepke.
Csapee
-
7Sony7
addikt
válasz Mikulásbá #134141 üzenetére
Az is kellemetlen. Én is jártam már így, de csak 1-1 dobozzal. De ebből van egy csomó.
Local1: benned bíztam.
Ráadásul az előbb még nem volt itt, hogy írtatok, csak a szerkesztési idő után láttam meg.
Kísz vagyok mára...Copass: vagy vegyen tartós hűtőt is a nemtartós tejhez
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Nem kértem együttérzést, csak szóltam, hogy más ne járjon így.
-
7Sony7
addikt
Srácok, vigyázzatok az aldis tejjel. Ha elfogy, mindig veszek egy karton tejet. Most nem volt a téglalap alakú, hanem ugyanolyan színű, de négyzet alakú. Kb egy hete vettem. Most kibontom, romlott. Másikat, az is. Nézem: 0-6 fok között tárolandó! Fasza. Oda egy karton tej. Tudom, el kellett volna olvasnom, de basszus, tök úgy néz ki, mint a másik. Gondoltam, csak újítottak, vagy valami.
Úgyhogy nézzétek meg, milyet vesztek.[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Eladnám az alábbi, felesleges cuccokat:
- Samsung SM-T230NU tablet. 1,5 GB RAM, 8GB háttértár, micro sd kártyával bővíthető. Android 4.4, kijelzővédő üveggel, karcmentes mindenütt, kihajtható bőrtokban
- Moulinex Home Bread XXL Baguette OW500331 kenyérsütőgép
- Philips HD9160 ételpároló
- Fekete színű Coolermaster Stacker ST-C01 ház dobozával, tartozékaival
- Aten CS1774 KVME Switch dobozával, kábeleivel
- Targus Atmosphere Notebook táska
- Fuji S5500 fényképezőgép
- Asus Strix Glide Speed egérpad
- Thinkpad notebook táska
- Creative Tactic3d Sigma fülhallgató (xbox 360 verzió). A mikfrofonja viseltes, de működik, ill. egyik oldalon a párna rögzítő fül kitört ezért néha kijön a helyéről.
- Eminent EM7180 médialejátszó távirányítóval.
Van még egy brand Dell Optiplex 760 asztali gép, E8400 procival, 8gb rammal, vinyó, ssd nélkül. Live linux alatt készített képernyőképek: [link]
Pár kép ömlesztve itt: [link]
Van továbbá egy Bosch GSR 12-2 (kék) akkus csavarozógépem kofferrel, töltővel, két akkuval. Az akkuk ni-cd akkuk, memóriaeffektus miatt nem igazán bírják a terhelést, cserére szorulnának. Vagy átalakításra li-ion technológiára, viszont ennek én nem állok neki, nem értek hozzá, ezért leváltottam. ha valakit érdekel kevés pénzért, az is írhat. -
nagyúr
Sziasztok! Szükségem lenne egy eredeti Xbox 360 Kinect Sports lemezre, nincs valakinek eladó? Hátha maradt valakinek RGH-zás után eredeti lemeze és feleslegesen foglalja a helyet. A miénk annyira karcos, hogy nem olvassa be a gép, és persze, hogy azzal akarnának mindig játszani a gyerekek... Próbáltam már a marketplace-ről is megvenni, de pont ezt valamiért nem lehet.
Ha vki tud segíteni, privátban keressen! -
Zola007
veterán
válasz pomorski #134125 üzenetére
Akkor pontositsd kerlek, mert egy ujsagban sok apro információ akad.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Volna pár dolgom ami lomtalanításbol jött ki.
Elektronikai dolgok, kábelek, csatlakozók, LG tv, kenyérsütő, jégkorcsolya, 2 db fúrógép, 2 db fa komód, stb.
Érdekel valakit?
Csak egyben vihető el, ingyenesen!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ServerWorks
aktív tag
válasz philipe #134118 üzenetére
Legyen saját szobája amit előtte profin fel van takarítva klóros tisztítószerrel, és ne járkáljon be hozzá senki, ajtó zárva legyen. Aki bemegy hozzá vegyen maszkot, keze jól meg legyen mosva, esetleg gumikesztyű (de azt mindig el kell dobni mert egyébként nagyon jó fertőzés terjesztő vektor) - sok mindent nem tudtok otthoni környezetben csinálni, de mégis ezek a dolgok sokat segítenek. Mi a betegsége egyénként?
-
pomorski
őstag
Sziasztok! Van-e valaki, aki rendelkezik 2020. március 26.-án megjelent CHIP magazinnal?
-Ha igen, akkor írjon már rám, mert szükségem lenne belőle egy apró információra...! (A munkahelyem előfizetője a magazinnak, de oda ugyebár senki sem jár be, mert mindenki otthonról dolgozik.) -
hdanesz
őstag
Sziasztok! A debreceni temetőbe ki lehet menni most? A honlapon/Facebook oldalon csak a szertartásokról és az ügyfélszolgálatot érintő megszorításokról van szó. Plusz kérdés,hogy a virágárusok kint vannak-e?
[ Szerkesztve ]
-
philipe
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Egy csaladtagot a korona vírus helyzet miatt a klinika intenzív osztályarol egyből haza fognak engedni a jövő hét elején, nehogy az osztályon osszeszedjen valamit. Antibakteriális szűrővel - lila - bármilyen xiaomi légtisztítót nem tudjátok ma vagy holnap honnan tudnék villámgyorsan beszerezni? Tudom, hogy a vírus ellen nem jó, de a bacik ellen segíthet. Előre is köszönöm. Üdv. Phil -
Chesterfield
őstag
válasz Chesterfield #134115 üzenetére
Közben megvan, valóban az üzemeltető felelőssége ezt betartatni.
-
Chesterfield
őstag
válasz ServerWorks #134111 üzenetére
Miért kérné? Tán szankcionálni fogják a boltokat, ha nem a megfelelő korosztálynak adnak el valamit?
-
vlevi
nagyúr
válasz szotyika77 #134107 üzenetére
Napközben olvastam, hogy a Tescoban már fél órával előtte a hangosbemondón figyelmeztetni fogják a vásárlókat. [link]
Nem csak az öregeket, hanem 9 előtt a fiatalokat.
És, igen, elkérhetik a személyit, pont úgy, mint amikor azt ellenőrzik, hogy kiskorú-e, mert akkor alkoholt nem vásárolhat. -
Cs1csó
félisten
válasz ServerWorks #134111 üzenetére
Tökéletesen igazad van de szerintem ez csak szíthatja az elégedetlenséget, nem szükséges, mint írtam, saját magunknak kell betartani.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz Cs1csó #134108 üzenetére
Nyugodtan lehet kérni igazolvány felmutatását, ahogy alkohol és dohány árusításánál is. Nem vagy hatóság, tehát nem tudod úgysem megállapítani, hogy valós e illetve ha nem mutatja nem szólítod fel, hogy igazolja magát hanem pusztán nem szolgálod kis és/vagy távozásra kéred.
-
Cs1csó
félisten
válasz szotyika77 #134107 üzenetére
Első kérdésre: igen (a dolgozó értelemszerűen nem nyugdíjas korú) Esetleg nem ebben az időben legyen az árufeltöltés tehát csak tényleg a minimális dolgozó legyen a vásárlótérben.
Második kérdés:
Nem vagy te hatóság, egyszerűen udvariasan hívd fel a figyelmét a korlátozásra és persze légy udvarias kérj esetleg elnézést ha mondjuk felháborodik, hogy 65 év felettinek nézték mikor ő még csak 59 éves mondjuk. (ez egy nőnél kritikus lehet )MINDEN szabály - legyen jogi, vagy udvariassági, szokásjogi stb. - annyit ér amennyit az emberek be akarnak belőle tartani, vagy amennyit a hatóság be tud belőle tartani.
Egy kisebb településen ahol van 1 rendőrjárőr és 10 bolt érthetően ez esélytelen, tehát itt az emberek közreműködésére van szükség.
SŐT ha egy makacs idős ember akkor jobb inkább kiszolgálni, had menjen minél hamarabb.
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Az üzletekben most 9-12-így csak 65 év felettieket lehet kiszolgálni és az eladó személyzeten kívül más (aki 65 év alatti) nem tartózkodhat bent az üzletben?
Vagy ha 12 után jön egy nyugdíjas felépítésű úr/hölgy az üzletbe akkor kérjek tőle személyit, hogy lássam mennyi idős? -
törölt tag
válasz elfelejtette #134103 üzenetére
És átveszik a kocsma szerepét az olyan kis zsákfalukban mint ahol én is lakom.
Egyrészt ez a szelep.
Ahol élek, ott van egy ilyen napról-napra élő réteg, akik között van olyan aki a kocsmából lopja a vizet, mert nincs kék út már az utcában, és a szintén onnan lopott folyékony szappannal mosogat, este nincs mivel begyújtania, ezért amit keresett elissza, hogy este 10-ig melegedjen, utána meg a 3 fokos házban aludjon meg ilyenek. Pár hónap után kialakul az alkoholfüggőség. Ok, sok esetben lehetne ezt máshogy. De mivel sajnos ezek egy része tartja fent az ipar, mezőgazdaság, erdészet egy részét, így kissebbrészt emiatt nyitva kell tartani valamit 3 után is. Mert ha ezeket az embereket akiknek az egyetlen szociális kapcsolata a munka után a kocsma volt kizárod mindenből, akkor kb az életből zárod ki őket.
Másrészt, a fent említett egyszerű emberek is dohányoznak. Ha bezárod a dohányboltot, akkor is fognak. Megvette eddig az ukrán cigit, meg a házi dohányt egy részük. De aki eddig hivatalosat töltött, vagy szivarkázott, az ha áttér a nem zárjegyes megoldásra, akkor az elég erős bevételkiesés lesz állam bácsinak. És ez a nagyobb rész*.
Ez nem igazán jó megoldás, de szükséges.
*Szerk.:
Meg elmennek házhoz inni olyan pálinkát amibe a gumicsizma is bele van főzve.... :([ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz belinho #134102 üzenetére
Hát igen, nem kicsit idióta ötlet, hogy a tüdőt megtámadó világjárvány idején a dohányboltok korlátozás nélkül vannak nyitva...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
belinho
senior tag
válasz Cs1csó #134100 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem és a családnak rohadt rossz ez így, de szerintem nem vagyunk egyedül,meg szerintem a boltosokkal is ki lett tolva rendesen.
Azt kérik minden öreg maradjon otthon, most meg mennek majd és megfertőzik egymást tömegesen.
Azért az is gáz szerintem, hogy bezáratnak mindent 15-ig, csak a létfontosságú boltok tarthatnak nyitva, bezzeg a dohánybolt az nyitva tart éjjel-nappal, és ha jól tudom a kaszinók is. -
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
EREDETI Gyönyörű, karcmentes Emporio Armani AR2448 férfi acél karóra -
37000-> 36000FtÚJ Aftershokz Trekz Titanium Red Vezeték nélküli fülhallgató - Bone Conduction -
17500-> 17000Ft!!ÚJ Xiaomi Youth Sport (LYXQEJ02JY) vezeték nélküli bluetooth fülhallgató -
7500-> 7000Ft!!Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő - 7000Ft
Német egyhengeres pumpa - 7Bar max. - 1500Ft
Újszerű TCM taposógép / lépcsőzőgép - 7500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, könyv borítós árának 50%-ában
Lista:Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Path of Exile 2
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...