Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Otthon szeretnék gyakorlásnak egy Debian szervert készíteni. Régi, öreg géppel oldanám meg a dolgot és az lenne a problémám, hogy dinamikus ip-m van otthon egy ppoe kapcsolattal. A hálózat úgy nézne ki,hogy először a router csatlakozna a nethez, hogy a bénázásom miatt minden esetben legyen otthon elérhető internetkapcsolat a családnak. Az első probléma a dinamikus IP miatt a távoli elérés. A routerem ugyan támogatja a DynDNS-t, de ugye az már nem ingyenes, szóval kéne valamilyen módszer,amivel távolról elérhetem a gépem, a saját hálózaton. Ezt hogy tudom megtenni? DNS szerver, vagy milyen módon tudom megtenni? SSH-hoz kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini PC
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest