- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Otthon szeretnék gyakorlásnak egy Debian szervert készíteni. Régi, öreg géppel oldanám meg a dolgot és az lenne a problémám, hogy dinamikus ip-m van otthon egy ppoe kapcsolattal. A hálózat úgy nézne ki,hogy először a router csatlakozna a nethez, hogy a bénázásom miatt minden esetben legyen otthon elérhető internetkapcsolat a családnak. Az első probléma a dinamikus IP miatt a távoli elérés. A routerem ugyan támogatja a DynDNS-t, de ugye az már nem ingyenes, szóval kéne valamilyen módszer,amivel távolról elérhetem a gépem, a saját hálózaton. Ezt hogy tudom megtenni? DNS szerver, vagy milyen módon tudom megtenni? SSH-hoz kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Spotify
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest