Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Shyciii
üzenetére
És @majkimiki
Flatpak-et valahol olvastam, de rájöttem, hogy nekem nem kell! Nem indokolta az lmde sem, mert azt a pár konfigot megcsinálom én a sima Debian-on, amire szükségem van!
Indokolatlanul féltem a Debian-tól és az általa okozott esetleges problémáktól! Kifejezetten könnyű telepíteni és beállítani és stabil!

-
fap333
aktív tag
válasz
Shyciii
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
@májkimiki:
Fn+F2-re nem csinál az égvilágon semmit. Ezzel lehetne ugye váltani a videó kimenetek között, de nem vált át a d-sub kimenetre.
@Apollyon és @Shyciii:
feltelepítettem azt a csomagot, ami tartalmazza az xrandr parancsot, viszont sajnos nem tudam működésre bírni, mivel minden próbálkozásomra az a válasz jött, hogy "Can't open display". Lehet túl régi ez a lapatop...@Shyciii:
Egyébként a scripteket beküldtem, munka után megpróbálkozok majd megint egy monitor lecsukással, meglátjuk mi lesz. -
válasz
Shyciii
üzenetére
Tudtommal erre nincsen minden kétséget kizáró módszer. Pont nemrég olvastam, de már meg nem mondom, hogy hol, de egy disztró összeállító blogger panaszkodott, hogy az egyik probléma a grafikus csomagkezelő fejlesztésével, hogy sok csomag nem jelez vissza, ha újraindításra van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!