Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz atike #122694 üzenetére
persze, azért védeti le. logikus!
"A védjegy az egyes áruk és szolgáltatások eredetének azonosítására szolgáló jogi oltalom. Megkülönböztető képessége folytán az áruknak és szolgáltatásoknak sajátos, eltérő jelleget ad, ezzel biztosítva, hogy a fogyasztók (vásárlók) az összetévesztés bármely eshetősége nélkül megkülönböztessék az adott védjeggyel ellátott árukat és szolgáltatásokat mások hasonló áruitól vagy szolgáltatásaitól."[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
bagyulajuve
addikt
Nem tudjátok hogy a Tüzépker nyitva van-e? Telefonra eddig nem reagáltak.
Azt láttam, hogy a Gulyás tüzép zárva
Resistencia eterna
-
atike
nagyúr
válasz copass #122693 üzenetére
A cikkben:
"...nem akarja korlátozni a jelkép használatát, és pénzt sem akar keresni vele.
Az RTL által megkérdezett szakértő szerint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala nem fogja engedélyezni a bejegyzést, mert személyiségi jogsértést követ el. A hivatalnak több hónapja van elbírálni a kérelmet."
-
dewil666
őstag
Eladó Kingston Hyperx 64Gb pendrive.
235/135, olvasási/írási sebesség.
9990ft
Érdeklődni privátban!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Salex1
őstag
Tudtok olyan futár céget, aki egy komódot (135x80x40) el tud szállítani?
-
Papaj x
senior tag
Emphaser EM12NEO - 12" 30cm-es mélynyomó - 600/1000W - ajándék láda
ÁR: 16.900. HUF
Laptop processzorok - P6100 - i3-370M - i5-3320m - i5-3230m
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Cs1csó
félisten
válasz atike #122686 üzenetére
Magam részéről pedig utálom az ilyen suttyó hirdetéseket, az ilyen ember nem korrekt a korrekt az meghirdeti mondjuk 55-re ha egy hétig senki akkor 50-re ha senki akkor 45-re és azért talán elviszik.
Az a baj hogy ez a MI hibánk "vevőké" ugyanis az ilyen hirdetést mindenkinek IGNORÁLNIA kellene, és előbb utóbb rájönne az illető, hogy ha nem ír valós árat akkor a kutya sem fog KOMOLY eladónak venni.
"Folyamatosan tokban tartva, elöl hátul fóliával volt védve, így új állapotú."
Az új állapotú az amit még soha senki sem használt. Erre lehetett volna azt írni: újszerű alig használt (leírva esetleg hogy mennyi ideig használta jelen esetben a gari alapján kb. 1 hónapig gondolom egy évet adtak rá még 11 hónap gari - tehát gondolom 1 hónapig volt használva.
-
Drughi
addikt
Eladó 2db okostelefon:
1, Xiaomi MI 8 Lite 4/64GB
-Gyári független, 100% új állapotú, 11 hó gyári garanciával2, Huawei P9 lite 2017
- Telenoros, szép állapotú, 11 hónap gyártói garanciávalCsere egyik esetben sem játszik.
Xiaomi 14T
-
bul07
nagyúr
válasz atike #122676 üzenetére
Amúgy ha már ingyen meglett a Weather App Pro akkor elkezdtem használni
(#122677) aryes
Elég sok telefonra van ráhatásom a környezetembe, eddig mindig minden telefonra felraktam
Ezután csak lebeszélem róla az embereket
Mondjuk amúgy is bajom volt az alkalmazással, nem olyan már mint régenAmúgy nem amiatt hogy mit cenzúráztak hanem eleve a cenzúra miatt, tehát a cenzúrával magával van bajom
(#122679) 7Sony7
Igen
Az obcén volt de nem reagáltak ilyen gyorsan és ennyire drasztikusan ez a különbség[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ha cenzúráz az időkép akkor én is cenzúrázom őket a telefonomról, és az összes olyan telefonról ahol tehetem
([link])
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
atike
nagyúr
Eladó dolgok:
TP-Link gigabites PoE adapter - TL-POE150S (új, ki lett bontva, de nem lett felhasználva)
4 000 Ft3 000 Ft---
ASUS AT5NM10T-I mini itx alaplap (használt, rendben müködik, hátlap nincs meg hozzá) ilyen
benne 1 db Kingmax 2 Gbyte DD3-1333 SO-DIMM memória10 000 Ft8 000 Ft (az alaplap és a memória együtt)----
Eaton 5E650I szünetmentes tápegység ilyen
akksi nélkül (az akksija elöregedett, kiszedtem)8 000 Ft6 000 Ft
új akksival (12V, 7,2 aH - ilyen volt gyárilag is benne)11 000 Ft9 000 Ft----
CSX 2 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 1 000 Ft
CSX 1 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 500 Ft
Kingmax 2 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 1 000 Ft -
Zola007
veterán
válasz Sanki #122671 üzenetére
nincs
Omronnak előnye még, hogy 3 év gari és ha a 3. évben beküldöd /viszed a pesti szakszervizbe, akkor ingyen bemérik és kalibrálják, ha szükséges
Sámsoni úton van egy vérnyomásmérő kalibráló szaki, azt hiszem 4e Ft, ha olyat viszel, ami kevésné márkás
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz mezis #122668 üzenetére
akkuval ne használd, érzékeny a feszre a nyomásszenzor
inkább vegyél egy hálózati adapter, nem is értem miért nem bírják +2e forintért mellé csomagolni
Régen járt a legtöbbhözMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
EXIEZ
senior tag
Eladó dolgaim:
Beats Studio fejhallgató - 20k - HA-n hírdetem is
Fitbit flex okoskarkötő/aktivitásmérő IOS/ANDROID - 9k ( bontatlan )
Fejlámpa, 18650 akkus, akkuval vagy nélküle is adom
H11 LED izzó, csak tesztelt, dobozában.kérdések pm-ben
-
mezis
félisten
-
Zola007
veterán
válasz Sanki #122661 üzenetére
ez vérnyomásmérő, nem VGA, ezen nem spórolunk
az egészsedről van szó, nem 3 fps-ről WoWban
omron m3/m6 vagy valamelyik beurer 15ezer felett[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz Sanki #122661 üzenetére
Ezek csak játszani jók... Vettem már Aldis infrás fülhőmérőt, másnap vissza is vittem. Egy drága Beurer hőmérőt viszont több mint 10 éve használok és nagyon pontos (csak a gombja van már szétmenve). Az olcsó vérnyomásmérőkkel se hiszem, hogy jobb a helyzet... Sajnos rá kell szánni a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Srácok, ezva lidl-féle vérnyomás mérő jó? Van valakinek?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
HANDO88
senior tag
24-es monitort keresek. IPS panelost,freesync nem hátrány.30 k van rá.
[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
diablo1984
veterán
válasz Papaj x #122645 üzenetére
a pd alapjáraton az üzemanyag adagolás miatt füstöl kéken, az nem feltétlenül olajevés miatt!
A tdi-nél még dugattyúrepedésről nem, de hengerfej repedésről már hallottam. De az én b4-esemnél sem a pancsolt gázolajtól kopott szét a motor, sokkal inkább a longlife tesco-s olajtól, hosszan, sok-sok km alatt.... -
Papaj x
senior tag
válasz diablo1984 #122644 üzenetére
Azért írtam több motort, s köztük nem túl "megbízhatót".
1.9 tdiből még nem láttam nem dugattyúrepedtet, pdből még nem láttam nem füstölőt. Én, s nálam.
Nálunk a d4dbe beletöltik a traktoros gázolajat, s nem értik mi a baj. Ugyh. ez egy szélsőséges látásmód.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
diablo1984
veterán
válasz Papaj x #122642 üzenetére
a régi 160 lovas 5 hengeres sprinterek a világból kimentek, de jellemzően az a motor nem nagyon volt városi szaladgálósban, annak a korszaknak a mercijei is már rég szétrohadtak akár pár évesen is!
Adatnak adat 100e km-rel is le lehet fingatni egy motort, anno a passatomban 247e km volt, és Debrecen-Budapest-Debrecen távon benyalt 4 liter olajat és a füstjén nem is látszott! A henger oválisra volt kopva, az az elnyűhetetlen 1,9 tdi motor, ami még így is télen a -20fokban pöccre indult, utána egy vagyont kellett a motorjára költenem....Ezt is ha 400ezerrel hirdették volna, meg sem néztem volna. Faternak a mai napig van egy ugyanilyen verdája(anno az tetszett meg és az alapján vettem az enyémet), most van benne 260 e km, még gyári a motor, gyári a porlasztó, a turbó, az adagolóban kellett egy tömítésszettet cserélni, mert szivárgott belőle a gázolaj, de ami napig megvan immár 15. éve és egy gramm olajat sem eszik! -
Papaj x
senior tag
válasz Papaj x #122642 üzenetére
*ignisre
Jettára visszatérve mikor megvettem, s műszakizott, 15 év után plusz 30km volt benne.
A hírhedt isuzu motorok is hasonlóak.. aki "karban tartja" megy az több száz ezret, de kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány 100-200 ezrest kellett regenerálni.. Kb újraépíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Zola007 #122640 üzenetére
15 éve nem ment az órája.. Ezért csatlakozik ide.
Attól függ, milyet.diablo1984: Legutóbbi sprintert ismerősöm 949 ezer kmel adta el, vater a gazt 1.2mval (merci motor), én a bmw e30amat 2 éve 760ezerrel, s mai napig mennek. De.
A lényegi része mindig az, h volt-e szervizelve, s nem a km. 80 ezres autók kb romon vannak, akár hasonló típusokból.
Egy swiftet is nyűttem 160 ezer kmtig. 250 ezrrel vettem, s köszöni, jól van. De szervízelik. (vagyis én szervizelem).
Egy hírhedt szar ecotec x14xep vásárláskor 240 ezer volt, most 560 ezer. S nem csörög, jön megy megáll.Itt csak arra akarok kitérni, h a km csak egy adat. Nem az számít.
80 ezer kmt futott ignist nem egyre mondtam, h ez tk.[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Papaj x #122639 üzenetére
hát igen, de a megtett kilóméterekkel arányosan kopnak a dolgok és mikor már nagyon gyűlnek a kopok, a magyar emberek elkezdik leszarni az autót és mikor eladják, már a keze-lába lóg, a szerencsétlen megveszi és cumizik. Legegyszerűbben a futásteljesítménnyel lehet behatárolni, hogy egy autó mennyire érheti meg a ráfordítást és nem utolsó sorban a későbbi eladáskor sem mindegy, ha nem egy 500ezret futott roncsot kell eladni, mert azt sz@rért-hugyért sem lehet, hiába mondod, hogy végig szervizelt, de már elhasznált ócskavasnak hat a legtöbb vásárló jelölt szemében!
Volt már nekem pár autóm, megnézéskor-kipróbáláskor nem láttam bele egyik motorjába sem, ebből 2nek a motorját fel is kellett újítani, mondanom sem kell, hogy mindkettő csillió km-ről lett visszatekerve, egy vagyonban kerül még egy régi dízel motort is felújítani, pár év múlva annyit sem kaptam érte, mint amit a motorra költöttem....De szerintem úgy korrekt az eladó részéről, hogy nem manipulálja a km-t, én sem manipulálom a kp-t, amivel kifizetem a sz@rját......
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Papaj x
senior tag
válasz diablo1984 #122638 üzenetére
Kicsit elmegyek a tárgytól, de nagyon mégsem. Jelenleg egy jettával járok napi szinten, 32 éves, óra szerint 500 ezer km.. Mert megtehetem. Vagy ezt hogy kell érteni?
A km, az mindig is csak egy dolog volt. Bár igen, az "új" autóknál ez egy olyan adat, hogy lehet-e még használati tárgy, avagy csak bontóval kell egyeztetni.
Általánosan a km, akit érdekel, szerintem sosem látott mögé a dolgoknak. Most ez lehet jó, hogy látjuk, de lehet nem.
12 éve foglalkozom lassan autókkal, napi szinten, s a km pont azon adat, mint a cm3.. Egy autó nem ettől lesz sem jó, sem rossz..[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz diablo1984 #122635 üzenetére
elmeletben az elso par evre ott az auto szervizkonyve, amiben ismet lehet hazudni barmit
mas: mit nem adnek erte, ha egesz evben havas / csuszos lenne az ut. mindenki szepen kenyelmesen 30-40-nel megy a varosban, talan csokkenne az idegbeteg kozlekedok szama...
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Xelo
addikt
üdv! egyik cimborámnak van egy eladó Asus Geforce GTX 1050 Ti Expedition 4GB videokártyája 1év bolti garanciával 40000Ft-ért, személyesen átvehető Debrecenben. ha érdekel valamelyikőtöket írjatok privátban.
-
dewil666
őstag
válasz diablo1984 #122632 üzenetére
Uj autókat nem vizsgáztatnak átadás előtt?
Mikor a motort vettem akkor a kpm-nél le vizsgáztatták igaz ez 2006-ban volt.
Ezért volt benne 12km-er.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
csapee
őstag
Van a városban olyan hely ahol NFL fanok közösen tudják nézni a selejtezőket?
Csapee
-
iscsu
tag
Basszus, most néztem rá a régi VR6-omra, tolattak vele 200e kmt... ( ). De komolyan, egy 23 éves autónál mennyire hihető a 120e? Őrület.
-
Papaj x
senior tag
válasz mghltm #122629 üzenetére
Jelenleg az import kocsikat jobban nézik, mint az itthoniakat..
Itthon beírod vásárláskor, hogy km óra rossz, s máris lehet játszani. A kintieket meg utánanéznek, eus országokban biztos. Többit nem tudom, ki mit ad/akar kiadni.[ Szerkesztve ]
-
-
Sanki
addikt
Dósa Nádor téren ugye ilyenkor már nem fizetős a parkolás? Ha jól nézem 14:00-ig az szombati napon.
-
Cs1csó
félisten
válasz kugli #122624 üzenetére
+1
HA vettél egy új autót amit végig szervizeltél, mondjuk valami régi ismerős szerelőnél aki remélhetőleg nem akar nagyon - vagy egyáltalán - átbaxni, vigyáztál rá akár még garázsban is tartottad, és nincs szarrá hajtva pl. nem ügynök vagy aki napi 100km-ket vezet, vagy többet, akkor simán 15 évesen is jó autó lehet az.
Nekünk a családban van egy 18 éves Suzuki WagonR+ kb. 5-6 évesen lett vásárolva akkor át lett nézve jó állapotban volt nálunk minimálisan volt hajtva mondhatni ritkán, garázsban állt stb.
Ha amit tudok róla ez alapján akarnák eladni én megvenném.
[ Szerkesztve ]
-
kugli
aktív tag
válasz Aryes #122618 üzenetére
Suzuki ignis,13 éves. Szalonból hoztam ki. Előélete patyolattiszta,legalábbis remélem,hogy a gyárban nem törték rommá,és toltak bele 150ekm-t.
Mindenki mást gondol az új autókról,autó vásárlásról,de ha megtehet(ném)em legközelebb is új autót vennék. Nincs rizikó,hogy ki hogy és mire használta,ki hogy akar vele átb@szni. Sok a bukó? Jah,de mire nem?! Illetve nem azért veszek,vennék másik autót,hogy egy év múlva eladjam. -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Ilyen csemege ubit hol találok? Rege - Fokhagymás csemege uborka
Tesco (Segner tér), Auchan, Interspar-ban sajnos nincs.
-
bul07
nagyúr
válasz sirály69 #122614 üzenetére
Honlapon írják hogy januárban ingyenes , utána mi lesz???
Szerintem nem lesz ingyenes, a gázszerelőnek kell a pénz és azt be kel szedni[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Csekkoljátok a jelenlegi és volt kocsitokat hogy mi van vele (januárban ingyenes)
-
Zola007
veterán
válasz zeon.hu #122608 üzenetére
nekem most kell, nem márciusban
találtam 8 dollárért, itt meg adnak polcról 1200-ért
továbbra sem mindent éri meg Kínából rendelniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #122606 üzenetére
Csak a hozam/sz*pás indexe alacsony.
Ugyanis nem vagyok benne biztos, hogy
1, azokat a 0,3mm vastag vezetékeket megfelelően vissza tudom forrasztani olyan pici pontra
Fülhallgató vezetéket próbáltam már forrasztani, sikertelenül, ez ugyanaz a méret.
2, nem kell idővel megint csövezni és akkor szedhetem szét ismétA legegyszerűbbnek a tekercselős megoldás tűnik, az nem igényel semmilyen bontást, forrasztást.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #122603 üzenetére
szerinted nem az volt az első, hogy megpróbáltam minél kisebb darabra szedni?
a hangszórón minimum át kell húzni, ha nem akarom levágni róla a gyári forrasztástMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz csapee #122599 üzenetére
Ez qrva nagy, nem tudtam hogy ilyen létezik
[link] ► videó
Megyek holnap, veszek egyet, sokszor jól jött volna már.
Próbáltam hosszában vágott zsugorcsö csíkot rátekerni ragasztós felületre, de nem tapadt megMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #122596 üzenetére
mert 6mm-es zsugorcső kellene a szárára és 40mm a vége, amin át kellene húzni
-
Papaj x
senior tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest