- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fura ez a kiadás, mert olyan csomagok voltak előre telepítve, ami szvsz nettó bloatware, fontos dolgok meg hiányoztak.
Ne foglalkozz vele sokat, eléggé Ubuntusodik már a Debian is!
Nyilván sok függ attól is, hogy nonfree-e, nem tudom abban mik vannak, mert úgy látom nem azt szedtem le, ja de, csak Cinnamon DE-vel....akkor főleg nem értem a dolgot, mert nem DE függők ezek a dolgok, arra már nem emlékszem, voltak-e választható opciók telepítés során. Már az sem mindegy, hogy az iso bootolás után egyből a telepítést választod-e vagy a live-ból futatva telepíted....De esetedben jó ez így, mert kicsit gyakorlod a csomagkezelést, az mindig kelleni fog, ami nem kell, leszeded, ami kell, felrakod!
valószínűleg a stable lehet ilyen, kíváncsi vagyok, hogy a testing milyen. Gondolom eleve frissebb csomagverziók és más csomagösszetétel.
Sok csomag nyilván frissebb, de kb semmit nem fogsz észrevenni, legalábbis ha minden működik, akkor nem! De ettől még érdemes kipróbálnod! Felépítésében és összetételében nem lesz semmi különbség, ez tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest