Hirdetés
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
Üdv!
Olyan 40e HUF-ig fogok keresni vgat. Szerintetek mi lehet a legjobb vétel ezen téren? Sajnos ebben nem nagyon vagyok otthon, R9 290-en gondolkodom.
Nyilván vannak tesztek, de mire átnyálazom, lemegy a nap.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
mezis
félisten
Mai gyöngyszem:
Hogy tudok fizetni?
Az Ön esetében a bankkártyával vagy banki átutalással történő fizetés nem lehetséges, mert a bank
átutalása 7 munkanapra van szükség, és ez nem lehetséges, mivel az utolsó fizetéskor 2019.01.20.
Tehát az adófizetésekről szóló 216. számú pénzügyi törvénynek megfelelően csak speciális esetekben
fizethet a bitcoinon keresztül.
A magyar kormány mindig támogatta a kormány által védett és támogatott virtuális valutát, a Bitcoint.
Különleges esetekben a polgárok Bitcoinon keresztül adhatnak adót. Ez egyszerűvé és gyorsá teszi az
üdvösséget.
Mi az a Bitcoin?
Bitcoin van, és most meg tudok fizetni
Most már 6970,38 Forint kell fizetnie. a becsült 0,0068 BTC-t a következő címre:
1DvBEhy739yZSiq4SX9ZGHpM2oJtSZDKvR
A számítógép azonnal igazolja az ingatlanadó megfizetését, és mentesül a bírósági büntetés alól.
A fizetés után kérjük, küldjön e-mailt a TO tax@hu.nav.gov címre, amely tartalmazza a fent említett
nevét, címét, azonosító számát és dokumentumszámát.
A pdf file végén pedig volt egy kis érdekesség (kitöröltem, mielőtt egy másik, nem Adobe kukkolóval megnyitottam volna):
3 0 obj<</Length 3053/Type/Metadata/Subtype/XML>>stream
<?xpacket begin="" id="W5M0MpCehiHzreSzNTczkc9d"?>
<x:xmpmeta xmlns:x="adobe:ns:meta/" x:xmptk="XMP Core 4.4.0-soda">
<rdfDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#">
<rdfescription rdf:about=""
xmlns:xmp="http://ns.adobe.com/xap/1.0/">
<xmpormat>application/pdf</xmpormat>
<xmp:ModifyDate>2019-01-12T00:10:47+01:00</xmp:ModifyDate>
<xmpreatorTool>Soda PDF</xmpreatorTool>
<xmpreateDate>2019-01-08T23:50:09+01:00</xmpreateDate>
</rdfescription>
xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
<dc:creator>
<rdf:Seq>
<rdf:li>mourad molur</rdf:li>
</rdf:Seq>
</dc:creator>
</rdfescription>
xmlns:pdf="http://ns.adobe.com/pdf/1.3/">
<pdfroducer>Soda PDF</pdfroducer>
</rdfescription>
</rdfDF>
</x:xmpmeta>mezis
-
Peti78
őstag
Tehát szeretném helyretenni a dolgokat. A kezdeti pancserkodás orvoslásra került egy jó szerviz által, amely garanciát vállal a tevékenységere, számlával, stb. Az, hogy ez nekunmennyibe került, ne bántson senkit, mert nem őt terhelik ezek a költségek. Az, hogy bárki ebből a történetből a negativumokat tudja kiemelni, az sem engem, sem a barátnőmet nem minősíti. Nyilván, amennyiben csak annyit írok, hogy jön megy, pöc-röf teszi a dolgát, talán nem ment volna át a beszélgetés abba az irányba, hogy azt nézik, hogy mi lett elrontva két éve. Az, hogy gyakorlatilag egy rakás olyan alkatrész volt az utóbbi idobencserelve, amely a kocsi hatralevo életében mar nem lesz cserés, senkinek nem szúrt szemet.
Az autó ára 300 ezer forint. Aki értékeli a vezermutengelyt, kuplungot, féket, és a többi, még sok-sok kilometerig mukodokepest cserélt alkatrészt, az elviszi, és ha az utolsó szervizt belekalkulaljuk, 100 ezerért van egy autója. Aki bontószokevenyre vágyik 150 ezerért, kérdéses eloelettel, vegye meg azt.hangsúlyozom, hogy engem ez a 300 ezer forint nem visz sehová, és ha nem kel el, inkább megtartom, harmadik autónak is jobban megfelel, minthogy elpocsekoljam. Mindenki azt vesz amit akar, én pedig ennyiért adom. Hahu- 350 lesz az ára, ennyi kedvezmenyt megérdemel egy kiemelt fórumtárs.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
atike
nagyúr
Eladó dolgok:
TP-Link gigabites PoE adapter - TL-POE150S (új, ki lett bontva, de nem lett felhasználva)
4 000 Ft3 000 Ft---
ASUS AT5NM10T-I mini itx alaplap (használt, rendben müködik, hátlap nincs meg hozzá) ilyen
benne 1 db Kingmax 2 Gbyte DD3-1333 SO-DIMM memória10 000 Ft8 000 Ft (az alaplap és a memória együtt)----
CSX 2 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 1 000 Ft
CSX 1 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 500 Ft
Kingmax 2 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 1 000 Ft -
bambano
titán
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Átfolyós gázos vízmelegítő cserét nem csináltatott mostanában valaki?
Ha igen lenne kedves egy üzenetet írni?Lenne pár kérdésem.Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
7Sony7
addikt
Lidl ben kedz multifunkciós detektor "észleli a fát, fém és áramvezetékeket". Használt valaki ilyet? Elsősorban az érdekelne, hogy fúrás előtt falban mennyire bitzosan vedzi észre a vezetéket?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
kugli
aktív tag
Bakker! Mi folyik itt??! Bedobott a srác egy eladó autót,erre szétszedi a társaság. Mit képzel,hogy költeni mer az autójára?!
Ha van kalapja atért,ha nincs azért?? Ha egy széthajtott széteső sz@art akarna eladni megérteném a rinyálást. Vagy ha úgy közlekedik,hogy életveszélyes az autó,és lesz@rja mások életét is. Foglakozott vele? Igen. Költött rá? Igen. Használt autót akar eladni,nem újat. Egyes emberek baromira el vannak tévedve. Minőségi új használt autót szeretnének venni. Ráadásul úgy dumál a banda,hogy a kocsit papíron se látták,hogy lehet így itélkezni,főleg nyilvánosan?! -
Peti78
őstag
válasz Drughi #122879 üzenetére
Az autó eladó, de nem minden áron és nem mindenáron. Meggazdagodni nem fogunk rajta, de hála Istennek nem abban a helyzetben vagyunk, hogy feltétlenül el kelljen adni. Az asszony szereti, de meggyőztem, hogy kinőtte.
Majd jön valaki, aki értékeli, hogy gyakorlatilag új kuplung, vezérműtengely, fékek, stabok, 4 ezerrel ezelőtt olajcsere, gyertyák, vízhűtő van benne. Ha meg nem, akkor rohangáló autónak megmarad.[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Sárcok, nincs benne vki, vmelyik MLMes szektában? Feleségem venne a csemetéknek TURBOKID vitamin csomagot kicsit sokkalom az árát, szerintem baromság, de legalább olcsóbban lenne jobb lenne...
-
Drughi
addikt
válasz Drughi #122878 üzenetére
Megnéztem hahun:
Leszámítva néhány cabrio modellt, 3db van feltéve 900e Ft-os áron ( komolytalan), de ezekben 100e KM alatt ígérnek.
A jobb állapotúak 400e Ft-ért vannak feltéve, köztük jó pár pofás állapotban, úgyhogy valahol ebben az árkategóriában kell keresned a helyét.Persze ha nem sürgős felteheted többért is, azt neked kell eldönteni, hogy árulni akarod vagy eladni.
Magamat kijavítva talán kis szerencsével még az utolsó szervízhez képest kereshetsz is rajta.
Xiaomi 14T
-
Drughi
addikt
válasz Peti78 #122871 üzenetére
Meghirdeted 300K-ért, leírva szépen a listát, amit nekünk.
A nepper, vagy a román piacos, vagy épp a 18éves első autóját kereső azzal fogja kezdeni, hogy van 150e-ért is (bontószökevény) és add oda ennyiért.Mázli kell hozzá, hogy olyat találj, aki értékeli azt, hogy mennyit költöttél rá.
Xiaomi 14T
-
bambano
titán
válasz Peti78 #122875 üzenetére
nem akarlak megbántani, de ezen a hibalistán az látszik, hogy kókler szervizben kendácsolták az autót.
két vezérléscsere egymás után, majd harmadjára alsó fogaskerék csere?
9800 forintos gumi? 53 rugó körül kaptál négy gumit, négy felnit, meg egy felszerelést centrírozással?
10 havonta főtengelyszimmering csere?35 ezer forintból komplett vezérléscsere meg toronycsapágyak? meg is látszik, secperc alatt vitted mégegyszer, majd harmadjára is szétborították a motort.
és hol a garancia?
az korrekt, hogy elmondod az autó összes hibáját, jobb, mintha később elővesznek érte. de az is látszik ebből a listából, hogy nagyjából három havonta lesz baja a kocsinak.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Peti78
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #122871 üzenetére
Az biztos hogy nem sajnáltad rá
És mi jön helyette?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #122868 üzenetére
Erre gondoltam
2017. 05. Olajdekni csere: 5.000ft alkatrész + olajcsere + olaj: 20.000ft
2018. 05. 08.: (199.237km)
Cserélve lett: olaj, levegő-,olajszűrő, elosztófedél, rotor, gyútógyertyák, olajteknő tömítés. (57.802ft)Mert ha jól megcsinálták akkor még csepegni se csepeghetett volna, így a 2018-as tömítés csere érdekes
Na igen de ha hiba listával adod el akkor már nem a te felelősséged, tudja mit vesz és annyi
Mikkor nemrég eladtam a robogómat, az utolsó kis hibáját is elmondtam amiről tudtam , ha úgyis kell akkor vigye, meg minden előzményét mit miért volt cserélve( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #122866 üzenetére
Hát nem tudom
Ha valaki ígér érte vagy 250-et, akkor is bukó
Kár volt műszaki vizsgát csináltatni rá, nélküle eladtad volna vagy 100-125e Ft-ért és akkor jobban jöttél volna ki az egészből
De már mindegy
Amúgy a listában vannak érdekes dolgok
Miért kellet majd egy év alatt kétszer cserélni a olajteknő tömítést?
Első még lehet durva folyás miatt, de a második miért, takarításra gondoltam, de egy év alatt nem indokolja[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
válasz bul07 #122863 üzenetére
MGX-906 a rendszám, innen már minden info megtalálható.
De adom a linket is.
Azért adjuk el, mert új autó kerül a családba, és három már sok lenne.
(#122865) bul07 Tényleg sok lett ráköltve, de rendben is van a gépjármű.
Az enyém is rendben van, veszélyes üzem az autó, nem szabad vele viccelni.
Bocs, az új műszaki még nem szerepela linken
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz pomorski #122864 üzenetére
Egy 23éves autónál az utolsó két év már csak adalék
Amúgy jó nagy számok vannak, sacra vagy 800.000Ft fel van sorolva az elmúlt két évre, kemény
Én nem adnám el főleg hogy jó ha annyit kap érte amennyit most utoljára ráköltött (Használton 200-300e Ft között mennek)
Hajtanám míg megy
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #122862 üzenetére
Mondjuk hiányzik
Milyen motor
Milyen kivitel(Kombi, Sedan)
Meg esetleg egy rendszám hogy le lehessen kérdezniUtolsót felesleges volt rákölteni, majd annyit ér az autó
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Eladó lett az asszony 1996-os F Astrája teljesen friss műszakival. Műszakilag kifogástalan állapotban van, akinek van kedve, böngéssze át a listát, a javításokról. Tavaly május óta a Belme-Car Kft-nél szervizelve, minőségi alkatrészekkel. Ettől az időponttól kezdve számláva igazolva minden.
Akit érdekel, mennyit ad érte?
Jelen állapotában költségmentes autó. Persze ami elromolhat az el is romlik.
SZERVIZ:
2016.08.01-től:
2016.09.24. 171.000km-nél: toronyszilentek, vezérműszíj szett, levegő- pollen-, olajszűrő, olajcsere, jobb oldali talpascsapszeg, főtengelyszimering, motoröblítő folyadék. 35.000Ft.
2016.10.06. féltengely külső-belső gumi csere: 16.000Ft (munkadíjjal, alkatrésszel)
2016.10.07.: téli gumi szett, felnire szerelve: 53.000Ft (4x9.800Ft (Saetta) + felni, felszerelés, munkadíj)
11.04. 5.fokozat fogaskereke, szinkronagy 22.000ft+8.000ft munkadíj
11.17. Akkumulátorcsere: 14.000Ft
2017.
2017.01.26. olaj-gomba csere: 4000ft
2017.02.07.: 179.000km
2017.03.14.: vezérműszíj szettben + alsó fogaskerék csere: 40.000ft+20.000ft munkadíj
2017.04.03.: olajcsere + olajszűrő csere 182.000km!
2017.04.05. motormosás alul-felül
2017. 05. Olajdekni csere: 5.000ft alkatrész + olajcsere + olaj: 20.000ft
2017. 07.: kuplung csere + főtengelyszimering: 60.000ft munkadíjjal
2017.09.11: benzinszivattyú csere: 40.000ft (új) + 5000ft munkadíj
2017.09.29.: vezérműtengely+himba+hidrotőke csere: 55.000ft (új!) + 25.000ft munkadíj (190.000km)2018.
2018.02. jobb első irányjelző csere újra: 1.890ft
2018. 05. 08.: (199.237km)
Cserélve lett: olaj, levegő-,olajszűrő, elosztófedél, rotor, gyútógyertyák, olajteknő tömítés. (57.802ft)
2018. 05. 25. (199.563km)
Cserélve lett: stabilizátor (2db), lengőkar (2db), üzemanyagszűrő, futóműállítás. (67.231ft munkadíjjal)2018.07.24. (201.090km)
Cserélve lett: vízhűtő, fagyálló: 42.499Ft munkadíjjal
2018.08.23. (202.000km)
Cserélve lett: hőkapcsoló: 13.575Ft munkadíjjal2019.01.11. (203.890km)
Cserélve lett:
• kormány gömbfej
• fékdob és fékbetét felújítás
• kerékfékhenger
• kézifék kötél
• fékolaj
• féktárcsa
• fékbetét
• hátsó ablaktörlő motor
• futómű ellenőrzés/állítás
• karosszéria javítás
• műszaki vizsgáztatás
Mindösszesen: 205.764Ft munkadíjjal.[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
Nagyon köszönöm mindenkinek tv ügyben a hozzászólást .
Megoldódott a dolog, találtam csavarokat ami passzolt, még az is lehet azok voltak benne eredetileg is.
7Sony7 : ezt azért megnézem majd, jól jöhet a tartalék csavar.
hcs57 : én is pont így gondoltam, míg le nem szedtem a falról és szembesültem a dolgokkal. De ez viszont benne van a user manual-ban, ott M8 csavart ajánlott a felfogatáshoz.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
-
qfm
őstag
Debrecenben panel beltéri ajtó cserével kapcsolatban van valakinek jó tapasztalata? Tudtok valakit aki kompletten és jó minőségben elvégzi a feladatot? (kiszerelés, beépítés, szükséges javítás a falon)
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
addikt
válasz Dan-szan #122840 üzenetére
Nekem úgy dereng, hogy a talphoz használt csavarokkal kell a fali konzolhoz is felfogatni, tehát a fali konzolból felszabadult csavarok lesznek a talp csavarjai...
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Zola007
veterán
azt hittem több fogja mint 4
nekem talán volt benne
ilyet szerintem tudok adni hosszabbat, de az enyémben nem ilyen volt[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cs1csó
félisten
válasz fuwiradis #122850 üzenetére
Magánhasználatú készülékről lenne szó vagy valami hivatalos helyen használt készülékről? Mert ha hivatalos hely akkor a tűzoltóságtól rendszeres időközönként jön ember ellenőrizni ennek van egy rendje.
A magán célú eszköznél nem tudom, gondolom van rajta valami szavatosság stb.
Debrecenben amúgy tudok egy boltot az Autóbusz állomás mellett: [link] ott tuti mindent tudnak erről.
-
dew28
aktív tag
válasz fuwiradis #122850 üzenetére
a kik vegzikkel kapcsolatban google a baratod, az arak nagyjabol az eves alapkarbantartas 1500-2000ft, az 5eves egy 6kilos keszuleknel 5-6k kornyeke perpillanat.
biztosan van olyan is aki csak latatlanban rateszi a papirt, de nem gondolnam hogy az a jellemzobb
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
-
dew28
aktív tag
válasz fuwiradis #122848 üzenetére
Ha idoben eszreveszed, kis meretu tuzhoz eleg lehet a 6kg.
hivatalosan evente ellenoriztetni kell mindegyik tipust, nyilvan, ha otthonra akarod akkor figyeld hogy a nyomasmero ora zoldben legyen, de maximum 3-5 evenkent tipustol fuggoen akkor is mindenkeppen ellenoriztetni kell!
ennek fenyeben, illetve hogy egy 5kg co2 olto kisker aron 20-25k korul van, en megfontolnam hogy csak porral oltobol tartanek inkabb kettot. ha megvan a baj, akkor max kicsit takaritani kell. Persze ha szervertermet uzemeltetsz otthon, akkor utobbi bekezdesem targytalan
Kocsiba pl csak CO2-al oltot ajanlanek, egyreszt nem robban fel a tuzo napon mindent fehersegbe boritva, max elengedi a nyomast, masreszt jobb az ego kabelekre ezt fujni..
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
válasz dew28 #122847 üzenetére
na azert ez mar sokkal jobban hangzik. en most a fentebbi pelda alapjan kovetkeztettem, hogy 6 kg is felejtos barmilyen celra.
pl. egy 6kg porral olto (mert pl nincs a polcon/szerkenyben olyan amit tonkretesz a porral oltas vagy csak nem sajnalom) + 6 kg co2 akkor ha tenyleg problema a mocsok? ez hasznalhato mar megfeleloen ha az ember idoben eszreveszi a dolgot? nyilvan ha tok ures a lakas, akkor mint halottnak a csok, de most nem errol beszelunk
[ Szerkesztve ]
-
dew28
aktív tag
válasz fuwiradis #122843 üzenetére
Az a helyzet, hogy 1kg meg ahhoz is keves, hogy hamis biztonsagerzetet adjon. bar ha csak a gyufat akarod vele eloltani, arra jo
5-6 kilos keszulekek mar hasznalhatok kisebb tuzesetekhez, a gazzal oltas azert jo, mert tiszta kornyezetet hagy maga utan (inkabb elektromos tuzekhez), de pl fa/papir/tapeta oltasra sokkal(!) hatekonyabb (azonos toltet meretnel) a porral olto.
Olaj, zsir, egheto folyekony anyagokra meg a hab a tuti.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
válasz diablo1984 #122845 üzenetére
ha 1 kg egy csucsdiszre elegseges, akkor inkabb felejtsem el az egeszet? esetleg mas javaslat?
-
fuwiradis
aktív tag
van itt most sparban akcio tuzoltokeszulekre (interspar). megeri az vajon? 1kg nitrogen, abc kategoria (errol nem tudok semmit), 3 matyas.
kene nekem valami panelba, olyan elvarasokkal hogy
mindent oltson
ne vagja tonkre a lakast (szoval co2/nitrogen van meg valami? gondolnam nitrogen kenyelmesebb mert az kevesbe gond ha megreked. amugy is van eleg a levegoben)nem tudom, karbantartas, ellenoriztetes dija?
ti milyet tartotok?
-
bul07
nagyúr
Több fajta van típus függő
Csak úgy nem próbálkoznék mert nagyon gyenge, és volt hogy a saját csavarját megszakítottam, pedig nem is nagyon húztam, gyenge
-
Dan-szan
senior tag
válasz Zola007 #122837 üzenetére
Fotót nem tudok most,már a fiaméknál van,és tolómérőm sincs . De ugye nem értjük félre egymást,a csavar nincs meg...
Egyébként mielőtt elvittem hozzájuk próbálgattam az itthon fellelhető csavarokat és egy ilyen alaplapnál használatos csavar talán jó lenne csak hosszabb méretben.
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Zola007
veterán
válasz Sanki #122834 üzenetére
Én adok szívesen, nálunk hozzák ha kell, ha nem
Múltkor hajnal fél 5-kor csenget be, hogy nyissam ki, mert reklámújságot hozz.
Utána már aludni se tudtam, annyira izgatott voltam, hogy milyen akciók vannak a Tescoban.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Dan-szan #122830 üzenetére
egy fotó jó lenne róla és a hossza, átmérője tolómérővel mérve
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Sanki
addikt
Epreskert utca környékén lakik valaki? Hozzánk kb 2-3 hete alig dobnak be újságot, legutóbb pl már akkor lett bedobva, amikor több újság is érvényes volt 2-3 napja.
-
Dan-szan
senior tag
Samsung tv (pontos típust most nem tudok) eddig a falon volt, most vissza akarom tenni lábon állóra de nem találom a 4 kis csavart sehol. Hogyan és honnan lehetne oda csavart szereznem? Samu szerviz ilyennel nem hiszem hogy foglalkozik.
-
Zola007
veterán
válasz kugli #122823 üzenetére
jól mondja mezis, a tőkesúly miatt kell
egy átlagos mosógépben van ~25kg vasbeton darab 2-3 részben, az szétverné belülről a gépet
egy Boschból vettem ki nemrég, mert egyedül vittem le a pincébe és nem mindegy hogy 70kg vagy 50 kgBeerdrinker: feültöltősnél függőlegesen menne át a pánt, nem vízszintesen
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz kugli #122823 üzenetére
A dobot nem feltétlenül kellene rögzíteni (és nem is a dobot, az üstöt rögzítik a csavarok), hanem azt az igen nagy ellensúly, ami az üsthöz van rögzítve. Ha ez nem lenne, kíméletlen szállítás esetén károsíthatná a mosógépet, vagy képzeld el az a konténerhajót, amikor a hullámzás hatására rezonanciában elkezdene lötyögni benne 10000 db ellensúly....
[ Szerkesztve ]
mezis
-
kugli
aktív tag
válasz Zola007 #122822 üzenetére
Van egyáltalán szükség dob rögzítésre?
A hűtőknél pl ott van a fektetve nem szabad tárolni,szállítani szöveg. Korábbi munkahelyemen volt szerencsém (vadi új) hűtőgépeket is szállítani,rakodásnál csak pislogtam amikor a srácok össze legózták a raktérben a rakományt,aminek a fele legalább fektetve volt. -
Zola007
veterán
válasz Beerdrinker #122818 üzenetére
Egyébként mai napig nem értem miért nem oldható meg egy bolondbiztos szerkezet.
pl. raknék a mosógépre körbe egy vastag műanyag pántot, ami elöl lefogja az ajtót, hátul pedig a dobrögzítő csavarok azon mennek keresztül.
Tehát ahhoz, hogy egyáltalán az ajtaját ki tudják nyitni egy új mosógépnek, mindenképp ki kellene venni a dobrögzítőket, hogy le tudd venni a pántot
Problem solved.[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Van egy HIBÁS Toshiba Satellite L500D laptopom.
Nem tudom mi lehet a baja, bekapcsolás után fekete képernyő. Azelőtt a Bios képernyőn kb 5 percet ült. A hangkártya le van benne égve.
Töltője megvan, akksija kb 40 percet bírta.
2x2GB DDR2 ram van benne és egy 320GB-os WD HDD.
Turion M500 CPU és Mobility Radeon HD4650 GPU van benne.Ha esetleg van olyan itt a topikban, aki laptopok bontásával foglalkozik és elvinné, írjon rám és megegyezünk.
-
Salex1
őstag
Valakinek van esetleg eladó TV okosítója? Android vagy esetleg Raspberry kellene amin elfut a kodi.
-
Papaj x
senior tag
válasz Beerdrinker #122818 üzenetére
Nálunk 1 mosás, vagyis fél mosás után beletörtek (szerencsére beletörtek
), mivel leállítottam. Persze 1000-esen próbáltam ki..
Első centrifuga után majdnem az előszobában volt a gép, s meglepetés volt, h több csavar van a hátában mint kellene.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Beerdrinker #122816 üzenetére
Beko gép? Épen jöttek ki?
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Beerdrinker
tag
Köszi mindenkinek!
Anyóst nem ültetjük rá, nehogy már élvezze anyuka a dolgot...
Viccet félretéve, továbbítottam az infót, a dobrögzítő csavarok valóban nem lettek kivéve a gépből...
"Where is Jessica Hyde?"
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #122814 üzenetére
Ez esetben visszavonom.
Semmi bajom veled, a hirdetéssel kapcsolatban sem azért írtam, de privátban kifejtem.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
válasz Zola007 #122812 üzenetére
A gépet nem én szereltem be, csak bekapcsoltam... Tudván azt, h ez már meg lett oldva.. (mivel nem tartózkodtam itthon, ezt egy vízszerelő kötötte be). De félek attól, hogy valamiért nem vagyok szimpatikus magának.
Gépjármű gépész szakember lennék, aki autót szerel. Ha éppen oda jut.[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
Igen jégoldó lett volna na de igy még ilyen nem volt hogy befagyjon. Írtam a forgalmazónak kíváncsi leszek mit írnak vissza. Két lehetőség van vagy a jégoldó rossz vagy az időjárás jelentők hazudnak
[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #122810 üzenetére
minden mosó és szárítógép használati útmutató ezzel kezd, legtöbb gép tetején vagy ajtaján külön rajta a figyelmeztetés.
Tudom, a magyarok többsége szerint az fölösleges lom, mert mindenki úgy születik, hogy ért mindenhez. Mindenhez is.
De azért egy gépésztől/autószerelő szakembertől elvárná az ember, hogy a piktokragmmokat megnézze
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
-
Papaj x
senior tag
válasz Beerdrinker #122804 üzenetére
Hátul 4 csavar, én is így jártam. Plusz a dob melletti nikecel. Én már csak a dobba beletört csavarokat szedtem ki, s viccesen a fém csavar tört, szerencsére..
-
micsiri
tag
A rögzítő csavarokat kivetted ?
-
Zola007
veterán
dobrögzítő csavarokat és hüvelyeit kivetted?
-
Drughi
addikt
Eladó Xiaomi MI 8 lite 4/64 GB-os telefon.
Újszerű, 3 hetet használt, gyártói garanciával.
Grátiszt tok + 2db bontatlan minőségi üvegfólia.Iá: 70.000ft
Xiaomi 14T
-
wwhy
veterán
Anyóst ráültetni?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bambano
titán
szabályosan megpakolni?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Beerdrinker
tag
Srácok, lányok! Adjatok már valami tanácsot, ötletet, mit kell csinálni egy zsír új mosógéppel, hogy centrifugálás közben ne ugrálja körbe a fél házat.
"Where is Jessica Hyde?"
-
Papaj x
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz lappy #122790 üzenetére
mi befújni szoktuk a jeget, nem beletuszkolni
de működhetMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest