Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Srácok, tud valaki ajánlani olyan gázszerelőt, aki ért egy régebbi típusú, nyílt égésterű átfolyós vízmelegítőhöz? Nem kombikazán, csak átfolyós vízmelegítő.
Az a probléma, hogy nem tudjuk úgy beállítani, hogy ha csak a meleget nyitjuk meg, ne kopasztóvíz jöjjön belőle, viszont ahogy hozzányitjuk a hideg vizet is a legkisebb mértékben, a gázláng lecsökken annyira, hogy hideg víz jön belőle. Próbáltuk állítgatni a lángszabályozót az előlapon, de nincs eredmény. Ha maxra állítjuk, akkor is leesik a láng, ha hozzányitjuk a hideg vizet.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Shokkolo
addikt
válasz rambo4ésfél #136194 üzenetére
+1 Posta Jánosra (köntösgátsor)
Esetleg egy telefont megér az időpontegyeztetés is"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
aldebaran
őstag
2db, hatalmas tartályos vízipuska eladó. 80cm hosszú.
Ár: 5500/db
https://hardverapro.hu/apro/vizipuska/friss.html[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük!.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Nem közlekedik valaki Nyíregyháza-Gyula útvonalon július 23-án, akinél lenne 2 szabad hely? Vagy visszafelé 25-én. Privátban keressetek, ha esetleg igen....
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Debrecenbe tudtok ajánlani rugalmas klímafeltöltős műhelyt, ahol nem kell otthagyni az autót több órára?18 éve a PH-n....
-
adorjant
őstag
Acer Aspire One 722 11,6” notebook eladó!
AMD C50 proci,4gb ram,320gb hdd,magyar gép.
20000ft
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Eladó lenne 2db okosteló:
- Nokia 5 /használt állapot, ajándék flip tok, gyári töltő, adatkábel, kék színű/
- Microsoft Lumia 535 /szép állapot, több darab tok, gyári töltő, adatkábel, kék színű hátlap/
Kijelzője mindkettőnek hibátlan, rajta üvegfólia. Mindkettő dual-simes.
Egyben 13k. Külön a Nokia 10k, a Lumia 5k....
-
kovacs65
senior tag
válasz Thermaltake #136183 üzenetére
Szúnyogháló vagy "suba anyag"
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
mongo
tag
válasz Tothgera30 #136176 üzenetére
Privát ment.
Továbbra is keresek pasztát.
-
mongo
tag
Hővezető pasztát keresek mai átvétellel!
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Van itt valakinek Xiaomi MI 9 SE 128GB , 6GB telefonja? + aki gondolkodik azon hogy eladja?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
nagyúr
válasz zsolti1debre #136170 üzenetére
Lehet alkudni,már egy tábla Boci étcsoki is elég.
Értem én,hogy nem éri meg,végül is régi szemetek.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
-
Tothgera30
Ármester
Lite-On L8H-256V2G-HP) M.2 2280 SATA III 256Gb SSD eladó.
HD Sentinel szerint 100/100%-os, 60 napot használt.
Sajnos notebook váltás miatt meg kell válnom tőle."A pokol nem hely, hanem állapot"
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Új, bontatlan Baseus CRJS01 indítás-rásegítő/zsebbika/Car JumpStarter - 17.000Ft
ÚJ, minőségi Baseus type-c és lightning kábelek - 1.250Ft
Új, bontatlan Yi Smart Dash Kamera autós kamera szürke - 15.000Ft
Új, bontatlan iFixit Mahi Driver Kit (48 Bits) csavarhúzó készlet - 5.500Ft
Új LED fejlámpa 18650 akkus újratölthető - 2.500Ft
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő Android / iOS - 5.000Ft
Black & Decker li-ion akkus marokcsavarozó csavarbehajtó - 5.500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, 1.000Ft/db
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - ColossusÉRDEKLŐDNI PM-BEN!!!!
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Bakelit lemezeket, elsősorban rock vonalon.
#?*@&!
-
pomorski
őstag
Az egyik munkatársam debreceni személyes átvétellel szeretne venni 2db 22"-24" környéki működőképes, pixelhibamentes led/lcd/akármi (csak ne batár crt!) monitort nem gamer célra. Fontos lenne, hogy az egyik TV-ként is funkcionáljon. Ha van 2db -a kritériumoknak megfelelő- eladó monitorod Debrecenben, akkor légyszi dobj egy PM-et! (Postázás/futár nem oké, mert a személyes találkozón ki szeretné próbálni a kolléga a cuccokat működés közben. Egy monitor miatt szintén ne írj, mert egyesével már találtam neki én is a hardveraprón a megyében, de sajnos különböző helyszíneken!)
-
wody21
tag
Fórumozók számára ingyen elvihető a következő DIY módon összeállított "gamer versenyülés"
[kép]
Volvo S40 felbőr anyósülése (asszem) van rögzítve néhány vastagabb léchez, alján darab szőnyeg, hogy ne karcolja szét a padlót. Évek óta nincs használatban. Sajnos nincs türelme édesanyámnak tovább tárolni a vendégszóbában, így mennie kell.Alsójózsán található, érte kell menni, nem tudom postázni.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
Hi
Lenne valakinek Cherry Mx keycap remover kölcsönbe?Csapee
-
pomorski
őstag
Én általában nem kapok csomagot, mivel csak küldöm őket, viszont most épp várok egyet. Ma megkaptam a foxpost-tól a tájékoztató levelet:
"Kedves ...!
Örömmel értesítünk, hogy ... csomagot adott fel számodra a FOXPOST automatájába, így csomagod bekerült a Vatera Biztonságos Csomagpont rendszerébe.
Amint a küldeményed megérkezik a(z) Lurdy FOXPOST automatába, SMS-ben és e-mailben is elküldjük az átvételhez szükséges nyitókódot.Ha addig is szeretnéd tudni, merre jár a küldeményed, nézd meg ITT!"
WTF?! Jól értem, hogy a Lurdy-ba fog érkezni? (Hát ez csudijó lenne, mert én a Malomparkba rendeltem...)
-
SOAD19
addikt
válasz Cs1csó #136137 üzenetére
Nyilván nekem is ez volt a prekoncepcióm, csak kíváncsi voltam, hogy milyen mérvű a túlárazás.
(#136138) local1
"Mondjuk így kezeletlenül nem sokáig fog tartani, pár év múlva lehet újrakezdeni."
Zsiványak, pár évente újra megcsinálják, kiszámlázzák, ügyes.
Persze, az egyértelmű, hogy nem az asztalos szakít ezzel, ő csak az alvállalkozó.(136141) bhonti
Két kérdésem lenne, ha megengeded. Az Rékasi könnyebb lesz. Nem rég a Pentagon közzétett videót, és elismerte, hogy azokon ufo látható. De mi látható a felvételen, egy másik földönkívüli jármű, vagy eföldi?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mi volt az ősrobbanás előtt? Egyszer a semmiből megtörtént az ősrobbanás?! Egyáltalán, miért van univerzum, tér, idő, maga a létezés, mint olyan. A hívő emberek nyilván rávágnák, hogy Isten... De Isten is csak úgy létrejött egyszer csak a semmiből?! Ki döntötte el, hogy legyen, és hogy létrehozza a világunkat? Röviden-tömören, miért létezik bármi is?
Azt hiszem későbbre jár... -
SOAD19
addikt
válasz #05304832 #136122 üzenetére
Mint hozzáértő, szakértsd már meg kérlek, hogy mi kerül, ezeken a virágládákon 1 millióba? A kerámia berakások dobják meg ennyire a végösszeget, vagy esetleg valami spéci faanyagból lennének? Laikusként horror árnak tűnik. Egy kisebb lakás ára az a 14 láda...
[ Szerkesztve ]
-
-
tahepa
senior tag
válasz micsiri #136132 üzenetére
Csupán az a probléma hogy a "kiragadott" szöveg pontosan leképezi a szöveg valós mondanivalóját.
De lehet hogy az egész szöveg mondanivalója : a bolond lyukból bolond szél fúj.
Nem kicsit agyilag rozzant lehet az az emberszabású akinek ilyen marhaság jut eszébe. és ilyen hasonlatot használ....és persze ez minősíti az őt sztárolókat is...[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Üdv. Intex medencéhez van szűrő, és az összekötő csőhöz van gumi tömítés. Ilyet hol lehet venni?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Gazkazant szeretnek cserelni, de a mostani regi tipusu, igy kemenyatalakitasra is szuksegem lenne.
Tudtok ajanlani olyan ceget (mar ha letezik) aki A-tol Z-ig mindent elvegez? Felmeres, engedelyek kikerese, stb. -
Zoller83
csendes tag
Sziasztok!
Akit esetleg érdekel:
2db iPhone 11 Pro üveg fólia eladó, vadiúj, teljes kijelzőt lefedi (Íves részt is!)
4000 HUF -
tahepa
senior tag
„A Magyar Nemzeti Galériában tárolt 1 millió képzőművészeti tárgyból 100 ezret sem állítottak ki soha, annak mi értelme van? Miért nem adjuk el az egészet, és költjük el valami másra a pénzt?” - tette fel a kérdést Kósa.
-
Fricu
tag
Urak,
lekvárnak (is...) való sárgabarack érdekelne.
Tud valaki eladót (10-20 kg-os tételeben)Fricu
-
bhonti
aktív tag
Eladó garázst keresek. Köszönöm.
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
Zsoleszhun
addikt
02:15 - kor végre visszajött az áram nálunk is.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Bakelit lemezeket, elsősorban rock vonalon.
#?*@&!
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Új, bontatlan Baseus CRJS01 indítás-rásegítő/zsebbika/Car JumpStarter - 17.000Ft
ÚJ, minőségi Baseus type-c és lightning kábelek - 1.250Ft
Új, bontatlan Yi Smart Dash Kamera autós kamera szürke - 15.000Ft
Új, bontatlan iFixit Mahi Driver Kit (48 Bits) csavarhúzó készlet - 5.500Ft
Új LED fejlámpa 18650 akkus újratölthető - 2.500Ft
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő Android / iOS - 5.000Ft
Black & Decker li-ion akkus marokcsavarozó csavarbehajtó - 5.500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, 1.000Ft/db
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
7Sony7
addikt
[link] Alföld tv cikk. Ha végiglapozzátok a képeket, ott látszik a fa. Kb 35m magas volt, ráborította a szél a vezetékekre, és így letörte az oszlopfejet.
Amúgy aki ért hozzá: Milyen súlya lehet egy ekkora fának? Gondolom tonnákban mérhető. Plusz abba a hatalmas lombkoronába, ha belekapaszkodik a szél, és kifordítja a földből, annak már van mozgási energiája.
Pallag felé, a Teva mögött balra van.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #136108 üzenetére
Ezt találtam a többi mai híradó jól elvan rejtve
Atv híradó 16:00-nál[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csapee
őstag
63a 5 pólusú csatlakozó van valakinek?
DugvillaCsapee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest