Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Miután kikapcsoltam a bridged interface-t a konfigban, nekem is kb 30mp volt, mire működőképessé vált a grml karakteres felülete.
Gáz csak akkor van, ha ott X-re váltok. És hangsúlyozottan a friss grml live esetében (bár ez asszem telepítve is lehetne), mert az kicsit másképp működik, mint egy normál debian!
(valami framebufferes eszköz rémlik az X alatt, de nagyon rég néztem ilyen szempontból).
Lenny-re épül a Dom0, azon van a (hibás???) vncviewer, ami nem bírja a gyűrődést bizonyos esetekben. Már nem emlékszem pontosan, kissé álomkóros voltam, mikor abbahagytam a játszadozást, de mintha az xm new-val létrehozott guesten kiakadna, az xm create-tel elindított viszont működik normálisan...
Kíváncsiságból felraktam egy XP-t is, az kb. annyi idő alatt ment fel, mintha nem is virtuális gépben lenne és működik... pardon: elindul.
Ami még kiakasztott: van a Xen-nek is live cd-je, amivel lehet próbálgatni a rendszert, előre telepített virtuális gépekkel. Ez a desktop gépemen emlékeim szerint gond nélkül működött. Este még beraktam a notebookba úgy, hogy nem volt hálózatra (ethernetre) dugva a gép. Egyik virtuális konzolt sem tudtam elérni a virt-managerből, de hibaüzenet sem jött. Egyéb úton már nem próbáltam, mentem aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest