- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Srácok, semmilyen boltba nem lehet menni 12 ig, vagy csak kajaboltba? ( Nem vagyok még 65)
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Cs1csó
félisten
válasz bul07 #134387 üzenetére
Nem nagyon szeretem az alkoholos italokat, egyedül a SÖR amit szívesen megiszom, de ott sem ízlik mindegyik kb. vagy 5 éve a búzasör vált be és vagy 2 éve pedig rászoktam az IPA-ra - Soproni - azóta szinte csak azt iszom.
Esetleg esti szórakozás stb. esetén vodka magában vagy valamibe keverve, de csak ha "hangulatba" akarok jönni, egyébként csak sör. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Valahol van nyitva fodrászat mostanság?üdv
-
Atomantiii
addikt
válasz szotyika77 #134379 üzenetére
Szia!
Köszi. -
SOAD19
addikt
válasz bul07 #134387 üzenetére
"Azóta próbáltam én mindenfajta sört olcsóbbat, drágábbat, Magyar, Román, meg ki tudja még milyet, de pár korty után mind ment a lefolyóba, nekem mind keserű"
Ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül ezzel. Nekem a bor se adja, meg a legtöbb alkohol se. Egy-egy finomabb pálinkát még talán megiszok. Általában Jägert szoktam inni, ha már inni kell valamit. Alkesz az hót ziher, hogy nem leszek. -
Peti78
őstag
SZiasztok!
Hova érdemes menni autós (beltéri) led izzókat venni?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #134381 üzenetére
Jó kis kacsazsíros kenyeret nem is említetted
Vagy gyerekorom egyik kedvencét a cukros zsíros kenyér
(#134384) zeon.hu
Na felőlem az összeset elvihetné a koronavírust, azt a keserű valamit
Életembe egyetlen egyszer eset jól sör(majd 40év alatt)
Még vagy 11 lehettem (1991) és Csehszlovákia ment kirándulni édesapám cége, vagyis Kassa volt a kitűzött cél, de az első falu első cukrászda-kocsma kombóig jutott a társaság
Na ott hoztak olyan rossz kólát fél literes korsóban hogy áá, utána édesanyám barna sörébe beleittam és annak olyan jó íze volt, hogy alig tudtam megállni hogy pár kortynál ne igyak többetAzóta próbáltam én mindenfajta sört olcsóbbat, drágábbat, Magyar, Román, meg ki tudja még milyet, de pár korty után mind ment a lefolyóba, nekem mind keserű
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Cs1csó
félisten
válasz patex1983 #134365 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy bőven meg lehet lenni kenyér - és pékáru - nélkül, kb. egy évig én is megvoltam. De azért túlzás rossz szokásnak nevezni, de tény sok ilyen dolog van:
- kávézás - meg lehet lenni nélküle
- minden megsózása
- cukrozott tea
- napi rutinná váló alkohol fogyasztás (ebéd előtt egy pálinka, meló után egy-két sör stb.) -
-
szotyika77
aktív tag
válasz Atomantiii #134371 üzenetére
Szia! Úgy emlékszek hogy a sámsoni úton is van egy bádogos bolt, esetleg ott is próbálkozhatsz.
-
nagyúr
Ez így elég erős csúsztatás, mitől lenne rossz szokás a kenyérevés?
Én részemről leszoktam róla pár éve, mert lisztérzékeny lettem (nem cöliákiás), azóta minden emésztési panaszom megszűnt, de aki bírja, az csak egye. Néha én is szoktam bűnözni.
Az a baj, hogy a nagyipari termelés miatt a búza tápanyag tartalma borzasztóan lecsökkent, emiatt ma már szinte csak üres kalória. A glutén pedig egy fontos fehérjeforrás, van olyan konyha, ahol hús helyett használják. Hogy néhányan allergiásak rá? Van, aki a rákfélékre allergiás, vagy a tojásra, mégse hallottam még, hogy a rákot meg tojást enni káros lenne az egészségre... -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Valaki képben van bluetooth-os billentyűzetekkel? Valami fura oknál fogva nem ébreszti fel a gépet Win10 alatt sem az egér sem a billentyűzet. Mindenfelé engedélyeztem őket pedig mint 'ébresztő' cuccok. A billentyűzetes probléma topicban kérdeztem már...de még nincs válasz. Gondoltam itt is akadhat valaki aki tud tippet adni.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm Hajdúszoboszlóra szeretne költözni, engem kért meg arra, hogy keressek neki megfelelő ingatlant.
Fizetőképes, motivált a vásárlásban.A következő elképzelései vannak:
- önálló családi ház,
- csak belterület, zártkerti ingatlan nem érdekli,
- téglaépítésű,
- 2000 után épült,
- jó állapotú,
- nappali+ három lakószoba.Ha valaki közületek (vagy ismerőse) rendelkezik ilyen ingatlannal és szándékában áll eladni, hívjon fel! Köszönöm!
Orosz Péter +36203372101Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
copass
veterán
válasz patex1983 #134370 üzenetére
csak a gluténérzékenyeknél vannak tünetek, mert a szervezetük nem tudja feldolgozni.
ezt csak orvosi vizsgálattal lehet kideríteni. pont.
alap esetben nem okoz semmilyen tünetet.
az orvosok kifejezetten ellenzik hogy gluténmentes étrendre álljon át egészséges ember csak úgy magától. mivel a glutén elhagyásával a gabona kimarad, ami fontos rostbeviteli forrás. ezért azt pótolni kell. B,E vitamin, foszfor,kálium,stb. ha ez elmarad akkor a 2-es típusú cukorbetegség kockázata jelentősen (~15%) megnő. tehát betegebb lehetsz.
extra: gluténmentes termék azon kívül hogy dupla annyiba kerül (nem semmiért van rá támogatás is) még nem feltétlenül egészségesebb akármelyik. ugyanannyi adagban ~40%-al több kalória van ~5 x annyi zsír + cukrozzák. mindezt azért hogy fogyasztható ízű és állagú legyen. tehát még a finnyás fitnessbolond is meg tudja enni.
szóval hidd el hogy nagyobb rálátásom van a témában mint neked, mert van a családban,barátok ismerősök között is lisztérzékenyek.
lányom konkrétan diófélékre allergiás. nem ehet semmit amiben van dió, mandula, mogyoró,stb. azt is megérzi ha nyomokban van jelen. nagyon sok lemondással jár ez egy gyereknek. karácsonyi csomag, diós,mákos beigli nuku, elolvasni minden feliratot,stb.
de a lisztérzékenyeknek a legrosszabb mert neki külön kell főzni. iskolában senkitől semmi kaja,süti, se a barát uzsija, nem ehet a névnapos sütijéből, nem ehet a barát szülinapi tortájából. csak külön mindent!
az agyhalott fitnessbolond meg önként szívatja magát, amikor semmi baja nincs.
mindezt azért mert milyen trendike ez a gluténmentesség, csini leszek, reklámozhatom a seggem az instán.
ostobák.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Atomantiii
addikt
Ereszcsatornához akarok venni tartót, ami keresztbe van csavarva, viszont a Rigó utcán múlt héten zárva volt, gondolom most is. Van más ajánlott hely? A Diószegi úton a bádogos boltban volt múltkor valami keskeny fajta, de az nem igazán jött be.
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
válasz copass #134368 üzenetére
Ha kicsit is járatos lennél a témában, akkor tudnád, hogy gluténra pl az égvilágon semmi szüksége a szervezetednek, vannak akik nem is tudják rendesen megemészteni, úgy, hogy nem is tudnak róla. Ettől még gyulladást okozhat ugyanúgy a belekben, az emésztőrendszerben, aminek igenis káros hatása van, pont, mint a dohányzásnak.
Az egyik az emésztőrendszert fektetheti meg szép lassan, a másik a tüdőt.
Mielőtt "istenemezel", inkább javaslom, hogy tájékozódj.
Részemről ez nem kioktatás volt, csak próbáltam rávilágítani, hogy a gyökérokot kell megtalálni.local1: Nem fogok belinkelni kenyér mentes étrendet. Ha erre nem veszed a fáradtságot, hogy magad menj utána, akkor nem akarod elhagyni. Ha akarnád, keresnéd a megoldást. Tippet már adtam. Mindenkinek magának kell kitapasztalnia mi jó, mi nem és személyre szabni.
Egy szóval nem mondtam, hogy növényevő vagyok. Nekem megvolt az oka a pékáru elhagyásának, attól még fogyasztok szénhidrátot, húsokat, zöldséget, zsírokat bőségesen.
Egy váltás az ember életében lemondásokkal jár, legyen az bármi, csak sokan ezt nem akarják belátni.Az étkezés mindig is vitatéma volt/van/lesz, mindenki másra esküszik. Ez ilyen.
Részemről lezártam a dolgot és sok sikert a továbbiakhozX
-
copass
veterán
"A kenyérevés egy ugyanolyan rossz szokás, mint a dohányzás pl...."
jó nagy baromság! rossz szokás = addikció = negatív hatások.
normális étkezés nem addikció. ezért a kenyérevés sem az, mert nincs káros élettani hatása.
az egészséges életmód hajszolása függőség, ami már viszont káros lehet az egészségedre.
felborítja a normális étkezési szokásokat, elnyomhatod a szükségleteidet és nem feltétlenül fogod észrevenni. csak amikor már baj van.
függőséget csak másik függőséggel lehet kiváltani. nem lehet "elengedni"! istenem..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Papaj x
senior tag
válasz #05304832 #134364 üzenetére
Egyik sem. Jelenlegi helyzetben örülök, h van luk körülbelül, de próbálok másnak is segíteni, ha egy mód van rá. Autót szerelek, s jelenleg nem kell mondanom, hogy nem úgy megy a dolog ahogyan kellene..
tm5: Akkor nem tudom, én használtam ilyen gépet, nem volt vele bajom (bár én böngészésre,youtube,jó pár weboldallal megnyitva .
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
tm5
tag
válasz Papaj x #134363 üzenetére
Na ezek viszont már a retro kategória szerintem. P8400 Launch Date: Q3'08
12 éves és ha még hozzáadod, hogy mennyiért bővítetted volna 4 GB-ra...
Lehet konzervatív vagyok, de ezek nálam, csak a vitrinbe valóak, hogy ilyenem is volt. -
patex1983
őstag
válasz #05304832 #134334 üzenetére
A kenyérevés egy ugyanolyan rossz szokás, mint a dohányzás pl.
Nem helyettesíteni kell, hanem el kell dönteni, hogy eszel, vagy nem eszel.
Ne azt próbáld keresni, hogy mivel helyettesíted, hanem azt, hogy hogyan tudod átformálni úgy az étrended, hogy ne kelljen hozzá kenyér.
Fontos tudatosítani magadban, hogy miért nem akarsz kenyeret fogyasztani, a "csak úgy", az nem opció.Egy rossz szokástól, függőségtől nehéz megszabadulni, de ha akarja az ember, akkor el tudja engedni. Ha nem akarja, akkor úgysem fog menni.
Én már kb. 4 éve nem eszek kenyeret, péksüteményt, semmi ilyesmit. Volt, hogy annyira kínáltak, vagy épp olyan volt a helyzet, hogy megettem egy korábban imádott sajtospogit, vagy kenyeret ettem marhapörkölt mellé (céges csapatépítőn), de rohadtul nem esett jól már 3 év kihagyás után.
Szóval csak el kell döntened, hogy akarsz továbbra is kenyeret enni, vagy sem.
Ha akarsz, akkor fogyaszd. Ha nem, akkor meg hajrá.Csak egy ötlet: rengeteg reform élelmiszert forgalmazó üzlet van már, azokat keresd fel, ott találhatsz neked is tetsző dolgokat.
X
-
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #134362 üzenetére
Igen, remélem valaki tapasztalat alapján leírja, hogy elég lehet-e, avagy sem.
2db T400 lett volna p8400-al, 2gb ddr3-al (4re bővítettem volna) 15/dbért, de sajnos elkeltek..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Cs1csó
félisten
Ezért is írtam, hogy 8-10 évnél régebbi, ami neked van az egy 7-ik generációs 3 éves proci, annak a teljesítménye még egy asztali gépben is vállalható lenne.Nekem van egy 2007-es nyári modell - 2008 tavaszán - noti akkor drága és erős gép volt T7250-es C2D procival, 3GB RAM-mal dedikált VGA-val, játékra már kb. 3 év múlva is halvány volt de még általános munkára 2013-ban is jó volt de az is már 7 éve.
Ami a fő gond, hogy a szofteverekt is már a többmagos stb. eszközkre írják és nem nagyon szereti a régi gépeket.
pl. 2010-ben hasított rajta a Google Chrome most épp hogy döcög, azóta ennyit változott a Chrome.JANIKAKA
Maximális tisztelet! Nem azért írtam, csak ha pont arra nem lesz jó amire akarod akkor csak pénzkidobás , amúgy biztos van aki tud pontos hardverspecifikációt adni ami a minimum legyen egy ilyen gépre. -
tm5
tag
válasz Cs1csó #134358 üzenetére
Most fikázod, vagy dícséred a kétmagos gépeket?
Én a céges laptopom ami kétmagos full time fejlesztek, és meglepően jól bírja. Core i5-7300U
Pont lemaradtam a négymagos gépekről, még 1 évig legalább ki kell húzni vele.
A fiam Core i3-23xx-et használ egyetemistaként. Még azzal is el lehet lenni, pedig az kb. 8-9 éves. Tenni kell mellé 8 GB RAM-ot meg egy SSD-t vinyó helyett és elég az távoktatásra. -
nagyúr
Sziasztok!
Keresnék- kis méretű, de jól működő, használható SSD-t (30-60G is szóba jöhet), valamint
- eredeti Xbox 360 Kinect Sports 1 lemezt!
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #134358 üzenetére
Pl. ezek a P procis gépek bírják ezt, legjobb tudomásom szerint. Sajnos erősebb gépre nincs keretem..
[ Szerkesztve ]
-
iscsu
tag
válasz bagyulajuve #134351 üzenetére
Vizesünk ajánlotta a Sanit 6000 típust, és - bár még alig egy hónapja van fent - jónak tűnik.
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Keresni fogok használható 2 magos laptopot, amit távoktatásra szeretnék felajánlani, mivel még mindig nincs sokaknak. Lehetőség szerint ne legyen leharcolt, akinek van, kérem jelezzen egy árral, specifikációval, s egy képpel legalább.
Az átadás youtube csatornán követhető lesz.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
EREDETI Gyönyörű, karcmentes Emporio Armani AR2448 férfi acél karóra -
37000-> 36000FtÚJ Aftershokz Trekz Titanium Red Vezeték nélküli fülhallgató - Bone Conduction -
17500-> 17000Ft!!ÚJ Xiaomi Youth Sport (LYXQEJ02JY) vezeték nélküli bluetooth fülhallgató -
7500-> 7000Ft!!Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő - 7000Ft
Német egyhengeres pumpa - 7Bar max. - 1500Ft
Újszerű TCM taposógép / lépcsőzőgép - 7500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, könyv borítós árának 50%-ában
Lista:Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
Calogero
addikt
válasz bagyulajuve #134351 üzenetére
[link]
Gépéscentrum, Cegléd utca 18. -
bagyulajuve
addikt
alföldi bázis wc csészéhez tud valaki ajánlani jobb minőségű ülőkét? (nem eladásra hanem hogy milyet tudnék/érdemes venni )
Resistencia eterna
-
kungzi
veterán
Itt lakok az István úti AKSD-től 1 percre kocsival. Na majd holnap felhívom őket. Hátha...
-
elfelejtette
veterán
válasz kungzi #134345 üzenetére
Én nem olvastam utána, az ügyfélszolgálati irodánál láttam, hogy zárva vannak, felhívtam az ottani telefonszámot, ők mondták, hogy az István útra menjek. Szerintem az a biztos, ha felhívod az István úti elérhetőséget.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kungzi
veterán
válasz elfelejtette #134343 üzenetére
Most akkor nyitva van?
-
elfelejtette
veterán
válasz kungzi #134342 üzenetére
Múlt héten voltam az István úton, a zsákokat is ott vettem a portástól, mert az ügyfélszolgálat zárva van.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kungzi
veterán
Üdv
Nem tudja valaki, hogy hol lehet leadni gépkocsi akkumlátort? AKSD zárva a veszélyhelyzet miatt. Olyan hely kellene, ahol fizetnek is érte
Köszi
-
kungzi
veterán
Digitális-analóg audio konverter DAC 5.1 DTS, DD, Dolby ProLogic II
Ára: 15.000Ft, de alkuképes mértékkel!
-
hdanesz
őstag
válasz bobace #134337 üzenetére
Nekem nagyon ízlik, főleg a többi ilyen csökkentett cucchoz hasonlítva. Frissen végképp finom kenyér és ropogós, de 2-3nappal később sem szikkad ki. 399ft...egy próbát megér ha legközelebb arra jársz és épp van belőle. Tegnap voltam és egy darab sem volt...lehet le is álltak a sütésével a mostani helyzetben.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Autómentő + tégla szállítás: [link]
-
hdanesz
őstag
A kenyér nem kenyér témához. A tescoban lehet kapni 80%-al csökkentett szénhidráttartalmú veknit. Mindössze 8,7gramm szénhidrát /100gramm kenyér...az bőven nagyon jó, mert a legtöbb csökkentett is olyan 30-40 között mozog. Ott sütik helyben és nem olyan nehéz, olajos mint a legtöbb 'egészséges' kenyér. Könnyen fel lehet ismerni mert szép türkiz zacskóban van. És semmi kapcsolatom a Tescoval...nem reklám.
[ Szerkesztve ]
-
lamiki
senior tag
válasz Papaj x #134297 üzenetére
Kiszereled belőle a panelt, majd a burkolatot vagy 2x áttörölgeted kívül-belül denaturált szesszel, aztán akár befújhatod valami kellemesebb illatú parfümmel, vagy akár húsvéti locsoló kölnivel úgy is aktuális lesz hamarosan. Pár perc működés után úgy is eltűnik az illat nagy része. Teljesen úgy sem fog a szag eltűnni, de jelentősen kisebb lesz. Bár nekem egyszer sikerült, enyhe liliom illatú lett, így egy PC egy jó darabig, egy kis illó olajtól.
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Shokkolo
addikt
Urak, én is előástam barátnőm régi PC-jét, aminek mennie kellene itthonról.
Próbáltam apróról és a megfelelő topicból árazni, esetleg ránézne valaki mennyire reális?Alaplap: Gigabyte GA-H81M-D2V: 6,5 k
CPU: Pentium... (1150): 2-3k
Ram1: 4GB Transcend 1333: 3k
Ram2: 4GB Kingmax 1600: 3k
VGA: MSI Aero GT-1030 2Gb: 15k
SSD: Intel 530 120Gb - 5K
WD BLue 1Tb - 5kVan hozzá egy fekete ház, egy 450W-os codegen táp, meg egy LG Supermulti DVD író...
de ezekről az a tippem, hogy "ajándék kategória".
Jól sejtem, hogy kompletten a HDD/SSD függvényében ez cakk pakk 30-40k között érhet reálisan?Nem egy high-end, de egy 10k-s i5-el még játszadozni is lehet rajta
A pentiummal legalábbis ment rajta az Assasins Creed"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
törölt tag
válasz #05304832 #134323 üzenetére
Ez jó kérdés. Tükörtojáshoz, lágytojáshoz pirítóst szoktam enni, de a sima rántottához ritkán van igényem kenyérre. Persze, ha van alatta valami turbó, mondjuk szalonna, kolbász, hagyma, stb, akkor persze ahhoz is.
Van pár ilyen kajás jelmondatom, hogy a húsnak négy lába van, meg amihez köret van, ahhoz nem kell kenyér, meg ilyenek.... Utóbbinál persze ésszel kell szedni.... :)[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz bagyulajuve #134326 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz #05304832 #134323 üzenetére
Reggelire turmix volt 2 nyers tojás, banán, narancs ezt ittam meg, ebédre valami rizs + hús vagy akármilyen köret és mellé valami, vacsira pedig pl. ettem 2-3 abonet kenyeret hozzá egy kis tejföl setleg megkenve margarinnal rá szelet hús zöldség stb.
Nyilván nem ettem ilyenkor pl. toroskáposztát
Tojásrántottát is lehet enni ilyen hungarocell kenyérrel vagy olyan teljes kiőrlésű szelettel vagy mivel sajnos lemondások is vannak ez már csak ilyen.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz #05304832 #134309 üzenetére
Nem azt mondom, hogy a legjobb recept de többször csináltuk már, kezdésnek ez jó lesz. Leírja a végén azt is, ha valamit másként csinálsz akkor mi történhet.
http://www.mindmegette.hu/hagyomanyos-hazi-kenyer-46990/¯\_(ツ)_/¯
-
Papaj x
senior tag
válasz #33253120 #134315 üzenetére
Köszönöm, akkor ezt megteszem amint vissza érkezett a tápegység.
U.I. Debrecenben átvehető egy FSP raider 700W tápegység még jelenleg, ameddig nem kapom vissza.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
sto1911
veterán
Csiga tészta készítő kézi eszközt hol lehetne szerezni?
-
Papaj x
senior tag
válasz ServerWorks #134313 üzenetére
Köszönöm, az gazdasági kár. Reméltem valami házi praktikával ez megoldható. Terméket visszavásárolom, s az új hirdetésben ezt jelzem. Minden esetre köszönöm mindenkinek.
-
ServerWorks
aktív tag
ózon terápia (O3)
Kingston 8GB DDR3 1600MHz SO-DIMM (laptop/notebook) RAM eladó!
[ Szerkesztve ]
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
HANDO88
senior tag
xfx rx 580 8 gb beszámitásával keresek 1070-es karit.Dobozos,nem bányászott és nem kell bányász.Ajánlat pü-ben.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #134309 üzenetére
nincs sajnos
ritkán eszem kenyeret, akkor készen veszemMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
aldebaran
őstag
Keresek 2db 6TB-os 3,5" 7200rpm belső winchestert. Ha esetleg van valakinek elfekvőben...
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Papaj x
senior tag
válasz dew28 #134301 üzenetére
Rendben, ha nem vett másik tápot, akkor jelzem neki.
schulc99: 15.6" slim, vagy normál méretű kijelző van benne? A sima ledes 10 körül vehető, slim drágább..[ Szerkesztve ]
-
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A barátnőm laptopját szeretném megcsináltatni, de nem tudom érdemes e pénzt költeni rá, vagy inkább egy újba beruházni.A gép egy ACER , i3 - 370M cpu, 4 GB, 500 GB HDD, GT520M.
Kijelző csere , belső takarítás, pasztázás, ezekre lenne szükség.
Hová érdemes vinni és hozzávetőleg milyen összegre számíthatnék ha a javítás mellett döntünk?
Előre köszi a segítséget.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
dew28
aktív tag
Thermaltake Smart SE 630w modularis tapegyseg, 2020.07.09-ig ipon garancias, vettem meg anno valamihez, de azt is elfelejtettem mar mit akartam vele, most viszont megtalaltam. 15k-ert viheto
Ugyanitt Epson XP-202 wifis nyomtato beszaradt es/vagy kifogyott tintakkal, tokeletesen mukodo scannerrel - 5k
Illetve ha mar eszembe jutott, akad egy HP IQ830ch 26" multitouch egybegep, tv tunerrel, wifi/bt, kamera, kartyaolvaso, ssd-vel, c2d procival (pontos specifikaciohoz be kellene kapcsoljam..) viszont, random ido kozonket egy pixelnyi sarga csik jelenik meg a kijelzo elso harmadaban. ha erdekel valakit dobjon egy privit. x osszegert cserebe viheto.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- nVidia tulajok OFF topikja
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...