- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Shyciii #9832 üzenetére
És @majkimiki
Flatpak-et valahol olvastam, de rájöttem, hogy nekem nem kell! Nem indokolta az lmde sem, mert azt a pár konfigot megcsinálom én a sima Debian-on, amire szükségem van!
Indokolatlanul féltem a Debian-tól és az általa okozott esetleges problémáktól! Kifejezetten könnyű telepíteni és beállítani és stabil!
-
fap333
aktív tag
válasz
Shyciii #9823 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
@májkimiki:
Fn+F2-re nem csinál az égvilágon semmit. Ezzel lehetne ugye váltani a videó kimenetek között, de nem vált át a d-sub kimenetre.
@Apollyon és @Shyciii:
feltelepítettem azt a csomagot, ami tartalmazza az xrandr parancsot, viszont sajnos nem tudam működésre bírni, mivel minden próbálkozásomra az a válasz jött, hogy "Can't open display". Lehet túl régi ez a lapatop...@Shyciii:
Egyébként a scripteket beküldtem, munka után megpróbálkozok majd megint egy monitor lecsukással, meglátjuk mi lesz. -
urandom0
senior tag
válasz
Shyciii #9704 üzenetére
Tudtommal erre nincsen minden kétséget kizáró módszer. Pont nemrég olvastam, de már meg nem mondom, hogy hol, de egy disztró összeállító blogger panaszkodott, hogy az egyik probléma a grafikus csomagkezelő fejlesztésével, hogy sok csomag nem jelez vissza, ha újraindításra van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Horgász topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged