- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
bambano #7275 üzenetére
Nem egyszerű eset.
Telepítettem az rfkill-t és a list paranccsal ugyan azt mondja, mint a kernel log, hogy hardware kapcsoló blokkolja a rádiót. Észrevettem, hogy azóta a BIOS-ba is visszaállt a vonatkozó kapcsoló "last state"-ről "disabled"-re (átböktem, de később megint visszamászott, korábban ezt még nem figyeltem meg) és most már az Ubuntu Live környezetben sem lehet életre kelteni a WiFi-t.
Elnyomozgattam addig, hogy valószínűleg az acerhk kernel modul (Acer HotKeys) tudná átbillenteni a kapcsolót, ez viszont nem érhető el Jessie-re. De amúgy régóta nincs már meg Ubuntu-ra sem, így gondolom azért működött korábban, mert a BIOS mindig a Windows óta hurcolt feloldott állapotban hurcolászta tovább a kapcsoló állapotát, míg valamelyik Linux disztró a driver betöltésekor letiltott állapotban inicializálta és azóta fixen tiltott. A BIOS-ba pedig sajnos nincs olyan, hogy fixen engedélyezett állapot, csak kikapcsolja, vagy változatlanul hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest