- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fura ez a kiadás, mert olyan csomagok voltak előre telepítve, ami szvsz nettó bloatware, fontos dolgok meg hiányoztak.
Ne foglalkozz vele sokat, eléggé Ubuntusodik már a Debian is!
Nyilván sok függ attól is, hogy nonfree-e, nem tudom abban mik vannak, mert úgy látom nem azt szedtem le, ja de, csak Cinnamon DE-vel....akkor főleg nem értem a dolgot, mert nem DE függők ezek a dolgok, arra már nem emlékszem, voltak-e választható opciók telepítés során. Már az sem mindegy, hogy az iso bootolás után egyből a telepítést választod-e vagy a live-ból futatva telepíted....De esetedben jó ez így, mert kicsit gyakorlod a csomagkezelést, az mindig kelleni fog, ami nem kell, leszeded, ami kell, felrakod! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
valószínűleg a stable lehet ilyen, kíváncsi vagyok, hogy a testing milyen. Gondolom eleve frissebb csomagverziók és más csomagösszetétel.
Sok csomag nyilván frissebb, de kb semmit nem fogsz észrevenni, legalábbis ha minden működik, akkor nem! De ettől még érdemes kipróbálnod! Felépítésében és összetételében nem lesz semmi különbség, ez tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván sok függ attól is, hogy nonfree-e, nem tudom abban mik vannak, mert úgy látom nem azt szedtem le, ja de, csak Cinnamon DE-vel....akkor főleg nem értem a dolgot, mert nem DE függők ezek a dolgok, arra már nem emlékszem, voltak-e választható opciók telepítés során. Már az sem mindegy, hogy az iso bootolás után egyből a telepítést választod-e vagy a live-ból futatva telepíted....De esetedben jó ez így, mert kicsit gyakorlod a csomagkezelést, az mindig kelleni fog, ami nem kell, leszeded, ami kell, felrakod! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)