- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Én erre (is) írtam magamnak egy scriptet, hogy újratelepítésnél ne kelljen ezekkel mindig vacakolnom.
Ezzel beállítod, hogy ne menjen alvóban a fedél lecsukásakor:
sed -i 's/#HandleLidSwitch=suspend/HandleLidSwitch=ignore/' /etc/systemd/logind.conf
sed -i 's/#HandleLidSwitchExternalPower=suspend/HandleLidSwitchExternalPower=ignore/' /etc/systemd/logind.confEzzel pedig tiltod az alvás, hibernation stb szolgáltatást, hogy semmiképp ne tudjon téged felülbírálni:
systemctl mask sleep.target suspend.target hibernate.target hybrid-sleep.targetA laptop kijelzőjének kikapcsolása pedig:
xrandr --output kijelződ -off
Pl.: nekem xrandr --output eDPI1 -offA kijelződ "tipusát" szintén az xrandr paranccsal tudod lekérni.
Ezt elindítod, és azonnal kikapcsolja a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest