Hirdetés
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
-
nagyúr
válasz Zola007 #123255 üzenetére
Erre a célra nekem ott a telefonomon egy elemlámpa app, ami annyit csinál, hogy fehér képernyőt mutat és felnyomja fullra a fényerőt. Kb. 8 éve az első app amit minden új telefonomra telepítek. Mérete 72k(!)byte.
Most nézem, hogy már nincs fent a play-en.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
-
copass
veterán
válasz zsolti1debre #123287 üzenetére
értelemszerűen akkor szabadul fel ha megjön az új!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Sanki
addikt
válasz Salex1 #123288 üzenetére
"Ellenőrizze a rendelkezésre álló készletet bármelyik JYSK áruházban.
A hely betöltése folyamatban
Sajnáljuk - nem tudtunk megjeleníteni egy áruházat sem."Illetve, ha ráviszem az egeret az "Ellenőrizze a készletet" gombra, akkor: "A rendelkezésre álló készlet nem látható, de a terméket előrendelheti az áruházban vagy megvásárolhatja online. "
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Meg tudnátok nézni, hogy elérhető-e valakinek a bolti átvétel ennél a jysk-es komódnál?
Nekem valamiért nem engedi. -
schulc99
aktív tag
2 magos AMD-s gép monitorral együtt eladó [link]
Alaplap: Gigabyte GA-MA78GM-US2H (AM2+)
CPU: AMD 7750
RAM: 4 x 1 GB Kingmax
VGA: ATI Radeon HD 3200 (alaplapi)
HDD: WD 1600AAJS (100/100)
DVD: Pioneer DVR-217F
Táp: Codegen 400W
Ház: noname szürke/fekete
Monitor: Samsung 172V (17", 1280x1024)Érdeklődi privátban lehet.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
saril
senior tag
válasz szombatitomi #123283 üzenetére
pmax esetleg foliavagas ???
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
szombatitomi
senior tag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan céget, vagy magánszemélyt, aki CNC vágással foglalkozik a környéken? Lehet víz, lézer, vagy bármi ami működhet kompozit anyaggal. Egy 30x20 centis karbonlapot szeretnék megvágatni, és nagyon régóta nem találok erre senkit. Resistant Hungary-t néztem még korábban, háromszor is hívtam őket, mondták, hogy meg tudják csinálni, és másnap visszahívnak, de sehol semmi. A nyíregyházi Krizoljettel is beszéltem, de ők nem vállalják be a kompozit anyagot a delaminálódás veszélye miatt.
[ Szerkesztve ]
-
laccczka
tag
válasz Laraxior #123272 üzenetére
Canon Pixma MG3650.
Wifi, kétoldalas nyomtatás. Mobilról is nyomtat. Néha hónapokig nem használom aztán bekapcsolás után még fejtisztítás sem kell.
Gyári patronokkal."...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #123269 üzenetére
An6nyit nem ér, inkább veszek 500-ért a százforintosban egy tapicskolós éjjeli fényt
Volt már ilyen távirányítós kompaktcső készletem 2 is mennyezetibe, de mindkettő sípolt kis teljesítményen.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
-
mghltm
addikt
-
Laraxior
titán
Tudtok valami olyan nyomtatót, ami nagyjából tud mindent, ha nem használom napokig, akkor se döglik meg, szárad be stb... és kb 30k alatt van az ára.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Cs1csó
félisten
válasz bambano #123226 üzenetére
Sajnos nálunk sehol sem engedélyezett, talán te írtad korábban már nem emlékszem, hogy valaki az AUchan parkolóban driftelgetett és a rendőrök kísérték ki.
Sajnos erre hazánkban csak - kemény magyar valutáért - a különböző vezetéstechnikai tanpályák, rutinpályák vannak.
Valamilyen autós műsorban mutatták hogy Pest környékén van van direkt ilyen pálya, száraz időben is lehet gyakorolni a vizes aszfaltot mert vannak locsolóik stb.
-
nagyúr
Sziasztok! Tudtok Debrecenben olyan pedikűröst, aki házhoz jön?
-
ViragL
tag
válasz Fagyi #123260 üzenetére
Nekem úgy tűnik az olvasottak alapján hogy motorikusan mozgatott kapunál akadályérzékelő beépítése 3 esetben szükséges:
- időzített vezérléssel is működik a kapu mozgatása (pl. nyitás után fix idő elteltével zár)
- több felhasználó kezeli (pl. társasház, munkahely)
- van lehetőség távolról, mobillal vezérelni a kaput (pl. GSM hívás, mobil app)
De minden más esetben is erősen javasolt, ha jól értem. -
Fagyi
aktív tag
válasz dobolan #123257 üzenetére
El ne hidd! Megveszik az alap protecos készletet okosba! Felteszik otthon. Utánna rájön, hogy nem jó és elkezd barkácsolni. Még a "szakember" is! Nem a proteco ellen vagyok a vezérlése szinte elpusztíthatatlan, de van bizonyos motorja amiben konstrukciós hiba 20+ éve. Én azt nem is ajánlom, ráadásul nem is olcsóbb mint egy jó minőségű.
Aztán mennek megveszik az akadályérzékelőt és másodjára is összetöri az autót.
Saját társasházban is fotocella nélkül szerelték fel, az első rázáródás után kértek fotocellát. Addig nem, bár javasoltam![ Szerkesztve ]
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
xuldar
addikt
válasz #65675776 #123250 üzenetére
Ez teljesen érthető, viszont nem egy és nem két kotrót láttam már ebben a szezonban felemelt lapáttal, csak a sót szórták az 5-10cm-es hóra, meg a mögöttük jövő autó motorháztetejére a reggeli csúcsforgalomban. Gondolom, azt is kiadták a sofőröknek, hogy az üzemanyag keretet nem léphetik túl. Vicc az egész.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
HUTCHDB
nagyúr
Van itt olyan forumtárs, akinek OnePlus 6 vagy 6T- je van?
Ha igen, dobjon már rám legyen szíves egy privátot.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #123252 üzenetére
olyan nekem is van, de éjszaka szeretek kopp sötétben aludni, ha felébredek, akkor pedig kézközelben kell legyen valami, míg visszatér a mozgáskoordinációm
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dewil666
őstag
válasz elfelejtette #123249 üzenetére
Köszönöm!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
elfelejtette
veterán
válasz dewil666 #123248 üzenetére
https://hardverapro.hu/tag/xy.html
xy helyére beírod a nicknevet csupa kisbetűvel.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ha meg akarok keresni egy Hardveraprós tagot tudom a nick nevét hogy tudok üzenetet írni neki? Hol keressek rá?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
elfelejtette
veterán
válasz xuldar #123245 üzenetére
Vámospércs felől jövök, a hókotrók ott állnak bent a telephelyen szépen libasorban. Gondolom hallották a rádióban, mikor bemondták, hogy aki teheti, ne induljon útnak...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
HUTCHDB
nagyúr
Van olyan része Debrecenben, ahol takaritjak, takarították az utat?
Én most mentem vagy 15 km -t a városban, de én azt tapasztaltam, hogy sehol..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bambano
titán
válasz Fagyi #123241 üzenetére
coubos linkre csak az klikkeljen rá, aki szeret az orosz titkosszolgálattal kokettálni.
téligumi: cc-t nem teszteltem, inkább itthon maradtunk. a5 jó, pa4 (vagy pa5?) szintén jó. én elégedett vagyok mindkettővel. az a5 egy hajszállal jobb havon, mint a pa4, a pa4 egy hajszállal jobb letakarított úton, mint az a5.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Fagyi
aktív tag
Néhányan csodálkoztak a fotocellás hozzászólásomon.
Mutatom miért érdemes! Itt is látható az erőhatároló működése, de a pali ettől még szomorú volt a találka után. A képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak!https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
7Sony7
addikt
Srácok, megint csak nem minden fekete és fehér. Én is meg - megcsúsztatom az autót, de csakis olyan helyen, ahol nem tehetek kárt senkiben, és semmiben. Most pl egyébként is átmentem volna azon a bizonyos körforgalmon, sehol egy ember, se egy lámpaoszlop, kettesben kicsi gázzal kicsit megcsúsztattam a gépet, hogy érezzem, hogyan csúszik meg, és mi kell ahhoz, hogy helyrehozzam. Ennyi. Azt én is suttyóságnak tartom, mikor emberek vagy másik autó közelében "arcoskodik" valaki, de ez szerintem nem az.
Más: Ki. Hogy van megelégedve a téli/ négy évszakos gumijával?
Nekem 4 éves téli, kb 4mm minta. A letaposott részeken szépen irányítható, de nagyon érzik, hogy csúszik az út. Tükörjégen, enyhe emelkedőn viszont nem megy fel.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Hol kapok nagyon kis teljesítményű E27/E14 LED izzót?
maximum 200 lumen fényáramúra lenne szükségem egy kislámpába, ha éjszaka felkapcsolom, ne vakuljak meg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tulajdonképpen lőtérre sem kell menni ha lövöldözni akar az ember, megteheti azt az utcán is ha éppen arra szottyan kedve.
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #123232 üzenetére
Nem vezetek napi szinten, ebben igazad van.
Azonban valószínűleg ez rövidesen megváltozik, de akkor sem parkolóba fogok menni gyakorolni, végképp nem emberi (06-24h) időbenZola007 elhagyta a beszélgetést
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz bambano #123231 üzenetére
Valószínűleg az Auchan biztonsági szabályzatában benne van, hogy a rakodási területen nem tartózkodhat személyautó
Vagy a parkoló az üzletek nyitvatartási idején kívül nem használható.Feltehetőleg a biztonsági őr hívta ki a rendőrséget, tehát csak a dolgát végezte.
A rendőrök szintén.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shokkolo
addikt
válasz Zola007 #123227 üzenetére
a falu és mellékút ugyan az.
Nem bántásból, de gyanúsan nem vezetsz napi szinten ilyen útviszonyok között,
és nem tapasztalod a felkészültség hiányát annyira mint én.Nem azt mondtam h. mindenki csapassa állat módjára, de igenis kimentem anno én is és csúszkáltam.
Persze, ésszel... mert nem akartam senkit elütni, másnak nekimenni,
és bármilyen önző, a saját autómban akartam kárt tenni a legkevésbé.Azok a mozdulatok, a tapasztalat húzott már ki a csávából.
Tekintve, hogy ilyesmire sajnos nincs lehetőség zárt helyen a környéken sem,
így maradnak a "parkolók", ahol jó eséllyel éjfél környékén csak olyan jár akinek hasonló tervei vannak.
Nem hiszem, hogy azzal rosszat tennék a közbiztonságnak"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
bambano
titán
válasz lappy #123230 üzenetére
de nem ez a kérdés, hogy a parkoló mire való.
kétféle állam van: az egyik, ahol a rendőrség szolgál és véd, a másik, ahol törvény van rá, hogy mindenki bűnös. sajnos mi a másodikban élünk. legalábbis én biztosan.
a rendőrségi intézkedésnek arányosnak kellene lennie az elkövetett tett társadalomra való veszélyességével. magyarul egy normális országban, ahol nem viszik túlzásba a közhatalom gyakorlását, ott azokat a dolgokat, amik semmilyen veszéllyel nem járnak másokra, hagyják, hagy bomoljanak."de nem látod előre hogy milyen az út minősége kátyú padka stb.": miért ne látnám? körbemegyek kétszer normálisan, harmadjára keresztben, mert kátyúk jellemzően nem ugrálnak be a hó alá két perc alatt. ráadásul az, hogy kirakom-e a futóművet a kocsi alól, az az én kockázatom, nem a társadalomé.
fentebb említett helyzet, hogy a bajnok zsúfolt parkolóban erőlteti, és elméri, és a gyalogoknak kell fürgén szétugrálniuk, az egy teljesen más kategória, ami valóban igényli a rendőri intézkedést.
-
lappy
őstag
válasz bambano #123226 üzenetére
A parkoló nem arra való egyrészt értem en hogy szeretnéd megtudni milyen ha megcsúszol és hogyan tudsz rá reagálni de nem látod előre hogy milyen az út minősége kátyú padka stb. Inkább a tanpálya való arra ott mindent elmagyaráznak sőt sok egyéb dolgot is megmutatnak. Én voltam 2 eddig de említették hogy több 100 kellene megismételni hogy rögzüljön rutinszerű legyen.
[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Papaj x
senior tag
válasz Shokkolo #123224 üzenetére
Maximálisan én is egyet értek. De aki karambolozik, gyakran azon rétegű társadalom, akit ez nem is érdekel. (mármint kimenjünk csúszkálni) Persze a hírekben a driftelők lesznek elővéve amint összetörik magukat, de összességében....
Ők próbálgatják, ami a javukra válik. Ha összetörik magukat, bumm, márha nem a forgalomban próbálgatják, s nem mást törnek össze. De jön a mami, vagy papi, s belém csúszik, mert fogalma nincs semmiről. (mami és papi csak dolog..)
A baj viszont az, hogy ha valamit szabad, az nem tilos, így ergo fejetlenség lenne..Zola007: Gondolom ő sem egy tömött parkolóról beszél, de lehet tévedek. Ergo, ha a köztemetőnél eljátszanak a parasztok, akkor max magukat törik össze.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #123224 üzenetére
Nem kívánok én sem vitázni róla, a véleményem szilárd.
Erre nem a parkoló való.
Engem anno majdnem ütöttek el a Főnix parkolóban, mert elnézte az ívet a srác a jégen.Ki kell menni falura valami elhagyatott mellékútra, ott senkit nem zavar, ha leesik az útról.
Vagy ha parkoló, akkor legalább hajnal 4-kor menjen ki az auchanhoz, vagy valami elhagyatott gyártelepre, ott lehet forgatni gyalogos és járműforgalom nélkül.(#123226) bambano: szerintem oszd meg a többiekkel is, melyik az az elhagyatott parkoló, mert a többség a tesco, főnix, auchan, lidl parkolót szokta célba venni
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz Dan-szan #123225 üzenetére
de most én vagyok a nagy társadalomellenes vadorzó, aki békésen, óvatosan kicammogott egy világvége parkolóba, ami lakóhelytől távoli (tehát hang nem zavart senkit, egyébként is csendes az autó), tök üres volt, nincs a környékén semmi, amit le lehetne zúzni, és ott fordultam párat a kocsival,
vagy az, aki a böszörményin meg a balmazújvárosin padkától-padkáig csapódva, keresztben, betépett kézifékkel tolta az iramot?
egy kicsit az volt az értésem, hogy a rendőrök azt üldözik, akiket esélyük van elkapni.
-
-
Shokkolo
addikt
válasz Zola007 #123223 üzenetére
Ez meddő vita lesz érzem, de szerintem nem feltétlen...
Rengeteg sofőrnek jót tenne, ha kicsit próbálgatná / próbálgathatná az autóját.
Rengeteg baleset van abból, hogy megcsúszik az autó, és hiába kicsi az autó, mivel 0 rutinja van a sofőröknek,
az első dolog amit tesznek az az, hogy 2 lábbal állnak a féken.
Bumm... pörög, csúszik, összetörik.Holott egy pici rutinnal és éberséggel sokszor össze lehetne szedni.
Erre pont jó lenne, ha ilyenkor egy kicsit lehetne próbálgatni az autó reakcióját.Nekem személy szerint jött már jól az ösztönös tapasztalat.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zola007
veterán
válasz bambano #123221 üzenetére
jól teszik
_________________________________________________Debrecenben ismertek külföldi állásokkal foglalkozó állásközvetítőt?
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz bambano #123221 üzenetére
Mindnél nem, de majd érkeznek.. Köztemető ifi koromban mindig jó volt, de utóbbi időben ott is résen voltak..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
bambano
titán
vajon most is kint dekkolnak a fakabátok a nagyobb parkolóknál?...
-
Papaj x
senior tag
válasz Sanki #123219 üzenetére
Eddig egy futárcég sem talált ide gps koordináta alapján sem, plussz nem tudnak bejönni..
Ilyenkor eszembe is jut a 4 évszakos gumi, hogy mire mennék vele.. 500 kmes taurus téli gumim cserélném general tire márkára, az sem baj, ha 3 éves.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz customer114 #123212 üzenetére
Nem,ez én vagyok!Leskelődsz?
-
Papaj x
senior tag
válasz customer114 #123212 üzenetére
He he..
Akkor úgy írta, hogy nyilvános. Vagy ez normál?[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Most írta ki nekem az avast figyelmeztetőbe, hogy látható az IP címem. Kell ezzel foglalkozzak?
-
hcs57
addikt
A gumi párbeszédről lemaradtam, én ez után a videó után döntöttem a Michellin CrossClimate + mellett (Eddig nem csalódtam.): [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
bambano
titán
válasz pomorski #123205 üzenetére
ha eddig nem tudtad a számát, akkor valószínűleg nem akarják, hogy tudd a számát.
tehát ha ezt valaki megmondja neked, az bűncselekményt követ el.
a cégek egyébként súlyosan ellenérdekeltek abban, hogy kiadják az embereik közvetlen elérhetőségét.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
pomorski
őstag
A preciz.hu cégnek van egy szervizese (tudomásom szerint egy van csak!), akit a cég küldözget az ügyfélhez hiba esetén megyeszerte házhoz. A mobilszámát nem tudja véletlenül valaki annak a szervizes kollégának? Nálunk már volt párszor, de mindig rejtett számról hívott. A gyerek nevét nem tudom, de kb. 30 év körüli. Emlékeim szerint Hajdúböszörményből származik. Ha ezen leírás alapján sikerült beazonosítani az illetőt, és a srác elérhetősége ismert, akkor egy PM-et dobjatok!
-
Zola007
veterán
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Reggel 6 órakkor a plazába a foxpost automatához be lehet menni?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy korszak vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest