Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nehezen értem, ahogyan fogalmazol, biztosan a kezdő topikban másképp írnak!

"itt sem hiszem, hogy telepíteni bármit"
Bocs, de ez nem a hitéleti topik!
Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.Egyébként, ha nem vagyok guru, de Debiant használok és anomáliákat vélek felfedezni, még ha ezeket én is okoztam az LMDE2 sorce behúzásával- melyik topikba tegyem fel a kérdéseimet?

Csak, hogy örömet okozzak, egyre több kezdő telepíti a Debian 8- at! Csinálj nekik egy Jessie kezdőknek c. topikot és takarítsd át mindet oda.általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!a csecsemő első lépéseit általában születése után teszi meg - kb. ugyanaz
Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
jóccaka
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xcover 7 128/6
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.