Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
bambano #7275 üzenetére
Nem egyszerű eset.
Telepítettem az rfkill-t és a list paranccsal ugyan azt mondja, mint a kernel log, hogy hardware kapcsoló blokkolja a rádiót. Észrevettem, hogy azóta a BIOS-ba is visszaállt a vonatkozó kapcsoló "last state"-ről "disabled"-re (átböktem, de később megint visszamászott, korábban ezt még nem figyeltem meg) és most már az Ubuntu Live környezetben sem lehet életre kelteni a WiFi-t.
Elnyomozgattam addig, hogy valószínűleg az acerhk kernel modul (Acer HotKeys) tudná átbillenteni a kapcsolót, ez viszont nem érhető el Jessie-re. De amúgy régóta nincs már meg Ubuntu-ra sem, így gondolom azért működött korábban, mert a BIOS mindig a Windows óta hurcolt feloldott állapotban hurcolászta tovább a kapcsoló állapotát, míg valamelyik Linux disztró a driver betöltésekor letiltott állapotban inicializálta és azóta fixen tiltott. A BIOS-ba pedig sajnos nincs olyan, hogy fixen engedélyezett állapot, csak kikapcsolja, vagy változatlanul hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest