- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
ubyegon2 #6891 üzenetére
bocs, telefonról, meg tabletről pötyögtem, és a legrövidebb módon akartam leírni
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!
szívesen, "örülök", hogy ilyen hatékonyan tudsz érvelni
Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
jah, majd máskor jobban figyelek!
(#6892) Iscariah
a probléma ott van, hogy a Mint-es topik főleg az Ubuntu alapúval foglalkozik
ha az LMDE-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, és ez nem a Mint specifikus dolgokat érinti, én itt tenném fel a kérdést, mivel itt több a Debiant használó ember
kb. ezzel a gondolatmenettel offoltam ide az LMDE-s linkeketAmúgy meg kezdők is használhatnak Debiant, mint pl sokak szülei, köztük az enyéim is
nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest