- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nehezen értem, ahogyan fogalmazol, biztosan a kezdő topikban másképp írnak!

"itt sem hiszem, hogy telepíteni bármit"
Bocs, de ez nem a hitéleti topik!
Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.Egyébként, ha nem vagyok guru, de Debiant használok és anomáliákat vélek felfedezni, még ha ezeket én is okoztam az LMDE2 sorce behúzásával- melyik topikba tegyem fel a kérdéseimet?

Csak, hogy örömet okozzak, egyre több kezdő telepíti a Debian 8- at! Csinálj nekik egy Jessie kezdőknek c. topikot és takarítsd át mindet oda.általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!a csecsemő első lépéseit általában születése után teszi meg - kb. ugyanaz
Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
jóccaka
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.