- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Shyciii #9832 üzenetére
És @majkimiki
Flatpak-et valahol olvastam, de rájöttem, hogy nekem nem kell! Nem indokolta az lmde sem, mert azt a pár konfigot megcsinálom én a sima Debian-on, amire szükségem van!
Indokolatlanul féltem a Debian-tól és az általa okozott esetleges problémáktól! Kifejezetten könnyű telepíteni és beállítani és stabil!
-
fap333
aktív tag
válasz
Shyciii #9823 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
@májkimiki:
Fn+F2-re nem csinál az égvilágon semmit. Ezzel lehetne ugye váltani a videó kimenetek között, de nem vált át a d-sub kimenetre.
@Apollyon és @Shyciii:
feltelepítettem azt a csomagot, ami tartalmazza az xrandr parancsot, viszont sajnos nem tudam működésre bírni, mivel minden próbálkozásomra az a válasz jött, hogy "Can't open display". Lehet túl régi ez a lapatop...@Shyciii:
Egyébként a scripteket beküldtem, munka után megpróbálkozok majd megint egy monitor lecsukással, meglátjuk mi lesz. -
urandom0
senior tag
válasz
Shyciii #9704 üzenetére
Tudtommal erre nincsen minden kétséget kizáró módszer. Pont nemrég olvastam, de már meg nem mondom, hogy hol, de egy disztró összeállító blogger panaszkodott, hogy az egyik probléma a grafikus csomagkezelő fejlesztésével, hogy sok csomag nem jelez vissza, ha újraindításra van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged