- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
dudikpal #124496 üzenetére
Az a baj hogy ELMÉLETILEG pofon egyszerű lenne cserélni a ventilátor-t hiszen leszeded felteszed a másikat beforrasztod vagy csatlakoztatod ahogy volt és kész probléma hogy direkt úgy csinálják ezeket hogy csak xopjál vele, spéci alakú formájú, csatlakozójú stb. ventit lehet oda tenni.
-
dudikpal
senior tag
válasz
dudikpal #124473 üzenetére
Köszönöm az 5leteket, egy kiporolás +olajkombó után egyelőre eltűnt a búgás.
Nyilván itt az ideje 1 venticserének, addig kihúzza remélem.
Érdeklődtem több boltban is telefonon(pc-max stb), de telefonon azt mondták, h nem tartanak vga hűtés cuccokat.
A felfogatása a bordára 3 csavaros, 4cm-es távval. Ez vmi univerzális szabványszerűség? Mert akkor nem lesz nehéz dolgom találni rá újat. Legalábbis remélem.A venti alján 2010-es dátum van, így azt mondom egész szép időt futott
-
Shummo
senior tag
Sziasztok. Debrecenben a FÓRUM környékén valaki nem tudna kisegíteni egy krimpelővel? Pár kábelt kellene csinálnom. Ezért nem akarok 3-4k-t kidobni az ablakon.
Előre is köszönöm
-
aldebaran
addikt
válasz
Papaj x #124479 üzenetére
Csak egy tipp: Lehet, nincs benne valamilyen driver, vagy a bios nem legacy, hanem uefi-n van, vagy fordítva. Próbáld meg a másikat, nem azt, amelyik be van állítva. Vagy Turn Off Fast Boot
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #124485 üzenetére
Nem nyert ez sem..
-
diablo1984
veterán
-
Papaj x
senior tag
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #124480 üzenetére
Nem. Anno biztos megoldotta a frissítés, de most pár nap alatt (az alap 10) azt mondta naprakész, s probléma maradt..
-
Papaj x
senior tag
Adott a múltkor is itt említett Asrock H81M-hds alaplappal szerelt gépem, ami win10-el nem állt le. Minden frissítést amit tudtam letöltöttem, minden driverrel elláttam, nem javult.
Nahhmost. Win7-et kapott, a gép leállításra leáll. Ergo, ahogy mondtam nem perifériás hiba.
A win10 legfrisebb update-al ellátott viszont nem települ fel, ugyanis telepítés után indításnál csak a windows betöltése logót látom.Mivel win 10 szükségeltetne, szokjam meg, vagy dobjam a kazánba? Anno ahogy írtam is, valahogy orvosolva lett, de most nem tudom mi tévő legyek, vagy mi a hiba.
-
aldebaran
addikt
Keresek:
Full HD (1920x1080) monitort, 21" vagy nagyobbat, hibátlant, max. 15e Ft., de inkább kevesebbért. -
Papaj x
senior tag
válasz
dudikpal #124473 üzenetére
Esetleg egy új kenés?
Jó zsírral nekem ismét pár évet elszokott menni.. Olykor még egy kontaktspray-s megoldás is kibír 1 évet..
Féktisztítóval kifúj, kitakarít, s mehet. Ha nem csapágyas (álltalában a kosz miatt áll be, avagy a megkeményedett kenőanyagtól), akkor ez megoldja. -
dudikpal
senior tag
Gigabyte GTS450 kártyán megadta magát a ventilátor olyan értelemben, h baromi hangos lett, berezegteti az egész házat.
Tudtok tanácsot adni, hogy helyben hol nézzek szét vmi olcsó hűtéscsere megoldásért? -
Zola007
veterán
KERESEK 7 colos tabletre fóliát / üvegfóliát
ugyanitt eladó Redmi 4A üvegfólia 3db 1e Ft
-
Zsoleszhun
addikt
2002 utáni, 5 ajtós, klímás kis városi rohangálós benzines autót keresek a feleségemnek, ha valakinek lenne ilyen az ismeretségi körében akkor ne tartsa magában
-
Zola007
veterán
barkácsolni / alkatrésznek / lemeznek a/ akármire ingyen ATX gépház [link]
belül vannak rozsdafoltok -
Salex1
őstag
válasz
PindurAnna #124462 üzenetére
téves.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Purhab kinyomópisztolyt szeretnék kölcsön hétvégére.
-
Zola007
veterán
Elektronikai hulladékgyűjtő van még az AKSD 4031 Debrecen, István út 138. telephelyén kívül?
-
EXIEZ
aktív tag
Eladó dolgok
H11 Led izzó Dobozában, csak tesztelve volt, 5000ft [link]
Fitbit Flex aktivitásméro/okoskarköto ÚJ, dobozában minden tartozékkal, 0 perces, 9000ft
TrackR Bravo bluetooth nyomköveto iOS/Android Új, 0 perces, 4000ft [link]
12V szivargyújtós autós huto/futo Dobozában, új, tesztelve volt, 3000ft [link]
PS4 Dualshock controller - fehér Új, tesztelve volt csak. Dobozában (12000ft)
CURREN férfi óra Új, tesztelve volt csak. 3000ft Minta kép
NAVIFORCE férfi óra Új, tesztelve volt csak. 4000ft Minta kép
plusz van bluetooth fülhallgató(1999), kerékpáros sisak(3000),iphone 6/6S tokok-üvegfóliák-arany színű üvegfólia első-hátsó részre + arany keret. meg vannak telefongyűrűk is.
-
Zola007
veterán
Kíváncsi vagyok, megcsinálják-e
Az egészet ki kellene cserélni, majdnem felakadtam a minap benne, mikor kikerültem egy gyalogost. -
kugli
aktív tag
válasz
dewil666 #124445 üzenetére
Szerintem felesleges azért az 1 cm nútért annyit fuvarozni. Letakarítod a sorját,hogy egyenes felület legyen,a szigetelő gumit körbehúzod,max ott,ahol nincs nút,kivágod a gumi "kapaszkodó részét,ami a nútba menne",bocs nem tudom mi a szakneve. A lényeg úgyis az,hogy a gumi felfeküdjön hézagmentesen. Több méret,több profil van. Én O profilt vettem minden nyílsászáróhoz. Fogtam egy gyertyát,lángjával szépen végig ellenőriztem minden ajtót ablakot. Tökéletes.
-
Zola007
veterán
válasz
#65675776 #124444 üzenetére
Anyámnál is raktak be egyet úgy, hogy befújt a szél.
Felragasztottam egy takarófóliát köré, majd kinyitottam a bejárati ajtót
Felfújta a fóliát a huzat, mint egy lufit.
Csináltam róla videót, megmutattam a kivitelezőnek
Volt pofája pampogni, hogy az teljesen rendben van.Ekkor beszéltem egy normális ablakossal, ő mondta, hogy ha nem ferde a fal, akkor <10mm az elfogadott beépítési hézag a gyártói utasítás szerint.
Ha 1cm-nél több pur-hab kell, az a mérés/beépítés el lett b_szva
Ha ferde, akkor is a falat kell hozzá faragni, nem az ablak méretéből elvenni. -
Zola007
veterán
válasz
dewil666 #124437 üzenetére
"Ja azt mondta hogy azok akik gyártották már megszűnt így nem tud mit tenni."
Erre mondj a művelt székely, hogy 'oszt kit érdekel?
A garanciát a kereskedelmi láncban mindig a legközelebb álló viseli.
Tehát ha az létezik akitől vetted, akkor ő neked térít hiba esetén.
Ha az, akitől ő vette már nem létezik, már az ő baja és téged nem kell hogy érdekeljen.Egyébként nem ez az első ami ilyet látok. Ezen a lakásom is ilyen az egyik, mint amiből kiharaptak egy darabot. Valószínűleg alacsonyabb minőségű ablakra kapnak árat a gyártótól, de veled kifizettetik a jó minőséget.
Sz.rrágóság magyar módra. -
törölt tag
válasz
diablo1984 #124439 üzenetére
Ez nem a minőséget mutatja, hanem a készítő igénytelenségét. Egy szerencsétlen hegesztési sorja eltávolítása nem űrtechnika, nem igényel sem komoly eszközöket, sem komoly szaktudást. Csak akarni kell. Na az hiányzott a mutatott ablaknál. A tipikus magyar építőipari "jó lesz az a parasztnak" hozzáállás. Ahogy a PURhab szerkezeti anyagként való használata is (mert ugye mérni elég 3-5 cm pontosan, a többit majd a PURhab megoldja).
Magyarországon az építőiparnak semmiféle becsülete nincs, pont az ilyen hozzáállás miatt. Persze az árakat azt tudják emelni, csak éppen indokolni nem indokolja semmi.
-
-
-
dewil666
őstag
válasz
sirály69 #124435 üzenetére
2016.08.04 építették be.
Gondolom kb 1 hónappal előtte készült az ablak.
Esetleg tennél fel képet hasonló beállításból?
Azt mondta a "szakértő" hogy a sarkoknál nem lehet másképp megoldani hogy folyamatos legyen a gumi
Pont előtte vettem 20 éves bontott németből behozott ablakot (loggia külső részére) és azon is folyamatos a gumi. És mikor mutattam akkor ismét kéz tárogatásA magas sráccal az a főnök vagy tulaj vagy mi.
Ja azt mondta hogy azok akik gyártották már megszűnt így nem tud mit tenni. -
dewil666
őstag
válasz
sirály69 #124432 üzenetére
Na szerintem meg egy kalap kaka!
Pur habot sajnálják (takaró műanyag alatt jött a hideg). Az ablak minősége csapnivaló!!
Itt egy kép:
Igen ahol a gumi össze érne ott nem igazán szigetel.
Már párszor vissza hívtam de csak széttárt kézzel "ezzel nem tudnak mit kezdeni" válasz jött. Még jó hogy nincs hideg a lakásban. -
Zola007
veterán
válasz
Chesterfield #124430 üzenetére
gyakorlatilag te vagy az
-
Dracula72
senior tag
válasz
Chesterfield #124430 üzenetére
Ott maradt a boltban
Drágább volt mint a fotel -
Adonimus
senior tag
-
depe95
tag
Valakinek nincs egy új 64GB-s usb 3.0 pendrive eladó?
-
BLeP_i
tag
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Nyílásszáró cseréhez tudtok céget ajánlani?Még megfizethető kategóriásat
-
arpeen2
senior tag
válasz
zsolti1debre #124418 üzenetére
Menj teli gumival es nem kell agyalni rajta!
-
lorcsi
veterán
válasz
ettől hitelesebb oldal nincs a témában
-
hdanesz
őstag
válasz
Április 15.-ig kötelező a téligumi. Hólánc pedig összefüggő hótakaró esetén kell. Tudomásom szerint.
Ahol tábla jelzi..ott is. De feltételezem azok az utak inkább az Alpokban találhatóak. -
zsolti1debre
tag
márciusban tervezek menni ausztriába (bécsbe) autóval. a téli gumi mettől-meddig kötelező ott? meddig tart a téli szezon ott? a guglival csak azt találtam meg, h mikortól kötelező, azt nem, hogy meddig.
-
mezis
félisten
válasz
PindurAnna #124415 üzenetére
-
mezis
félisten
válasz
PindurAnna #124413 üzenetére
Most mitől jobbkormányos ott fent az a bicikli ?
Figyelemre méltó látvány lehettél ott fönt.Rendőr mit szólt ?
-
-
EXIEZ
aktív tag
Eladó dolgok
H11 Led izzó Dobozában, csak tesztelve volt, 5000ft [link]
Fitbit Flex aktivitásméro/okoskarköto ÚJ, dobozában minden tartozékkal, 0 perces, 9000ft
TrackR Bravo bluetooth nyomköveto iOS/Android Új, 0 perces, 4000ft [link]
12V szivargyújtós autós huto/futo Dobozában, új, tesztelve volt, 3000ft [link]
PS4 Dualshock controller - fehér Új, tesztelve volt csak. Dobozában (12000ft)
CURREN férfi óra Új, tesztelve volt csak. 3000ft Minta kép
NAVIFORCE férfi óra Új, tesztelve volt csak. 4000ft Minta kép
plusz van bluetooth fülhallgató, kerékpáros sisak,iphone 6/6S tokok-üvegfóliák-arany színű üvegfólia első-hátsó részre + arany keret. meg vannak telefongyűrűk is.
-
7Sony7
addikt
válasz
mezis #124401 üzenetére
Leginkább Ac 400V ig, és szakadás (folytonosság, kapcsoló) vizsgálat. Jó lenne viszonylag hosszú zsinór, és ha fázisceruza helyett is tudnám használni. (Ha nincs csak egy potenciál, de az fesz alatt van, tudja jelezni.)
Ez a típus mintha tudna ilyesmit
Falban levő csőben, esetleg ha megtalálná, az jó lenne.
-
Sanki
addikt
válasz
Sanki #124314 üzenetére
up, még mindig aktuális
Az OTI-ban lévő endokrinológia "szakosztályt" hanyagolnám és inkább váltanék egy magánorvosra..
Tudtok ajánlani esetleg valakit, aki normális szakvéleménnyel tud szolgálni és megéri hozzá elmenni?Illetve, elektromos vezetékek miatt hol érdemes szétnézni, melyik boltokban? Kellene pl. hangszóró kábel, vagy sima elektromos kábel autóba extra világításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- E-roller topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest