- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fura ez a kiadás, mert olyan csomagok voltak előre telepítve, ami szvsz nettó bloatware, fontos dolgok meg hiányoztak.
Ne foglalkozz vele sokat, eléggé Ubuntusodik már a Debian is!
Nyilván sok függ attól is, hogy nonfree-e, nem tudom abban mik vannak, mert úgy látom nem azt szedtem le, ja de, csak Cinnamon DE-vel....akkor főleg nem értem a dolgot, mert nem DE függők ezek a dolgok, arra már nem emlékszem, voltak-e választható opciók telepítés során. Már az sem mindegy, hogy az iso bootolás után egyből a telepítést választod-e vagy a live-ból futatva telepíted....De esetedben jó ez így, mert kicsit gyakorlod a csomagkezelést, az mindig kelleni fog, ami nem kell, leszeded, ami kell, felrakod!
valószínűleg a stable lehet ilyen, kíváncsi vagyok, hogy a testing milyen. Gondolom eleve frissebb csomagverziók és más csomagösszetétel.
Sok csomag nyilván frissebb, de kb semmit nem fogsz észrevenni, legalábbis ha minden működik, akkor nem! De ettől még érdemes kipróbálnod! Felépítésében és összetételében nem lesz semmi különbség, ez tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest