- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fura ez a kiadás, mert olyan csomagok voltak előre telepítve, ami szvsz nettó bloatware, fontos dolgok meg hiányoztak.
Ne foglalkozz vele sokat, eléggé Ubuntusodik már a Debian is!
Nyilván sok függ attól is, hogy nonfree-e, nem tudom abban mik vannak, mert úgy látom nem azt szedtem le, ja de, csak Cinnamon DE-vel....akkor főleg nem értem a dolgot, mert nem DE függők ezek a dolgok, arra már nem emlékszem, voltak-e választható opciók telepítés során. Már az sem mindegy, hogy az iso bootolás után egyből a telepítést választod-e vagy a live-ból futatva telepíted....De esetedben jó ez így, mert kicsit gyakorlod a csomagkezelést, az mindig kelleni fog, ami nem kell, leszeded, ami kell, felrakod!
valószínűleg a stable lehet ilyen, kíváncsi vagyok, hogy a testing milyen. Gondolom eleve frissebb csomagverziók és más csomagösszetétel.
Sok csomag nyilván frissebb, de kb semmit nem fogsz észrevenni, legalábbis ha minden működik, akkor nem! De ettől még érdemes kipróbálnod! Felépítésében és összetételében nem lesz semmi különbség, ez tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felirat égetés filmre !!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged