Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Május 3. a kgfb biztosításom fordulója, akkor márc. 31-g fel kell mondanom ugye ha váltani akarok?
A másik kérdés : az adójóváírás ideje az 30 naptári vagy munkanap?
Ezeket nem tudom megjegyezni, pedig évente fixen van.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
bul07
nagyúr
válasz Aryes #125294 üzenetére
Rád nem hiszem hogy igaz lenne amit írtam
De amúgy létező jelenség, főleg falvakban vagy kisebb városokban(Berettyóújfalu)
Megveszik az ilyen olyan kocsikat ilyen olyan tuning, ültetés meg miegymás
Erre a faluból városból nem mennek ki mert nincs pénz üzemanyagra, tankolásnál meg a két ezresek játszanak hogy tudjanak pár kört menniNa meg a 150cm3 s@gkőszűrők, Debrecenig nem fussa a benzin így helyben nyomatják
Félre ne értsétek nem a szegényekkel van bajom(én magamat is ide sorolom), hanem ha a szegény megjátssza magát
Addig kell nyújtózkodni míg a takaró ér
Nekem például eszem ágában se volt 950e t-ért venni kocsit mert a fizetésemhez mérten sok, de ell kellet döntenem hogy veszek 500e Ft-ért egy valamilyent rá locsolok még 200-300e-ret és kit tudja milyen lesz
Vagy megveszem öcsém kocsiját amit ő rendesen karbantartott és át se kell íratnom(üzembe tartói)Megy segélyért meg éheznek a gyerekei, de cigire meg hajfestésre van pénz
Családsegítő meg védőnő semmit nem csinál(itt a falunkba is van ilyen család, magyarok, gyerekek a hó vége felé ép hogy csak kapnak enni)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szimeonov
tag
válasz Papaj x #125289 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
A helyzet az, hogy nincs tolómérőm, megpróbálok szerezni a héten és megmérem.
Nem nyerészkedni akarok vele, ha 20k-t ér akkor annyit, ha nem ér semmit akkor leadom az AKSD-n. Nincs semmi tapasztalatom a témában, ezért nem is nagyon tudom mennyit érdemes kérni érte.
Nem olyan nagy méret a 16" inkább a 215 szélessége ami miatt drágább ez a méret. -
bul07
nagyúr
válasz Papaj x #125289 üzenetére
Nagy méret
És sok csira , már ha jellemezhetem így őket
Megveszik az ilyen olyan nagymotoros nagy öreg autókat amire ilyen nagy gumi való, aztán megy a fillér b@szás mert tankolni alig bírja nem hogy új gumit venni rá
Így nézelődik a használt piacon, nevesebbek közöttHopp hopp
Most látom csak hogy van közte 2013-as gyártás is, na az már nem ér annyit
Azt hitem mind 2015-ös
Képeket néztem csak(örök hiba )Én a Firestone TZ300 A értettem az előzőt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EXIEZ
senior tag
Valakinek nincs véletlen egy nem lyukas fém katonai benzines kanna? ha nem lyukas és nem szivárog, és nem is használja egyáltalán ( porosodik ) átvenném. 5 vagy 10l lenne az ideális
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz bul07 #125288 üzenetére
Ez megint azon kategória szerintem, amihez kár hozzá szólni. De kérdezd meg magadtól, hogy mennyit adnál érte, ha neked kellene.
szimeonov: Ez is off lesz, de várom azon pillanatot, amikor a 200Ftos fogja helyettesíteni a tolómérőt.
Személy szerint a reális ára, 5/db. Aztán ezzel lehet vitát nyitok. Az, hogy jofogáson mennyiért lehet eladni, azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
bul07
nagyúr
válasz szimeonov #125283 üzenetére
~30e Ft/db az új ára kb
Én olyan 75-re hirdetném, és engednék hogy elvigyék
De itt jobban értenek hozzá, kérdez rá ott is
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
-
Zola007
veterán
válasz Dan-szan #125274 üzenetére
Csak ide raktam be, fórumtársnak.
Nekem sem éri meg ez az ingyen cucc hirdetgetés, mert csak a munka van vele, de hátha valakinek meg pont jól jön.
Horgászbotot adtam el tavaly "így" én tavaly.
Meghirdettem, hogy 2 horgászbot ingyen elvihető, ha gyerek viszi akkor adok mellé ajándékba horgos dobozt, előketartót, pár úszót, horgokat, sörétólmot. Úgy 3-an azóta is jönnek érte.
Meghirdettem 2 ezerért, másnap elvitték.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Freddycom #125269 üzenetére
Az ott dolgozók a fizetésüket vajon KP-ban kapják vagy a selejtből?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szimeonov
tag
Segítséget szeretnék kérni, tudjátok mennyiért lehetne ezért a nyári gumi szettért kérni?
Előre is köszönöm a válaszokat -
EXIEZ
senior tag
Eladó dolgok
Fitbit Flex aktivitásméro/okoskarköto ÚJ, dobozában minden tartozékkal, 0 perces, 9000ft
TrackR Bravo bluetooth nyomköveto iOS/Android Új, 0 perces, 4000ft [link]
12V szivargyújtós autós huto/futo Dobozában, új, tesztelve volt, 3000ft [link]
CURREN férfi óra Új, tesztelve volt csak. 3000ft Minta kép
NAVIFORCE férfi óra Új, tesztelve volt csak. 4000ft Minta kép
-
dewil666
őstag
válasz mezis #125276 üzenetére
Köszönöm a hasznos linket! Már tudom hol hibáztam az akkummal kapcsolatban.
AGM akkum van.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
schulc99
aktív tag
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Papaj x
senior tag
válasz Freddycom #125269 üzenetére
Egy sort te adsz, én meg egy töltőt.
Am Debben van 3500 körül szent annán Delight, vállalható minőség, évek óta használom."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
őstag
Valakinek van elfekvőben, eladósorban egy HP töltője? Ez a kis henger alakú, 4.5 mm-es csatlakozó. Készpénzzel fizetnék és hogy lássátok, hogy nem viccelek, teszek be a pénzről képet.
Amúgy tényleg kéne egy ilyen töltő.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz mezis #125266 üzenetére
És mennyinek kell lenni a sav sűrűségnek. Még van is ilyen mérőm
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
mezis
félisten
válasz dewil666 #125264 üzenetére
Ha csak keveset kell pótolni, akkor inkább desztillált víz. Jobb az akkunak, ha nem magasabb a savsűrűség.
(Van ám savsűrűségmérő is !)mezis
-
bul07
nagyúr
válasz dewil666 #125264 üzenetére
Elégnek kellet volna hogy legyen amit mellé csomagoltak
Mikkor én csináltam simán ellepte és megfelelő volt a szintHívd fel a gyártó képviseletért vagy ahonnan vetted hogy mit tanácsolnak.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Motorba vettem akkut, mert a régi elhunyt.
Ugye ezeket száraz akkuként árulják és van hozzávaló 6 cellás sav is amit 1:1-be bele kell tölteni.
Bele is lett töltve de észre vettem, hogy mintha kevés lenne mert a lamellákák tetejét nem éri el a sav. Ez normális? Vagy töltsek hozzá akku savat?
Pont ilyen csak 7Ah-s
[link]KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #125258 üzenetére
Igen, csak a vizet nem tudom mivel kiszívni belőle.
Le tudom csavarozni a 4 ülőlapot
.
Ha valakinek van nedves porszívó, de kölcsön nem szívesen ad ilyesmit, azonban vállalná, hogy ha elviszem hozzá a 4db vegyszerrel már befújt ülőlapot és helyben kiporszívózhatom, azért is nagyon hálás lennék!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
Dolgozik közölünk valaki szerszámgép szervízben?
Konkrétan egy Metabo BS 18 LTX Impuls gépet kellene megszénkefézni.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
pomorski
őstag
Van-e itt a topikban olyan kedves (vagy nem kedves) fórumtag, aki 1994-1997 között járt/tanult a Bessenyei György Szakközépiskolába Berettyóújfaluba(n)?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #125250 üzenetére
Láttam többfélét is Sparban, de nem mertem megvenni
Zsákszövet szerűség.Volt por állagú, amit csak rá kell szórni, de az nem tudom mennyire tisztít jól.
A habban/folyadékban én is jobban bíznék.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #125253 üzenetére
Nekik volt vagy van ezen a részen a szabászatuk? (Már nem emlékszek melyik kapun mentem be, elég régen volt)
Jó pár éve voltam itt méretett vegyenek, de elsőre nem lett jó, másodikra se, de elhoztam mert nem voltam hajlandó többet várni, nadrággal voltak gondok
Végén már mondta hogy mérjék le farmert amibe vagyok és azt másolják le
[ Szerkesztve ]
-
zsizsef
senior tag
Helló!
Vennék rca és s-video (piros, fehér, sárga) kb 2m hosszabbító kábelt, Gyereknek táncszőnyeghez kell. Privátban keress ha van. Köszönöm! -
Papaj x
senior tag
Debrecenben hol lehet jó áron öltönyt vásárolni, avagy mi áron kell számolni?
Nem kell Armani minőség.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
4db szövetborítású konyhai szék ülőlapját szeretném kitisztítani.
Milyen szert javasoltok rá?
Illetve valaki a Faraktár utca környékén tudna kölcsönadni egy fél órára egy nedves/vízszűrős porszívót erre a célra, nekem csak sima van.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mezis
félisten
válasz bagyulajuve #125246 üzenetére
Kertvárosban volt áramszünet, nem mikro, hanem kb egy órás. Közben volt párszor mikro áram.
mezis
-
bagyulajuve
addikt
Újkertben nem tapasztal valaki mikroáramszüneteket?
Resistencia eterna
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Zsoleszhun #125242 üzenetére
2009- es 118- as BMW-t árul egy ismerős jó áron.
Ha érdekel, írj rám.#?*@&!
-
Zsoleszhun
addikt
2002 utáni, 5 ajtós, klímás kis városi rohangálós benzines autót keresek a feleségemnek, ha valakinek lenne ilyen az ismeretségi körében akkor ne tartsa magában
¯\_(ツ)_/¯
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Levi's 501-es, W30 L34 farmert, kék és fekete színben, akár többet is.
Továbbá Tronsmart Encore S6 fejhallgatót.
8"+ Hoverboard-ot.
#?*@&!
-
őstag
Köszi az ajánlásokat az öblítőre!
-
dewil666
őstag
válasz vlevi #125234 üzenetére
Az nem is olyan régi
Van itt feleslegben monitorral akár:Abit NF7 alaplap,
AMD Athlon 2600+ proci,
512Mb ram,
Ati 9600 vga,
20Gb Maxtor hdd (hallhatóan ciripel, süvít) de működik ,
Cd-dvd olvasó,
USB kártyával.Kitakarítva, újra pasztázva minden amit kell.
Frissen telepített Windows XP SP3!
Monitort (LG) is jár hozzá.5.000ft
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
NSiS
tag
Sziasztok,
Eladóak az alábbi dolgaim:
Ikea Ladda YH-990 BF elemtöltő (AAA és AA, újszerű, mindössze 1x használt) - 1500 Ft
Logitech Z130 hangfal (jó állapot) - 4500 Ft
Vileda Cleaning Robot, dobozával, töltőjével (keveset használt, jó állapot)
18000 FtTablet tok 10" Case Logic (újszerű) - 1500 Ft
LG 23MP75 IPS monitor (első tulaja vagyok, jelenleg is használatban van, hibátlan), eladás oka: állítható magasságú monitorra váltás - 28000 Ft
TP-LINK TL-WN725 USB Wi-Fi adapter dobozával (keveset használt, alkalmi internethasználatra megfelel, komolyabb letöltési sebességek esetén nem ajánlott) - 1000 Ft
Gateway DT 55 PC ház (mATX) - 1500 Ft
GREX bukósisak (kék, L-es méret, nagyon jó állapotú, már néhány éve csak szekrényben tárolt, eladás oka kihasználatlanság) - 12000 Ft
SONY MDR-EX15LP fülhallgató (bontatlan, fehér színű) - 1000 Ft
Az árak alkuképesek, képeket még nem tudtam mindegyikről készíteni idő hiányában, de folyamatban van, kérésre küldök.
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
Régi asztali gépbe valakinek van eladó hardver méltányos áron, vagy esetleg ingyen?
-
csizs
aktív tag
Nokia 5 telefon - a forumon 4900ft kedvezménnyel!
[link]1x éve a prohardveren!
-
Zola007
veterán
kellene nekem búzafűnek egy 80-as virágláda beltérre fekete vagy fehér színben
egyrészt hol kapok olyat, ami nem az a bűnronda f.sbarna vagy zöld műanyag?néztem ezeket az önöntözős típusokat
pontosan hogy működnek és milyen gyakran kell a vizet utántölteni?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mezis
félisten
válasz arpeen2 #125217 üzenetére
Nekem a prohardver.hu egyáltalán nem töltődik be a Firefox-al csak a Chrome-val.
Az FF-en reklám blokkoló működik, elég hatásosan. Nincs reklám nincs honlap ?A reklám már lassan kriptopíz lesz ? Ha tudnák megrendelők azt, hogy mennyire hatástalanok ezek a reklámok, egy fillért nem költenének reklámra. Vagy lassan oda jutunk, hogy addig nincs WEB lap, amíg végig nem görgetek egy halom reklámot és legalább 80%-ban nem adok helyes választ a látottakkal (hallottakkal) kapcsolatos keresztkérdésekre ?
[ Szerkesztve ]
mezis
-
-
Papaj x
senior tag
válasz Chesterfield #125219 üzenetére
Majdnem monitort törtem a légy miatt..
-
Cs1csó
félisten
Valaki megvehetné már
[ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
dbius
veterán
Eladóak az alábbi dolgok:
- Coolermaster Stacker ház [link]
- Aten CS1774 KVME Switch [link]
- Targus Atmosphere Notebook táska [link]
- Fuji S5500 fényképezőgép [link]
- Asus Strix Glide Speed egérpad [link]
- Thinkpad notebook táska [link]
- SB Creative Tactic3d Sigma fülhallgató (xbox 360 verzió). A mikfrofonja viseltes, de működik, ill. egyik oldalon a párna rögzítő fül kitört ezért néha kijön a helyéről.
- Genius Maurus GX egér
- Fekete színű Sunbeam Rheobus 4 csatornás 5,25" méretű előlapi ventillátorvezérlő (3 pin!) Csak maga a vezérlő van meg, doboza nincs. Ilyen, itt pedig egy videó
- Fekete színű, alaplapra csatlakoztatható, 5,25" előlapra szerelhető USB 3-as panel, 4 csatlakozóval - ilyen
- Asus DRW-24B1LT Lightscribe sata dvd író
- Arctic Rc Turbo Module PWM - RAM hűtőventillátor
- Dell E178FPv 17" monitor. Csak maga a monitor. Szellemképes a képe, ez ingyen vihető, ha valaki értejön. -
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Levi's 501-es, W30 L34 farmert, kék és fekete színben, akár többet is.
Továbbá Tronsmart Encore S6 fejhallgatót.
8"+ Hoverboard-ot.
#?*@&!
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Vásárolt valaki közületek már a Mediamarktban a 0% THM-re?
Mennyire bonyolult az ügyintézés? -
schulc99
aktív tag
Eladó
-Samsung 172V monitor - 3500 Ft
-Kingston 2x1 GB DDR2 800 ram - 2000 Ft
-Gigabyte GA-MA78GM-US2H - 7000 Ft
-AMD 7750 processzor - 2000 FtÉrdeklődni privátban lehet.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
őstag
Öblítőkből melyek azok, amik intenzívebb illatúak, sokáig érződnek? Van ajánlásotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest