- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davidkoma
üzenetére
trying to overwrite '/usr/bin/soffice', which is also in package libreoffice-common 1:6.1.5-3+deb10u7
Sose próbáltam LO mellé felrakni, de mivel a soffice a Libre indítója és ezt akarja felülírni, nekem ebből az jön le, hogy vagy egyik vagy másik. Megnézve ezt a leírást, itt is le kell szedni a LO-t, ha fenn van:
How to Install Apache OpenOffice 4.1 on Ubuntu, Debian and LinuxMint
Rég foglalkoztam már rendhagyó telepítéssel, szóval lehet, hogy egy szeparált mappába tudnád telepíteni, de erre nincs tippem. (egyébként Debianra esélyesebb talán, mint Mint-re, itt már elég sok egymásra épülés van(DE, fájlkezelő X.apps), hiába Debian alapon adják ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs