Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Kerti fúrott kúthoz szeretnék rendelni műanyag aknát, ami minimum 100cm átmérőjű., és 1.0-1.5m mély kb.
Tudnátok tanácsot adni, honnan érdemes rendelni, ahonnan jó minőségű aknát kapok jó árban?Ugyanitt vakonháló eladó (300m2), ha van érdeklődő, készítem is a hírdetést!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van itt a csoportban könyvelő vagy aki ért az alábbi témához?
A tegnapi napon aláirtam a közös megegyezéssel megszűnő munkaviszonyomat, és volt egy sor amit nem értettem, a cég képviselője pedig nem tudott rá választ adni. Családi vállalkozásból léptem ki.
Itt a 19.sort úgy értelmezem, hogy nekem járna 113.769 ft? Vagy ez az összeg csak akkor jár ha a munkáltató mond fel nekem? Vagy esetleg a szabadságokat fizetnék ki?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Matracot kell vásárolnunk az ágyunkba, 160x200cm méretben. Kemény matracot szeretnénk, hideghab vagy rugós jöhet szóba. Ketten együtt 130kgok vagyunk a feleségemmel.
Melyik matracboltot tudnátok ajánlani Debrecenben & környékén?Most láttam hogy a matracdepoban akcio van aug.31-ig. Mennyire ajánlott tőlük matracot venni?
-
szotyika77
aktív tag
BT-n kapcsolódik a Pchez.
Eddig tökéletesen működött, használom már 2020 óta, és kb 1 hónapja kezdett el így sz@rakodni.. :/ Eleinte az elemre gyanakodtam, de már nem tudom mi lehet a bibi.
-
szotyika77
aktív tag
A billentyűzet típusa DELL KM636 vezeték nélküli billentyűzet.
Elemből vartát használok, mind tölthetőből, mind simából (Loglife, Longlife Max power).
Voltokat nem szoktam mérni, ha nem megy a billentyűzetem, teszem fel töltőre az elemeket, a sima nem tölthetőt meg egy dobozba. De azokra rá tudok majd mérni.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Azokhoz szól a kérdésem, akiknek vezeték nélküli billentyűzetük van.
Ti milyen elemet használtok a billentyűzetbe? Tölthető vagy sem, és milyen márka?Az a problémám, hogy az új elemet is kb 3-4 naponta kell cserélnem a billentyűzetben, a tölthetőt meg kb 2 naponta. És nagyon zavaró, főleg mióta Home Officeba dolgozok.
-
szotyika77
aktív tag
válasz dvdbackuper #163215 üzenetére
Hopp, az egyik terméket elvitték időközben. Köszi, hogy szóltál! :)
És mivel szerkeszteni már nem tudom, ezért aki mind a 3 terméket elviszi egyszerre, az is megkapja.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy csomó dolgom, nézzetek szét a hírdetéseim között!
[link]Pl.: gyorstöltőpad, cd tartó, sony wifis fejhallgató.
Aki mind a 4 termékemet egyszerre megveszi, ajándékba kap egy Ballantine's Finest skót whiskyt (40% 0,7L)!!!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
[link]Pl.: okosóra, gyorstöltőpad, cd tartó, sony wifis fejhallgató.
Aki mind a 4 termékemet egyszerre megveszi, ajándékba kap egy Ballantine's Finest skót whiskyt (40% 0,7L)!!!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Megbízható rovarírtót tudtok Debrecenben?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
[link]Pl.: rum, okosóra, gyorstöltőpad, cd tartó, sony wifis fejhallgató.
Topiklakóknak kedvezményt adok! -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Gyeddel kapcsolatban tud segíteni valaki?
Feleségem veszi most igénybe a GYED-et, viszont vissza kellene mennie dolgozni, és én venném igénybe a GYED-et, és eljönnék a munkahelyemről fizetés nélküli szabadságra.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ilyen esetben is megmarad a TB viszonyom, vagy magamnak kell fizetni a TB-t? -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Sógórnőm tanácsot kért tőlünk az alábbi problémájában, és kiváncsi lennék a ti véleményetekre.
Sógornőm családi vállalkozásban dolgozik az édesapjával és az édesanyjával már 10 éve, kezdetben csak eladó ként, de ma már kb ő viszi az egész céget, MINDENT ő intéz, egyedül az utalásokat és a könyvelővel való egyeztetést nem. Viszont a szülei annyira keverik a családi életet a munkával, hogy mindenben az agyára mennek, a családi vitákat beviszik a munkahelyre, és a munkahelyi problémákat pedig hazaviszik, és összejövetelekkor, találkozáskor mindig előjönnek.
Nagyon csúnyán elharapozott már a kapcsolat, és most kapott egy ultimátumot. Vagy azt csinálja amiket a szülei mondanak mind családi életben, mind a munkahelyen, vagy kirugják.
Okos, értelmes tanult nő, ha nem ott dolgozna, akkor is megállna a helyén, sőt! Most jelenleg ebben a pozicioban úgy hogy ő a ,,mindenes” kap 350 bruttót, amire azt mondják neki hogy ez nagyon jó fizetés. Persze ő tudja hogy nem, és a képességeihez mérten kereshetne 1.5-2x ennyit is.Szóval kapott egy ultimátumot és március 1-ig el kell döntenie, hogy hogyan tovább.
Mi azt tanácsoltuk neki, hogy merjen kilépni és a saját lábára állni, mert ez egy mérgező kapcsolat így a szüleivel. A szülei sajnos nem fognak változni, ezt látjuk rajtuk, így neki kell szerintünk változtatnia.
Van egy olyan lehetősége, hogy elmegy gyedre 10 hónapra, mert most a férje van gyeden, és átadná neki a gyedet.
Szerintetek mi lenne a helyes lépés részéről?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Vegyetek iPhone-t és vezeték nélküli töltőt! [link]
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van itt a fórumon köztetek szülő, vagy ismerősötök akinek a gyereke a debreceni Gyermekkert oviba járt?
Szeretnék kérdezni egy pár infót az oviról. -
szotyika77
aktív tag
Szia!
Ez esetleg boxba rendelve? [link]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a dell N5040 laptopom billentyűzete elkezdett furán viselkedni. Arra gondolok, hogy leütöm a G billentyűt, és beirja az R betűt is. És ugyan ez van a P-Á, H-U, Í-W kombinációval is, leütöm az egyiket, írja a párját is, és fordítva is megy.
Ebben kérném a segítségeteket, mivel szoktam látni, hogy sok az infós a csoportban.
Előre is köszönöm!
Üdv -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Vegyetek iPhone SE 2 telefonokat (Piros és fehér), Samsung Galaxy Watch szíjat, Samsung vezeték nélküli töltőpadot és okosórát! [link]
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
A debreceni cukrászdák közül melyik az amelyiket ajánlanátok, és melyik az amelyiket egyáltalán nem?
Hétvégén lesz nálunk egy kis buli, szükségünk lenne tortákra, és mivel a Kismandula zárva van, így más cuki után kell néznünk. Mignon, Gara, Szőke, KissVirág vagy más egyéb?Előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Nézzetek szét a hírdetéseim között, hátha megtetszik valami nektek!
Pl.: okosóra, kapszulás kávéfőző, töltőpadok, iPad üvegfólia, Apple watch tok és szij, Samsung Galaxy Watch4 szíj.
Topiklakóknak kedvezmény! -
szotyika77
aktív tag
válasz hucsikoi #160243 üzenetére
Nekem is ilyen Philipsem van, és énis úgy szoktam vele borotválkozni, hogy a nagyját leszedem ezzel, a maradékot meg pengéssel, hogy babapopsi legyen. A család miatt muszáj a babapopsi és ezért a heti 1x borotválkozás.
Ha rajtam múlna csak átmennék rajta 0-ás géppel. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Debrecenben lehet valahol barnaszenet kapni?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki otthon pult alá szerelhető víztisztítót?
Szükségünk lenne rá, de nem tudom milyen lenne az ideális. Amit kinéztem, az az Aquaphor Crystal Solo gép [link] .
De ha bárkinek van másmilyen tanácsa, szivesen elfogadom. -
szotyika77
aktív tag
válasz szotyika77 #160069 üzenetére
Na igy már jó lesz! Elnézést a hibámért.
Sziasztok![link]
Pl.: okosóra, kapszulás kávéfőző, töltőpadok, tálalószekrény, iPad üvegfólia, Apple watch tok és szij.
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
[link]
Pl.: okosóra, kapszulás kávéfőző, töltőpadok, tálalószekrény, iPad üvegfólia, Apple watch tok és szij.
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Eltört a szemüvegem papucsait tartó fém szár. Szerintetek mivel lehetne megforrasztani, amig elkészül az új szemüveg?
A Visionben lett csináltatva de ők nem vállalták a javítását. :/ -
szotyika77
aktív tag
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Pl.: okosóra, kapszulás kávéfőző, router, töltőpadok, laptophűtő, babafürdetőkád, etetőszék.
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
[link]
Pl.: okosóra, kapszulás kávéfőző, router, töltőpadok, laptophűtő, babafürdetőkád, etetőszék.Topiklakóknak kedvezmény!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan köztetek aki átesett már lézeres szemműtéten? Lenne egy pár kérdésem hozzájuk!
Akár a Sasszemben, Budai szemészeti központban, Focus medicalban stb.. -
szotyika77
aktív tag
válasz Aryes #159453 üzenetére
Ha elég vastag XPS-t veszel elbírja az a polcok súlyát. Nekem 10cm XPS van a víztísztító készülék alatt, ami akkora, hogy 2 megtermett ember tudta behozni és a helyére tenni, és az XPS-nek az évek alatt semmi baja.
De amúgy a beton és tégla termékekkel az a baj, hogy mind szívni fogja a vizet.
A falra fúrható polc nem megoldás? Csak hogy a lába ne legyen a földön. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Ment valaki mostanában Pestre az M3-ason? Mennyire vannak dúgók mostanában?
Azt hallottam, hogy az útfelújítások miatt a 2.5 órás útból 3.5-4 órás lesz. -
szotyika77
aktív tag
válasz Atomantiii #159361 üzenetére
Szia!
Mi egy 130m2 házat fűtűnk gázkazánnal, falakon 15cm, menyón 30cm, padlóban 10cm szigetelés, műanyag ablakok. Általányban fizetek havonta 120m3 gázt, és 13ezer körül van az összeg. A gyerekek miatt stabil 22-24 fok a házban.
Tavalyról visszakaptam kb 40ezer forintot, mert átlagban havi 75m3-t használtam el.[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Holnap délután mennénk a feleségemmel Debrecenbe kicsit kikapcsolódni, 2-3 órára. Mivel vidékiek vagyunk és nem vagyunk naprakészek Debrecen mostani romantikus, lazulós helyeivel, titeket kérdeznélek hogy milyen programot vagy helyet tudtok ajánlani vasárnap délutánra?
-
szotyika77
aktív tag
válasz Zsoleszhun #158945 üzenetére
Szia! Beszéltem velük, 2 db van nekik pesten, de le van foglalva, igy nem küldhető. :/
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Egy kedves barátom keresi ezt a fugát, hétfőre kellene neki. Eddig mindenhol ahol kérdezte, csak rendelésre tudták hozni, és 2 hét mivel a Mapeinél sincsen. Előre is köszönöm, ha maradhat, de ha nem, akkor töröld kedves Admin. Helyileg Hajdú Bihar megye, Bocskaikert.
Kedves Csoporttagok!
Nem maradt ki valakinél mapei kerapoxy easy design 103 (holdfehér) epoxy fuga?
Nagyon szívesen átvennénk, akár bontott csomagot is.
Előre is köszönöm!
Üdv -
szotyika77
aktív tag
válasz S-eye #158807 üzenetére
Thermodam, Premio és Masterplastos van nekik, én Premiot kaptam, teljesen megvoltam vele elégedve.
A ragasztó az Ceresit Thermo Universal, a háló Premios, a dűbel pedig valami piros-barna dobozos műanyag szeges.Mondták is, hogy jókor jöttem, mert szeptembertől mennek fel az EPS árak.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Pyttawrx #157511 üzenetére
Szia!
Az lenne a problémám, hogy a dell N5040 laptopom billentyűzete elkezdett furán viselkedni. Arra gondolok, hogy leütöm a G billentyűt, és beirja az R betűt is. És ugyan ez van a P-Á, H-U, Í-W kombinációval is, leütöm az egyiket, írja a párját is, és fordítva is megy.
Azt tudom hogy a mai napon az 5 hós fiam az ölemben ráütött a billentyűzetre, de hogy hogyan tudnám helyreállitani, az már feladja a leckét.
Szerinted mi lehet a probléma? -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van itt a fórumon olyan tag aki ért a laptop billentyűzet problémákhoz?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Nézzetek szét a hírdetéseim között, és vegyétek, vigyétek őket! (Router, switch, vezeték nélküli töltők).
Több db vásárlása esetén kedvezmény! [link]
Köszönöm! -
szotyika77
aktív tag
válasz Atomantiii #157044 üzenetére
-
szotyika77
aktív tag
válasz Aryes #156735 üzenetére
Norvégia lesz az.
,,A jegybank adatai alapján a pénzmennyiség mindössze kevesebb mint 3%-a van készpénzben és a fizetési tranzakciók kevesebb, mint 10%-át hajtják végre készpénzzel. Ilyen például az, amikor valaki reggel kávét vesz egy kisebb boltban és ott készpénzzel fizet a kártyája vagy éppen a mobilja helyett."
-
szotyika77
aktív tag
válasz KROK640 #156595 üzenetére
Mi anno amikor bulizni jártunk 2005-2014ig, sose mentünk be egy ,,beülős helyre" 9-10 előtt. Mindig valamelyik havernál gyűltünk össze 6-7 fele, iszogattunk, majd indultunk tovább, Pince, Kiss Jazz, NagyJazz, Gösser, Mexican, Vadászkűrt. Itt is töltöttünk magunkba egy kicsit aztán jöhetett a Joy, Orange, Karaoke, Caribi-Silence-White Angel, Cool, Bázis, Retro, Vision. Régi szép idők, milyen jó is volt.
A mai fiatalokat kicsit sajnálom, mert szerintem már nincsenek ilyen jó helyek, és nem tudnak úgy szórakozni járni mint anno mi. Emlékszem volt egy szilveszter, amikor véletlen este 7-re odakeveredtünk a Nagy Jazzbe, már akkor a kis 12-13 évesek kint ültek a járdán és KO-n voltak. Meg is jegyeztük magunk között, hogy biztos azért csapták szét magukat ilyen korán mert 9-10 fele haza kellett érniük. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy csomó dolgom, nézzetek szét a hírdetéseim között! [link]
Pl.: iPhone X, iPhone SE, gyorstöltőpadok.
Topiklakóknak kedvezményt adok!És ma érkezik hozzá még egy iPhone SE és egy Samsung Galaxy Watch Active 2 is, az is vihető lesz!
-
szotyika77
aktív tag
válasz grizlisandor #156525 üzenetére
Szia!
Én legutóbb a Lidlben tudtam mate teát venni, mégpedig ilyet [kép] .
Igaz, hogy tavaly vettem, még ki se próbáltam.
Szerintem tea vonalon egy próbát megér az Auchan-Tesco-Spar vonal, vagy ha más nem marad akkor az internet. Nemtudom minőségben van-e különbség közöttük. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy csomó dolgom, nézzetek szét a hírdetéseim között! [link]
Pl.: iPhone X, iPhone SE, gyorstöltőpadok.
Topiklakóknak kedvezményt adok! -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy nemrég vásárolt leesésgátló! Vegyétek vigyétek!
[link] -
szotyika77
aktív tag
válasz Atomantiii #155975 üzenetére
Itt nálunk helyben 8000Ft/q a szlovák cement, annak ugye 2000 ft zsákja.
A zsákos beton 40kg-os és 2500 forint, csak ebből sok kell általában.
De a saját keveréssel mindig jobban járnak az emberek anyagilag. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire éri meg a Telekomtól vásárolni eszközöket (pl. laptop, tv, tablet)?
Arra gondolok itt hogy új készülékeket vagy 1-2 évvel ezelőtt megjelenteket futtatnak.
Ha átváltunk a telekomhoz akkor lesz 75 ezer ft készülékkedvezményünk, és nem tudom mi az ami megérné tőlük. -
szotyika77
aktív tag
válasz hentes555 #155702 üzenetére
Szia!
Én 23 éves korom óta dolgozok (most 33 vagyok.), és eleinte a kikapcsolódás az volt, ha munka után párommal mászkáltunk, kirándultunk, haverokkal összeültünk, vagy eljártunk együtt edzeni.
2017-ben költöztünk külön házba a párommal, nagy kert, gyümölcsfák, 1000m2 füves rész, kutyák stb. Akkoriban szerettük meg a kertészkedést, fűvágást, ez minket teljesen kikapcsolt. Persze emellett megmaradtak a társasjátékozások, kirándulások, moziba járás, rengeteget mászkáltunk sétáltunk, csak mentünk mint a töketlen kutya. Addigra a haverok is lemorzsolódtak, volt aki másik országba költözött, volt akivel teljesen más nézeteink voltak és az ő értékrendje nem fért a miénkbe, de a miénk se az övébe, és volt aki átvert minket így szélnek lettek eresztve. Így maradtunk egymásnak és közös programokat csinálunk.
Egy időbe reggel 5-kor keltem, és indultam kutyát sétáltatni, futni vele.
2020-ban született meg a kislányom, 2023 év elején a kisfiam. Na velük már nehezebb időt találni a hobbira, rengeteg idő velük foglalkozni. Az első gyermekem születése után reggel 6-kor vágtam a füvet! Imádom is csinálni, és teljesen kikapcsol. Most hogy itt a második gyermek és együtt kell aludni a lányommal, a reggeli fűvágásnak lőttek.
Viszont így most úgy állunk hogy naponta kb 3-4 órát tudunk személyesen beszélni és együttlenni a feleségemmel, ami sokkal kevesebb mint ezelőtt, de hát majd változik valamikor. Hogy a hobbira mikor szakítok időt azt nemtudom, talán akkor amikor már a gyerekek alszanak, vagy még alszanak. Párom akkor szokott jógázni, tornázni amikor a kicsit este elaltatja, plusz könyvet olvas ami feltölti még. Napközben 2 gyermek mellett esélytelen hobbira időt szakítani, takarítani még esetleg lehet, de a hobbijainkhoz még kicsik. Bár ahogy jön a jóidő és a tavasz, lehet kimenni az udvarra, a nagyobbik már eljátszik magában is, mellette lehet kertészkedni.Jelenleg 7-17-ig dolgozok, szerencsém hogy kb 5 percre lakok a melóhelytől kocsival, így az utazás nemsok időt vesz el. Munkahely mellett van a Lidl, így a napi bevásárlást is eltudom munkaidőben intézni hálistennek, minden más ügyet meg kb online intézek.
A takarítás hétvégére marad mindig, hétköznap már nincs erőnk hozzá, és a kicsik is igénylik hogy velük foglalkozzunk.Én annyit tudnék ajánlani, hogyha lehet a halasztható dolgok maradjanak hétvégére, pl takarítás, és amit lehet azt csináljátok közösen. Közös főzés, edzés, takarítás egy egy üveg bor/vodka&sprite/malibu&sprite mellett mégjobb lehet.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Cs1csó #155667 üzenetére
Ezt a fajtát szoktam venni, de mostanában csak 2-3 dbot tesznek ki a helyére, vagy van hogy kint sincs és az árcimkét is beveszik. Kb naponta járok, mert közel dolgozok.
Jaj te, a sima nem UHT-t nemis szoktam nézni, automatikusan erre a tej osztályra jövök. 😬🤦♂️ De köszi a tippet, ma megnézem. 😬 -
szotyika77
aktív tag
válasz Zola007 #155656 üzenetére
Laktózérzékeny vagyok, de a növényi tejet nem szeretem, pedig próbálkoztam már velük. Alpro Mandula, Zab, Joya Mandula Kókusz, és a Lidlben kapható Happy márkát is próbáltam, nem jöttek be. Egyedül ami nemvolt rossz az a Lidl Bio Zabtej, arra aztmondom, hogyha nincs más akkor megiszom.
De maradnék a sima laktózmentes tejnél, persze ha kapható, ha nem akkor váltani kényszerülök, és akkor jóljöhet a tipped, köszi szépen. -
szotyika77
aktív tag
válasz Zola007 #155645 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha itt a hadházi Lidlben laktózmentes tejet lehetne kapni. Se a stoppos nincsen, se a sima, csak növényi tej van gazdagon, de arra meg nemvisz rá a lélek, plusz 1000 ft/liter. A Pennyben sincsen itt laktózmentes tej, így maradtak a kisboltok ahol aranyáron van, vagy ha Debbe járok bevásárolni, akkor tudok venni.
-
-
szotyika77
aktív tag
válasz RandomName #155019 üzenetére
Szia!
Van egy Xbox One S gépem és az alábbi problémám van vele: Fifa 19-el játszok rajta és a tegnapi napig simán ment minden. Viszont a mai nap azt produkálta, hogy amint beléptem a játékba a Fifa offical blabla felirtatú képernyőn nem léptetett tovább. Vártam egy negyed órát ezzel a képernyővel de még mindig semmi. Na akkor restart az xboxot, újrapróbálkoztam, ugyanígy megállt. CD ki be, ugyanígy megállt. Gép ki be, ugyanígy megállt.
Letöröltem, majd installáltam és most a legelső fifa képernyő után kidob az xbox kezdőképernyőjébe. Másik játékkal nem próbáltam. Internet kapcsolat van.
Mi lehet a hiba és hogyan tudnám helyrehozni?
Előre is köszönöm a segítséget! 🤗Update: Kipróbáltam másik játékkal is, F1 2019, és itt se jut tovább a játék kezdőképernyőjén.
Már irtam az itteni xbox forumba is, de nem kaptam még választ. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van itt a topikban olyan lakó aki ért az xboxokhoz? 🤗
-
szotyika77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest