Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Miután kikapcsoltam a bridged interface-t a konfigban, nekem is kb 30mp volt, mire működőképessé vált a grml karakteres felülete.
Gáz csak akkor van, ha ott X-re váltok. És hangsúlyozottan a friss grml live esetében (bár ez asszem telepítve is lehetne), mert az kicsit másképp működik, mint egy normál debian!
(valami framebufferes eszköz rémlik az X alatt, de nagyon rég néztem ilyen szempontból).
Lenny-re épül a Dom0, azon van a (hibás???) vncviewer, ami nem bírja a gyűrődést bizonyos esetekben. Már nem emlékszem pontosan, kissé álomkóros voltam, mikor abbahagytam a játszadozást, de mintha az xm new-val létrehozott guesten kiakadna, az xm create-tel elindított viszont működik normálisan...
Kíváncsiságból felraktam egy XP-t is, az kb. annyi idő alatt ment fel, mintha nem is virtuális gépben lenne és működik... pardon: elindul.
Ami még kiakasztott: van a Xen-nek is live cd-je, amivel lehet próbálgatni a rendszert, előre telepített virtuális gépekkel. Ez a desktop gépemen emlékeim szerint gond nélkül működött. Este még beraktam a notebookba úgy, hogy nem volt hálózatra (ethernetre) dugva a gép. Egyik virtuális konzolt sem tudtam elérni a virt-managerből, de hibaüzenet sem jött. Egyéb úton már nem próbáltam, mentem aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- További aktív témák...
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest